ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

Normal demiş herkes ama bana normal falan gelmedi. Şimdi bu eşler evlense böyle birbirlerinin evine gidebilcekler mi? Eşlerinizi düşünün eski eşinize sizi kalmaya gönderir mi? Ya da siz eşinizin eski eşinin evinde kalmasına müsade eder miydiniz?
He konu sahibi henüz evli değil ama farketmez. Eğer ciddilerse. Tabi ki çocuk için bazı fedakarlıklar yapılır. Hastanedir okuldur özel gündür bir araya gelinir medenice. Dışarıda da ortak bi paylaşım olabilir. Ama aynı evde başbaşa kalınacak kadar çocuk düşünülüyorsa ya çiftler boşanmayacak ya da hayatlarına çocuk büyüyene kadar başkasını sokup o kişiyi de bu saçmalığın içine sokmayacak. Ayrıca çocuk için de kafa karıştırıcı.

Gerçek hayatta basına gelse katil olacak insanlar burada ahkam kesiyor

Evet bende konunun burasındayım, ayrılmış iki insanında aralarında çocuk bile olsa mesafe olması gerekiyor, ben evlı çiftlerde eski eşin eve geldiğini hiç görmedim

keşke tüm boşanan çiftler özellikle çocuklu olanlar boşanma ve sonrasındaki süreci bu şekilde düzgün yönetebilseler.
art niyet arayanın niyetinden şüphe ederim ben bu anlattığınız gibi durumda. Bir arkadaşımızın dediği gibi sanırım anne değilsiniz. Nasıl birşey bilmiyor hissetmiyorsunuz.

Burada normal değil diye bas bas bağıran arkadaşlar Bu sürekli olan bir durum değil çocukları hasta olan ebeveynler pardon ama başka nasıl davranacaklardı

Son düzenleme:
Napıcaktı? Ebebeyn gibi sizi de mi yanında götürecekti?

Evet bende konunun burasındayım, ayrılmış iki insanında aralarında çocuk bile olsa mesafe olması gerekiyor, ben evlı çiftlerde eski eşin eve geldiğini hiç görmedim
Ben gördüm
Çok yakın bir arkadaşımın annesiyle babası ayrı ve eve falan geliyor babası ki bu da hani dana kadar çocuk
Annesi evlenecek diye biliyorum emin değilim
Ama bu çocuk bir de daha çok küçük bazen babasının da uyutmasını isteyebilir

masal okumasını falan isteyebilir
Kendi adıma bu çok normal ama siz tolere edemeyeceksiniz sanırım bu durumu

Evliysen eşine bi sorar mısın seni eski eşinle aynı evde kalmaya yollar mı ne diyecek adsdafag
Ayrıca çocuk hafif üşütmüş ya hu Allah korusun kanser değil. Sanki evdeki babalar çocuklarının burnu akınca başında bekliyo da boşanmış baba beklemezse olay olacak.
Ve konu sahibinin sevgilisi hala eski eşiyle kendi meselelerini tartışıyormuş. Ki bu evde kalma meselesi de ondan mütevellit. Daha birbirlerini aşamamışlar.
Velhasıl ayrıl arkadaşım sen. Olmaz bu ilişkiden bi cacık.

2 yaşında kızım var, aynı durumda olsam diye düşündüm. Siz kendinizi o çocuğun annesinin yerine koysanız, yine de saçma bulur musunuz? Çocuğunuza bu haksızlığı yapar mısınız? Ben yanında durmak istemesem de kızımla hastayken evde bir kaç saat geçirmesine bir şey demem. Onun dışında tabi ki zırt pırt gelemez. Onu boşanmadan önce düşünecekti.

Benim oğlum 3 yaşında. Hastalanınca bana "anne gel sarılmak istiyorum" diye sarılmami ister. Bazen de babasına "baba sarılıp uyumak istiyorum" der. Koynumuzda uyuyup kalır. Halbuki normalde kendi kendine de uyuyan bir çocuk. Birisi "sadece üsutmus kanser değil ya" demis, ama çocuk hastalığının ne olduğunu nerden bilsin. Öyle veya böyle annesini babasını istiyor. Babayi daha az görüyorsa onu isteyecegi garanti. Evet yetişkinler hemen akıllarına başka şeyler getirir. Ama çocuklar hastayken sadece annelerini babalarını istiyorlar. Keşke her boşanmış anne baba çocuğu göz önünde bulundurup gerekenleri yapabilse.ama egolar nerdeyse her zaman ön planda

Normal bir gün değil ki çocuk hastaymış demek ki babasını uyuyana kadar yanında istedi. Bu çok normal boşanmış olmaları babasıyla uykuya dalana kadar yanında olmayacağı anlamına gelmez. Bence boşuna kafana takma sevselerdi zaten boşanmazdı

Evet haftada ıkı gun zaten oğlu onda kalıyor, çok mesafede degiller hastaneye gıdıyor istedıgın de kameralı da görüşüyor,bekar eski eşin evine gidilmesi hıc normal gelmedi

İnsanlar boşanınca anne-babalıktan istifa etmiyorlar. Baba elbette ki hasta evladının başında duracak, ateşi düşene kadar, uyuyana kadar elbette ki yanında olacak. O küçük çocuğun sizden ya da eski karısından daha çok o adama olan ihtiyacı. Siz bu durumla başa çıkabilecek misiniz ona karar verin bence.

Sizin atladığınız büyük bir nokta var.
kimin neye izin vereceğini kimin neye nasıl bakacağı değil konu. Bu şekilde bir olayı kaldıramayacak bünye, akıl o zaman çocuklu insanın yanından geçmeyecek. Dışarıda bekar çocuksuz bir yığın insan varken çocuklu boşanmış insanı hayatında tutan adam yada kadın kendisinin karşısındaki insanın hayatının merkezi olmadığını kavrayacak bir zahmet.

Evet haftada ıkı gun zaten oğlu onda kalıyor, çok mesafede degiller hastaneye gıdıyor istedıgın de kameralı da görüşüyor,bekar eski eşin evine gidilmesi hıc normal gelmedi
Sen ayrıl arkadaşım onlar daha kafalarında bitirmemişler. Bi gün çocuk için denemeyr karar verdik derler kalakalırsın öyle. 50 60 yaşında olsan böyle şeyleri belki olgunlukla karşılayabilirsin ama bekar çocuksuz biri olarak bu ilişki seni üzer.

Aslında cok dogal ve medeni .. olmasi gereken bu ama maalesef bi de insan egosu diye birşey var. Her dogruyu her insan kabul edemez. Ben bu durumu kaldıramazdim. Nisanliyim , nisanlimin ilk esinden oglu bizimle yasayacak ve kadınla iletişim halinde oldugum , aramizda en ufak bi tartisma gecmedigi halde benim olmadigim bi ortamda evimde olmalarini kaldiramam.. evet pratikte dogru olan ebeveyn olarak da vakit gecirebilmeleri ama başına gelmeyen bilemez.. ya cocukla beraber yaşayıp ateşinde siz basinda duracaksiniz ve huzursuzluk cikmayacak ya da bu durumu paşa paşa kabul edeceksiniz cok uzgunum

Katılıyorum ben de zaten konu sahibine ayrılması gerektipiğini söylüyorum. Ama Aynı şekilde çocuklu kadın adam da ona göre ilişki seçecek. Hiç evlenmemiş çocuğu olmayan genç bi kadından bunu tolere edebilmesini beklemeyecek.

Normal

dogr
Beni anlayabildiğinix için çok tesekkür ederim, hayatındaki dengeleri kurabilmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…