ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

Sizce evli olsa bayanın yeni eşi bunu normal karsılayıp çocuk uyuyana kadar babasını evde bulundurur mu? Evlilikleri biten kısılerın arada ayrılıklarına dair cümlelerin dönmesi hala birbirleriyle hesaplaşma konumunda oldugunu gosterır

Tamam işte hesaplaşma konusu kafa karıştırıcı dedim ya bende. Normal değil. Ama sizde çocuğunuz olsaydı eski eşinizden, çocuğunuz istese eve gelmesini, eşinizi hayır gelme diye eve sokmamazlık yapar mıydınız? Bu çok küçük bir çocuk. Biraz büyük olsa oğlum veya kızım, durum böyle evde görüşmemiz doğru değil diye anlatılabilir.
eşi olsa yani evli olsa tabi ki daha çok dikkat eder ve evde değil dışarda görüşür. Biraz daha kısıtlamaya gidilir anlatmak istediğim bu

Ben kısıtlamazdım emin olun konu çocuk degıl, çocuk konusunun ardında ki rahatlık cocuk yanındayken dunya olr ıletısım kopuyor, telefon nerdeyse hıc kullanılmıyor

Ben kısıtlamazdım emin olun konu çocuk degıl, çocuk konusunun ardında ki rahatlık cocuk yanındayken dunya olr ıletısım kopuyor, telefon nerdeyse hıc kullanılmıyor
Hastayken iletişim olmaması normal ama her yanına gittiğinde böyle olması saçma.

Ayrıldığın eşin bal olsa soguyorsunda ölen eşin zehir olsa unutamıyorsun.. arkadssin karisi öldü . 2. Evliliğini yapti ve işteyken ögle aralari mezara gidip agliyor
Çok doğru, ölüm çok başka bir acı, kimseye yaşatmasın

Sizinde düşünce tarzınızda ki kötüniyet...konuyu eski arkadaşlığa yada ortak tanışmışlığa değil...uzun zamandır sevgili olmaya bağlamak

Ben kınama anlamında yazmadım. İnan çocuklu hayat, karı kocanın ortak çocuğu olsa dahi inanılmayacak kadar zor. Kaldı ki 3. Kişilerin olduğu ortam. Herkes 1 düşünüyorsa sen 10 düşün. Ayrıca çocuk olayının dışında oraya gittiğinde hayatında sen yokmussun gibi tavır alması değişik. Çok düşün

Sizin konuya karşı hassasiyetinizi yanlış anlamadım çok da haklısınız... Çocuk söz konusu olunca tabi ki hersey ikinci planda oluyor ister istemez

Sizinde düşünce tarzınızda ki kötüniyet...konuyu eski arkadaşlığa yada ortak tanışmışlığa değil...uzun zamandır sevgili olmaya bağlamak
Muhtemelen cevap yazmayacaksiniz da siz yaşadığınız ilişkinin neresindesiniz?
Başka birinin ilişkisini yorumlar gibi yorum yapıyorsunuz.
Siz bu adamla nisanlanmışsınız eski eşin sizden haberinin olup olmadığını bilmiyor musunuz?
Yada aralarındaki çocuk harici diyaloglara ne tepki veriyorsunuz karşılık olarak ne söylüyor sevgiliniz?
Tuhaf geliyor yorumlarınız.

Sizin konuya karşı hassasiyetinizi yanlış anlamadım çok da haklısınız... Çocuk söz konusu olunca tabi ki hersey ikinci planda oluyor ister istemez
Herşey gönlünce olsun inşallah. Ben olsam girmem bu potaya. Davul dengi dengine. İçimden geçen şu, Sen de çocuksuz biriyle ilk bebek heyecanını yaşa inşallah

Herşey gönlünce olsun inşallah. Ben olsam girmem bu potaya. Davul dengi dengine. İçimden geçen şu, Sen de çocuksuz biriyle ilk bebek heyecanını yaşa inşallah
Çok tatlısınız güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, arada duygular oldugu zaman ayrılık kararı zor oluyor açıkçası.. Aslında ayrılık kararı aldıgım donemler oldu bunu hiç istemedi

Niye istesin? Uyanık. Büyük ihtimal hoş kadınsın. Çocuğun yok. Çalışıyorsundur da. Seni istemeyip kimi isteyecek?

Çoğunluk normal demiş hayret ettim çünkü kk'deki deneyimlerimden edindiğim izlenim çoğunluğun buna şiddetle karşı çıkacağı idi. Benim eşim de boşandığı eski eşi ile maddi konular ve kadının bazı sorunları nedeniyle bir süre görüştü. Evine hiç gitmedi, işyerine gitti veya dışarıda buluştular. Benim bunu normal karşılamam başka kadınlarca normal karşılanmadı, dediğim gibi evine hiç gitmedi. Genel için söylüyorum, dışarıda görüşme imkanı varken eve gitmek uygun görülmeyebilir. Ancak çocuğun hastalığı söz konusu ise elbette akan sular durur. Çocuk hasta ise insan değil eski eşinin evine ceheneme bile gider. Eğer böyle bir durum söz konusu ise, sürekli sebepli sebepsiz gitmiyorsa ve sizin sevgiliniz ile diyaloğunuz iyi ise bunun için problem çıkartmayın derim. Eski eşin çocuğu bahane ederek sevgilinizi ayartması yönünde bir tedirginliğiniz var ise şunu şöyleyim, bana göre eğer iyi giden bir ilişkiniz varsa, eski eş buna tehdit oluşturmaz. Hatta ben şahsen eski eşi potansiyel olarak en tehlikesiz kadın türü olarak görürüm, çünkü onunla birlikte olma şansı olmuş, bunu sonuna kadar kullanmış, yaşanacak herşey yaşanmış bitmiş, belki defalarca şans verdiler birbirlerine ve artık şanslar tükenmiş, olmamış, olsaydı şu an hale beraber olurlardı, boşanmazlardı. Şu an sizinle beraber ve sizi isteyerek seçti. Siz kendi ilişkinize odaklanın.

Evet bende konunun burasındayım, ayrılmış iki insanında aralarında çocuk bile olsa mesafe olması gerekiyor, ben evlı çiftlerde eski eşin eve geldiğini hiç görmedim
Esimin ikinci esiyim , eski esi cocukla ilgili konularda 24 saat arayabilir benim icin hic sorun degil , iki kere de eski esinin evine kendim gonderdim esimi , ben bir anneyim ve ortada cocuk varsa o cocugu dunyaya getiren iki insanın cocukla ilgili konularda konusmasi , 24 saat birbirine ulasmasi , gerektiginde birbirlerinin evine gitmesi son derece dogal
Siz bunu kaldiramiyorsunuz bu yuzden ayrilin bence , sevgilinizin cocugu daha cok kucuk , babaya ihtiyaci var , buna engel olamazsiniz

Niye istesin? Uyanık. Büyük ihtimal hoş kadınsın. Çocuğun yok. Çalışıyorsundur da. Seni istemeyip kimi isteyecek?
Evet bunu aslında çok defa dusundum... Watsaap konuşmaları oğullarına dair espriler donmesi v. S, bulustugumuzda konunun eskı esi ve oğlu olması, eski eşine kızması, gibi gibi konular

bu durumlara dayanamıyorsanız sakın evlenmeyın daha fazlasıda olabılır o çocuk ortak ...

Çok normal çocuk var ortada.Çocuk 10 yaşında bile olsa hastayken hem babaya hem anneye ihtiyaç duyar.Ayrica anne bekarken baba bekarken bu durum kaçınılmaz.Belki taraflardan biri evli olsaydı dikkatli olunurdu daha ama sevgili olmaniz kaile alinmaz bu durumda

Eşiminde benimde ikinci evliliğimiz.. Benim çocuğum yok, eşimin bir oğlu var..
Eşim oğlunun nafakasını biz evlenmeden önce elden veriyormuş..
Biz evlenince, eski eşinden banka hesap numarası istedi..
Hangi banka olduğunu hesap numarasını ve kendi adını soy adını yazmış..
Altına da eski soy adım (eşimin soy adı) daha güzeldi yazmış..

Sonrasında gece 00:00 - 01:00 gibi çocuğun 20-30 adet fotoğrafını atmaya başladı..
Her gece olmasa bile 2 gece de bir atmaya başladı..
Sonra bir yılbaşı eşimin oğlu bize gelecekti..
Bir sürü hediye tarzı şeyler göndermiş..
Bu ve bunun gibi bir sürü saçmalıklar yaptı..
Rahatsız oldum mu evet oldum..

Çocuk hasta olur, eğitimi ile ilgili bir şey olur ya da bir sorunu olur arasın yazsın asla rahatsız olmam..
Sonuçta çocuğu babasının evinden getirmedi..
Ama böyle saçma sapan şeylerle rahatız etmesi gerçekten hoş değildi..

Bizden 1 yıl sonra evlendi, çok şükür kurtulduk..
Yine arada bir şeyler yapmaya çalışıyor ama, o ne derse desin, eşim ve ben kendi bildiğimizi okuyoruz..

Aynen eski konularinda da surekli yazmis ilgisiz vs diye ama iliski 1 yıllıkta olmuyor o zaman
Bu nasil kendini kandirmaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…