eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

Ya bu adam çok mu cimri? Fazla mı buluyor acaba istediğiniz bot parasını ya da diğer şeyleri? Parayı cebe atacağınızı falan düşünüyor olabilir mi? Kızınız görüşüyor mu onunla? Beraber gidip alsınlar olmaz mı? Yazık çocuğa.

adamın altında 6 tane araba var hanımefendi. durumu gayet iyi bu adamın durumu olmasa ben niye isteyeyim ki?
İyi de kendi malından size ne! O mallar ileride adama bir şey olsa zaten kızına kalacak. Adamın malı var diye baya içerlemişsiniz. Siz de faydalanmak istiyorsunuz yoksa bot mot hikaye bence. Siz de pek iyi niyetli gelmediniz. Adamın mallarını araştırmak yok 3 ayda oldu bilmem ne gibi şeyler hepsi art niyet.

Bunun hakaret sayılacağını sanmıyorum çünkü "ruh hastası hakaret mi" şeklinde kısa bir google araması yaptığınızda, hukuk sayfalarında derlenmiş, Yargıtay'ın hangi ifadeleri hakaret kabul etmediğini görebilirsiniz.

Ek olarak, bu adam düzenli nafaka ödemiyor mu ki ihtiyaç listesini göndermek zorunda kalıyorsunuz. Ben sizin yerinizde olsam böyle bir canlıyla hiçbir şey için doğrudan muhatap olmam, adamla konuşulmuyor yani. Bence onunla iletişim kurmayın, avukat konuşsun gerekirse. Nafaka artırımı veya ihtiyaçların karşılanması için mahkemeye verin.

Seni rahat bırakmam tarzındaki sözü tehdit kabul edilebilir. Şurada benzer örnekler var.

Not: bu linkleri paylaşmak yasak mı bilmiyorum.

malesef kızımın ruhunda yaralar şimdiden var. ne yazık ki engel olmaya çalıştıkça fazlasıyla yara yapmış zaten. babasının durumu bu kadar iyiyken deniz manzaralı evde otururken 3200tl lik bir masraf için demediğini bırakmıyor.

Ya demeyin öyle.Konu sahibinin yanlışları da var ama o köpek oğlu köpek çocuğuna bot almıyorsa ölsün zaten. çocuğu kullanıp bir birine kinlenen iki ebeveyn bir birini cezalandırmak isterken olan çocuğa oluyor,alınmayan çocuğun ihtiyacı oluyor

biz evlendiğimizde açtık o dükkanı, ben altınlarımı verdim araba alsın da iş yapsın diye :) boşanırken de o şirket büyümüştü ve ben hiçbirşey talep etmedim. sadece çocuğuna nafaka ve okul masraflarını karşılamasını talep ettim. benim gözüm o malda niye olsun? altınlarımı bile geri almamışım boş yapıp durma

Niye hakkın olanı almadın? Asıl sen hiç kusura bakma. Hiçbir hakkını almamışsın şimdi gelmiş böyle konuşuyorsun. Sebep neydi hak almadınız? Açtığınız dükkan, altınlar falan niye hibe ettiniz?

evliyken de maaşsız sigortasız 3 sene çalıştım bu arada. gözüm malında evet

Siz karşılayamıyormusunuz 3200 tl lik masrafı peki?

Çok büyük bir miktar değil, babası okul masraflarını karşılıyormuş.

Biraz daha ılımlı yaklaşıp gerekiyorsa siz taviz verin, orta da cocuk heba olmasın…

tamam bu size göre haklı olduğu anlamına gelir yani dimi? nafakayı kesmesi konusunda haklı yani :)

Ya sakin sakin adam neden ödemiyordur onu açıklamaya çalışıyoruz
Devlet size bir meblağ belirlemiş biz ne diyelim, ha benim dememle devlet 20.000 verilmesine karar verecekse bence versin devlet.

İlla gerçek düşüncelerimi merak ediyorsunuz söyleyeyim o zaman, özellikle son yazılanlardan sonra düşüncem bu. Bu adam çok zengindi büyük ihtimalle kendini prens falan sanıyordu lüks arabasında marka saatiyle poz veren tayfadandı. Size pahalı jestler yaptı evlendiniz adamın sorunlarını görmezden geldiniz. Eee adam zaten baştan sorunlu bir de çocuk yaptınız aldattı boşandınız. Şimdi de nafakayı ödemiyor. Ama siz onun para içinde olması zorunuza gittiği için canı yansın diye inatlaşıyorsunuz para mal mülk konusunda. Büyük ihtimal tartışırken sevgiliniz için merak etme o bana bakar vs diyorsun ama sevgiline bana ve çocuğuma bak diyemediğin için çocuğunun babasından istiyorsun. O da sana kocan baksın diyor.

Ya tabi ki öyle ama bot için de olay çıkmamalıydı ya. Almıyorsa al kızına giydir kış bitti yani. Çocuğun günahı ne ben ona üzülüyorum zaten.
Boşanırken hiçbir hakkını almamış. Ki adam da okul masrafını ödemiş böyle biri neden bot almasın ki bir de? Bana hiç mantıklı gelmiyor ama zaten benim sorunum da değil o çocuğa ömür boyu sabır diliyorum sadece.

kız dur anlatayım neden almadığımı :)
ben o zaman oturma iznim sona ermek üzereydi o da bunu biliyordu, beni sınır dışı etmekle suçluyordu ve bende çocuğumu kaybederim diye kurtulmak için ben başımın çaresşne bakarım bir şekilde diyerekten sadece nafaka talep ettim iyi mı? aydınlandın mı?

bu kadar pislik bir insanın karşısında doğru durun da göreyim valla :) tabiki benim de yanlışlarım var çünkü beni yanlışa zorluyor bu adam.

Herkes kafasına göre yabancıları sırf yabancı diye sınırdışı edebiliyor mu?

senaryo yazdınız gerçekten :) bu adamın ben evlendiğimde sadece bana takılan altınları vardı.

+1 bunu ancak çevresinde böyle tanıdıkları olanlar anlar

“Destekleyici veya sponsor eşiyle 3 yıl veya daha fazla süre evli kalınmasının ardından boşanan yabancılar kısa dönem ikamet iznine geçebilirler.”
Allah Allah siz kaç yıl evli kalmıştınız resmi olarak?

bu kadar pislik bir insanın karşısında doğru durun da göreyim valla :) tabiki benim de yanlışlarım var çünkü beni yanlışa zorluyor bu adam.
Nerelisiniz siz hangi ülkenin vatandaşısınız?

Herkes kafasına göre yabancıları sırf yabancı diye sınırdışı edebiliyor mu?
oturma iznim bitmek üzereydi, boşanma davası açtı, boşandığımda oturma iznim 2 aylık filandı eğer oturma iznimin süresi biterse sınır dışı edilebilirim kaçak olarak yaşadığımı söyleyip şikayet ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…