Eski Eş Sorunu....

Sizi çok iyi anlıyorum. Sakın duygusal boşluğa düşüp diğer adamla yakın olmayın. Boşanmadan yeni çıkmışsınız. Kendinize zaman ayırın, kısa bir tatile çıkın. Nefes alın herşeyi kafadan atın şuan bir adım atmak zorunda değilsiniz. Buna önce kendinizi inandırın. Eğer adam gerçekten değiştiyse bunu çocuğa olan ilgisiyle ölçebilirsiniz. Mesela çocuğa ne kadar ilgili? Çocuğu alıp da kaliteli zaman geçiriyor mu? Yoksa derdi çocuk değil sadece tekrar sizin enerjinizi emmek mi?
Eğer değiştiyse bunu size isbat etsin, bir çiçek, böcekle değil sizi ruhsal anlamda tatmin ederse anlarsınız zaten. Ama bu hemen olmasın, zamana bırakın zamanla siz de daha sağlıklı düşünürsünüz. Hemen bir karar vermeyin, sabır edin. Ve dediğim gibi bu zaman aralığında kendinize bakın kafanıza başka ilişki falan sokup da, birde çıkmaza girmeyin. Çünkü şuan ne istediğinizi kendiniz de bilmiyorsunuz.
 
O salak arkadaşlarınız çok bilmesin. Hayat sizin hayatınız. O arkadaş dediğiniz insanların laflarına takılmayın. Bazıları resmen sinsi yılan. Eski eşe vicdan yapma falan saçmalamayın. Boşanmışsınız. Bitmiş artık. Size yaptıklarını okurken nefesim daraldı. Sakın barışmayın. Aynı şeyleri yapmaya dozunu arttırarak devam edecektir. İş yerindeki kişiden de hoşlandıysanız temkinli bir şekilde tanımaya çalışın. Gencim güzelim hoşum diyorsunuz tekrar evlenebilirsiniz.
 
Her zaman genç olmayacaksınız, vakit kaybı sizin için önemli. Ayrıca kızınız büyüyene kadar evlenmeyin diyenlere katılmıyorum. Sapık olan adam kendi çocuğuna bile yapar, vicdanlı ahlaklı namuslu biri sırf biyolojik bağı yok diye yapacak diye bir durum yok. Sizin mutluluğunuz çocuğunuzun mutluluğu için şart.
 
Eski esin tutulacak yeri yok. Umarim bir iki kisinin dedigine kanip bu adamla tekrar denemezsin. Tam hayatini duzrne kurmusken o evin icinde ne yasadigini bilmeyen insanlarin seni etkilemesine izin vermezdin. Ozellikle kizin icin tekrar denememelisin. Birak cicegi yoluna guller de dokse asla. Hayatinin hatasini yaparsin.
 
Önüne bakmalısın. Ex’ten next olmaz. Bu yeni kişiyle mutlu olabilme ihtimalin eski eşle mutlu olmabilme ihtimalinden daha umut vadedici geliyor bana.
 
tabiki barışmadım konunun üzerine defalarca barışmak istediğini söyledi çiçekler yolladı ama tavrımın net olduğunu görünce sesi kesildi. bu yeni görüştüğüm beyefendi ile de iletişimimi kesmeyi planlıyorum pek benim tarzım bir insan değil gibime geliyor. iyisimi ben tek tabanca rahatıma bakayım macera aramak istemiyorum zaten fazlasıyla yorgunum....
 
Hanımlar biraz yoğun bir döneme girdim iş yerinde. Bütün yorumları tek tek okudum ama dönemedim, lütfen hakkınızı helal edin. İyi ki varsınız :KK200:
 
tabiki barışmadım konunun üzerine defalarca barışmak istediğini söyledi çiçekler yolladı ama tavrımın net olduğunu görünce sesi kesildi. bu yeni görüştüğüm beyefendi ile de iletişimimi kesmeyi planlıyorum pek benim tarzım bir insan değil gibime geliyor. iyisimi ben tek tabanca rahatıma bakayım macera aramak istemiyorum zaten fazlasıyla yorgunum....
Ay yok zaten, bir süre kafanı dinlendir. Durumun varsa psikolojik destek al. Gerek yok gerçekten, çok erken daha.
 
Ay yok zaten, bir süre kafanı dinlendir. Durumun varsa psikolojik destek al. Gerek yok gerçekten, çok erken daha.
evet psikolojik desteğe profesyonel anlamda ihtiyacım var ama şuan için ona bütçe ayıramıyorum en uygun zamanda düşünüyorum. şimdilik kendimi kişisel gelişim kitaplarına verdim biraz etkisi var..
 
Merhabalar Kadınlar Kulübü'nün güzel kadınları.
Eski eşimden bahsecedeğim biraz. Şuan üzerimde inanılmaz bir baskı yaratıyor ve ben resmen kabuğumdan çıkıp her şeyi aleve vermek istiyorum...
Eski eşimle 2011 senesinde tanıştık 4 yıllık bir görüşme dönemimiz oldu. Bu süreçte affedersiniz ottan b*ktan sebeplerle ayrıldı. Ne zaman ben ayrıldım ilk kez o zaman hiç ayrılma isteği olmadı. 4 yılın sonunda ise evlendik ve 5 yıl evlilik sürecimizden şuan 3 yaşında bir kızımız oldu. Evlilik süreci ise şöyle ilerledi evet seviyor sevgisini hissettiriyor ancak çoğu zaman bencilce davranıyordu. Ailesi her daim ön planda oldu. Devamlı onlarla geçirilen vakitler, onların benimle yaşadığı sorunlardan bana baskı kurmaları haklı da olsam haksızda olsam eşimin her daim onların yanında olması. Evin giderlerine yetemedeği için iddia oynaması (kızımdan önce çalışıyordum yine iddia borcu sebebiyle işe girdim kızım 2 yaşındayken). Bunun yanında bana ve kızımıza yeterince vakit ayırmaması, konuşmama,gülmeme,giyinmeme,tavrıma edama her şeye müdahele edip bunları benim dışardan daha iyi gözükmem için bir iyilik olduğunu söylemesi. İyi günlerimiz hiç mi olmadı? Tabiki oldu fazlasıyla. Gülmekten karnımıza ağrılar girdiği, sabahlara kadar sohbetler ettiğimiz,birbirimize karşı olan sorumluluklarımızı sorunlarımızı çözmek için konuşmalarımız, tatillerimiz, gezmelerimiz, sürprizlerimiz. Ama bunlar eğer ben iyiysem oldu. Benim bir sorunum sıkıntım özellikle ailesiyle olduysa konu hep boşanmaya uzandı.Bir kez dava açtı annesi konustuğu için geri çekti. Son bir yıl özellikle çalışmaya başladığımda müthiş bir buhran geçirdi devamlı bir baskılama, kısıtlama, saçma sapan sebeplerden kavga çıkarma,hakaret bağrış çağrış... Velhasıl bu arkadaşın telefonunfa mj yakaladım bir kadınla. Kadın buna bitanemmmm sana neşet ertaş eşliğinde yolu çektim bilmem ne diyordu buda canım manım demiş. Bunu yakaladığımda bitip gitmişti çok pişman olmuştum falan demişti çok yalvarmıştı ve ben affetmiştim. 1 ay sonra farklı bir kavgadan boşanma davası açmıştı bende gidip boşanmıştım. Bunları daha önce de yazdım biliyorum önceki konularımı bilip okuyanlar ne olur hakkınızı helal edin.

Asıl mesele şu;

Son üç aydır devamlı barışmak istediğini söylüyor. Hatalı olduğunu her şeyi değiştireceğini ailesinden uzakta benim istediğim yerden ev tutacağını çocuğumuz için bunu yapmamız gerektiğini beni çok sevdiğini değerimi anladığını falan fıstık söylüyor. Hepsini tersledim bu konulara girmek istemediğimi ve bu konuda beni rahatsız etmemesini defalarca rica ettim. Dün ofise orkide yollamış sen ben ve kızımızla yeni bir sayfa açalım diye.
Sinirimden ağladım. ve uzun uzun yazdım benim onunla tekrar olmak istemediğimi çünkü onunlayken benliğimi yitirdiğimi,mutsuz olduğumu,ileriye yönelik planlarımın hiçbirinde yerinin olmadığını, günah çıkarmak için beni kullanmaması gerektiğini, zamanında gözü kara bir şekilde beni mahkeme salonuna götürüp ailesine otuz yaşımdan sonra bunu mu çekeceğim dediğini, kimseyi tek kalemde silmediğimi, evi satıp evden çıkarmak için devamlı taciz edişini , babasının gelip üzerime yürüyüp küfür ettiğini, kızımızın en sancılı döneminde o anları paylaştığımda çocuk unutur gider diye gaddarca konuştuğunu, en ihtiyaç duyduğum zamanda sırtını döndüğünü, şu hayatta sağ elimi sol elimle avuttuğumu tek başıma mücadele içinde olduğumu bile bile acıma duygusunu yitirmiş bir şekilde sakın kimseye ağlayıp zırlama dediğini hepsini ya her şeyi yazdım. Bunların farkındaymış ve pişmanmış izin verirsem düzeltecekmiş.

Hanımlar benim çevremde arkadaşlarımdan büyük baskı var barışmam için. Bana kızımın olduğunu ve kime nasıl güveneceğimi, onun için en doğrusunun eski eşimle barışmam gerektiğini baskılıyorlar ve ben derdimi anlatamıyorum. Yorgunum ya ben bu adamdan yorgunum içimde ona karşı öfke bile yok boğazımda düğüm düğüm kızımın hakkına mı giriyorum diyorum sonra diyorum ki ya ben ne olacağım?
Genç ve güzel bir kadınım çok şükür elim ekmek tutuyor tekrar üniversiteye yazıldım ve ilerisi için güzel hedeflerim var. Ben hayattan yaşamaktan nefes almaktan haz duyuyorum bu adamla boğuluyorum :KK43:

Bu arada asıl eklemek istediğim çok utanıyorum ne olur yargılamayın.
İş yerinde firma partnerimiz olan bir çalışanla tanıştım iş vesilesiyle ama adam ara ara arıyor hal hatır soruyor derken hoşlandığını belli etti. O da boşanmış ve kızı var. Açıkçası ilgisi hoşuma gidiyor ama korkuyorum mesafeliyim. Bu yüzden de vicdan azabı çekiyorum hem eski eşe hemde kızıma. Kafam o kadar karışık ki çok yoruldum ve devamlı ağlamak istiyorum.
Sakın bir daha aynı hataya düşme. Mutsuz olursun.. o barış diyen arkadaşların da senin iyiliğini dusunselerdi inan bana barış demezlerdi. Lütfen kimsenin ağzıyla hareket etme. Bende yaşadım evli değildim ama eskisi gbi olmuyor evlense bile duyguların yok ona karşı hep kötü şeyler aklına gelecek ve pişman olacaksın. Yapma güzelliğine yazık.. boşanmış bir adam var demissin belki iyi biridir eskiye bakma belki onunla olur yada olmaz farketmez sen kendi kendine yettigın sürce sıkıntı yok. Kizinin hakkina girmezsin eger kizin seni mutsuz gorurse iste o zaman üzülür..
 
Değişen istisnalar vardır elbet ama çoğu değişmiyor eski eşine resmî olarak boşandıktan sonra iki kez şans veren biri olarak söylüyorum kimsenin ne dediğine bakmayın sizin kalbiniz ve mantığınız ne diyor ona bakın siz yaşayacaksınız bu hayatı
şuan berabermisiniz ? yanlış anlamazsanız biraz dinlemek isterim hikayenizi
 
Değiştim değişeceğim diyen kimseye güvenmeyin. Çünkü değişmiyorlar. İnanmayın, tekrar gbarışmayın. Yine aynı şeyleri yaşarsınız. Üstelik bu sefer ki kızınız için daha ağır olabilir.
Kuzenim bir adamla tanıştı 7 yıl önce. Aşık oldum çok seviyorum diye uçuş uçuştu. Tanistiklarindan 3 ay sonra askılı giyiyorsun bu ne vs diye küfür etmiş hakaret etmiş. Sonra bir gün arabada birseye kızmış eline vurmuş. Sonra bir gün sinirlenip çok ağır küfürler etmiş. Her defasında özür dilerim ama sen tahrik ettin deyip üste çıktı. Evlendiler. 6 ay önce annesine döndü kız. Inanilmaz dayak yemiş. Tanınmaz haldeydi. Sırtı boynu mosmor dişleri kırılmış. Adam dua et öldürmeyecek yerlerine vurmuyorum yoksa seni öldürürüm istesem demiş. O an annesini aramış dayak esnasında. Annesine dinletmis kizin mezara ben hapse diye çığlık atarak. Yanı bu serefsizler ufak ufak belli ediyor tanıştıklarında. Ve artarak devam ediyor igrenclikleri. Asla değişmezler hatta bin beter olurlar.
 
Merhabalar Kadınlar Kulübü'nün güzel kadınları.
Eski eşimden bahsecedeğim biraz. Şuan üzerimde inanılmaz bir baskı yaratıyor ve ben resmen kabuğumdan çıkıp her şeyi aleve vermek istiyorum...
Eski eşimle 2011 senesinde tanıştık 4 yıllık bir görüşme dönemimiz oldu. Bu süreçte affedersiniz ottan b*ktan sebeplerle ayrıldı. Ne zaman ben ayrıldım ilk kez o zaman hiç ayrılma isteği olmadı. 4 yılın sonunda ise evlendik ve 5 yıl evlilik sürecimizden şuan 3 yaşında bir kızımız oldu. Evlilik süreci ise şöyle ilerledi evet seviyor sevgisini hissettiriyor ancak çoğu zaman bencilce davranıyordu. Ailesi her daim ön planda oldu. Devamlı onlarla geçirilen vakitler, onların benimle yaşadığı sorunlardan bana baskı kurmaları haklı da olsam haksızda olsam eşimin her daim onların yanında olması. Evin giderlerine yetemedeği için iddia oynaması (kızımdan önce çalışıyordum yine iddia borcu sebebiyle işe girdim kızım 2 yaşındayken). Bunun yanında bana ve kızımıza yeterince vakit ayırmaması, konuşmama,gülmeme,giyinmeme,tavrıma edama her şeye müdahele edip bunları benim dışardan daha iyi gözükmem için bir iyilik olduğunu söylemesi. İyi günlerimiz hiç mi olmadı? Tabiki oldu fazlasıyla. Gülmekten karnımıza ağrılar girdiği, sabahlara kadar sohbetler ettiğimiz,birbirimize karşı olan sorumluluklarımızı sorunlarımızı çözmek için konuşmalarımız, tatillerimiz, gezmelerimiz, sürprizlerimiz. Ama bunlar eğer ben iyiysem oldu. Benim bir sorunum sıkıntım özellikle ailesiyle olduysa konu hep boşanmaya uzandı.Bir kez dava açtı annesi konustuğu için geri çekti. Son bir yıl özellikle çalışmaya başladığımda müthiş bir buhran geçirdi devamlı bir baskılama, kısıtlama, saçma sapan sebeplerden kavga çıkarma,hakaret bağrış çağrış... Velhasıl bu arkadaşın telefonunfa mj yakaladım bir kadınla. Kadın buna bitanemmmm sana neşet ertaş eşliğinde yolu çektim bilmem ne diyordu buda canım manım demiş. Bunu yakaladığımda bitip gitmişti çok pişman olmuştum falan demişti çok yalvarmıştı ve ben affetmiştim. 1 ay sonra farklı bir kavgadan boşanma davası açmıştı bende gidip boşanmıştım. Bunları daha önce de yazdım biliyorum önceki konularımı bilip okuyanlar ne olur hakkınızı helal edin.

Asıl mesele şu;

Son üç aydır devamlı barışmak istediğini söylüyor. Hatalı olduğunu her şeyi değiştireceğini ailesinden uzakta benim istediğim yerden ev tutacağını çocuğumuz için bunu yapmamız gerektiğini beni çok sevdiğini değerimi anladığını falan fıstık söylüyor. Hepsini tersledim bu konulara girmek istemediğimi ve bu konuda beni rahatsız etmemesini defalarca rica ettim. Dün ofise orkide yollamış sen ben ve kızımızla yeni bir sayfa açalım diye.
Sinirimden ağladım. ve uzun uzun yazdım benim onunla tekrar olmak istemediğimi çünkü onunlayken benliğimi yitirdiğimi,mutsuz olduğumu,ileriye yönelik planlarımın hiçbirinde yerinin olmadığını, günah çıkarmak için beni kullanmaması gerektiğini, zamanında gözü kara bir şekilde beni mahkeme salonuna götürüp ailesine otuz yaşımdan sonra bunu mu çekeceğim dediğini, kimseyi tek kalemde silmediğimi, evi satıp evden çıkarmak için devamlı taciz edişini , babasının gelip üzerime yürüyüp küfür ettiğini, kızımızın en sancılı döneminde o anları paylaştığımda çocuk unutur gider diye gaddarca konuştuğunu, en ihtiyaç duyduğum zamanda sırtını döndüğünü, şu hayatta sağ elimi sol elimle avuttuğumu tek başıma mücadele içinde olduğumu bile bile acıma duygusunu yitirmiş bir şekilde sakın kimseye ağlayıp zırlama dediğini hepsini ya her şeyi yazdım. Bunların farkındaymış ve pişmanmış izin verirsem düzeltecekmiş.

Hanımlar benim çevremde arkadaşlarımdan büyük baskı var barışmam için. Bana kızımın olduğunu ve kime nasıl güveneceğimi, onun için en doğrusunun eski eşimle barışmam gerektiğini baskılıyorlar ve ben derdimi anlatamıyorum. Yorgunum ya ben bu adamdan yorgunum içimde ona karşı öfke bile yok boğazımda düğüm düğüm kızımın hakkına mı giriyorum diyorum sonra diyorum ki ya ben ne olacağım?
Genç ve güzel bir kadınım çok şükür elim ekmek tutuyor tekrar üniversiteye yazıldım ve ilerisi için güzel hedeflerim var. Ben hayattan yaşamaktan nefes almaktan haz duyuyorum bu adamla boğuluyorum :KK43:

Bu arada asıl eklemek istediğim çok utanıyorum ne olur yargılamayın.
İş yerinde firma partnerimiz olan bir çalışanla tanıştım iş vesilesiyle ama adam ara ara arıyor hal hatır soruyor derken hoşlandığını belli etti. O da boşanmış ve kızı var. Açıkçası ilgisi hoşuma gidiyor ama korkuyorum mesafeliyim. Bu yüzden de vicdan azabı çekiyorum hem eski eşe hemde kızıma. Kafam o kadar karışık ki çok yoruldum ve devamlı ağlamak istiyorum.

Çevreniz önce böyle biriyle yaşasın da sonra barışıyorlar mı görelim. Zaten başka bir kadınla mesajlaşma gördüğünüzde affetmemeliydiniz. Şuan sizi ikna etmeye çalışsa da vicdanınızdan dolayı çantada keklik görüyor sizi.
Yeni birini tanımak, ona ilgi duymak yalnız bir anne olarak asla suçlu hissedeceğiniz bir şey olmamalı. Sizin de sevmeye sevilmeye ve huzura ihtiyacınız var.
 
Merhabalar Kadınlar Kulübü'nün güzel kadınları.
Eski eşimden bahsecedeğim biraz. Şuan üzerimde inanılmaz bir baskı yaratıyor ve ben resmen kabuğumdan çıkıp her şeyi aleve vermek istiyorum...
Eski eşimle 2011 senesinde tanıştık 4 yıllık bir görüşme dönemimiz oldu. Bu süreçte affedersiniz ottan b*ktan sebeplerle ayrıldı. Ne zaman ben ayrıldım ilk kez o zaman hiç ayrılma isteği olmadı. 4 yılın sonunda ise evlendik ve 5 yıl evlilik sürecimizden şuan 3 yaşında bir kızımız oldu. Evlilik süreci ise şöyle ilerledi evet seviyor sevgisini hissettiriyor ancak çoğu zaman bencilce davranıyordu. Ailesi her daim ön planda oldu. Devamlı onlarla geçirilen vakitler, onların benimle yaşadığı sorunlardan bana baskı kurmaları haklı da olsam haksızda olsam eşimin her daim onların yanında olması. Evin giderlerine yetemedeği için iddia oynaması (kızımdan önce çalışıyordum yine iddia borcu sebebiyle işe girdim kızım 2 yaşındayken). Bunun yanında bana ve kızımıza yeterince vakit ayırmaması, konuşmama,gülmeme,giyinmeme,tavrıma edama her şeye müdahele edip bunları benim dışardan daha iyi gözükmem için bir iyilik olduğunu söylemesi. İyi günlerimiz hiç mi olmadı? Tabiki oldu fazlasıyla. Gülmekten karnımıza ağrılar girdiği, sabahlara kadar sohbetler ettiğimiz,birbirimize karşı olan sorumluluklarımızı sorunlarımızı çözmek için konuşmalarımız, tatillerimiz, gezmelerimiz, sürprizlerimiz. Ama bunlar eğer ben iyiysem oldu. Benim bir sorunum sıkıntım özellikle ailesiyle olduysa konu hep boşanmaya uzandı.Bir kez dava açtı annesi konustuğu için geri çekti. Son bir yıl özellikle çalışmaya başladığımda müthiş bir buhran geçirdi devamlı bir baskılama, kısıtlama, saçma sapan sebeplerden kavga çıkarma,hakaret bağrış çağrış... Velhasıl bu arkadaşın telefonunfa mj yakaladım bir kadınla. Kadın buna bitanemmmm sana neşet ertaş eşliğinde yolu çektim bilmem ne diyordu buda canım manım demiş. Bunu yakaladığımda bitip gitmişti çok pişman olmuştum falan demişti çok yalvarmıştı ve ben affetmiştim. 1 ay sonra farklı bir kavgadan boşanma davası açmıştı bende gidip boşanmıştım. Bunları daha önce de yazdım biliyorum önceki konularımı bilip okuyanlar ne olur hakkınızı helal edin.

Asıl mesele şu;

Son üç aydır devamlı barışmak istediğini söylüyor. Hatalı olduğunu her şeyi değiştireceğini ailesinden uzakta benim istediğim yerden ev tutacağını çocuğumuz için bunu yapmamız gerektiğini beni çok sevdiğini değerimi anladığını falan fıstık söylüyor. Hepsini tersledim bu konulara girmek istemediğimi ve bu konuda beni rahatsız etmemesini defalarca rica ettim. Dün ofise orkide yollamış sen ben ve kızımızla yeni bir sayfa açalım diye.
Sinirimden ağladım. ve uzun uzun yazdım benim onunla tekrar olmak istemediğimi çünkü onunlayken benliğimi yitirdiğimi,mutsuz olduğumu,ileriye yönelik planlarımın hiçbirinde yerinin olmadığını, günah çıkarmak için beni kullanmaması gerektiğini, zamanında gözü kara bir şekilde beni mahkeme salonuna götürüp ailesine otuz yaşımdan sonra bunu mu çekeceğim dediğini, kimseyi tek kalemde silmediğimi, evi satıp evden çıkarmak için devamlı taciz edişini , babasının gelip üzerime yürüyüp küfür ettiğini, kızımızın en sancılı döneminde o anları paylaştığımda çocuk unutur gider diye gaddarca konuştuğunu, en ihtiyaç duyduğum zamanda sırtını döndüğünü, şu hayatta sağ elimi sol elimle avuttuğumu tek başıma mücadele içinde olduğumu bile bile acıma duygusunu yitirmiş bir şekilde sakın kimseye ağlayıp zırlama dediğini hepsini ya her şeyi yazdım. Bunların farkındaymış ve pişmanmış izin verirsem düzeltecekmiş.

Hanımlar benim çevremde arkadaşlarımdan büyük baskı var barışmam için. Bana kızımın olduğunu ve kime nasıl güveneceğimi, onun için en doğrusunun eski eşimle barışmam gerektiğini baskılıyorlar ve ben derdimi anlatamıyorum. Yorgunum ya ben bu adamdan yorgunum içimde ona karşı öfke bile yok boğazımda düğüm düğüm kızımın hakkına mı giriyorum diyorum sonra diyorum ki ya ben ne olacağım?
Genç ve güzel bir kadınım çok şükür elim ekmek tutuyor tekrar üniversiteye yazıldım ve ilerisi için güzel hedeflerim var. Ben hayattan yaşamaktan nefes almaktan haz duyuyorum bu adamla boğuluyorum :KK43:

Bu arada asıl eklemek istediğim çok utanıyorum ne olur yargılamayın.
İş yerinde firma partnerimiz olan bir çalışanla tanıştım iş vesilesiyle ama adam ara ara arıyor hal hatır soruyor derken hoşlandığını belli etti. O da boşanmış ve kızı var. Açıkçası ilgisi hoşuma gidiyor ama korkuyorum mesafeliyim. Bu yüzden de vicdan azabı çekiyorum hem eski eşe hemde kızıma. Kafam o kadar karışık ki çok yoruldum ve devamlı ağlamak istiyorum.
Kesınlıkle ayrıl.Kalbını dınle.Bundan sonra 2 cocukla boşanırsın.Kımse degısmez
 
X