Eski eşim beni şikayet etmiş :)

adamın özel hayatı ortada çünkü benim çevremden ayrılmıyor malesef.

Sen mi rahatsuz ediyorsun sürekli acaba.
Adam kaç ayda ksç sevgili değiştirdi herşeyden haberin var.
Adam isterse yüz tane değiştirir bekar sonuçta.
Tek taraflı anlatıyorsun gibi geldi.
aynen tek taraflı anlatıyorum konularımı oku biraz anlarsın muhtemelen ne tür bir insan olduğunu.

kuzucum bende sana diyorum ki avukatşa görüştüm bu şekilde bilgi verdi. of neyse ben zaten değiştiricem soyadını napiym onun
Canım sana zaten adamın soyadına yapışmışsın bırakmıyorsun gibi bir imada bulunmadım. İstersen değiştirme bana ne Ben senin için dedim adam senle uğraşıyor diye. Kendi bileceğin iş bana ne.

Bi gidip net fiyati ögrenseydin?
euro bazında herşey konsoloslukta :) 2 sene önce pasaportum 100 euro tuttu. ve çalışıyorum bakmakta hükümlü olduğum bir kızım var her zaman bırakıp gidemiyorum. konsolosluk bana 2 saat uzaklıkta. bahsettiğim işler sizin kadar kolay yapılan işler değil siz gidip soyadınızı kolayca değiştirebiliyorsunuz. yabancılara bu kadar kolay işlemiyor çalışma izni almam 2 senemi aldı.

Canım sana zaten adamın soyadına yapışmışsın bırakmıyorsun gibi bir imada bulunmadım. İstersen değiştirme bana ne Ben senin için dedim adam senle uğraşıyor diye. Kendi bileceğin iş bana ne.
bende böyle bir imada bulundun demedim ki zaten. benşm çalışma izni alma sürecim oturma izni alma sürecim daha önemliydi, malüm bir kızım var bakmakta hükümlü olduğum. beyefendi yüzünden vatandaşlığım yandı. oturma iznim ve çalışma izni sürecim sancılı oldu. herşeyi anlatmıyorum burda konu bu değil çünkü. isteyerek çok isteyerek kullandığım filan yok yani.

Sırv siz onun soyadını taşıdığınız için kendisi kredi çeker borç yapabilir herşet beklenir sizin üstünüze bile salabilir onun soyadından kurtulun Bi önce bence

Soyadını değiştirirsen çocuğu okula vs kayıt ettirirken, çocukla soyadın aynı olmadığı için sorun çıkabilir. Eğer sana zararı yoksa soyadını değiştirme bir süre daha.

Eski kocanda kudursun dursun boşver. Git şikayetçi ol, şikayetçi olursan gözü korkar.

Sırv siz onun soyadını taşıdığınız için kendisi kredi çeker borç yapabilir herşet beklenir sizin üstünüze bile salabilir onun soyadından kurtulun Bi önce bence
yok be canım ya ne alakası var onun borcu kendine :)

Şimdi de kullanamazsın diyebilir. Eski eşin sözü kanun hükmünde değil ki. Ben onay vermedim, hatta boşandıktan sonra soyadını değiştirmediğini bile bilmiyordum diyebilir. Çocuğunu önemsemeyen saygısız adamın teki eski eşiniz. Ben sağlam ve garanti adım atmanızı öneririm. Bir avukata daha danışın bu konuyu. Soyadı meselesi yanında banka hesabı da sorun olabilir.

Değiştiricem zaten canım onun soyadını napayım allah aşkına sadece çocuğum var önceliklerim başkaydı o süreçte. bundan birşey çıkacağını sanmıyorum diyorum ya sorun olsaydı ben soyad yüzünden oturma izni alamazdım her işim devlette oldu.

Romanya vatandasiysan avrupa birliginde Baska bi ülkeye gitmeyi düsünmezmisin. Cok sasirdim Su an tr vatandasi olmayi istemene

Elbette, zaten gitsen onsuz gidecegini asla düsümem. Ben birlikte gidersiniz diye düsündüm
eski eşim hayatımı b*k etmek için elinden geleni yapıyorken çocuğumu ülkeden dışarı çıkarmama asla izin vermez :) çok ilgilendiğinden değil. yada çok düşkün olduğunda değil malesef sırf beni zora sokmak için. neyse zaten bende burada bir yaşam kurdum düzenimi bozup başka bir ülkeye gitmek de istemiyorum o ayrı bir durum zaten

Olayı sallamıyor gibi değil de, bilinçli olarak kullanıyor gibi geldi. Pasaport ve kimlikleri nereye ibraz ediyorsa, onlarda hala evli ibaresi mevcut; bilinçli olarak değiştirmemiş kimliklerini.

Olayı sallamıyor gibi değil de, bilinçli olarak kullanıyor gibi geldi. Pasaport ve kimlikleri nereye ibraz ediyorsa, onlarda hala evli ibaresi mevcut; bilinçli olarak değiştirmemiş kimliklerini.
Konu sahibinin anlattigi hikayede birbirinle ortusmeyen noktalar oldugunu dusunuyorum. Ya da tam aktarilmadigini. Bir ben mi boyleyim iskillenen?

Elbette, zaten gitsen onsuz gidecegini asla düsümem. Ben birlikte gidersiniz diye düsündüm
adam çocuğu başka ülkeye göndermek için izin vemedikçe bu kadın nasıl onu alıp gidecek?

ayrıca çocuk TR vatandaşı, başka ülkede iş bulup gitmedikçe (hadi adam da izin verdi diyelim) çocuğa ve kendine yetecek miktarda gelir göstermedikçe vize çıkaramaz.

Bosanma kararim kesinlestikten sonra daha nüfus müdürlüğüne düşmeden (soyadi degisikligi icin kontrol ediyordum) internet bankaciligimdaki soyismim degisti kendiliginden. Iki bankada birden degisti ustelik. Siz nasil ozellikle bankalarda eski soyisimle islem yapabiliyorsunuz anlayamadim.

Bankanın sistemine anlık isim değişikliği yansısa da ; yeni kart talep edilmezse, banka kartın vade zamanı gelmeden otomatik yeni kart basıp yollamıyor. Bundan bahsediyorlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…