- 21 Kasım 2017
- 29.463
- 128.840
- 598
İyi de kendi malından size ne! O mallar ileride adama bir şey olsa zaten kızına kalacak. Adamın malı var diye baya içerlemişsiniz. Siz de faydalanmak istiyorsunuz yoksa bot mot hikaye bence. Siz de pek iyi niyetli gelmediniz. Adamın mallarını araştırmak yok 3 ayda oldu bilmem ne gibi şeyler hepsi art niyet.adamın altında 6 tane araba var hanımefendi. durumu gayet iyi bu adamın durumu olmasa ben niye isteyeyim ki?
malesef kızımın ruhunda yaralar şimdiden var. ne yazık ki engel olmaya çalıştıkça fazlasıyla yara yapmış zaten. babasının durumu bu kadar iyiyken deniz manzaralı evde otururken 3200tl lik bir masraf için demediğini bırakmıyor.Valla bir arkdaşım var babasının mesleği itibari ile ünlüler, akamedisyen, medya sektörü hepsini tanır işlerini yapar.
Kız neler çekti o maddiyat içinde.
Evet iyi bir egitim aldı. Mimar şu an yurt dışında ama bu konu yüzünden yanlış seçimlerle 2 evlilik yaptı ve boşandı.
Cocuğun umarım ileride ruhunda yaralar açmaz babası…..
Çok ünlü bir mobilya şirketinin sahibi kocasindan ihtiyaclari icin para isterken önünde bayılıyormuş ki annemler bu konuya şahit…
Bu tarz adamlar evli iken de tuhaflar….
Ya demeyin öyle.Konu sahibinin yanlışları da var ama o köpek oğlu köpek çocuğuna bot almıyorsa ölsün zaten. çocuğu kullanıp bir birine kinlenen iki ebeveyn bir birini cezalandırmak isterken olan çocuğa oluyor,alınmayan çocuğun ihtiyacı oluyorİyi de kendi malından size ne! O mallar ileride adama bir şey olsa zaten kızına kalacak. Adamın malı var diye baya içerlemişsiniz. Siz de faydalanmak istiyorsunuz yoksa bot mot hikaye bence. Siz de pek iyi niyetli gelmediniz. Adamın mallarını araştırmak yok 3 ayda oldu bilmem ne gibi şeyler hepsi art niyet.
biz evlendiğimizde açtık o dükkanı, ben altınlarımı verdim araba alsın da iş yapsın diye :) boşanırken de o şirket büyümüştü ve ben hiçbirşey talep etmedim. sadece çocuğuna nafaka ve okul masraflarını karşılamasını talep ettim. benim gözüm o malda niye olsun? altınlarımı bile geri almamışım boş yapıp durmaİyi de kendi malından size ne! O mallar ileride adama bir şey olsa zaten kızına kalacak. Adamın malı var diye baya içerlemişsiniz. Siz de faydalanmak istiyorsunuz yoksa bot mot hikaye bence. Siz de pek iyi niyetli gelmediniz. Adamın mallarını araştırmak yok 3 ayda oldu bilmem ne gibi şeyler hepsi art niyet.
Niye hakkın olanı almadın? Asıl sen hiç kusura bakma. Hiçbir hakkını almamışsın şimdi gelmiş böyle konuşuyorsun. Sebep neydi hak almadınız? Açtığınız dükkan, altınlar falan niye hibe ettiniz?biz evlendiğimizde açtık o dükkanı, ben altınlarımı verdim araba alsın da iş yapsın diye :) boşanırken de o şirket büyümüştü ve ben hiçbirşey talep etmedim. sadece çocuğuna nafaka ve okul masraflarını karşılamasını talep ettim. benim gözüm o malda niye olsun? altınlarımı bile geri almamışım boş yapıp durma
evliyken de maaşsız sigortasız 3 sene çalıştım bu arada. gözüm malında evetİyi de kendi malından size ne! O mallar ileride adama bir şey olsa zaten kızına kalacak. Adamın malı var diye baya içerlemişsiniz. Siz de faydalanmak istiyorsunuz yoksa bot mot hikaye bence. Siz de pek iyi niyetli gelmediniz. Adamın mallarını araştırmak yok 3 ayda oldu bilmem ne gibi şeyler hepsi art niyet.
Siz karşılayamıyormusunuz 3200 tl lik masrafı peki?malesef kızımın ruhunda yaralar şimdiden var. ne yazık ki engel olmaya çalıştıkça fazlasıyla yara yapmış zaten. babasının durumu bu kadar iyiyken deniz manzaralı evde otururken 3200tl lik bir masraf için demediğini bırakmıyor.
tamam bu size göre haklı olduğu anlamına gelir yani dimi? nafakayı kesmesi konusunda haklı yani :)
Ya tabi ki öyle ama bot için de olay çıkmamalıydı ya. Almıyorsa al kızına giydir kış bitti yani. Çocuğun günahı ne ben ona üzülüyorum zaten.Ya demeyin öyle.Konu sahibinin yanlışları da var ama o köpek oğlu köpek çocuğuna bot almıyorsa ölsün zaten. çocuğu kullanıp bir birine kinlenen iki ebeveyn bir birini cezalandırmak isterken olan çocuğa oluyor,alınmayan çocuğun ihtiyacı oluyor
kız dur anlatayım neden almadığımı :)Niye hakkın olanı almadın? Asıl sen hiç kusura bakma. Hiçbir hakkını almamışsın şimdi gelmiş böyle konuşuyorsun. Sebep neydi hak almadınız? Açtığınız dükkan, altınlar falan niye hibe ettiniz?
bu kadar pislik bir insanın karşısında doğru durun da göreyim valla :) tabiki benim de yanlışlarım var çünkü beni yanlışa zorluyor bu adam.Ya demeyin öyle.Konu sahibinin yanlışları da var ama o köpek oğlu köpek çocuğuna bot almıyorsa ölsün zaten. çocuğu kullanıp bir birine kinlenen iki ebeveyn bir birini cezalandırmak isterken olan çocuğa oluyor,alınmayan çocuğun ihtiyacı oluyor
Herkes kafasına göre yabancıları sırf yabancı diye sınırdışı edebiliyor mu?kız dur anlatayım neden almadığımı :)
ben o zaman oturma iznim sona ermek üzereydi o da bunu biliyordu, beni sınır dışı etmekle suçluyordu ve bende çocuğumu kaybederim diye kurtulmak için ben başımın çaresşne bakarım bir şekilde diyerekten sadece nafaka talep ettim iyi mı? aydınlandın mı?
senaryo yazdınız gerçekten :) bu adamın ben evlendiğimde sadece bana takılan altınları vardı.Ya sakin sakin adam neden ödemiyordur onu açıklamaya çalışıyoruz
Devlet size bir meblağ belirlemiş biz ne diyelim, ha benim dememle devlet 20.000 verilmesine karar verecekse bence versin devlet.
İlla gerçek düşüncelerimi merak ediyorsunuz söyleyeyim o zaman, özellikle son yazılanlardan sonra düşüncem bu. Bu adam çok zengindi büyük ihtimalle kendini prens falan sanıyordu lüks arabasında marka saatiyle poz veren tayfadandı. Size pahalı jestler yaptı evlendiniz adamın sorunlarını görmezden geldiniz. Eee adam zaten baştan sorunlu bir de çocuk yaptınız aldattı boşandınız. Şimdi de nafakayı ödemiyor. Ama siz onun para içinde olması zorunuza gittiği için canı yansın diye inatlaşıyorsunuz para mal mülk konusunda. Büyük ihtimal tartışırken sevgiliniz için merak etme o bana bakar vs diyorsun ama sevgiline bana ve çocuğuma bak diyemediğin için çocuğunun babasından istiyorsun. O da sana kocan baksın diyor.
+1 bunu ancak çevresinde böyle tanıdıkları olanlar anlarYa sakin sakin adam neden ödemiyordur onu açıklamaya çalışıyoruz
Devlet size bir meblağ belirlemiş biz ne diyelim, ha benim dememle devlet 20.000 verilmesine karar verecekse bence versin devlet.
İlla gerçek düşüncelerimi merak ediyorsunuz söyleyeyim o zaman, özellikle son yazılanlardan sonra düşüncem bu. Bu adam çok zengindi büyük ihtimalle kendini prens falan sanıyordu lüks arabasında marka saatiyle poz veren tayfadandı. Size pahalı jestler yaptı evlendiniz adamın sorunlarını görmezden geldiniz. Eee adam zaten baştan sorunlu bir de çocuk yaptınız aldattı boşandınız. Şimdi de nafakayı ödemiyor. Ama siz onun para içinde olması zorunuza gittiği için canı yansın diye inatlaşıyorsunuz para mal mülk konusunda. Büyük ihtimal tartışırken sevgiliniz için merak etme o bana bakar vs diyorsun ama sevgiline bana ve çocuğuma bak diyemediğin için çocuğunun babasından istiyorsun. O da sana kocan baksın diyor.
“Destekleyici veya sponsor eşiyle 3 yıl veya daha fazla süre evli kalınmasının ardından boşanan yabancılar kısa dönem ikamet iznine geçebilirler.”ben o zaman oturma iznim sona ermek üzereydi o da bunu biliyordu, beni sınır dışı etmekle suçluyordu ve bende çocuğumu kaybederim diye kurtulmak için ben başımın çaresşne bakarım bir şekilde diyerekten sadece nafaka talep ettim iyi mı? aydınlandın mı?
Nerelisiniz siz hangi ülkenin vatandaşısınız?bu kadar pislik bir insanın karşısında doğru durun da göreyim valla :) tabiki benim de yanlışlarım var çünkü beni yanlışa zorluyor bu adam.
Çocuğun eğitim masrafın nafakadan kesmek normal yani sizce. Tam erkek kafasıNafaka 3000 olsa 36.000 yapıyor senelik, okul 52.000 yine yıllık vereceği nafakadan daha fazla ödemiş.
oturma iznim bitmek üzereydi, boşanma davası açtı, boşandığımda oturma iznim 2 aylık filandı eğer oturma iznimin süresi biterse sınır dışı edilebilirim kaçak olarak yaşadığımı söyleyip şikayet ederse.Herkes kafasına göre yabancıları sırf yabancı diye sınırdışı edebiliyor mu?
romanyaNerelisiniz siz hangi ülkenin vatandaşısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?