Eski eşim beni şikayet etmiş :)

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.970
298
Kızlar hafta sonu karakola gittim, eski eş bozuntusu beni şikayet etmiş.
Yazın bir olay olmuştu. beni arayıp bas bas bağırdı telefonda elim ayağım titriyodu sinirden, bende hakaret ettim bana bidaha bağırırsan o sesini bir tarafına sokarım senin diye. karşılıklı hakaret ettik birbirimize yememiş içmemiş gitmiş şikayetçi olmuş. dün bende gittim şikayet ettim aynı konu üzerinde onun da bana olan hakaretlerinden dolayı. ya bu kadar boş bir insan olabilir mı vallahi çıldırıcam uğraştığım şeylere bak. adam evlenemedikçe bana sarıyor 4 ayda 5 kadın değiştirdi. en son 1 ay önce nişanlanıcaktı ondan da ayrıldı şimdi başka kadın buldu. vallahi bu pislik insana birşey olmuyor kuduruyorum burda :) bunca yaptığı şeylerin acısı çıkmayacak mı? birde beni sahte kimlikle banka hesabı açtım diye tehtid ediyo şikayet edicem diye(yabancıyım hala malesef onun soyadını taşıyorum, benim işlemlerim çok uzun sürüyo ve euro bazında ödeme yapmam lazım, çalışma izni almam lazımdı oraya 40 bin ödeme yapmam gerekti o sebeple onu ertelemiştim. sözde onun soyadıyla sahte hesap açtım halbuki maaş hesabı açtım. ben şimdi gidip şikayetçi olmayı düşünüyorum attığı iftiralardan dolayı. ay vallahi şiştim eski eş belasından kurtulamicam

O zaman nasıl hala eski eşinizin soyadını taşıyorsunuz orayı anlayamadım?
açıkladım ben ama anlamadınız. ben yabancıyım, boşandıktan sonra oturma izni çalışma izni vs almakı için erteledim. benim soyadımı değiştirmem 10 bin filan tutar çünkü herşey euro bazında hesaplanıyor. kimliğim pasaportum oturma iznim çalışma iznim hepsini yenilemem lazım.o sebeple ertelemiştim.

E az buzda ertelememişsiniz ama 2.5 yıl olmuş. Siz şu anda evli değilsiniz ama hala adamın soyadını kullanıyorsunuz. Çok anlamam bu işlerden ama size burdan sıkıntı çıkabilir bence ki eski eşinizde sahte hesap açtın şikayet edicem diyormuş. Bir an önce halletmeye bakın.

iyi de güzelim çocuğun tüm sorumluluğu benim üstümde. ben kendisine de bu konuda sormuştum bak kullanmaya devam edicem soyadını bir sorun var mı diye yok demişti.
gidip şikayet etse nolucak ben sahte hesap mı açtım? şahitlerim de var bu durumda birşey yapamaz. kaldı ki boşanınca eski soyadını kullanmak istersen kullanabiliyorsun onayını aldığında. bunda bir sorun görmüyorum

Tamamda o öyle kafana göre sözlü olarak alınan bir onay değil. Hakimin bu yönde karar vermesi lazım. Sen mahkemedeyken böyle bir talepte bulundun mu? Hakimde buna hüküm verdi mi? Bence sizinkisi sadece sözlü olarak eski eşinin verdiği bir onay. Yoksa neden soyadımı değiştirmem lazımdı ama yabancı olduğum için değiştiremedim diyesin ki? Sorun görmüyorsun ama sorun olabilir kafana göre iş yapma gidip bir avukata danış bence. Bellki adam kullanacak çünkü bu durumu.

Çocuğuna maddi olarak destek olması içinde mahkeme yoluna başvurabilirsin. Nafaka bağlanır.

Canım ben daha önce avukata da danıştım, araştırdım kafama göre sözlü olan birşey değil. eğer onay verrse tabi ki kullanabilirsin dedi avukatım da ve zaten bahsettiğin gibi bir durum olsaydı çalışma izni oturma izni bana devlet niye versin? soyadımdan dolayı onay alamazdım.

Nafaka için dava açıyorum nafaka arttırma talebi için.

Valla canım benim ben mi anlatamıyorum yoksa senin avukat seni mi başından savmış anlayamadım.

Tamam eski eşin onay verdi de bunun resmi olarak kanıtlanabilirliği var mı? Nereye onay verdi bu adam? Öyle lafla olmuyor onu anlatmaya çalışıyorum.

Bunu ya boşanma davası sırasında dile getirirsin ya da boşandıktan sonra ayrı bir dava açarsın. İki türlüde hakim kararı lazım yani öyle eşim onay verdi kullanıyorum demekle olmuyor. Bak adam belliki sıkıntılı sana burdan sıkıntı yaratmaya çalışıyor. O yüzden diyorum avukata danış,iyice araştır diye. Senin avukatıda çözemedim ben. Neyse sen bilirsin hayat senin hayatın ben sadece burdan da sıkıntı yaşama diye demiştim.

Bi gidip net fiyati ögrenseydin?

tabi canım 2.5 sene oldu boşanalı da hala benimle uğraşıyor.
2,5 senede böyle sorunlar yaşadığınız adamın soyadını hala değiştirmemek sizin olayı sallamanızdan kusura bakmayın. Öyle sözle izin verdi diyeni kimse dinlemez. Mahkemeden yazınız olması lazım. Adamın özel hayatına neden bu kadar detaylı hakimsiniz?

kuzucum bende sana diyorum ki avukatşa görüştüm bu şekilde bilgi verdi. of neyse ben zaten değiştiricem soyadını napiym onun

Sen mi rahatsuz ediyorsun sürekli acaba.
Adam kaç ayda ksç sevgili değiştirdi herşeyden haberin var.
Adam isterse yüz tane değiştirir bekar sonuçta.
Tek taraflı anlatıyorsun gibi geldi.
Afedersin de bulduğum tüm kadınlar benim çevremden olduğu için olabilir mı acaba?
boşanmadan bulduğu kadın annemin en yakın arkadaşının yeğeni, ondan ayrıldı benim oturduğum siteye yakın bitane buldu, gerisini de hiç anlatmiyim lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…