Aynı konular diyebilirim, video atmalar, oğlumuz bugün çok şımardı diyip onunla ilgili konulardan bahsetmeler, tabi arada da eski evliliklerine dair laf sokmalar..
Bu aldatmak olmuyor mu sizce empati yaptınız mı bunu yazarkenOrtada cocuk var, tabiki normal..
Bahsettiginiz yavru 3 yasinda.. Cok buyuk anlasmazlik yoksa keske barissalar diye bile gecti icimden..
Bu aldatmak olmuyor mu sizce empati yaptınız mı bunu yazarken
Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
sevgili hayatı yaşamak ne kadar normalse, buda o kadar normal bence... yada ikisi de normal değil....Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Bitmemiş bişyler var onların aralarında siz yavaştan yol alınEvet... Mesela durum payşasımları oluyor.. Konuluyorlar çocukla ilgili.. Birbirlerine ılk basta esprilerle çocukla ilgili konular çeviriyorlar
Kalmıyor işte . Hastaneden sonra eve bırakmış. Herkes kaldı diye yazıyor. Kalmamış. Gece sabaha kadar evinde tabi ki kalınmaz. Ama önemli durumlarda eve gelebilir diye düşünüyorum. Evleneceği insanı da ona göre seçecek. Ben aynı durumda bir kadın olsam, bak ben boşandım. Çocuğumun velayeti bende. Çocuğumun babası ihtiyacı olduğunda önemli bir şey olduğunda eve gelebilir diye şart koyarım. Kabul etmeyen de kendi bilir. Bende de aynı şey olsa, hastane, hastalık durumlarında eşimin eski eşinin evine gitmesine izin veririm ama kalmasını tabi istemem.ortada cocuk oldugu ıcın bırbırlerıne gıtmelerı bır arada olmaları gorusmelerı cok normal
sonucta bırlıkte yasamıyorlar degıl mı ?
duzenleme : arada yorumlar gordum adam kadının evınde mı kalıyor???
nıye kı ? o sacma olmus madem boyle bırlıkte yasayabılıyorlardı neden bosandılar o zaman
Merak ettiğim konu aslında sizlerin konulara neden bu kadarArada bir yıllık ayrılık var sonra barışma, 3 aydır 3 saatlik yoldan gelemeyen sevgili. Normal bir ilişki yok ortada. Kendi kendine birseyleri dert ediyor konu sahibi ama adamın umurunda olduğunu sanmıyorum.
Hayır konuyu söyle belirteyim açıklığa kavusturayım, cocuk pazartesi rahatszlsnıyor, hastaneye gidiyorlar, doktor midesine bısey dokunmuştur diyor, eve persembe gunu gıdıyor, gece cocugu uyutup öyle çıkıyor evdebKalmıyor işte . Hastaneden sonra eve bırakmış. Herkes kaldı diye yazıyor. Kalmamış. Gece sabaha kadar evinde tabi ki kalınmaz. Ama önemli durumlarda eve gelebilir diye düşünüyorum. Evleneceği insanı da ona göre seçecek. Ben aynı durumda bir kadın olsam, bak ben boşandım. Çocuğumun velayeti bende. Çocuğumun babası ihtiyacı olduğunda önemli bir şey olduğunda eve gelebilir diye şart koyarım. Kabul etmeyen de kendi bilir. Bende de aynı şey olsa, hastane, hastalık durumlarında eşimin eski eşinin evine gitmesine izin veririm ama kalmasını tabi istemem.
Evet ayrı olunca degıl kısıler beraberkende baba babadır, çok cıddı bır durum ortada yokken videolar fotograflar eve gitmeler... Bu çok da etik değil, benım cocugum yok ama çocugu olanlar da da aynı dusunen bır çok kadın var benceGerçekten çok rahatsız edici bir durum.. Ben sizi çok iyi anlıyorum.. Ortak çocukları olabilir ama yüz göz olunmasına gerek yok.. Ben nasıl haddimi biliyorsam, herkes bilecek..
Eşimin oğlunun da hasta olduğu zamanlar oldu ama hiç evine gitmedi, gidemez demiyorum çünkü kendisi gitmez..
Mesela sünnet oldu hastanede, eşimle birlikte gittik.. Operasyona girdi çıktı, bir iki sohbet ettik, iyi olduğunu gördük ve evimize döndük.. Bu süreçte eşim eski eşiyle tek bir kelime bile etmedi..
Çocuklu adam bekar adam hanımefendi, bunda ne sıkıntı var, dengeleri kurduktan sonra, çocugu olan insanlar bekar kalsınlar o zaman öyle mi,Çocuklu adamla sevgili olurken düşünecektin bunları
Orada yanılıyorsunuz.Çocuklu adam bekar adam hanımefendi, bunda ne sıkıntı var, dengeleri kurduktan sonra, çocugu olan insanlar bekar kalsınlar o zaman öyle mi,
Bu çok gerekli değil gibi. Son söylediğiniz. Dediğim gibi önemli durumlar hariç bende normal karşılamıyorum.Merak ettiğim konu aslında sizlerin konulara neden bu kadar
Hayır konuyu söyle belirteyim açıklığa kavusturayım, cocuk pazartesi rahatszlsnıyor, hastaneye gidiyorlar, doktor midesine bısey dokunmuştur diyor, eve persembe gunu gıdıyor, gece cocugu uyutup öyle çıkıyor evdeb
Bunlara alışıp kabullenmek zorunda hayatın boyunca böle olacak . Kabullenemem diyorsan ayrıl yok yakınken üzülen sen olursun . Benimde böyl çocuğu olan bir sevgilim vardı (çok şükür ayrıldım yıllar önce) gözüm kördü seviyodum ama çocuğuna bile katlanamıyodum çok şımarıktı . Çocuğunun annesi evliydi görüşmüyolardı ama telefonda konuşmaları bile beni rahatsız ediyordu düşün o haldeydim. Hrp bunlara maruz kalıcaksın bi insanın kaldırması kıskanmaması çok zor kurtar kendini bekar bi insansın bana arkadaşlarım hep derdi ama ben onlara kulak asmazdım hep üzülen taraf ben oldum bana değer vermezdi sanki dul olan taraf benmişim gibi ezilirdim . Dul olmak kötü bişey değil yanlış anlaşılmasın ama böle bi insan karşı tarafı el üstünde tutmalı diye düşündüğüm için bunu dedim 3 senede yemediğim hakaret kalmamıştı ayrılınca kıymetli oldumMerhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Madem sıkıntı yok bu konuyu neden açtınız neyse diyeceklerim bu kadarÇocuklu adam bekar adam hanımefendi, bunda ne sıkıntı var, dengeleri kurduktan sonra, çocugu olan insanlar bekar kalsınlar o zaman öyle mi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?