ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

Konu sahibi burda arkadaslarin normal ya da normal degil demesi senin icin bir sey ifade etmez. Senin kendine sorman gereken sey bununla yasayip yasayamayacagin, cevabin ben buni kaldiramamsa yapilcak iki sey var birincisi sevgilinle konuscaksin cocuguyla tabiki iletisimini kesmeden bir orta yol bulcaksiniz ama adam buna da yanasmiyorsa ayrilmaniz en hayirlisi bence

Ikinci defa yorum yapiyorum.. ayrılın , adam eski esle gecmise dair tartisiyorsa zaten henuz bitmemis bi hesap vardir aralarinda.. cocuklu biriyle iliski yürütmenin tum zorluklarini bilirim bu zorluklari asmanin tek yolu adamin sizi incitmekten korkmasi.uzgunum bu gec saatlere kadar whatsapp yazismalari ,sizden bahsetmemis olmasi vs sizi incitmekten korkmadigini gosterir.
Iliski ciddiye bindiginde hersey icin gec olabilir. En bastan neyi kaldirabilirsiniz neyi kaldiramazsiniz net bir bicimde soyleyin. Eger nolur beni birakma modunda degilseniz bi zahmet karsi tarafta sizi tolore edecek.. kucucuk bi ornek vereyim. Nisanlimin eski esi cocugu tatil icin aldiginda alakali alakasiz arardi, hani cocukla dogrudan ilgili olmayan durumlari bile kapsardi bu aramalar, ayni is yerinde calisiyoruz ve ister istemez rahatsiz oldum. Nisanlim net bir sekilde sadece cocukla alakali bi durumda aramasi gerektigini bu durumdan benim rahatsiz oldugumu belirtti ki eski es de iyi bi kadindir gorguludur bicak gibi kesildi aramalar.. diger tatillerde ayni sorunu yasamamak icin cocuga akilli saat aldik, hem her dakika her heyecaninda babasini ariyor gozumuz arkada kalmiyor hem de ben rahatsiz olmuyorum
Boyle durumlarda kriz yonetimi saglayacak bi adam.mi ?

Adamın gidip çocuğun yanında olması normal. O yaşlardaki çocuklar gerçekten hastayken cok ihtiyaç duyuyorlar anneye babaya. Böyle durumları ama sadece konuşarak anlaşabilirsiniz. O bir baba, görevini yapıyor. Siz ama henüz evlat sahibi değilsiniz. O size durumu anlatsa ve yeterli kadar güven verebiliyorsa sorun yok zaten. Siz kendiniz için karar vermek zorundasınız böyle durumları kaldırıp kaldiramiyacaginizi. Kolay birsey olduğunu iddia etmiyorum.

Bu durumu çok begendım, açıkçası nısanlınızın bu konudaki duruşu da çok sağlam ve mantıklı.. Bu once cızgıyınsaglamak gerekıyor, ayrılan eşlerın arasında da gerekli mesafeler olmak zorunda

Katılıyorum

İnce bir cizgi var çünkü.. Çocuk için görüşmeninde usulu yolu yordamı var

Biz normal desek ne olacak anormal desek ne olacak?

Size uygunsuz geliyorsa yollari ayirin. Bu yasta adam sizin lafinizla degismez. Ona normal geleni buymus demek ki.

Ortada bir cocuk oldugu icin bana da cok normal geldi. Çocuk olmasa ben de sorgulardim niye diye.

Fedakarlik takdir edilmiyorsa iliski yurumuyor.. sanki mecburiyetmis gibi yuklenen fedakarligin oldugu yerde durmam herkes birbirini idare edecek ben cocugu es beni vs.. ama yine soyluyorum , bi oda veremeyeceginiz , annesinden nefret edeceginiz bi cocugun babasiyla evlenmeyin. Ben bu adamin sizi salladigini dusunmuyorum. Cok uzgunum bu kadar acikkonuştuğum icin , kirmak istemem ama daha sizden bahsetmemis bile

Son duruma gelene kadar dikkatimi çeken bazı konular oldugu için belki bu durum beni rahatsz etti, gecenin bir vakti oğullarıyla ilgili basit bır konuda şakalaşmalar, sonra da gecmişte ki hallerini eleştirmeleri gibi... Ve tabı gorusmelerımizde, aralarında gecen atışmaları baba yansıtması

Iliskiniz ne kadardır devam ediyor? Aranizdaki yaş farki nedir ? Bu tarz durumlar diyorum ya aslinda normal ama insan psikolojisi her daim bunu kaldiramiyor. Genellikle bu tarz gecmise dair sakalasmalar eskiyi yad etmekle bitiyor ki inanilmaz irite edici..
Bizde ikinci es oglumuz soyle yapti oglumuz boyle yapti oglumuz buyudu gibi mesajlar atıyordu. Gorunurde problem yok fakat ayni kisi ikinci evliligini yaptigi sirada ne cocukla ne de cocugunun babasiyla asla iletisim kurmamis gayri ahlaki oldugu gerekcesiyle..kesin bir dille kendisine yapilmasini istemedigi hicbir seyi kabul etmeyecegimi soyledim. Blöf yapmadan aralarindaki iletisim boyleyse benim memnuniyetle gidecegimi soyledim ve mesajlar bitti.. net olun net , cocugun ihtiyaclarini objektif bir bicimde anlayin kabul edebileceginiz kadarını kaldirin , yoruldugunuz yerde cekin gidin , kimsenin eski hesaplarinin faturasini odemeyin

Kişiden kişiye değişir Bunun cevabı. Bana göre olması gereken olmuş.

Ancak bu sizinle ilgili bir konu. Çocuğu olan biriyle evlilik yapmak herkese göre bir şey değildir.

Büyük sorumluluk ister. Okulları, hastalıkları, düğünü , kutlaması , sizde kalması ,bunlar hep olacak.

Iyı düşünüp karar vermelisiniz. Ikı taraf içinde doğru karar vermek adına her şeyi düşünmek lazım.

Bir yılı biraz gecti diyebiliriz, çocukları evet ortak noktaları olabılır ama bunun sohbet ortamına dönüştürülmesi gerekir.. Sızın duruma benzer durumlar oluştu, çocuklarının videolarını birbirlerine gondermeleri gıbı

Eğer gitmeseydi, ilgilenmeseydi işte o zaman başınızı iki elinizin arasına alıp düşünmeliydiniz.
Ben şahsen çocuğuna gerekli ilgiyi göstermeyen bir adama güvenmem.
Kendi kanından canından yavrusunu ihmal eden bir adam aşkı bitince sizi hiç umursamaz.

Evet tedirgin olmakta haklısınız ama yapacak bir şey yok.

Ohooo bir yili geçmiş ve adam hala bahsetmemis.. sal gitsin
Açıkçası ben bayanı tanımıyorum, sohbetimde yok, köyü biri de dıyemem hıc tanımıyorum cunku.. Bahsetmıstır ya da bahsetmemıstır, çok da konuyu deşmedim

sen olsanda olmasanda o kadiin bir anne ve esin icin degerlidir cunku covugunun annesiartik sana dert mi olir bilelmem

Şu durumda normal. Çocuğu var adamın hasta olmuş. Çocuklar hasta olduklarında anne babasını yanında ister nazlanabilir onlara.. Adam sizin sevgiliniz diye bu kadarcık hakkı olmasın mı çocuğun!

Ne kadar medeni insanlarmış diye düşündüm ben. Bravo walla(onlara yani) size değil ne demek bekar kadının evine tek gitmesi..bir de konu başlığını görünce çıplak falan gitti sandım:/

Ne kadar medeni insanlarmış diye düşündüm ben. Bravo walla(onlara yani) size değil ne demek bekar kadının evine tek gitmesi..bir de konu başlığını görünce çıplak falan gitti sandım:/
Hayır gayet uygun gitti ama tek gitti. Veordaylen hıc benımle mesajlasmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…