Eski eş ile yeniden...

Gayet iyi bir fikir

benım eltım ıle kaynım bosanıp ayrılıp tekrar evlendıler 2 - 3 yıl ayrı kaldılar
aynı sorunları bır sure sonra yıne yasıyorlar ıletısım sorunu anlasmazlık gıbı sebeplerle bıtıyorsa degısmıyor sonuc
cocuklarının psıkolojısı ıcın barıstılar onun ıcın deger ama cocuklar buyukse olmayan bırseyı zorla oldurmaya calısmanın anlamı yok

Evet tek celsede bitti. Aslında mahkeme öncesi de pişman olduğunu birkaç kişiye söylemiş ama ben ondan bekledim. Boşanma aşamasında çok konuştum ama gururdan ölecekti o derece vazgeçmedi.
Bosanma oncesi gururundan ölen adamin şimdi gururu nereye gitti?
Isterseniz deneyin. En fazla 4 ay suruyor. Sonra hersey eskisi gibi... burada ikinci kez ayni adamla deneyen kadinlarimiz var...hepsi de degisen hicbir sey yok diyor. Bardak bir kere kirildi mi artik ayni bardaktan su icilmiyor...

Yine ayni olur maddi durumdan kavga oldu diyelim acta kalsa insan bosanmaz.Saglik sihate bisey olmasin calisilir bosanma sebebi sacma geldi esinizin vede iki ayda cozulebilvek kadar basitmis madem neden beklemedi duzelmesinide bosandi.Olmaz bence adam ayni adam yine kaybolur gider bil bunu

Karar verecek aynı yastığa başkoyacak sizsiniz çocuklarınız olunca barışan taraf hep iyi hatırlanacak ayak direten haksız,duygulara değer vermeyen ilan edilecek...çocuklarınız anne babam geri döndü ama sen bizi birleştirebilirdin yapmadın diyecek sadece eşiniz değil 2 çocuğunuzda size yüklenecek iyi karar vermeniz dileğiyle

Tek maddi tartisma icinmi bosandiniz yoksa evliliginizi yipratan baska nedenler varmiydi ? Esiniz geri adlm atmadi demişsiniz.. simdi ne olduda pisman.. aynilarini yapmicagi ne maglum

Sizin yerinizde olsam diye empati kurmaya çalışıyorum. Genç yaşta evlilik ve 2 çocuk... Yılların alışkanlığı var üzerinizde ve tabi sizin isteğinizle olmamış boşanma. Belki çocuklarınıza bakıp ya da geçen yıllarım hatrına belki de başınızı yastığa koyduğunuzda orada bildik, tanıdık birini görmek için barışmak istiyorsunuz ( içten içe) . Hakkınız tabi. Hayat sizin hayatınız. Ancak çok acele karar vermenizi gerektirecek bir durum göremedim. Yani erken evlendiniz ve iş, sorumluluklar, çocuklar derken belki eşinizle flört bile edemediniz. Gezip tozamadınız. Yani ne bilim acelem yok şu an karar almak istemiyorum, hayatımdaki yerin çok mu önemli, vazgeçilmez mi bilemiyorum. Sonuçta ayrıldık ölmedim yaşıyorum. Çocuklarımızda iyi onlarda yaşamlarını sürdürüyor. Tekrar karmaşık ve üzücü süreçlere girmek istemiyorum. deseniz. Ve sabırla acele etmeden bu sefer demlene demlene evlenseniz olmaz mı? Belki birkaç ay içinde değişmediğini fark edeceksiniz. Belki başka bir sorun gözlemleyeceksiniz. Ya da muhteşem dönüşümüne tanıklık edeceksiniz. Bilemiyorum ama acele etmeniz için hiçbir sebep göremiyorum. Hakkınızda hayırlısı

Gorusunuze saygim var ancak bu duygular kismi adliyeye gitmeden once olacakti. Eli titremeden bosanma dilekcesine imza atti. Cikip durusmada bosanmak istiyorum dedi. O da yetmedi 15 gunluk temyizde kafasina dank etmedi geri adim atmadi ,e bu saatten sonra herkes kendi yoluna. Evi ayirmak degil bu. Konu sahibi ile yasal her bagini kopariyor. Soyadini degistiriyor konu sahibi. Kartlar vb soyadi degisince degisiyor. Bankadaki paranizin size ait oldugunu,siz oldugunuzu belgelendirmek zorundasiniz...Daha niceleri. Bunlari konu sahibi yasadi. Gozu korkup guvenli limana donmek istiyor olabilir. Ama liman guvenli degil. Olumu gosterip sitmaya razi etmedi onu,direk oldurdu. Degmez.

Yasayan sizsiniz bizden daha iyi bilirsiniz ama sunu dusunun neyi ozledi. Sizimi, kurulu duzeninimi yani suan duzeni sizinkine yakinsa degildir ama baya baya duzeni bozulduysa ozlem onadir yada bir yerde ben calisip oduyordum dediniz. Acaba odeyemeyince ve calismayinca sizin yerinize parayami dondu. Bunlari en iyi siz bilirsiniz. Adamin biri eski esine donmek icin kurdugu cumle suydu yaş gecti ilerde kotu olursam bakacak biri lazim. Eski karim merhametlidir kapida koymaz beni demisti.

Bizim bir tanıdığımız boşandı ki adam kayınvalidesinin evinin kapısını baltayla kuran biriydi bir çocukları vardı sonra tekrar evlendiler bir tane daha çocukları oldu ve şu an mutlular

Bence olur benim ablamda maddi sıkıntılardan ve eş ailesi faktöründen ayrıldı 4 sene ayrı kaldılar hemde sonuç olarak 3 senedir barıştılar ve bi çocuk daha yaptılar çok mutlular eğer şiddet aldatma tarzı birşey yaşanmadıysa bazı ayrılıklar tecrübe oluyo ve zamanla kendilerini düzeltmelerine sebeb oluyo notnlarda 11 senelik evliliği bitirmişti

Yaşayan bilen siz olduğunuz için enine boyuna iyice tartın.
Tüm sorunları gözden geçirin. Düzelecek ve düzelmeyecek olanları ayırıp, 16 yılda sizi neler rahatsız etti bir bakın.
Sonuca kendiniz ulaşırsınız zaten.

Teşekkürler zaman ayırıp yorum yaptığınız için..
şu anda bende nötr herşey bir o kadar da karışık tabii ki. Bir olumlu düşünüyorum bir korkuyorum. Şans vermek tekrar denemek fikri yorucu da geliyor olabilir tabii. Bakalım zaman ne gösterecek bize. Acele etmiyorum. Zaman diyorum ... herkes için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…