Aynı konular diyebilirim, video atmalar, oğlumuz bugün çok şımardı diyip onunla ilgili konulardan bahsetmeler, tabi arada da eski evliliklerine dair laf sokmalar..Eşiminde benimde ikinci evliliğimiz.. Benim çocuğum yok, eşimin bir oğlu var..
Eşim oğlunun nafakasını biz evlenmeden önce elden veriyormuş..
Biz evlenince, eski eşinden banka hesap numarası istedi..
Hangi banka olduğunu hesap numarasını ve kendi adını soy adını yazmış..
Altına da eski soy adım (eşimin soy adı) daha güzeldi yazmış..
Sonrasında gece 00:00 - 01:00 gibi çocuğun 20-30 adet fotoğrafını atmaya başladı..
Her gece olmasa bile 2 gece de bir atmaya başladı..
Sonra bir yılbaşı eşimin oğlu bize gelecekti..
Bir sürü hediye tarzı şeyler göndermiş..
Bu ve bunun gibi bir sürü saçmalıklar yaptı..
Rahatsız oldum mu evet oldum..
Çocuk hasta olur, eğitimi ile ilgili bir şey olur ya da bir sorunu olur arasın yazsın asla rahatsız olmam..
Sonuçta çocuğu babasının evinden getirmedi..
Ama böyle saçma sapan şeylerle rahatız etmesi gerçekten hoş değildi..
Bizden 1 yıl sonra evlendi, çok şükür kurtulduk..
Yine arada bir şeyler yapmaya çalışıyor ama, o ne derse desin, eşim ve ben kendi bildiğimizi okuyoruz..
Bu konuda ben eşlerin ayrılmaması taraftarıyım, barışma konusunu ben şahsım bile çok defa söyledimKeşke barışsalar diye düşündüm.
Dayanamamak değil aslında, sanırım çocugum yok, konuya tamamen doğru yanlış olarak bakıyorumbu durumlara dayanamıyorsanız sakın evlenmeyın daha fazlasıda olabılır o çocuk ortak ...
Arada bir yıllık ayrılık var sonra barışma, 3 aydır 3 saatlik yoldan gelemeyen sevgili. Normal bir ilişki yok ortada. Kendi kendine birseyleri dert ediyor konu sahibi ama adamın umurunda olduğunu sanmıyorum.Aynen eski konularinda da surekli yazmis ilgisiz vs diye ama iliski 1 yıllıkta olmuyor o zaman
Bu nasil kendini kandirmaktir
Arada bir yıllık ayrılık var sonra barışma, 3 aydır 3 saatlik yoldan gelemeyen sevgili. Normal bir ilişki yok ortada. Kendi kendine birseyleri dert ediyor konu sahibi ama adamın umurunda olduğunu sanmıyorum.
Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Ben kötü niyetle yazmadım, sonuçta 3-4 aydır sevgili değilsiniz. Boşandılar yazmanız o zamanda hayatında olduğunuzu gösteriyor. Arkadaş mısevgili mi ne olduğunuzu bilememki. Yani kısacası bu adamı yıllardır tanıyorsunuz ve eğer eski eşitle ilgili şüpheleriniz varsa biz ne desek boş. Adam size güven verememiş ki biz ne yazalım?Sizinde düşünce tarzınızda ki kötüniyet...konuyu eski arkadaşlığa yada ortak tanışmışlığa değil...uzun zamandır sevgili olmaya bağlamak
Kişisel fikrim: Hayır normal değil.
Bu kişiler artık boşanmış. Evet anne ve baba rolleri devam ediyor, evet çocuklarını görecekler ama birbirlerinin evine girmelerini normal bulmuyorum.
Ben de boşandım, çocuklarımı götürdüğüm pedagog da kendi psikoloğum da aynı şeyi söyledi: Annenin evinde babanın işi yok, orası artık anneye ait bir ev. Babanın evinde de annenin işi yok.
Kim bu baba? Yanında tam teşekküllü hastane dolaştıran ordinaryüs profesör mü? Evde saatlerce ne yapmış? Çocuğu 1 gün görmese ölürler miymiş?
Çocuk dışarı çıkamayacak kadar hastaysa o haftasonu görüşmeden de olur. Sonraki haftasonu görüşülür veya haftaiçi görüşülür.
Çoğu kişinin dediği gibi bu kadın evli olsaydı ne olacaktı? Gene eve girebilecek miydi? Neden buna diğer erkek karar veriyor? Kadın evli olunca “o onun çocuğu farkında mısın, çocuk hastaymış farkında mısın” yorumları yine olacak mıydı? Kadının kocası eve almak istemeyince “aaaaa ne kötü üvey baba, çocuğun öz babasıyla görüşmesini engelliyor” mu denecekti?
Annelik babalık devam ediyor elbet. Ama sınırlar olmalı. Benim sınırımda yok mesela eve girmek. Ben de gitmem, benimkine de sokmam.
Dert edecekseniz hiç bu yola girmeyin, ortada bir çocuk var ne yapmasını bekliyordunuz geçmiş olsun deyip kapıdan dönmesini mi.Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?