çünkü kendinize ve mutluluğunuza odaklanmak yerine çocuk olmaz korkusu ile eski eşinize sarılıyorsunuz. siz de biliyorsunuz bir kez deneyip yanıldığınız bir şeyi tekrarlayarak farklı sonuç almayacağınızı.
30 yaşında bir kadın olarak cinselliğinizin doruğuna erişmek üzeresiniz. eminim ki ışıl ışıl bir kadınsınız. yeni insanlar yanıyıp ufkunuzu genişletmek, flörtlerle keyifli zaman geçirmek ve daha da ışıldamak varken odağınızın çocuk olması size de garip gelmiyor mu?
hayattaki ilk ve tek amacım elbet bu değil , dönemsel bir odak ve algıda seçicilik diyebilirim şuan için
bunu kırmak ve aşmak için çabalıyorum , ne kadar beceriyorum bilemiyorum
Ondan yazdım ya benzer örnekleri dinleyebilmek için :)
benzer örnek bile aramayın. değmez. kıymetli zamanınızdan yeteri kadar zamanı bu adama ayırdınız ve o da sizi mutlu etmeyi beceremedi. elinizde bir tane hayatınız varken bi de bunu düşünmek için mesai harcamayın.
siz hadi çocuk için denemişsiniz , benim mantıken buna kalkışma niyetim yok ama duygusal olarak bir garibim
En yakınım ablam , asla onaylamıyor ve mutlu bir sonuç görmüyor bir çok kişi gibi
evet ben mecbur kaldım biraz da sonradan çocugumun başına birşey gelirse vicdan azabından ölürdüm ama kızım bu tekrar deneme sürecinde babasının gerçek yüzünü gördü ve ikinci ayrılıkta daha az etkilendi .
sizin böyle bir durumunuz yok inanın keşke çocuk olmadan boşansaydım diyordum çünkü çocuk için devam eden kötü ve mutsuz evlilikler haddinden fazla var .
Siz siz olun denenmişi denemeyin derim . Size uygun biri çıkar muhakkak karşınıza yaşınız çok genç .
Ben daha sonra 43 ümde 2. evliliğimi yaptım ve gerçekten mutluyum .
Başlarda zor geliyor ama inanın zaman geçtikçe iyi ki diyeceksiniz. Ki en zor süreci atlatmışsınız bence .
Kendine işkence etmeyi seviyorsun olarak yorumladım
kesin öyledirBen farklı bir yere taşındım ailemle. Hiç görüşmedik fakat kendisi aylar öncesinde bana sosyal medyadan ulaşıp düğün davetiyesi atmıştıonunla resmi olarak boşanmadan önce
" son kez görüşelim seni çok özledim, otele gidelim birlikte olmicaz sadece sana sarılmak, saçını okşamak istiyorum" demişti. Hatırladıkça gülüyorum ya sjdjfkfkgh
Ona olan öfkemden dolayı görüşmedim o gün. Sizinle iletişim kurmaya çalışsa da kanmayın ona. Her yerden engelleyin.
O kadar klasiksiniz ki ya. Tut ki baskasi cikmadi karsina bir daha eee? Toplum onunde bekar ve cocuksuz olursun di mi? Dusunceniz direkt bu iste. Kimden olursa olsun bi cocugum olsun, kimle olursa olsun adim evli olsun.. biraz hayat gorusunuz olsun ya. Bu hayata sadece uremek icin gelinmiyor. Buyuk ihtimalle bir de ne guzel kendime ait bir evim vardi dusuncen de var su an.bana yeniden evlenmek , yeni biri ile tanışmak fikri bile çok korkutucu geliyor biraz umutsuzum
biri ile karşılaşamayackmışım gibi hissediyorum
eski eşin öyle bir istediği veya girişimi varmı yoksa siz kendi kendinizemi düşünüyorsunuz?şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.
Şuanda ablam ile yaşıyorum
gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.
Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.
Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?
eski eşin öyle bir istediği veya girişimi varmı yoksa siz kendi kendinizemi düşünüyorsunuz?
Neden yeni macerala yelken açmıyorsun
Eve kedi alın. Terapiye gidin. Her şey duzelecek, neden bosandiginizi hatırlayinevet kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ama duygusal olarak bunu yapamıyorum
yani eminim boşanıp bu düşünceye kapılan kadınlar olmuştur.
nasıl aştılar , nasıl üstesinden geldiler , ne yaptılar bunu merak ediyorum
Bence çocuğunuz da yokken bağ koparma şansınız varken asla barışmayın..Ben barıştım aynen kavgalar devam bende iki çocuk var çocuklar çok seviyor babalarını yani farklılıklar devam ediyor,o yüzden sizde çocuk da yokken asla yapmayınşiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.
Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?
çok haklı bi yorum ama bi umut ve ışık bi cesaret bulamıyorum
ayyy :)
Çocuk yoksa hele hiç degmezşiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?