Eski eşim beni şikayet etmiş :)

ay hiç sorma Allah rahmet eylesin de bir adam yetiştiremedi vallahi ne çektim ya :) aman boşver ben takılmadım yorumlara istediklerini desinler. umurumda bile değil.

ya inan ki öyle yaptım intikam peşinde filan değilim zerre umurumda değil. çocuğumu alıp çıktım hayatıma bakıyorum ama o sürekli benimle uğraşıyor. ve uğraştığı halde ben onunla uğraşıyormuşum gibi bir izlenip vermeye çalışıyor. gerçekten sıkıldım varlığından soyundan sopundan.

eski eşim ruh hastası manyağın sapığın önde gideni. evlenemedikçe bana sarıyor :) eski eşim benim huzursuz ve mutsuz olmamı çok istiyor o yüzden rahatsız. adam benim vatandaşlığımı yaktı yani.

Ben ustune gitmek icin ya da yalan soyledigi icin sormadim ki. Bunca yıl bir sorun yasamadan işlem yapabilmesine sasirdigim icin yazdim.
güzelim devlet oturma iznimi çalışma iznimi vermiş. eğer suç olsaydı adamlar verir miydi neyi anlamıyosunuz?

Haksız tahrik durumunu kanıtlarsaniz dikkate alınır, telde bana bağırdı deyince kanıt olmuyor bu
ses kayıtlarını dinlenmesine izin verdim. muhtemelen dava filan görülürse bana nasıl hayvan gibi bağırdığı ortaya çıkar zaten. düşünsene iş yerindesin telefonu açıyosun avazı çıktığı kadar bağırıyor kimliği nereye koydun lan diye?

Cok guzel bise
Kac yildir Turkiyede yasiyosunuz merak ettim
15 olmuştur ya. ben türkçe bilmeden kitap okumaya başladım :) çok fazla kitap okumaktan güzel geliştirmiş olabilirim sanırım. ama gerçekten bir türkten daha iyidir türkçem, düzeltmişliğim çoktur

Yaa cok guzel
Benim yasadigim yerde 35 yildir yasayan turkler genelde ,ulkenin dilini bilmezler oyuzden sordum
Iste okumanin faydalari

doğrudur kusur bakma lütfen :)
Ben size ozellikle banka ornegini vermistim. TC vatandaslarinda bosanma karari kesinlesir kesinlesmez nufus mudurlugunden once bankaya düşüyor. Soyadi otomatik olarak değişiyor. İnternet bankaciliiginda esinizin soyadi mi görünüyor hala?

benim soyadım o şekilde kolay değişmiyor işte. ben konsolosluğa gidip önce boşandığımı belirtmem laızm,i 10 gün içinde anca netleşir daha sonra kimliğimi değiştirmem lazım, sonrasında pasaportumu, daha sonra çalışma izni ve bunlar hepsi euro bazında hesaplanıyor. kimlik 150 euro
pasapor 200 euro
çalışma izni 150 euro
boşandığımı belirtmem 100 euro civarıdır. benim bir kızım var oturma iznimi almam 40 bin e mal oldu.
çalışma iznimi almam 15000 e mal oldu. bende önce oturma ve çalışma iznimi halledeyim tek başıma bi çocuk büyütüyorum sonuçta. kira diğer giderler yani hakikatten kolay olmuyor bu işler yoksa ben onun soyadını napayım adını görmek istemiyorum sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor.

Görüşmeyi kesersen kurtulursun

Görüşmeyi kesersen kurtulursun
çocuğumuz küçük olduğu için mecburi bir iletişim kurmak zorundayız :) yoksa görüşmüyorum aslında. ancak çocuğun bir ihtiyacı olunca yazıyordum ama bundan sonra muhattap olmayı düşünmüyorum. nafaka ödemesi için bile okuldan okul ödemesini yapması için arattırıcam ve ben muhattap olmciam inşallah.

Bence de siz konuşmayın okuldan vs arasınlar çocuğunuz konuşmak isterse de direkt cocugunuz konuşsun telefonla vs siz hiç muhattap olmayın bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…