Eski eş ile yeniden...

emlytknr

Hayattaki tek doğrum sizsiniz...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
3.406
194
688
39
merhaba,
Sizden fikir almak istedim kafam çok karışık. Kasım 2018 de eşimle 16 yıllık evliliğimi anlaşmalı olarak bitirdik. İki çocuğum var. Boşanma nedenimiz maddi sıkıntılardan çıkan tartışma gerginlik.. Eşim boşanmak istediğini söyledi ve geri adım da atamadı. Şimdi barışmak istediğini çok pişman olduğunu hatalarının farkında olduğunu vs söylüyor. Ben onu seviyorum ama bir taraftan da korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan. Çocuklar etkilenmesin diye zor zamanları içimde yaşadım çok da kırgınım. Sizce ne yapmalıyım? Cidden kafam karışık ...

Koskoca 16 yıllık evlilik muhtemelen tek celsede bitmiş ve 2 ay içinde pişman olmuş öyle mi. Hani iyi günde kötü günde idi. Tartışıyoruz diye bosanmissiniz e şimdiden sonra tartışma olmayacak mi. Her seferinde soluğu adliyede mi almak lazım. Maddi sıkıntı aileyi çok zora sokuyor biliyorum ama boşanmaya gidilir mi bilemedim. Sonuç olarak ben olsam iyice düşünmeden barismazdim.

Evlenirken iyi gunde kotu gunde diyoruz pasam kotu gunde kacmis. Ben boyle bir adama guvenemezdim. Siz de seviyor musunuz yoksa aliskanlik mi? Anladigim kadari ile cok kirginsiniz ve borclarin bitmesi yani para bazi kirginliklari tamir etmez. Iyi dusunun hakkinizda hayirlisi olsun.

bence bir sans verin,
barisin diye demiyorum da,
seviyorum diyorsunuz,
konusun,
bosanma zamaninda yapmadiginizi simdi yapin, gerekirse bir evlilik danismanindan yardim alin.

16 yil uzun bir zaman,
iliskiler yipranabilir,
bence buyuk bir mevzunuz da olmadi ise ikinci sansi verebilirsiniz. niye vermeyisiniz ki?

Evet tek celsede bitti. Aslında mahkeme öncesi de pişman olduğunu birkaç kişiye söylemiş ama ben ondan bekledim. Boşanma aşamasında çok konuştum ama gururdan ölecekti o derece vazgeçmedi.

Şartları değiştimi size sorun olan nedenler ortadan kalktımı bunları iyi değerlendirin yinede şahsi görüşüm ex ten nex olmaz
Değişmedi. Yine aynı aslında . Mevcut borçlarımın bir kısmını arabamı satarak ödedim.

Ben hep çalışıyordum aslında. Hala çalışıyorum.

Büyük bir mevzu olmadı. Şimdi çok pişman olduğunu hatalarını anladığını söyledi. Psikolağa falan gitmiş belki etkili olmuştur bilmiyorum ki ama bir tarafım güzel olacak derken bir yanım hiç istemiyor korkuyorum.

Denenmişin denemesi olmaz
Ama 16yılda cok uzun bir süre
İyi düşünün yasayan sizdiniz yine siz olacaksınız
Haklısınız. Zor zamanlardan geçtik biz aslında hepsinde yanyanaydık küçük bir tartışma nerelere getirdi bunu kabullenemiyorum sanırım

Bosanmissiniz bi kere önüne bak derim adam kim bilir siz ayrildiginizda ne b*klar cevirdi? Onu da düsünmek lazim :/ bin kere düsün bir kere karar ver gerisi sana kalmis neler yasandiginizi biz bilemeyiz tekrardan söyleyim her zaman babamin dedigi gibi önce bin kez düsün sonra bir kez karar verirsin

Babanız doğru söylemiş bende şu anda bunu yapmaya çalışıyorum. 10 gündür bu şekilde barışmak istiyor ama ne hayır ne evet diyemiyorum.

yani ayrıca kendi düzeninizi kurdu iseniz tekrar risk almaya gerek yok gibi. tabi şartları en iyi siz bilirsiniz.
Düzenim aynı devam ediyor. Kiradaydım zaten o gitti evden. Ben kaldım. Çocuklar için evi de değiştirmek istemedim. Çocuklar küçük biri 10 diğeri 2 yaşında. Onlar beni düşündürüyor aslında..

Babanız doğru söylemiş bende şu anda bunu yapmaya çalışıyorum. 10 gündür bu şekilde barışmak istiyor ama ne hayır ne evet diyemiyorum.
Evet ama hemen de karar verme dedigim gibi bi kararla pismanlikla dogabilir yada pismanlikta olmayadabilir kendini düsün nasil hissediyorum barisirsam eskiye dönme ihtimali %70 diyelim önce adami bi dene hemen barismaniza da gerek yok diyelim suan mutlusundur esin olmadan peki evliyken esinizle mutlu muydun sana deger veriyor muydu? Seni mutlu ediyor muydu? Veya seni ciddiye aliyor muydu bin sürü sey ? Cocuklari araya katmadan düsün iyice

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…