- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Teşekkür ediyorum anlayışınız için, herkes normal diye yorum yapıyor ama eski eşi başka bır adamla evli olsa o eve gidip çocuk uyutabilecekmiydi bunu merak ediyorum, tabi ki çocugun babaya ihtiyacı var, ama boşanmış ailelerde malesef hıcbırsey evli hayatındaki düzende olmaz
Bu durumu çok begendım, açıkçası nısanlınızın bu konudaki duruşu da çok sağlam ve mantıklı.. Bu once cızgıyınsaglamak gerekıyor, ayrılan eşlerın arasında da gerekli mesafeler olmak zorundaIkinci defa yorum yapiyorum.. ayrılın , adam eski esle gecmise dair tartisiyorsa zaten henuz bitmemis bi hesap vardir aralarinda.. cocuklu biriyle iliski yürütmenin tum zorluklarini bilirim bu zorluklari asmanin tek yolu adamin sizi incitmekten korkmasi.uzgunum bu gec saatlere kadar whatsapp yazismalari ,sizden bahsetmemis olmasi vs sizi incitmekten korkmadigini gosterir.
Iliski ciddiye bindiginde hersey icin gec olabilir. En bastan neyi kaldirabilirsiniz neyi kaldiramazsiniz net bir bicimde soyleyin. Eger nolur beni birakma modunda degilseniz bi zahmet karsi tarafta sizi tolore edecek.. kucucuk bi ornek vereyim. Nisanlimin eski esi cocugu tatil icin aldiginda alakali alakasiz arardi, hani cocukla dogrudan ilgili olmayan durumlari bile kapsardi bu aramalar, ayni is yerinde calisiyoruz ve ister istemez rahatsiz oldum. Nisanlim net bir sekilde sadece cocukla alakali bi durumda aramasi gerektigini bu durumdan benim rahatsiz oldugumu belirtti ki eski es de iyi bi kadindir gorguludur bicak gibi kesildi aramalar.. diger tatillerde ayni sorunu yasamamak icin cocuga akilli saat aldik, hem her dakika her heyecaninda babasini ariyor gozumuz arkada kalmiyor hem de ben rahatsiz olmuyorum
Boyle durumlarda kriz yonetimi saglayacak bi adam.mi ?
KatılıyorumÇocuğunu alması beraber vakit geçirmesi çok normal.
Ancak eski eşin evinde kalması normal değil bence.
Benim annem babamda ayrıydı
Babamla annem de görüşürdü annemin ailesi ile babamın ailesi de bizle ilgili konularda hep irtibat halinde kişilerdi.
Ama herseye rağmen anne babam arasında mesafe vardı.
Biz okula yazılacak isek beraber giderlerdi , mezuniyet Doğum günü vs de birlikte olunurdu.
Ama yok çocuğum var ben bu gece orada kalayım durumu hiç olmadı.
Bunlarda son zamanlarda türedi.
Çok istiyorsa alsın kendi evinde uyutsun çocuğunu.
Ama ayrıldığı kişinin evine gidip orada kalması uygun değil bence.
İnce bir cizgi var çünkü.. Çocuk için görüşmeninde usulu yolu yordamı varBu durumu çok begendım, açıkçası nısanlınızın bu konudaki duruşu da çok sağlam ve mantıklı.. Bu once cızgıyınsaglamak gerekıyor, ayrılan eşlerın arasında da gerekli mesafeler olmak zorunda
Fedakarlik takdir edilmiyorsa iliski yurumuyor.. sanki mecburiyetmis gibi yuklenen fedakarligin oldugu yerde durmam herkes birbirini idare edecek ben cocugu es beni vs.. ama yine soyluyorum , bi oda veremeyeceginiz , annesinden nefret edeceginiz bi cocugun babasiyla evlenmeyin. Ben bu adamin sizi salladigini dusunmuyorum. Cok uzgunum bu kadar acikkonuştuğum icin , kirmak istemem ama daha sizden bahsetmemis bileBu durumu çok begendım, açıkçası nısanlınızın bu konudaki duruşu da çok sağlam ve mantıklı.. Bu once cızgıyınsaglamak gerekıyor, ayrılan eşlerın arasında da gerekli mesafeler olmak zorunda
Son duruma gelene kadar dikkatimi çeken bazı konular oldugu için belki bu durum beni rahatsz etti, gecenin bir vakti oğullarıyla ilgili basit bır konuda şakalaşmalar, sonra da gecmişte ki hallerini eleştirmeleri gibi... Ve tabı gorusmelerımizde, aralarında gecen atışmaları baba yansıtmasıFedakarlik takdir edilmiyorsa iliski yurumuyor.. sanki mecburiyetmis gibi yuklenen fedakarligin oldugu yerde durmam herkes birbirini idare edecek ben cocugu es beni vs.. ama yine soyluyorum , bi oda veremeyeceginiz , annesinden nefret edeceginiz bi cocugun babasiyla evlenmeyin. Ben bu adamin sizi salladigini dusunmuyorum. Cok uzgunum bu kadar acikkonuştuğum icin , kirmak istemem ama daha sizden bahsetmemis bile
Iliskiniz ne kadardır devam ediyor? Aranizdaki yaş farki nedir ? Bu tarz durumlar diyorum ya aslinda normal ama insan psikolojisi her daim bunu kaldiramiyor. Genellikle bu tarz gecmise dair sakalasmalar eskiyi yad etmekle bitiyor ki inanilmaz irite edici..Son duruma gelene kadar dikkatimi çeken bazı konular oldugu için belki bu durum beni rahatsz etti, gecenin bir vakti oğullarıyla ilgili basit bır konuda şakalaşmalar, sonra da gecmişte ki hallerini eleştirmeleri gibi... Ve tabı gorusmelerımizde, aralarında gecen atışmaları baba yansıtması
Bir yılı biraz gecti diyebiliriz, çocukları evet ortak noktaları olabılır ama bunun sohbet ortamına dönüştürülmesi gerekir.. Sızın duruma benzer durumlar oluştu, çocuklarının videolarını birbirlerine gondermeleri gıbıIliskiniz ne kadardır devam ediyor? Aranizdaki yaş farki nedir ? Bu tarz durumlar diyorum ya aslinda normal ama insan psikolojisi her daim bunu kaldiramiyor. Genellikle bu tarz gecmise dair sakalasmalar eskiyi yad etmekle bitiyor ki inanilmaz irite edici..
Bizde ikinci es oglumuz soyle yapti oglumuz boyle yapti oglumuz buyudu gibi mesajlar atıyordu. Gorunurde problem yok fakat ayni kisi ikinci evliligini yaptigi sirada ne cocukla ne de cocugunun babasiyla asla iletisim kurmamis gayri ahlaki oldugu gerekcesiyle..kesin bir dille kendisine yapilmasini istemedigi hicbir seyi kabul etmeyecegimi soyledim. Blöf yapmadan aralarindaki iletisim boyleyse benim memnuniyetle gidecegimi soyledim ve mesajlar bitti.. net olun net , cocugun ihtiyaclarini objektif bir bicimde anlayin kabul edebileceginiz kadarını kaldirin , yoruldugunuz yerde cekin gidin , kimsenin eski hesaplarinin faturasini odemeyin
Ohooo bir yili geçmiş ve adam hala bahsetmemis.. sal gitsinBir yılı biraz gecti diyebiliriz, çocukları evet ortak noktaları olabılır ama bunun sohbet ortamına dönüştürülmesi gerekir.. Sızın duruma benzer durumlar oluştu, çocuklarının videolarını birbirlerine gondermeleri gıbı
Açıkçası ben bayanı tanımıyorum, sohbetimde yok, köyü biri de dıyemem hıc tanımıyorum cunku.. Bahsetmıstır ya da bahsetmemıstır, çok da konuyu deşmedimOhooo bir yili geçmiş ve adam hala bahsetmemis.. sal gitsin
sen olsanda olmasanda o kadiin bir anne ve esin icin degerlidir cunku covugunun annesiartik sana dert mi olir bilelmemMerhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Şu durumda normal. Çocuğu var adamın hasta olmuş. Çocuklar hasta olduklarında anne babasını yanında ister nazlanabilir onlara.. Adam sizin sevgiliniz diye bu kadarcık hakkı olmasın mı çocuğun!Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Ne kadar medeni insanlarmış diye düşündüm ben. Bravo walla(onlara yani) size değilne demek bekar kadının evine tek gitmesi..bir de konu başlığını görünce çıplak falan gitti sandım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?