Eski erkek arkadaşımla görüşmekle hata mı yaptım ?

oh
çok büyük bir hata.
şuanki sevgiline büyük haksızlık
üstelik seviyorum diyorsun
bu insan nasıl biri bilmiyorum ama ya sizi ayırmak için bugün yaşadıklarınızı sevgiline anlatırsa
bunu hiç düşünmedin mi
bir de bütün gün birlikteyken sevgiline söyledin mi onla olduğunu yoksa yalan mı söyledin?
hiç böyle şeyler yapmadan olmaz diyip sıyrılmalıydınız bence
bugün yüzünden bu çocuk başınızı ağrıtacak çok

adımdan emin oldugum kadar eminim anlatmıyacagına ..bnm çok eskiden onda kalmış bir çakmagım vardı onu görmüş odasında onu bahane etti falan ondan öncede 50 tane bahane..ailesi saolsun çok sever beni..işte halam çagırdı ablam sana fal bakıcak 50 tane şey söledi..baktı olmuyor 1 gün istiyorum sonrasında bir daha adımı duymıcaksın dedi..ha peşinden koşmamı istiyosan tabi bu görüşmeyi kabul etme falan dedigi anda gaza geldim agzımdan çıktı tamm(((((

çok emin olma derim. şuan özellikle aklını karıştırmak için güzel bir gün geçirtmiş. ailesini fln sokmuş işin içine kesinlikle bel altından vuruyor (mecazen). sonra da neyi fazla benden demiş. yani şuanki ilişkini bilse de buna saygı duymuyor ki birlikte takılmanızı istemiş, senden de olumlu cevap almış birlikte takılmışsınız, bundan sonra yüzünü görmek istemiyorum bile desen sessizce aranızdan çekilip gideceğini sanmıyorum. dolayısıyla ona başından hayır demediğin için ileride pişman olucaksın gibi hissediyorum. bence madem böyle bir gün yaşadınız dürüstçe yüzyüze konuşun hayatında çok fazla şey paylaştığınız için en azından arkadaş gibi gördüğünüzü ama sevgilinizi sevdiğinizi fln anlatın. tabi böyle düşünüyorsanız gerçekten de. yoksa ileride hangisini seçmeliyim diye bir topic de açabilirsiniz tabi şaşırmam.

Ah be güzelim madem dönmeye niyetin yok ne demeye adamın arabasına binersin, gider halasında kalırsın, annesiyle kuzenleriyle muhabbet edersin, bi de bütün gün gezer tozarsın. Sen adama resmen umut vermişsin hem de büyük umut. Şimdi arayıp soracak sen reddedeceksin, demez mi sana sen benimle dalga mı geçiyorsun diye. Sen kaçtıkça o kovalayacak.

Haa bunların hiç biri de olmayabilir belki böyle kalır ama 500 gün sonra ortaya çıkan bir adam kolay kolay peşini bırakmaz bu işin.

İlk fırsatta net ve kesin bir şekilde bunun bir hata olduğunu belirt (eğer ki gerçekten dönmeye niyetin yoksa tabii) boşluğuna falan denk geldiğini söyle, gerekirse annesiyle konuş ne bileyim. Ve de dua et de sevgilin duymasın bunu.

Zira şu anda bunu yapan sevgilin olsaydı ve sen bu topiği o şekilde açmış olsaydın biz onu kaç yerden kaç yere vurmuştuk biliyorsun.

Oooof of... biz bu hikayeleri çok dinledik, bu senaryoları çook okuduk... kuyruğuna basmaya gör bu erkek milletinin, canavar çıkıyor içlerinden. İnanmaaa.. uzak dur sennn...

zaten anlattım yaşadıgımız o 4 yıla benim sonsuz saygım var ..Senn de olmasını diliyorum ve sözünü tutmanı istiyorum 1 gün karşıLıgında hayatımdan çıkıcagını sölemiştin dedim..oda evet söledim çıkıcam bi daha beni görmiceksin ama fiilen görmiceksin Sen hep bende olcaksın günün birinde evlensen bile unutmamı bekleme..falan demeye başladı susturdum ben sözümü aldım aksini sakın düşünme dedim..burda anlatmamıştım ama konuştuk bayada bundan sonrası için..Yaşanmış eski bir ilişki fazlasını bekleme dedim..

KesinLikle haklısın Canım..!
dedigim gibi konuşma boyutunu yaptım ne kadaar etkili oldu bilemem..

neyse sonuç olarak hatanın geri dönüşü yok önüne bakman lazım.bundan sonra da senden yüz bulduğu için mutlaka arayıp soracaktır tavrını o zaman daha net bi şekilde koyman lazım.onunla buluşarak istemem yan cebime gibi bişey yapmış oldun.seni gerçekten hakettiğini düşündüğün bi sevgilin varsa hiiiç arkana bakma derim ben.yine de karar senin kalbe söz geçmio ne de olsa..

hata yapmışsın keşke kabul etmeseydin kafan karışşacak bnece hiç ilgilenme peşinden koşsa bile bakma eninde sonunda bıkıp hhayatına devam edecektir

evet kızlar dediginiz gibi oldu devamı olcagını sandı aradı gayet sakin şekilde yaptıgımın bir hata oldugunu bir daha tekrarlamıycamı söyledim..tabi kıyameti kopardı halada koparıyo..

Kesinlikle hata olmuş hemde göre göre :/
Hayatımda mükemmel bi insan var doğru kişi bu diyorsunuz ama eski sevgilinizle samimi bir gün geçiriyorsunuz aklıma gelen ilk şey karşı taraf oldu keşke olmasaymış

evet kızlar dediginiz gibi oldu devamı olcagını sandı aradı gayet sakin şekilde yaptıgımın bir hata oldugunu bir daha tekrarlamıycamı söyledim..tabi kıyameti kopardı halada koparıyo..

Hah işte... ulen birinin de farklı davrandığını görürsem şu hayatta şehir meydanında dişimi kıracağım yeminle... te allam yaaa....

bence yeni sevgiline de durumu çıtlat
yarın birgün duyarsa bi şekilde hersey çok daha kötü olur sana güveni kalmaz
eğer kıyameti koparıyorsa bu durmayacağının işaretidir

sevgiline bahsetsen biraz iyi olur, etraftan duymasındansa senden bilsin derim.
çünkü etraftan duyarsa affetmeyebilir seni, ben olsam affetmezdim.

Sen hala eski sevgiline aşıksın okurken seni tanımıyorum ama üzüldüm peki eski sevgilinden niye ayrıldın bence bu önemli yani geri dönemeyeceğin durum ne?

sevgiline bahsetsen biraz iyi olur, etraftan duymasındansa senden bilsin derim.
çünkü etraftan duyarsa affetmeyebilir seni, ben olsam affetmezdim.

yok sölemez o riski aLmaz .. ona dünyayı dar edicegimi bilir..
azcık Korkar benden:) ondan tamamen uzakLaşıcagımı tahmin eder..o hala yeniden gelir umudunu taşıyo hani sevgilisine sölersem o kontrol altında tutar gibisinden düşündügüne eminim ..söyleme potansiyeli yok yani..ondan korkmuyorum sadece benim korktugum karşımıza çıkmasın bir şekilde..

Sen hala eski sevgiline aşıksın okurken seni tanımıyorum ama üzüldüm peki eski sevgilinden niye ayrıldın bence bu önemli yani geri dönemeyeceğin durum ne?

anlaşamıyorduk zaten araya zamanla 3. kişiLer girdi onun hayatına tamm çogunda ben yanlış anlamıştım ama onunda hiç suçu yokdegildi..herşeyi silip yeniden başladıgımızda askere gitti..yine kulagıma bişiler geldi inkar etti ama bu beni tatmin etmedi olamıyacagını söledim ve bitirdim..

Yani seni aldattı yanlış mı anladım eğer öyleyse boşver geri dönme otursun derdine yansın

Son düzenleme:
arkadaşım napmışsın sennn???eski sevgili ile buluşulurmu hiç ortada barışma durumu yokken..sen onun akrabasının evine gidersen tabi sıcak olcaklar,ne yapcaklardı seni görünce bi karış suratmı ascaklardı??fırsat bulmaya çalışmış o sadece....yani madem polisi çağırabilcek kadar uzaksın ona arabasında ne işin vardıki hem??bilmiyorum ama tuhafıma gitti bu durumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…