Eski eş ile yeniden...

istemiyorsaniz o baska tabi ki.
ben seviyorum yazdiginiz icin sans vermelisiniz diye dusundum.

16 yilda sadece bir kez bu noktaya gelmissek bence, ne kendime ne karsimdakine cok yuklenmezdim,
hayat zor, iliskiler yipranabilir,
olumlu veya olumsuz yonde acele karar vermeyin bence.

Hayat kalitesi düşmüştür. Evinin işini yapan kadın yok tabi. Önüne sıcak yemek, sıcak yatak. Evlat kokusu.
Değmez, sizin için 16 senelik evlilikti de, onun için neydi? Tek tartışmada kesecek gururu varsa, kapınıza dayanmayacak gururu da olsun.
Siz mutlu okun konu sahibi, sizi terkedeni de boşverin.

Bence bazi erkekler evliligin icinde kiymetini bilmedikleri seyleri ariyolar. Iste temiz ev kiyafetler sicak yemek vs vs ve cogu zaman bosaninca kiymetli oluyo bunlar.. evliyken zaten oyle bi senin gorevin gibi goruyorki..

16 yıllık evliliği icine düştüğü maddi zorluklar sebebiyle bitiriyorsa bir insan daha sonra da sıkıştığınında ayrılmak isteyebilir. Çok bunaldiysa biraz ayrı kalabilirdiniz ama direk boşanmayı istemek büyük sorun bence.
2 ayda nasıl bir aydınlanma yaşamış acaba eşiniz, muhtemelen kurulu düzenini özledi..

Aslında ben böyle durumlarda eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı derdim ama sizinki farklı 16 yıl bir geçmiş var küçük çocuklar var ve anladığım kadarıyla saçma sapan bir tartışmadan bir anlık gurur ve öfkeyle boşanmışsınız ve üzerinden çok zaman geçmeden pişmanım demiş eşiniz hani yıllar sonra gelse acaba o derdim ama 2 ay düşünüp kafa toplayıp hatayı anlayabilecek bir süre ben olsam aile terapisi teklif ederim bu evlilik toparlanırmı bir şansı hakeder mi profösyenel bir göz görse iyi olur ayrıca seviyorum diyorsunuz

Haklısınız. Zor zamanlardan geçtik biz aslında hepsinde yanyanaydık küçük bir tartışma nerelere getirdi bunu kabullenemiyorum sanırım
Burda bicok bekar olmaz diyecek bicok belki bikac yıllık evli yapma barısma diyecek
Ama en iyi siz yasadınız siz biliyorsunuz
Anlattıgınız kadarıyla elle tutulur sadece inat var o kadar
Onsuz ne yaparımı çocuğa yazık oluru değilde onla olursam ne olura odaklanın
Hakkınızda hayırlısı olsun

Değişen neymiş?
Eğer alışkın olduğu, sizin onun tüm ihtiyaçlarını gördüğünüzden mütevellit, aynı standardı geri istemesinden kaynaklı bir pişmanlıksa hiç denemeyin derim.

Maddi sıkıntılar derken biraz daha açmalısınız.
Size hiç para vermiyor muydu?
Zaruri ihtiyaçlarınızı karşılamıyor muydu?
Çalışmıyor muydu?
Tam olarak nedir?

Maddi problemler demissiniz. Acaba ayrılınca sizin maaşınız onun işine yaramadigi için ve çocuklarına da destek olacağı için elindeki paranın yetmeyeceğini düşünüp geri dönmeye çalışıyor olabilir mi?

Kırgınlıklar olduğunu esinize söyleyin çabalasın affederseniz neden olmasın

Evet tek celsede bitti. Aslında mahkeme öncesi de pişman olduğunu birkaç kişiye söylemiş ama ben ondan bekledim. Boşanma aşamasında çok konuştum ama gururdan ölecekti o derece vazgeçmedi.
bunun üstüne ömür boyu gururdan ölmesi dileğimle deyip asla barışmazdım sanırım.

ne kadar acımasız eleştiriler var bakıyorumda bi anlık öfkeyle yaptığınız şeyler olmuyormu 16 yıl evlilik dayak şiddet içki demiyor adamında psikolojisi bozulmuş olamazmı kim özlemez evini çocuğunu eğer eşinde içki kumar aldatma gibi huylar yoksa ve sayan seven biriyse maddi sorunlar aşılır diye düşünüyorum bu devirde yalnız çocuk büyütmek eminim zordur burda daha evli olmayıp evlilik sorumluluk nedir bilmeden hemen boşan diyenlerede çok kızıyorum

Birde bosanmissin ugrasmissin o kadar tekrar birsuru tantana .. cok asiksam seviyosam olup diriliyosam anca oyle tekrar affedebilirdim sanirim.. ama sanmiyorumki 16 yil icinde bu kadar bulutlarin uzerinde ol:) yarin birgun hasta olsan mesela o zamanda bosar seni

sevgilisi terketmiştir barışmayın.

Başka kötü bir davranışı yoksa barışırdım ben. Yalnız da olmaz. 2. Eş de ilkinden iyi olmaz nasılsa.

Bu da yeni moda oldu boşanan adamlar geri dönüyor:)
İnstada böyle bi kızı takip ediyorm.Bosandu aylarca adam süründürdü ,çocukları aramadı.Simdi tatildeler neymiş adam hatasını anlamış.
AY adamı ben görsem kafasına bitane cakcam sen ne rezil adamsın diye
Sonuc ev yemeği,sıcak yuva,temiz camasır özleniyor ablacım.
Borçlardan Hüseyin Bolt gibi depar atarak kaçarken bunları göremiorlar.Eve bile sokmam net yani.

Sen onu boşanmamak için ikna edememişsin ama o barışmak için seni ikna etmiş bile bence. Senin duygularını önemseyen birini seviyor musun gerçekten hala yoksa çevrendeki insanların çoğu eşiyle beraber ben yalnızım diye üzüldüğün için mi barışmak istiyorsun?

yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşıyorum. Biz de sadece boşanma yok. en azından henüz. Ne yapmam gerek ben de bilmiyorum. Yaşamadan önce amaan böyle adamla ne işim olur istiyorsa gitsin hed höd derdim. Ama yaşayınca öyle olmadığını gördüm.
Sizin yerinizde olsam galiba beni ikna etmesini isterdim ve kolay kolay ikna olmazdım. yaşadıklarınız zor şeyler. telafisi yok belki ama yaraların kapanması için de zamana ve ilgiye ihtiyaç var. eğer seviyorsanız bırakın ne kadar ciddi olduğunu size göstersin. Özlediği şey gerçekten siz misiniz yoksa temiz çamaşır ve sıcak ev yemeği mi? bu sorunun cevabını kendinize vermeden ciddi bir adım atmayın derim,

16 yıl sonra biten, sizin ısrarlariniza ragmen bosanmakta israr eden, bosaninca da kisa bir sürede tekrar evlenelim diyen kisi ne kadar inandirici olabilir?

Aşik misiniz, seviyor musunuz?

Gecen 16 yıl gibi bir hayatim olsun, ozluyorum diyor musunuz?

Geri donmesinin nedeni hatalarini anlamasi ve duzelmesi mi, emin misiniz, size yasatarak bunu ispatladi mi yoksa sadece lafta mı?

Bosaninca depresyona girecek, ayaklari uzerinde duramayacak, yalniz kalmaya katlanamayacak biri misiniz?

Yanitlara gore karariniz netlesir zaten. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…