ay hiç sorma Allah rahmet eylesin de bir adam yetiştiremedi vallahi ne çektim ya :) aman boşver ben takılmadım yorumlara istediklerini desinler. umurumda bile değil.Çünkü Türkiye cumhuriyeti vatandaşı değil
Herkes üstüne gelmiş de jameya çok eski üye, hepimiz tanıyoruz biliyoruz , ne saçma yorumlar yapılmış sanki dün geldi bu kız siteye de bizleri kekliyor burda
Jameya hiç düşünme bile , adam pislik , umursama , sende onu şikayet etmekle iyi yapmissin , eline saglik
Evliyken kv den çektiğin yetmedi , bosandin şimdi de bundan cekiyorsun
ya inan ki öyle yaptım intikam peşinde filan değilim zerre umurumda değil. çocuğumu alıp çıktım hayatıma bakıyorum ama o sürekli benimle uğraşıyor. ve uğraştığı halde ben onunla uğraşıyormuşum gibi bir izlenip vermeye çalışıyor. gerçekten sıkıldım varlığından soyundan sopundan.Bu adamla evliyken sadece ana kuzusu, beceriksiz koca gibi görünüyordu. Şimdi bunları anlatınca ne kadar iğrenç bir insan olduğu ortaya çıkıyor. Çocuğunun annesini şikayet eden başka bir koca daha vardı bu forumda. Benim ondan da gördüğüm kadarıyla bu leş insanların karşısında dik ve güçlü durunca, onlarin kötü hamlelerine karşılık verince daha çirkin oluyorlar. Belki de doğrusu çelik gibi olup, iradeni iyi yönetip, çamura taş atmamaktir. Baksana hep üstüne sıçrıyor. Doğrusu ne bilmiyorum ama nereye kadar sürecek. Boşandın ama cirkeften kurtulamadın. Belki sen karşılık vermesen bir süre sonra salar mi seni?
Cansu derenin son dizisinin adı neydi hatirlamadim. Orada Asya karakteri son bölümlerde şey demişti: şimdiki aklım olsa intikam peşine düşmem, oğlumu alır giderdim, bu kadar huzursuzluk çekmezdim
güzelim devlet oturma iznimi çalışma iznimi vermiş. eğer suç olsaydı adamlar verir miydi neyi anlamıyosunuz?Ben ustune gitmek icin ya da yalan soyledigi icin sormadim ki. Bunca yıl bir sorun yasamadan işlem yapabilmesine sasirdigim icin yazdim.
Haksız tahrik durumunu kanıtlarsaniz dikkate alınır, telde bana bağırdı deyince kanıt olmuyor buhaksız tahrik var tabi teledonda arayıp bas bas bağırdı bu tahrik sayılmıyor mu?
Cok guzel biseahahahahahhahaha ya bu konuda gerçekten herkes şaşırıyor türkçem iyi evetdeli
Ben suç mu dedim peki? Hangi mesajimda bunun bir suç/yasak yahut türevi bir durum oldugunu belirten bir kelime yazdıysam onu alıntılayın lütfen.güzelim devlet oturma iznimi çalışma iznimi vermiş. eğer suç olsaydı adamlar verir miydi neyi anlamıyosunuz?
ses kayıtlarını dinlenmesine izin verdim. muhtemelen dava filan görülürse bana nasıl hayvan gibi bağırdığı ortaya çıkar zaten. düşünsene iş yerindesin telefonu açıyosun avazı çıktığı kadar bağırıyor kimliği nereye koydun lan diye?Haksız tahrik durumunu kanıtlarsaniz dikkate alınır, telde bana bağırdı deyince kanıt olmuyor bu
yanlış mı alıntı yaptım bilmiyorum msjlar karışmış da olabilir herkes yasal değil filan diyince :)Ben suç mu dedim peki? Hangi mesajimda bunun bir suç/yasak yahut türevi bir durum oldugunu belirten bir kelime yazdıysam onu alıntılayın lütfen.
Ben öyle birsey demedim. Karisti sanırımyanlış mı alıntı yaptım bilmiyorum msjlar karışmış da olabilir herkes yasal değil filan diyince :)
15 olmuştur ya. ben türkçe bilmeden kitap okumaya başladım :) çok fazla kitap okumaktan güzel geliştirmiş olabilirim sanırım. ama gerçekten bir türkten daha iyidir türkçem, düzeltmişliğim çokturCok guzel bise
Kac yildir Turkiyede yasiyosunuz merak ettim
doğrudur kusur bakma lütfen :)Ben öyle birsey demedim. Karisti sanırım
Yaa cok guzel15 olmuştur ya. ben türkçe bilmeden kitap okumaya başladım :) çok fazla kitap okumaktan güzel geliştirmiş olabilirim sanırım. ama gerçekten bir türkten daha iyidir türkçem, düzeltmişliğim çoktur
Ben size ozellikle banka ornegini vermistim. TC vatandaslarinda bosanma karari kesinlesir kesinlesmez nufus mudurlugunden once bankaya düşüyor. Soyadi otomatik olarak değişiyor. İnternet bankaciliiginda esinizin soyadi mi görünüyor hala?doğrudur kusur bakma lütfen :)
benim soyadım o şekilde kolay değişmiyor işte. ben konsolosluğa gidip önce boşandığımı belirtmem laızm,i 10 gün içinde anca netleşir daha sonra kimliğimi değiştirmem lazım, sonrasında pasaportumu, daha sonra çalışma izni ve bunlar hepsi euro bazında hesaplanıyor. kimlik 150 euroBen size ozellikle banka ornegini vermistim. TC vatandaslarinda bosanma karari kesinlesir kesinlesmez nufus mudurlugunden once bankaya düşüyor. Soyadi otomatik olarak değişiyor. İnternet bankaciliiginda esinizin soyadi mi görünüyor hala?
Ben senin Türkiye'de yaşadığını sanıyordum, neredesin?güzelim devlet oturma iznimi çalışma iznimi vermiş. eğer suç olsaydı adamlar verir miydi neyi anlamıyosunuz?
Görüşmeyi kesersen kurtulursunKızlar hafta sonu karakola gittim, eski eş bozuntusu beni şikayet etmiş.
Yazın bir olay olmuştu. beni arayıp bas bas bağırdı telefonda elim ayağım titriyodu sinirden, bende hakaret ettim bana bidaha bağırırsan o sesini bir tarafına sokarım senin diye. karşılıklı hakaret ettik birbirimize yememiş içmemiş gitmiş şikayetçi olmuş. dün bende gittim şikayet ettim aynı konu üzerinde onun da bana olan hakaretlerinden dolayı. ya bu kadar boş bir insan olabilir mı vallahi çıldırıcam uğraştığım şeylere bak. adam evlenemedikçe bana sarıyor 4 ayda 5 kadın değiştirdi. en son 1 ay önce nişanlanıcaktı ondan da ayrıldı şimdi başka kadın buldu. vallahi bu pislik insana birşey olmuyor kuduruyorum burda :) bunca yaptığı şeylerin acısı çıkmayacak mı? birde beni sahte kimlikle banka hesabı açtım diye tehtid ediyo şikayet edicem diye(yabancıyım hala malesef onun soyadını taşıyorum, benim işlemlerim çok uzun sürüyo ve euro bazında ödeme yapmam lazım, çalışma izni almam lazımdı oraya 40 bin ödeme yapmam gerekti o sebeple onu ertelemiştim. sözde onun soyadıyla sahte hesap açtım halbuki maaş hesabı açtım. ben şimdi gidip şikayetçi olmayı düşünüyorum attığı iftiralardan dolayı. ay vallahi şiştim eski eş belasından kurtulamicam
Türkiyedeyim canımBen senin Türkiye'de yaşadığını sanıyordum, neredesin?
çocuğumuz küçük olduğu için mecburi bir iletişim kurmak zorundayız :) yoksa görüşmüyorum aslında. ancak çocuğun bir ihtiyacı olunca yazıyordum ama bundan sonra muhattap olmayı düşünmüyorum. nafaka ödemesi için bile okuldan okul ödemesini yapması için arattırıcam ve ben muhattap olmciam inşallah.Görüşmeyi kesersen kurtulursun
Bence de siz konuşmayın okuldan vs arasınlar çocuğunuz konuşmak isterse de direkt cocugunuz konuşsun telefonla vs siz hiç muhattap olmayın bileçocuğumuz küçük olduğu için mecburi bir iletişim kurmak zorundayız :) yoksa görüşmüyorum aslında. ancak çocuğun bir ihtiyacı olunca yazıyordum ama bundan sonra muhattap olmayı düşünmüyorum. nafaka ödemesi için bile okuldan okul ödemesini yapması için arattırıcam ve ben muhattap olmciam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?