Büyük bir mevzu olmadı. Şimdi çok pişman olduğunu hatalarını anladığını söyledi. Psikolağa falan gitmiş belki etkili olmuştur bilmiyorum ki ama bir tarafım güzel olacak derken bir yanım hiç istemiyor korkuyorum.
Burda bicok bekar olmaz diyecek bicok belki bikac yıllık evli yapma barısma diyecekHaklısınız. Zor zamanlardan geçtik biz aslında hepsinde yanyanaydık küçük bir tartışma nerelere getirdi bunu kabullenemiyorum sanırım
Kırgınlıklar olduğunu esinize söyleyin çabalasın affederseniz neden olmasınmerhaba,
Sizden fikir almak istedim kafam çok karışık. Kasım 2018 de eşimle 16 yıllık evliliğimi anlaşmalı olarak bitirdik. İki çocuğum var. Boşanma nedenimiz maddi sıkıntılardan çıkan tartışma gerginlik.. Eşim boşanmak istediğini söyledi ve geri adım da atamadı. Şimdi barışmak istediğini çok pişman olduğunu hatalarının farkında olduğunu vs söylüyor. Ben onu seviyorum ama bir taraftan da korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan. Çocuklar etkilenmesin diye zor zamanları içimde yaşadım çok da kırgınım. Sizce ne yapmalıyım? Cidden kafam karışık ...
bunun üstüne ömür boyu gururdan ölmesi dileğimle deyip asla barışmazdım sanırım.Evet tek celsede bitti. Aslında mahkeme öncesi de pişman olduğunu birkaç kişiye söylemiş ama ben ondan bekledim. Boşanma aşamasında çok konuştum ama gururdan ölecekti o derece vazgeçmedi.
sevgilisi terketmiştir barışmayın.merhaba,
Sizden fikir almak istedim kafam çok karışık. Kasım 2018 de eşimle 16 yıllık evliliğimi anlaşmalı olarak bitirdik. İki çocuğum var. Boşanma nedenimiz maddi sıkıntılardan çıkan tartışma gerginlik.. Eşim boşanmak istediğini söyledi ve geri adım da atamadı. Şimdi barışmak istediğini çok pişman olduğunu hatalarının farkında olduğunu vs söylüyor. Ben onu seviyorum ama bir taraftan da korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan. Çocuklar etkilenmesin diye zor zamanları içimde yaşadım çok da kırgınım. Sizce ne yapmalıyım? Cidden kafam karışık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?