eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

Size bir şey olsa gideceği yer babasının yanı aslında göndermekte lazım ama işte kıyamıyoruz bu sefer de anneciğini ister haklı olarak
İstemiyor ki gitmek asla oraya. dün akşam benim kıyafetim kalmadı anne dedi tamam babanla konuşurum alsın diye dedim, ama babam bana birşey almak istemiyor diyor. ve ben bu zamana kadar hiç babasını kötülememişken ona karşı bunun farkında olması çok üzücü. beni oraya gönderme demişti o yüzden kıyamıyorum

Bu ruh hastasi manyakla nr diye muhatap oluyorsunuz hala kuyruk acisi var isirip duruyor iste

Valla ben bı ara savcılıktan karakoldan cikmiyordum.Hep takipsizlik kararı verildi Üstelik bundan ağır sözlerdi.Ayrica babalık nafakayı verdim bitti ile olmuyor.Sizi konuda tamamen haklı buldum Hoş haklı bulmam neye yararki.Bot almak değil dimi konu.Konu tek başına manevi çocuk büyütmenin ve bir of bile demeye hakkınızın olmaması. . Çünkü annesiniz lütfen nefes de almayın Bence düzeyli şekilde istemeye devam edin gıcık olsun iyi gelir size

evet bende ısrarla istemeye devam ediyorum zaten :) konu benim kızımın hayat standardı çünkü. bu kadar varlığın içinde bi kıyafet bi bot alsın. bazen gurur yapıyorum ama yapmicam bundan sonra ısrarla link göndericem ona

çocuk var mecbur ihtiyaçlarını söylemek için durumum şuan sıkışık olduğu için muhattap olmak zorundayım
Muhatap da olsaniz bu adam karsilamaz ortada zaten kendinizi yoruyorsunuz işte çalışmıyor musunuz

benim teyzem bir siyasetçiye küfür etti ceza olarak 5 bin tl ödedi 5 bin vereyim biraz daha edeyim sana diye hikaye paylaştı durdu seçim zamanı sinirler çok bozuktu yani aman aman ceza almıyorlar ki teyzem baya küfür etmişti burda hiçbir şey yok

evet hakaretten birşey çıkmıyor ama benim amacım para almakdan ziyade onu uğraştırmak :)

Muhatap da olsaniz bu adam karsilamaz ortada zaten kendinizi yoruyorsunuz işte çalışmıyor musunuz
çalışıyorum tabiki ama kiracıyım ve ev kiraları malüm. bir sürü masrafım oluyor istesem de yetişemediğimden dolayı arada onun da destek olmasını istiyorum bitek benim çocuğum değil sonuçta.manevi olarak birşey yapmıyor bare maddi desteği olsun çocuğuna

evet hakaretten birşey çıkmıyor ama benim amacım para almakdan ziyade onu uğraştırmak :)
valla uğraşma da olmuyor karakola gidiyor ifade veriyor sonra aylar sonra belki yıl mahkemeye gidiyorsun benim teyzem avukat bile tutmadı

Bir üye rahatsız etti neden beğenmedim attım diye. Yorumlarını beğenmedim, bunun için hesap sorulması normal mi sitede?

Bir üye rahatsız etti neden beğenmedim attım diye. Yorumlarını beğenmedim, bunun için hesap sorulması normal mi sitede?
Bu sitede birşeye şaşırmayın,her an herşey olabilir.
Ama takmayın da bence zira beğenmedim butonunu oraya boşuna koymadılar.
Beğenilmeyecek çok mesaj var.

Beğenmeyebilirsiniz. Ben sizi rahatsız edecek ne yaptım? Mesaj mı attım? Seri bir şekilde tüm yorumlarıma beğenmedim attığınız için evet ne var dedim? Profilimi diyorsanız orası benim duvarım istediğimi yazarım hakaret yok küfür yok. Siz bana iyi niyetli gelmediniz asıl. 0 mesaj sayısıyla ilk forumdaki faaliyeti mesajlarımı özellikle bulup eksi atmak. Mune hanım bu üyeyi bir bakabilir misininiz rica etsem kimin kaçıncı üyeliğiymiş

Fakat beni Alıntı yapmışsınız profilinizde, benim haberim bile yoktu sayfadan. Yorumunuzu beğenmedim, beğenmedim attım ve arkadaşlarınızla beni çağırıp ısrarla rahatsız ediyorsunuz. 12 sayfa boyunca kadının üstüne gitmişsiniz, ilk başta okurken nafaka ile ilgili bir şey demiş kadın hak verdim size ama sonra üstüne gittiğinizi görünce sayfalarca rahatsız oldum ve eksiledim. 3 4 tane eksi verdim diye yarım saattir bana hesap soruyorsunuz. Sizin yorumlarınızı beğenmedim demek ki, ne bu ısrar.

Ben sizi profilimde etiketlemedim! Başka bir bi üye etiketlemiş siz de gelmişsiniz! Ay C Calcifer yaktın beni.
Arkadaşlarınızla ne yakoğuş arkadaşlarım onlar benim.canlarım.çiçeklerim.

Yorumumlarıma beğenmediğim atabilirsiniz. Etiketlemedim hesap sormadım iftira atmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…