• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş üvey cocuklar

Bende diyorum bu kadın bana hakaret ediyor arkamdan konuşuyor onun düşünmedi Çocukları ne kadar dusunebilirim o da diyoki benimde çocuklarım onun için idare edebilirsin ona bakma diyor hakaret davasını bende dusunuyorum
Ya kusura bakma ama cok sinirlendim sana şu an. Cok pısırıksın. Sen daha dusun sikayet etmeyi. Yapana kadar bi 10 sene gecer herhalde. Ne kocana ne de eski karisina hadlerini bildirememissin. Devir kotu anacim. Senin gibi birilerini bulunca hic affetmiyorlar. Cok ozur dileyerek yaziyorum teşbihte hata olmaz ama essek olursan semer vuran cok olur derler. Sana hakaret etmiyorum yanlis anlama. Ama sen onlarin sana semer vurmalarina izin veriyorsun. Kendine bu kotulugu yapma. Daha fazla yazamayacagim sanirim bu konuya. Sinirlerim zipladi durduk yere.

Su kosullarda bosanabilmenizde imkansiz gibi,ozel sektorde asgeri maasla baslicaginizi varsayiyorum.Ee ailede yok bebege kim bakicak.Cok zor isiniz.Madem o kadar iyiydi buadam niye bosandi 2 defa ustelik. Hep kadinlar sucludur ,eminim oyle demistir. Yada citir seviyor bilemiyorum yani.
İlk eşiyle uzun bı evlilik yaşamış zaten kadının ihaneti bitirmiş ama bu doğru mahkeme kararı zaten bu şekilde kadın bunu inkar etmiyor sonra o adam kadını almamış kadın geri dönmeye çalışmış eşim o sıra evlenmiş o kadına sürekli hakaretler aynı şeyler yapılmış o biraz toplu bı kadın ona sismansin çirkinsin o beni seviyor ben onun lise aşkitom tarzı sürekli mesajlar atmış çocukları kullanmış kadın dayanamamış ayrılmış bana evlenirken dedi sana da yapacak oyuna gelme zaten bu seyrine tayinumiz çıkar diye aynen ben hiç uymadim mesajlarına cevap vermedim engelledim sahte hesaplardan yazdı bazen eşimle gulerdik bile öle sacma şeyler yazardiki işte kadın bozamayinca çocukları attı işte bu durumda gulemiyoruz artık çünkü kadın elini her türlü bu yuvaya atabiliyor çünkü çocukları burda

Çocukların önüne yemek koyacak olanda sizsiniz,kirli çamaşırlarını yıkayıp ütüleyecek olan da siz. Eşiniz size sormadan böyle bir karar alamaz. Tamam eski eşim evlenirse çocukları alırım demiş sizde kabul etmişsiniz ama bu durum bambaşka.
Üstelik hamilesiniz.
Bu öyle tek başına alabileceği bir karar değil. Tam tersi olupta çocuklar sizin olsaydı sizde eşiniz evde yokken çocukları toplayıp getirseydiniz eve eşinizde bozulurdu. Kim olsa bozulur yani.
Ne denir bilemedim başka. Çok sinir bozucu bir durum.
Birde eski eşin tavrı göz önüne alınınca kabul edilemez gibi geliyor iyice. Sanki evde sorun çıksın aranız bozulsun diye göndermiş kadın.

Ya kusura bakma ama cok sinirlendim sana şu an. Cok pısırıksın. Sen daha dusun sikayet etmeyi. Yapana kadar bi 10 sene gecer herhalde. Ne kocana ne de eski karisina hadlerini bildirememissin. Devir kotu anacim. Senin gibi birilerini bulunca hic affetmiyorlar. Cok ozur dileyerek yaziyorum teşbihte hata olmaz ama essek olursan semer vuran cok olur derler. Sana hakaret etmiyorum yanlis anlama. Ama sen onlarin sana semer vurmalarina izin veriyorsun. Kendine bu kotulugu yapma. Daha fazla yazamayacagim sanirim bu konuya. Sinirlerim zipladi durduk yere.
Yok kızmıyorum doğru diyorsun benimki sağlık değil de kimsesizlik babam olsaydı mesela gelip konuşsaydi bana tamam git diyemezdi annem olsaydı o kadının saçını başını yolardi belki onlar bu durumdan faydalaniyor

canım benim öncelikle Rabbim yar ve yardımcın olsun.. benim ve eşimin de 2. evliliği.. benim çocuğum yok eşimin bir oğlu var.. biz evlenirken eşim bana annesi yaşadığı sürece annesi ile yaşayacak dedi..ilk başlarda bizde çok sorun yaşadık.. Şöyle ki çocuk her hafta sonu bizdeydi.. temizlik vs. hiç bişeyden haberi yok.. koltuk üstünde yatak üstünde zıplar, istediği bişey olmasın hemen ağlar, en basiti oyun oynuyoruz kaybedeceğini anladığı anda ağlamalar.. hep bir tutturma modunda babmla yatıcam, babam yedirsin, babam babam vs. beni görünce ağlamalar, ben yokmuşum gibi davranmalar.. yemek yiyoruz çatal kaşık kullanma alışkanlığı yok 10 parmağıyla yiyor, sofradan kalkıyor ellerini ykamıyor koltuklara üstüne başına sürüyor falan.. baktım böyle olmayacak.. eşime dedim ellerini yıkamayı, çatal kaşık kullanmayı öğretelim.. yavaş yavaş sabırla 1,5 yılda öğrettim.. her hafta sonu aldığımız için temizlik yapma şansım olmuyordu çalıştığım için bir hafta sonum var.. çünkü eline bişey alıp, kırık dökülmüş dökülmemiş umursamıyordu bile.. çünkü annesinin evinde öyle alışmış, çocuğunda bir suçu yok.. evimizin kuralları olduğunu ve bu kurallara herkesin uyması gerektiğini anlattık.. eşime dedim annesi de çalışıyor bende, çocuğa ananesi bakıyor, annesi akşamdan akşam 1-2 saat görüyor ama her hafta sonu bize.. benim de bir hafta sonum var.. temizlik mi yapayım, dinleneyim mi, biraz hava mı alayım dedim.. bir hafta sonunu annesiyle bir hafta sonunu babasıyla geçirmesi daha uygun olmaz mı bende çok yoruluyorum dedim.. ama asla hakkını yiyemem ne eşimin ne evladımızın.. eşim dengeyi çok güzel kurdu.. oyuncaklarını dağıtabilir istediği gibi ama oyunu bittikten sonra toplamak şartıyla.. kısacası o da evimizin bir bireyi olduğu için kuralları olması gerekenleri güzelce anlattık ve o yavrum da hiç itiraz etmedi.. arada tutturmaları oluyor ama mantıklı bir örnekle anlattığımızda evet haklısınız diyor.. öncelikle eşinle güzel güzel konuş halini arz et.. sonrasında çocuklar konusunda birlikte karar alıp, birinizin hayır dediğine diğeriniz de destekleyerek bir denge kurmaya çalışın.. aksi halde gerçekten çok zor bir durum.. Ne zaman isterseniz yine yardımcı olmaya çalışırım..

Çocukların önüne yemek koyacak olanda sizsiniz,kirli çamaşırlarını yıkayıp ütüleyecek olan da siz. Eşiniz size sormadan böyle bir karar alamaz. Tamam eski eşim evlenirse çocukları alırım demiş sizde kabul etmişsiniz ama bu durum bambaşka.
Üstelik hamilesiniz.
Bu öyle tek başına alabileceği bir karar değil. Tam tersi olupta çocuklar sizin olsaydı sizde eşiniz evde yokken çocukları toplayıp getirseydiniz eve eşinizde bozulurdu. Kim olsa bozulur yani.
Ne denir bilemedim başka. Çok sinir bozucu bir durum.
Birde eski eşin tavrı göz önüne alınınca kabul edilemez gibi geliyor iyice. Sanki evde sorun çıksın aranız bozulsun diye göndermiş kadın.
Bende aynen bunu dedim ben bunu yapsaydım ya da eski eşim olsaydı eşime hakaret etseydi rahatsız etseydi o ne kadar bakardı benim çocuğuma

canım benim öncelikle Rabbim yar ve yardımcın olsun.. benim ve eşimin de 2. evliliği.. benim çocuğum yok eşimin bir oğlu var.. biz evlenirken eşim bana annesi yaşadığı sürece annesi ile yaşayacak dedi..ilk başlarda bizde çok sorun yaşadık.. Şöyle ki çocuk her hafta sonu bizdeydi.. temizlik vs. hiç bişeyden haberi yok.. koltuk üstünde yatak üstünde zıplar, istediği bişey olmasın hemen ağlar, en basiti oyun oynuyoruz kaybedeceğini anladığı anda ağlamalar.. hep bir tutturma modunda babmla yatıcam, babam yedirsin, babam babam vs. beni görünce ağlamalar, ben yokmuşum gibi davranmalar.. yemek yiyoruz çatal kaşık kullanma alışkanlığı yok 10 parmağıyla yiyor, sofradan kalkıyor ellerini ykamıyor koltuklara üstüne başına sürüyor falan.. baktım böyle olmayacak.. eşime dedim ellerini yıkamayı, çatal kaşık kullanmayı öğretelim.. yavaş yavaş sabırla 1,5 yılda öğrettim.. her hafta sonu aldığımız için temizlik yapma şansım olmuyordu çalıştığım için bir hafta sonum var.. çünkü eline bişey alıp, kırık dökülmüş dökülmemiş umursamıyordu bile.. çünkü annesinin evinde öyle alışmış, çocuğunda bir suçu yok.. evimizin kuralları olduğunu ve bu kurallara herkesin uyması gerektiğini anlattık.. eşime dedim annesi de çalışıyor bende, çocuğa ananesi bakıyor, annesi akşamdan akşam 1-2 saat görüyor ama her hafta sonu bize.. benim de bir hafta sonum var.. temizlik mi yapayım, dinleneyim mi, biraz hava mı alayım dedim.. bir hafta sonunu annesiyle bir hafta sonunu babasıyla geçirmesi daha uygun olmaz mı bende çok yoruluyorum dedim.. ama asla hakkını yiyemem ne eşimin ne evladımızın.. eşim dengeyi çok güzel kurdu.. oyuncaklarını dağıtabilir istediği gibi ama oyunu bittikten sonra toplamak şartıyla.. kısacası o da evimizin bir bireyi olduğu için kuralları olması gerekenleri güzelce anlattık ve o yavrum da hiç itiraz etmedi.. arada tutturmaları oluyor ama mantıklı bir örnekle anlattığımızda evet haklısınız diyor.. öncelikle eşinle güzel güzel konuş halini arz et.. sonrasında çocuklar konusunda birlikte karar alıp, birinizin hayır dediğine diğeriniz de destekleyerek bir denge kurmaya çalışın.. aksi halde gerçekten çok zor bir durum.. Ne zaman isterseniz yine yardımcı olmaya çalışırım..
Bizimki de öyle akşam etkinlik yapıyoruz satranç oynuyoruz ben kek birşeyler yapıyorum ayaklarına kadar yemin ederim kaybedeceğini anlasın başlıyor ağlamaya hayır o kadar küçük değil ki bilerek yapıyor sanki bende sese gelemiyorum yatağıma yatıyorum kimseyi kirmamak için eşim geliyor yanıma yatıyor küçük boşver tam anlaşıyoruz pat giriyor yanımıza yatiyor bunu istisnasız sürekli yapıyor ısrarla ama

Sizin aranızın iyi olması eşinin iyiliğinden değil senin iyiliğinden, kimsesizliğinden.
O eski eş olacak kadına da direk hakaret davası aç, önce bir onu sustur. Ne demek başka adamlar yollayayım falan bu nasıl bir terbiyesizlik.
Ayrıca da biraz sesin çıksın, ne münasebet sen yokken eve çocuk yerleştirmek? Resmen fırsat kollanmış, toyluğundan yararlanılmış, tahmin edildiği gibi sesin de çıkmamış.
Çocukları atmak değil ama o eski eşin gölgesini hayatınızdan çıkarman gerek.
İşte o gölge çocuklar benimle kaldığı sürece tepemde olacak bı yandan açıyorum idare et diyorum bu yandan bana bunları yapan kadinin çocuklarına ne kadar sabredebilrim diyorum

Yani kadın annesiyse eşinizde babası. Anne ne kadar bakıyorsa baba da bakmak zorunda. Başta bile bile evlenmişsiniz.adam sokağa mı atsın. Ama terbiye verme işini gayette yapabilir. Ya da eski eşi evinize müdahil olmasını engelleyebilir. Eşiniz pasif. Anlattığınıza bakılırsa sizi de düşünmüyor. Sizde çoluğunu çocuğunu silsin benim çocuğumu düşünsün istiyorsunuz
Hayır sadece benim çocuğumu düşünsün istemiyorum ucude onun gözünde eşit olmak zorunda ama benim değil bu gerçeği hepimiz kabul edelim herkes önce kendi evladını düşünür bak ben aman kırılmasınlar aman uzulmesinler diye yemekten kesildim benim çocuğuma yazık değil mi

Hata üstüne hata. Şimdi yapacağın şu, yemeği koy önlerine, eşine de toplar mısın ? İki kaşık al kendi tabağını kaldır kalk. Odada kitap oku, hamileliğini yaşa, sakın kendini paralama. Eşin yardımcı alsın haftada bir. Geçen dünya laf duydum bu evlilikler olmuyor dedim diye ama olmuyor işte %90 mutsuz.
Haklısınız yüzde 90 mutsuz eski eş onun çocuğu senin çocuğunun ortak çocuk derken ne sevgi kalıyor ne tahammül konuşsan vicdansızsin konuşmadan pisirik

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yeni üye oldum yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aylık evliyim benim ilk esimim üçüncü evliliği ilkinde iki çocuğu var 17 11 yaşlarında ikincisi çok kısa sürmüş çocuklar ve eski eşi yüzünden ben evlenirken çocuklar annedeydi anne baba öğretmen kadının durumu iyi eşim bana çocuklar annesinde hafta sonları gelirler ama evlenirse alırım demişti bende kabul ettim hafta sonraları hep geliyorlardı kadın bizi her yerden rahatsız etti tanımam etmem bana küfürler eşime küfürler fake hesaplardan bana inanılmaz tacızler güya öğretmen dersiniz neyse ben hamile kaldım sınav için İstanbul'a gittim bı geldim çocuklar evde odaları yapılmış eşim bana sormadi bile kadın al sen bak birazda ben hayat yaşayın demiş yine ses etmedim küçük odamıza sürekli dan diye giriyor gelip yanımıza yatiyor hicbiyere gidemiyoruz bakkala bile bende gelcem diye tuttruryor inanin iki ayda yoruldum büyük tam serseri her yere babası arabayla bıraksın istiyor gece konsere gıdım sabah beste beni baba al diyor şimdi kendi çocuğun olsa boyle yapmazsın dicek olan olabilir kendi çocuğun olsa kızarım bunlara bişey demiyorum eşimle biraz önce kavga ettik hemde ilk defa konu bunlar ha bide eski eşi sürekli esimi arayıp bı bahane konuşmaya çalışıyor lütfen cevapsız bırakmayın benim annem ve babam yok derdimi anlatacağım kimsem yok

Noktalama işaretleri diye bir şey var, mesela bir cümle bittiğinde diğer cümleye başlamadan önce nokta koyuyorsunuz, biz de cümlenin bittiğini anlıyoruz, ya da virgül koyuyorsunuz 2 cümle birbirinden ayrılıyor.

Aynı cümleyi 5 kere okuyup nerede başlayıp bittiğini ya da devamının nerede olduğunu anlamayınca bıraktım, kusura bakmayın.

Bi kurallar manzumesi yazıp asacaksınız .Uyan katlanır uymayan sonucuna katlanır .Ceza da anneye gönderme degil tabiki .Harclık kesme,haftasonu evden cıkmama vs...
Bir aile toplantısı yapın cocularla birlikte .
Biz bir aileyiz artık birlikteysek kurallarımız var deyin.
İşte sknti oradan başlıyor kendi çocuğuna herşey diyebilirsin ablamın bı oğlu var ya bildiğiniz canavar ablamı hasta ediyor ablam kızıyor bağırıyor çağırıyor akşam koyun koyuna çünkü annesi insan annesine istese de kusemez ama ben bagarmak ne kelime zaten yapmak çocukların sesine çok katlanamadigimda odama çekiyorum o bile yanlış anlaşılıyor çünkü anneleri değilim kafada üvey anne algısı var ne yapsam altından bisey çıkacak heran

Çocuk hassasiyeti hepimizde var ben de yıllarca bebek için tedavi olmus biriyim.Ancak sen evde olmasan cocukları kime bırakıp ise gidecek eşin.Çocukların menfaatini psikolojisini düşünürken seni ve karnındaki masumu harcamak hiç adil degil bence.zaten zor bir hayatın icinden gelmişsin daha fazla eziyet etme kendine.Senden kimse cocuk alamaz kocan blöf yapmış.Ayrıca yine evlenirim falan diye de fazlaca saçmalamış.Oldu canım3 olmadı 4 olmadı 5 kadınlar can atmıyo ki üvey anne olmaya.

Yok kızmıyorum doğru diyorsun benimki sağlık değil de kimsesizlik babam olsaydı mesela gelip konuşsaydi bana tamam git diyemezdi annem olsaydı o kadının saçını başını yolardi belki onlar bu durumdan faydalaniyor
Ama sen bu konuyu cozum onerileri almak icin degil dertlesmek icin acmissin. Onca sey yazildi cizildi, sen hala ben soyle dedim, o da soyle dedi diyorsun.
Kimsesiz olmani anlarim. Benim de babam yok. Annem desen 70 yasinda bi kadincagiz. En fazla bosanirsam annemin yanina giderim o kadar. Baska lüksum yok. Senin kocanin eski karisinin musallat oldugu gibi bana da eski sevgilim musallat oldu. Tek basima ugrastim herseyle. Senelerce kac defa mahkeme sikayet falan ugrastim durdum. 10 kardesiz. Ve diger 9 kardesimden bu konuda birsey beklemedim. Herkesin kendi hayati var. Zaten kimse de bu konuyla ilgilenmedi. Sennde kimseden yardim beklemeyeceksin. Tirnagin varsa başini kaşırsın. Kimse sana yardim etmez bu devirde. Sen kendi basinin caresine bakacaksin. O mesajlarin bir dökümünü alip bir dilekceyle beraber gideceksin savciliga. Oyle kusursuz dilekce olmasina falan da gerek yok. Ben de oturdum kendim yazdim iste elimden geldigi kadar. Savci sagolsun ilgilendi. O kadinin bir egitimci oldugunu da sikayet dilekcene ekle ve sana yaptiklarinin, meslegiyle bagdaşmadigini, bu sekilde meslegini icra etmesinin de dogru olmadigini falan yaz. Şahsen ben cocuklarima bu sekilde konusan bir kadinin ogretmenlik yapmasina izin vermezdim. Bir veli olarak boyle birsey duysam da sikayetci olurdum kendisinden.

Son düzenleme:
Noktalama işaretleri diye bir şey var, mesela bir cümle bittiğinde diğer cümleye başlamadan önce nokta koyuyorsunuz, biz de cümlenin bittiğini anlıyoruz, ya da virgül koyuyorsunuz 2 cümle birbirinden ayrılıyor.

Aynı cümleyi 5 kere okuyup nerede başlayıp bittiğini ya da devamının nerede olduğunu anlamayınca bıraktım, kusura bakmayın.
Benim üçüncü universitem hanımefendi dün yazarken ağlayarak yazıyordum sırf içimi dökmek için zaten üye oldum o halde noktalama virgül düşünemedim aci çekiyordum çünkü çoğu arkadaşımız anlamis ki bir sürü cevap yazmışlar hepsi sağolsun yani surda hamile bı kadının acısı varken siz noktalama işaretine takmışsiniz eşim öğretmen akşam söyleyim metni o düzeltsin

Çocuk hassasiyeti hepimizde var ben de yıllarca bebek için tedavi olmus biriyim.Ancak sen evde olmasan cocukları kime bırakıp ise gidecek eşin.Çocukların menfaatini psikolojisini düşünürken seni ve karnındaki masumu harcamak hiç adil degil bence.zaten zor bir hayatın icinden gelmişsin daha fazla eziyet etme kendine.Senden kimse cocuk alamaz kocan blöf yapmış.Ayrıca yine evlenirim falan diye de fazlaca saçmalamış.Oldu canım3 olmadı 4 olmadı 5 kadınlar can atmıyo ki üvey anne olmaya.[/QUOsabah sinirle söylediğini belirtti özür diledi evlilik konusunda ama kırıldım tabi

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yeni üye oldum yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aylık evliyim benim ilk esimim üçüncü evliliği ilkinde iki çocuğu var 17 11 yaşlarında ikincisi çok kısa sürmüş çocuklar ve eski eşi yüzünden ben evlenirken çocuklar annedeydi anne baba öğretmen kadının durumu iyi eşim bana çocuklar annesinde hafta sonları gelirler ama evlenirse alırım demişti bende kabul ettim hafta sonraları hep geliyorlardı kadın bizi her yerden rahatsız etti tanımam etmem bana küfürler eşime küfürler fake hesaplardan bana inanılmaz tacızler güya öğretmen dersiniz neyse ben hamile kaldım sınav için İstanbul'a gittim bı geldim çocuklar evde odaları yapılmış eşim bana sormadi bile kadın al sen bak birazda ben hayat yaşayın demiş yine ses etmedim küçük odamıza sürekli dan diye giriyor gelip yanımıza yatiyor hicbiyere gidemiyoruz bakkala bile bende gelcem diye tuttruryor inanin iki ayda yoruldum büyük tam serseri her yere babası arabayla bıraksın istiyor gece konsere gıdım sabah beste beni baba al diyor şimdi kendi çocuğun olsa boyle yapmazsın dicek olan olabilir kendi çocuğun olsa kızarım bunlara bişey demiyorum eşimle biraz önce kavga ettik hemde ilk defa konu bunlar ha bide eski eşi sürekli esimi arayıp bı bahane konuşmaya çalışıyor lütfen cevapsız bırakmayın benim annem ve babam yok derdimi anlatacağım kimsem yok

bile bile evlendiğin için şimdi ne yapsan boş 17 yaşındakı cocuga laf gecıremezsın. anneleride doldurmuş belliki öyle yapın böyle yapın diye. adam sana çocuklarım evime gelebilir mi diye soracak değil. başa gelen çekilir.

Dayanamadım azimle okudum.

Şu dediğinize katılıyorum, kendi çocuğunuz olsa tepki koyabilirsiniz evet ama annesi başkası olduğu için ister istemez o tepki yanlış anlaşılır, koyamazsınız.
Yorucu biliyorum ama onlara kızdığınızda ya da bunaldığınızda şunu aklınızdan çıkarmayın, onlar yaşadıkları herşeyin hayatlarını en çok etkileyecekleri dönemdeler, o yaşlardaki her şey onlarda iz bırakacak. Zaten anneleri ve babaları boşanmış, bir oradalar bir buradalar, evleri odaları değişiyor, anneleri bile babalarına bırakmış kim bilir nasıl hissettiler. Ne anne babalarının boşanmasının ne de annelerinin onları babalarına bırakmalarının suçlusu o çocuklar değil.

Belki arkadaşça yanaşırsanız, konuşmadan önce empati yaparsanız, onlar da olgun bireymiş gibi konuşursanız sonuç alabilirsiniz. Sinirlenseniz ya da ters bir tepki verseniz yapmaya devam edebilirler ama mesela dan diye içeri giriyorsa siz de onun odasına bir kaç kez öyle girin sonra da aslında bu hoş bir davranış değil, değil mi ? gibi başlasanız, bir odaya girmeden önce kapı tıklanmalı deseniz bilemedim.

Ama sanırım çocuklar ciddiye alınmayı ve olgun birey gibi konuşulup saygı gösterilmesini seviyor, sen artık küçük çocuk değilsin de diyebilirsiniz mesela.

Umarım ne onlar ne siz kırılırsınız ve konu çözülür.

Ama sen bu konuyu cozum onerileri almak icin degil dertlesmek icin acmissin. Onca sey tazildi cizildi, sen hala ben soyle dedim, o da soyle dedi diyorsun.
Kimsesiz olmani anlarim. Benim de babam yok. Annem desen 70 yasinda bi kadincagiz. En fazla bosanirsam annemin yanina giderim o kadar. Baska lüksum yok. Senin kocanin eski karisinin musallat oldugu gibi bana da eski sevgilim musallat oldu. Tek basima ugrastim herseyle. Senelerce kac defa mahkeme sikayet falan ugrastim durdum. 10 kardesiz. Ve diger 9 kardesimden bu konuda birsey beklemedim. Herkesin kendi hayati var. Zaten kimse de bu konuyla ilgilenmedi. Sennde kseden yardim beklemeyeceksin. Tirnagin varsa başini kaşırsın. Kimse sana yardim etmez bu devirde. Sen kendi basinin caresine bakacaksin. O mesajlarin bir dökümünü alip bir dilekceyle beraber gideceksin savciliga. Oyle kusursuz dilekce olmasina gerek falan da yok. Ben de oturdum kendim yazdim iste elimden geldigi kadar. Savci sagolsun ilgilendi. O kadinin bir egitimci olfugunu da sikayet dilekcene ekle ve sana yaktiklarinin, meslegiyle bagdaşmadigini, bu sekilde meslegini icra etmesinin de dogru olmadigini falan yaz. Şahsen ben cocuklarima bu sekilde konusan bir kadinin ogretmenlik yapmasina izin vermezdim. Bir veli olarak boyle birsey duysam da sikayetci olurdum kendisinden.
Ben akıl almak için konuyu açtım ayrıca yapılan yorumlara cevap vermek adına koyunu tekrar tekrar anlatıyorum mesela çocuklara şöyle yap yaklas diyen birine yaklasimimi anlatıyorum o da ona göre tavsiye veriyor ki forumun amacı bu zaten siz çok rahatsız oluyorsaniz aynı şeyleri duymak istemiyorsaniz tavsiye vermek istemiyorsanız yazmak zorunda değilsiniz ben zaten yardımcı olmak isteyen kişilerden fikir almaya çalışıyorum sitem ya da değil ben konuyu açarım isteyen kişiler yorum yapar iyi ya da kötü yanı esseklik etmişsin diyene dahi kibar cevaplar verdim yazmak istemuyosaniz yazmayın zorlayan var mı sizi

Back
X