ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

anneniz babaniz bosansa siz hasta olsaniz babaniz gelip basinizda beklese çok anormal bir durum mu olurdu sizin için ?
sorunuzun cevabini en iyi siz verirsiniz
yerinizde olsam cocuksuz biriyle denerim sansimi belliki bu durum size sorun oluyor.
ne kendi basinizi nede erkek arkadasinizin basini agritin.

Normal gerekirse gidip kalacak bile ohooo bu çocuk daha büyüyecek mezuniyetti balosu evlenmesi daha neler neler hep bir arada olacaklar bunu bilerek ciddi adım atın

Ayrılın bence. Adam çocuğun yanına gidecek tabi. Onlar o çocuğu ikisi yaptı. Tatile çıkanlar bile var. Sizi çok ayıpladım şahsen

Konu sahibini ayiplamamak lazim. Kendisinin çocuğu yok. Onun icin cocuklu hayatın nasıl olduğunu bilemez. "normalde" boşanmış kişiler birbirinin evine gitmez. Çocukla durum işte bazen farklı oluyor.

Bu nasıl bir ayrıntı yakalamak vallahi helal

Aralarında bir şey olacağını düşünüyorsanız neden birliktesiniz o zaman? Evlat söz konusu siz ne düşünüyorsunuz.

Konu sahibini ayiplamamak lazim. Kendisinin çocuğu yok. Onun icin cocuklu hayatın nasıl olduğunu bilemez. "normalde" boşanmış kişiler birbirinin evine gitmez. Çocukla durum işte bazen farklı oluyor.
Teşekkür ediyorum anlayışınız için, herkes normal diye yorum yapıyor ama eski eşi başka bır adamla evli olsa o eve gidip çocuk uyutabilecekmiydi bunu merak ediyorum, tabi ki çocugun babaya ihtiyacı var, ama boşanmış ailelerde malesef hıcbırsey evli hayatındaki düzende olmaz

Yani konu sahibi ve adam bosanmadan öncede mi birlikteydiler demek istiyorsunuz?
Bu çok ilginç boşanma sureçleri biliyorsunuz taraflar karar verse bile mahkemede aynı anda olmuyor davalar uzuyor... Görüştüğüm kişi tanıdıgım biri boşanma konusunu bilmek için birlikte olmaya gerek yok.. Boşanma nedenleri bambaşka

Normal bir durum. Kadin bekar olabilir ben bir sorun goremedim

Olabilir tabiki. Su an mesele o degil zaten. Ben sizin bu adamla mutlu olcaginizi düsünmüyorm. Sizi suclamiyorm ben de buna benzer bir sey yasadim. Ya oturup konusup ortak bir noktada buluscaksiniz ya da bu is olmaz bence

Bende hanımefendinin yorumunu okuyunca fark ettim bence de öyle yazı dili saklamaya çalıştıklarımızı gösteriyor
Ya da o zaman arkadaslardi adam bosaninca sevgililige döndü
Konu aynen böyle 6yuldır tanıdıgım bırı...
Ya da o zaman arkadaslardi adam bosaninca sevgililige döndü
Konu aynen böyle.... Eşinden öncede tanıdıgım ama tabı samimiyetim yoktu.. Ki resmiyete boşanmadan önce hayatında başkası vardı... Boşanma nedenleri aralarındaki geçimsizlik.. Bu kısımlar tabı benım ılgılenfıgım kısım degıl, ben dahil oldugum sureci degerlendırıyırum

Normal kime göre neye göre? Insanlarin kaldirabilcegi seyler var kaldiramayacagi seyler var. Yorumlarda da görüyoruz ki iki farkli görüs var. O yüzden siz nasil baba ve cocugu ayirirsiniz demekten vazgecin bence. Adamin sifati "cocuklu adamsa" konu sahibi de "cocuksuz kadin". Adamin da onu anlamasi gerekiyor o zaman

Aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Sizin sordugunuz soru bambaska bir sey.

Normal, alışılmamış durum çocuk hasta

Bizde zaten kötü bir şey demedik size kendi içimizde tahmin yürütüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…