- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
Gerçek hayatta basına gelse katil olacak insanlar burada ahkam kesiyorBurda bunu normal gören yorumlari soklar icinde okudum. Cocuk babayla yatarken anne sen de gel dese, cocuk üzülmesin diye ayni yataga mi gircekler? Her seyin bir siniri olmali bence. Hayatinizdaki insan madem ayrilmis sizi hayatina almis cocugu var diye her seyi yapamaz. Madem sizi de dahil etsin bu tür seylere
Evet bende konunun burasındayım, ayrılmış iki insanında aralarında çocuk bile olsa mesafe olması gerekiyor, ben evlı çiftlerde eski eşin eve geldiğini hiç görmedimBurda bunu normal gören yorumlari soklar icinde okudum. Cocuk babayla yatarken anne sen de gel dese, cocuk üzülmesin diye ayni yataga mi gircekler? Her seyin bir siniri olmali bence. Hayatinizdaki insan madem ayrilmis sizi hayatina almis cocugu var diye her seyi yapamaz. Madem sizi de dahil etsin bu tür seylere
Napıcaktı? Ebebeyn gibi sizi de mi yanında götürecekti?Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Ben gördümEvet bende konunun burasındayım, ayrılmış iki insanında aralarında çocuk bile olsa mesafe olması gerekiyor, ben evlı çiftlerde eski eşin eve geldiğini hiç görmedim
Evliysen eşine bi sorar mısın seni eski eşinle aynı evde kalmaya yollar mı ne diyecek adsdafagkeşke tüm boşanan çiftler özellikle çocuklu olanlar boşanma ve sonrasındaki süreci bu şekilde düzgün yönetebilseler.
art niyet arayanın niyetinden şüphe ederim ben bu anlattığınız gibi durumda. Bir arkadaşımızın dediği gibi sanırım anne değilsiniz. Nasıl birşey bilmiyor hissetmiyorsunuz.
Burada normal değil diye bas bas bağıran arkadaşlar Bu sürekli olan bir durum değil çocukları hasta olan ebeveynler pardon ama başka nasıl davranacaklardı
Evet haftada ıkı gun zaten oğlu onda kalıyor, çok mesafede degiller hastaneye gıdıyor istedıgın de kameralı da görüşüyor,bekar eski eşin evine gidilmesi hıc normal gelmediNormal demiş herkes ama bana normal falan gelmedi. Şimdi bu eşler evlense böyle birbirlerinin evine gidebilcekler mi? Eşlerinizi düşünün eski eşinize sizi kalmaya gönderir mi? Ya da siz eşinizin eski eşinin evinde kalmasına müsade eder miydiniz?
He konu sahibi henüz evli değil ama farketmez. Eğer ciddilerse. Tabi ki çocuk için bazı fedakarlıklar yapılır. Hastanedir okuldur özel gündür bir araya gelinir medenice. Dışarıda da ortak bi paylaşım olabilir. Ama aynı evde başbaşa kalınacak kadar çocuk düşünülüyorsa ya çiftler boşanmayacak ya da hayatlarına çocuk büyüyene kadar başkasını sokup o kişiyi de bu saçmalığın içine sokmayacak. Ayrıca çocuk için de kafa karıştırıcı.
Sizin atladığınız büyük bir nokta var.Evliysen eşine bi sorar mısın seni eski eşinle aynı evde kalmaya yollar mı ne diyecek adsdafag
Ayrıca çocuk hafif üşütmüş ya hu Allah korusun kanser değil. Sanki evdeki babalar çocuklarının burnu akınca başında bekliyo da boşanmış baba beklemezse olay olacak.
Ve konu sahibinin sevgilisi hala eski eşiyle kendi meselelerini tartışıyormuş. Ki bu evde kalma meselesi de ondan mütevellit. Daha birbirlerini aşamamışlar.
Velhasıl ayrıl arkadaşım sen. Olmaz bu ilişkiden bi cacık.
Sen ayrıl arkadaşım onlar daha kafalarında bitirmemişler. Bi gün çocuk için denemeyr karar verdik derler kalakalırsın öyle. 50 60 yaşında olsan böyle şeyleri belki olgunlukla karşılayabilirsin ama bekar çocuksuz biri olarak bu ilişki seni üzer.Evet haftada ıkı gun zaten oğlu onda kalıyor, çok mesafede degiller hastaneye gıdıyor istedıgın de kameralı da görüşüyor,bekar eski eşin evine gidilmesi hıc normal gelmedi
Katılıyorum ben de zaten konu sahibine ayrılması gerektipiğini söylüyorum. Ama Aynı şekilde çocuklu kadın adam da ona göre ilişki seçecek. Hiç evlenmemiş çocuğu olmayan genç bi kadından bunu tolere edebilmesini beklemeyecek.Sizin atladığınız büyük bir nokta var.
kimin neye izin vereceğini kimin neye nasıl bakacağı değil konu. Bu şekilde bir olayı kaldıramayacak bünye, akıl o zaman çocuklu insanın yanından geçmeyecek. Dışarıda bekar çocuksuz bir yığın insan varken çocuklu boşanmış insanı hayatında tutan adam yada kadın kendisinin karşısındaki insanın hayatının merkezi olmadığını kavrayacak bir zahmet.
NormalMerhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
dogrSen ayrıl arkadaşım onlar daha kafalarında bitirmemişler. Bi gün çocuk için denemeyr karar verdik derler kalakalırsın öyle. 50 60 yaşında olsan böyle şeyleri belki olgunlukla karşılayabilirsin ama bekar çocuksuz biri olarak bu ilişki seni üzer.
Beni anlayabildiğinix için çok tesekkür ederim, hayatındaki dengeleri kurabilmesi gerekiyorKatılıyorum ben de zaten konu sahibine ayrılması gerektipiğini söylüyorum. Ama Aynı şekilde çocuklu kadın adam da ona göre ilişki seçecek. Hiç evlenmemiş çocuğu olmayan genç bi kadından bunu tolere edebilmesini beklemeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?