- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
kesinlikle sans verme hani imza atiyoruz ya o deftere. memur soruyor iyi gunde kotu gunde o kotu gunde kacti gitti nerdeydi aklimerhaba,
Sizden fikir almak istedim kafam çok karışık. Kasım 2018 de eşimle 16 yıllık evliliğimi anlaşmalı olarak bitirdik. İki çocuğum var. Boşanma nedenimiz maddi sıkıntılardan çıkan tartışma gerginlik.. Eşim boşanmak istediğini söyledi ve geri adım da atamadı. Şimdi barışmak istediğini çok pişman olduğunu hatalarının farkında olduğunu vs söylüyor. Ben onu seviyorum ama bir taraftan da korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan. Çocuklar etkilenmesin diye zor zamanları içimde yaşadım çok da kırgınım. Sizce ne yapmalıyım? Cidden kafam karışık ...
Eski eşimle evleri ayırdıktan sonra yeniden barıstım 7 ay uzerınemerhaba,
Sizden fikir almak istedim kafam çok karışık. Kasım 2018 de eşimle 16 yıllık evliliğimi anlaşmalı olarak bitirdik. İki çocuğum var. Boşanma nedenimiz maddi sıkıntılardan çıkan tartışma gerginlik.. Eşim boşanmak istediğini söyledi ve geri adım da atamadı. Şimdi barışmak istediğini çok pişman olduğunu hatalarının farkında olduğunu vs söylüyor. Ben onu seviyorum ama bir taraftan da korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan. Çocuklar etkilenmesin diye zor zamanları içimde yaşadım çok da kırgınım. Sizce ne yapmalıyım? Cidden kafam karışık ...
Para olduğunda iyi, olmadığında kötü. Hayatta her şey var, parasız da kalınabilir; yeri gelir kuru ekmek yersin ama bunun için boşanmak çok da mantıklı değil. Güveniyorsanız, tekrar böyle şeyler yapmayacağına inanıyorsanız seviyormuşsunuz birleşin. Ama güvenemiyorsanız boşverin tekrar aynı tarz şeyler yaşamanız sizi daha çok yıpratır.merhaba,
Kendisi mi istedi ve diretti boşanmayı ?merhaba,
Hastalıklarla geçen sınavlarımız oldu. Ama geçti. Seviyorum tabii ki. Küçük yaşta evlendim ve iki çocuğum var ama kırgınım hem de çok..Birde bosanmissin ugrasmissin o kadar tekrar birsuru tantana .. cok asiksam seviyosam olup diriliyosam anca oyle tekrar affedebilirdim sanirim.. ama sanmiyorumki 16 yil icinde bu kadar bulutlarin uzerinde ol:) yarin birgun hasta olsan mesela o zamanda bosar seni
Evet kendisi istedi. Mutlumuyum? Bilmiyorum ki? Şimdi kafam karıştı bu sözlerle 10 gündür. Hangisi daha iyi olur seçemiyorum.Kendisi mi istedi ve diretti boşanmayı ?
Siz şu an mutlu musunuz bir düzen kurdunuz mu
Mutluysaniz bir düzen kurduysaniz sakın sakın ha affetmeyinEvet kendisi istedi. Mutlumuyum? Bilmiyorum ki? Şimdi kafam karıştı bu sözlerle 10 gündür. Hangisi daha iyi olur seçemiyorum.
Boşanmayı kendisi istedi. Bunalıma girmiş. Ama aile terapisti falan kabul de etmedi. Hayatında kimse yok olacağını da sanmıyorum. Ben aynı düzende devam ediyorum tabi ki 16 yıllık bir geçmiş küçük yaşta evlendim. İki çocuk zor ama bir şekilde hayat devam ediyor.
Kırgınım... çok zorluklar yaşadık ben hep yanında oldum. Kavgalarımız da oldu elbette ama ben küs kalamadım o uzattı. Savaşırım dedim kabul etmedi. Şimdi savaşmayı kabul eden kendisi. 10 gündür değiştiğini göstermeye ilgili olmaya çalışıyor. Müsade ettiğim kadar tabi. Kafam karıştı sadece. Evet kumar içki yok ama tek sebep bunlar olamaz. Bende hatalıydım. Kavga sırasında uzattım belki sıktım bunalttım ama ben de zor bir dönemden geçiyordum. Biraz fiziksel hastalıkları var. Onlar da onu biraz bunalıma soktu sanırım. Ama yaşadığım o kötü günlerin telafisi olur mu unutabilir miyim bilmiyorum.
Haklısınız. Yorum için teşekkürlerBence kendinize sormanız gereken
Barışırsam ne kaybederim/Kazanırım,
Böyle devam edersem ne Kaybederim/Kazanırım...
Bu kadar,
İnsanız her şey bizim için bu kadar İnatçı ve Gururlu bir adam geri vites yaptıysa vardır kerameti diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?