ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

Aynı konular diyebilirim, video atmalar, oğlumuz bugün çok şımardı diyip onunla ilgili konulardan bahsetmeler, tabi arada da eski evliliklerine dair laf sokmalar..

Gerçekten çok rahatsız edici bir durum.. Ben sizi çok iyi anlıyorum.. Ortak çocukları olabilir ama yüz göz olunmasına gerek yok.. Ben nasıl haddimi biliyorsam, herkes bilecek..
Eşimin oğlunun da hasta olduğu zamanlar oldu ama hiç evine gitmedi, gidemez demiyorum çünkü kendisi gitmez..
Mesela sünnet oldu hastanede, eşimle birlikte gittik.. Operasyona girdi çıktı, bir iki sohbet ettik, iyi olduğunu gördük ve evimize döndük.. Bu süreçte eşim eski eşiyle tek bir kelime bile etmedi..

Arkadaslar adam eski esinin evinde falan kalmamis.Cocugu hastaneden almis eve birakmis.Belki uyuttu belki ilgilendi vs..

Bence burada konusmasinlar gorusmesinler diyenler bitirdikleri evliliklerini henuz sindirememis olanlar..Bir evlilik bityi ise iki tarafinda rizasi ile bitmistir yani iki yetiskin insan birbirlerine olmadi anlasamadik herkes kendi yoluna demeyi bilmeli medeni bir sekilde.

3 yaşında hasta bir çocuktan bahsediyoruz...
sevgilim niye orada vakit geçiriyor diyorsunuz...
çocuğunuz olmadığını var sayıyorum böyle bir dert edindiğinize göre...

Bu aldatmak olmuyor mu sizce empati yaptınız mı bunu yazarken

Evet dusunerek yazdim.
Tutsunlar gizli iliski yasasinlar gibi bisey kastetmedim gercekten.
3 yasindaki cocugun anne babayla buyumeye hakki var eger ayrilma sebepleri aldatma veya siddet,sapkinlik gibi konular degilse..
Gozunun ustunde kasin var gibi sacma konulardan da yuvalar yikiliyor malesef,iki tarafta akillandiysa cocugu da goz onune alarak yeniden deneyebilirler, neden olmasin?Bunun aldatmayla alakasi yok ki.
Simdiden adamin cocugu ziyareti konu sahibi tarafindan eski esiyle muhattap oluyor diye garip karsilaniyor..
Bu iki insan omur boyu birbirinin muhattabi olacak..

Nolur evlenmeyin
Sonra burada konu açıyorsunuz çocuğu istemiyorum diye
Örneklerini onlarca kez gördük

sevgili hayatı yaşamak ne kadar normalse, buda o kadar normal bence... yada ikisi de normal değil....

Üç yaşında çocuğum var. Eşim nöbetten gelince alt tarafı bir gece ayrı kaldıkları halde sevindiril oluyor. Odasına beni almayıp babasıyla oynamak istiyor. Çok ufak. Çok anne babaya ihtiyacı var. Bir arada görmek de hakkı üstelik hastaykem.
Bu tip şeyler sizin için kıskançlık sebebiyse, çocukla arasına girecekseniz ayrılın, çocuksuz biriyle olun.

Kalmıyor işte . Hastaneden sonra eve bırakmış. Herkes kaldı diye yazıyor. Kalmamış. Gece sabaha kadar evinde tabi ki kalınmaz. Ama önemli durumlarda eve gelebilir diye düşünüyorum. Evleneceği insanı da ona göre seçecek. Ben aynı durumda bir kadın olsam, bak ben boşandım. Çocuğumun velayeti bende. Çocuğumun babası ihtiyacı olduğunda önemli bir şey olduğunda eve gelebilir diye şart koyarım. Kabul etmeyen de kendi bilir. Bende de aynı şey olsa, hastane, hastalık durumlarında eşimin eski eşinin evine gitmesine izin veririm ama kalmasını tabi istemem.

Arada bir yıllık ayrılık var sonra barışma, 3 aydır 3 saatlik yoldan gelemeyen sevgili. Normal bir ilişki yok ortada. Kendi kendine birseyleri dert ediyor konu sahibi ama adamın umurunda olduğunu sanmıyorum.
Merak ettiğim konu aslında sizlerin konulara neden bu kadar Hayır konuyu söyle belirteyim açıklığa kavusturayım, cocuk pazartesi rahatszlsnıyor, hastaneye gidiyorlar, doktor midesine bısey dokunmuştur diyor, eve persembe gunu gıdıyor, gece cocugu uyutup öyle çıkıyor evdeb

Evet ayrı olunca degıl kısıler beraberkende baba babadır, çok cıddı bır durum ortada yokken videolar fotograflar eve gitmeler... Bu çok da etik değil, benım cocugum yok ama çocugu olanlar da da aynı dusunen bır çok kadın var bence

Çocuklu adam bekar adam hanımefendi, bunda ne sıkıntı var, dengeleri kurduktan sonra, çocugu olan insanlar bekar kalsınlar o zaman öyle mi,
Orada yanılıyorsunuz.
Çocuksuz boşanmada evet bekarsın. Ama arada çocuk varsa değil. Ben eşimle ayrılır iki yabancı olurum. Ama çocuk varsa olmuyor. Bir insanın çekirdek ailesisin. Ne kadar ayrılsanda bu gerçek değişmez. Çocuğunuz olmadığı için bunu anlayamamanız normal. İçine girince anlaıdm bende. Şu saatten sonra boşansam eski eşimle görüşmeme karışmayacak birini isterim. Çünkü ben çocuğum için her zaman biraraya gelirim. Veli toplantısı, sene sonu gösterisi, doğumgünü gibi ortak etkinliklerde çocuğumu boynu bükük bırakmam. Araya girmek isteyende suç

Bu çok gerekli değil gibi. Son söylediğiniz. Dediğim gibi önemli durumlar hariç bende normal karşılamıyorum.

Bunlara alışıp kabullenmek zorunda hayatın boyunca böle olacak . Kabullenemem diyorsan ayrıl yok yakınken üzülen sen olursun . Benimde böyl çocuğu olan bir sevgilim vardı (çok şükür ayrıldım yıllar önce) gözüm kördü seviyodum ama çocuğuna bile katlanamıyodum çok şımarıktı . Çocuğunun annesi evliydi görüşmüyolardı ama telefonda konuşmaları bile beni rahatsız ediyordu düşün o haldeydim. Hrp bunlara maruz kalıcaksın bi insanın kaldırması kıskanmaması çok zor kurtar kendini bekar bi insansın bana arkadaşlarım hep derdi ama ben onlara kulak asmazdım hep üzülen taraf ben oldum bana değer vermezdi sanki dul olan taraf benmişim gibi ezilirdim . Dul olmak kötü bişey değil yanlış anlaşılmasın ama böle bi insan karşı tarafı el üstünde tutmalı diye düşündüğüm için bunu dedim 3 senede yemediğim hakaret kalmamıştı ayrılınca kıymetli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…