Eski eş ile yeniden...

kesinlikle sans verme hani imza atiyoruz ya o deftere. memur soruyor iyi gunde kotu gunde o kotu gunde kacti gitti nerdeydi akli

Eski eşimle evleri ayırdıktan sonra yeniden barıstım 7 ay uzerıne
değiştiğini söyledi çok yalvardı , barıstık eve gerı dondum
2 sene sürdü bosandık

değişmiyorlar malesef ama keske dememek ıcın deneyeblırsınız

Para olduğunda iyi, olmadığında kötü. Hayatta her şey var, parasız da kalınabilir; yeri gelir kuru ekmek yersin ama bunun için boşanmak çok da mantıklı değil. Güveniyorsanız, tekrar böyle şeyler yapmayacağına inanıyorsanız seviyormuşsunuz birleşin. Ama güvenemiyorsanız boşverin tekrar aynı tarz şeyler yaşamanız sizi daha çok yıpratır.

Kendisi mi istedi ve diretti boşanmayı ?
Siz şu an mutlu musunuz bir düzen kurdunuz mu

Boşanmayı kendisi istedi. Bunalıma girmiş. Ama aile terapisti falan kabul de etmedi. Hayatında kimse yok olacağını da sanmıyorum. Ben aynı düzende devam ediyorum tabi ki 16 yıllık bir geçmiş küçük yaşta evlendim. İki çocuk zor ama bir şekilde hayat devam ediyor.
Kırgınım... çok zorluklar yaşadık ben hep yanında oldum. Kavgalarımız da oldu elbette ama ben küs kalamadım o uzattı. Savaşırım dedim kabul etmedi. Şimdi savaşmayı kabul eden kendisi. 10 gündür değiştiğini göstermeye ilgili olmaya çalışıyor. Müsade ettiğim kadar tabi. Kafam karıştı sadece. Evet kumar içki yok ama tek sebep bunlar olamaz. Bende hatalıydım. Kavga sırasında uzattım belki sıktım bunalttım ama ben de zor bir dönemden geçiyordum. Biraz fiziksel hastalıkları var. Onlar da onu biraz bunalıma soktu sanırım. Ama yaşadığım o kötü günlerin telafisi olur mu unutabilir miyim bilmiyorum.

Hastalıklarla geçen sınavlarımız oldu. Ama geçti. Seviyorum tabii ki. Küçük yaşta evlendim ve iki çocuğum var ama kırgınım hem de çok..

Kendisi mi istedi ve diretti boşanmayı ?
Siz şu an mutlu musunuz bir düzen kurdunuz mu
Evet kendisi istedi. Mutlumuyum? Bilmiyorum ki? Şimdi kafam karıştı bu sözlerle 10 gündür. Hangisi daha iyi olur seçemiyorum.

Dertsiz başına dert alma derim.film koptuğu yerden aynen devam eder.ben eski hayatımı özlüyorum diyorsan dön.ama umutların hayallerin varsa hiçbiri gerçek olmayacaktır.

Bence kendinize sormanız gereken
Barışırsam ne kaybederim/Kazanırım,
Böyle devam edersem ne Kaybederim/Kazanırım...
Bu kadar,
İnsanız her şey bizim için bu kadar İnatçı ve Gururlu bir adam geri vites yaptıysa vardır kerameti diyorum.

Haklısınız. Yorum için teşekkürler
Karar vermek zor sonrasında nasıl olur diye tereddüt ediyor insan .. Hayırlısı bakalım

Eski yaşanan sıkıntıların tekrar yaşanmayacağının garantisi var mı?Eğer bir erkek pişmanım deyip kadının kapısına geliyorsa,evliyken sahip olduğu konforunu arıyordur mutlaka.Hemen tekrar evlenmek zorunda değilsiniz.Tekrar şans vermek istiyorsanız.Yatılı kalmamak şartıyla eve gelmesine çocuklarla ve sizinle vakit geçirmesine izin verebilirsiniz.Beraber bir evlilik terapisi alıp,ona göre eğer halen ikinizde istiyorsanız tekrar evlenebilirsiniz.

Maddi sorunların sebebi neydi? Sorumsuz davranışlar mı yoksa birşeyler için çabalamasına rağmen işlerin yoluna girmemesi mi?
İşi "boşanalıma" getiren tartışmada sizin söyledikleriniz ve tavrınız neydiki ex eşiniz pişman olmasına rağmen boşanmaktan vazgeçmedi.

Esiniz yine kendi bencilligine devam ediyor. Adam ayrilmak istemis tek celsede ayrilmis ne sizin kararinizi onemsemis ne de cocuklari nin durumunu. Simdi yapamamis bencilce size ve cocuklarina ne yasattigi umrunda olmadan biraktigi yerden devam etmek istiyor. Hemde 10 gunde sizin aklinizi celmis. Ben olsam bu ailenin geleceginin sadece onun fikirleriyle sekillenmeyecegini gosterirdim. Bir sans vermeden once o surecte ne acilar cektiginizi hatirlayin derim.

Eski esim bosandiktan 3 yil sonra ailemi ozledim diye geldi. Oglumu gorneye geldigi zamanlar beraber kahvaltilara falan gittik. 4 ay sonra fabrika ayarlarina dondu. Iyi ki bitmis dedim.
Muhtemelen eski konforunu ozluyor. Sizi o kadar sevseydi bosanmak ister miydi?

Ay ben hala kararsızım..
hangisi doğru olan seçemiyorum

Doğru olanı seçmek için çok erken. 10 gün, birinin değiştiğine ve sizi hala çok sevdiğine ailesini özlediğine dair ikna etmesi için çok kısa bir süre. Bence biraz daha bekleyin. Belki bu tavrını kararlılıkla sürdürür bekli de fabrika ayarlarına geri döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…