adamın özel hayatı ortada çünkü benim çevremden ayrılmıyor malesef.2,5 senede böyle sorunlar yaşadığınız adamın soyadını hala değiştirmemek sizin olayı sallamanızdan kusura bakmayın. Öyle sözle izin verdi diyeni kimse dinlemez. Mahkemeden yazınız olması lazım. Adamın özel hayatına neden bu kadar detaylı hakimsiniz?
aynen tek taraflı anlatıyorum konularımı oku biraz anlarsın muhtemelen ne tür bir insan olduğunu.Sen mi rahatsuz ediyorsun sürekli acaba.
Adam kaç ayda ksç sevgili değiştirdi herşeyden haberin var.
Adam isterse yüz tane değiştirir bekar sonuçta.
Tek taraflı anlatıyorsun gibi geldi.
Canım sana zaten adamın soyadına yapışmışsın bırakmıyorsun gibi bir imada bulunmadım. İstersen değiştirme bana nekuzucum bende sana diyorum ki avukatşa görüştüm bu şekilde bilgi verdi. of neyse ben zaten değiştiricem soyadını napiym onun
euro bazında herşey konsoloslukta :) 2 sene önce pasaportum 100 euro tuttu. ve çalışıyorum bakmakta hükümlü olduğum bir kızım var her zaman bırakıp gidemiyorum. konsolosluk bana 2 saat uzaklıkta. bahsettiğim işler sizin kadar kolay yapılan işler değil siz gidip soyadınızı kolayca değiştirebiliyorsunuz. yabancılara bu kadar kolay işlemiyor çalışma izni almam 2 senemi aldı.Bi gidip net fiyati ögrenseydin?
bende böyle bir imada bulundun demedim ki zaten. benşm çalışma izni alma sürecim oturma izni alma sürecim daha önemliydi, malüm bir kızım var bakmakta hükümlü olduğum. beyefendi yüzünden vatandaşlığım yandı. oturma iznim ve çalışma izni sürecim sancılı oldu. herşeyi anlatmıyorum burda konu bu değil çünkü. isteyerek çok isteyerek kullandığım filan yok yani.Canım sana zaten adamın soyadına yapışmışsın bırakmıyorsun gibi bir imada bulunmadım. İstersen değiştirme bana neBen senin için dedim adam senle uğraşıyor diye. Kendi bileceğin iş bana ne.
Sırv siz onun soyadını taşıdığınız için kendisi kredi çeker borç yapabilir herşet beklenir sizin üstünüze bile salabilir onun soyadından kurtulun Bi önce benceKızlar hafta sonu karakola gittim, eski eş bozuntusu beni şikayet etmiş.
Yazın bir olay olmuştu. beni arayıp bas bas bağırdı telefonda elim ayağım titriyodu sinirden, bende hakaret ettim bana bidaha bağırırsan o sesini bir tarafına sokarım senin diye. karşılıklı hakaret ettik birbirimize yememiş içmemiş gitmiş şikayetçi olmuş. dün bende gittim şikayet ettim aynı konu üzerinde onun da bana olan hakaretlerinden dolayı. ya bu kadar boş bir insan olabilir mı vallahi çıldırıcam uğraştığım şeylere bak. adam evlenemedikçe bana sarıyor 4 ayda 5 kadın değiştirdi. en son 1 ay önce nişanlanıcaktı ondan da ayrıldı şimdi başka kadın buldu. vallahi bu pislik insana birşey olmuyor kuduruyorum burda :) bunca yaptığı şeylerin acısı çıkmayacak mı? birde beni sahte kimlikle banka hesabı açtım diye tehtid ediyo şikayet edicem diye(yabancıyım hala malesef onun soyadını taşıyorum, benim işlemlerim çok uzun sürüyo ve euro bazında ödeme yapmam lazım, çalışma izni almam lazımdı oraya 40 bin ödeme yapmam gerekti o sebeple onu ertelemiştim. sözde onun soyadıyla sahte hesap açtım halbuki maaş hesabı açtım. ben şimdi gidip şikayetçi olmayı düşünüyorum attığı iftiralardan dolayı. ay vallahi şiştim eski eş belasından kurtulamicam
Kızlar hafta sonu karakola gittim, eski eş bozuntusu beni şikayet etmiş.
Yazın bir olay olmuştu. beni arayıp bas bas bağırdı telefonda elim ayağım titriyodu sinirden, bende hakaret ettim bana bidaha bağırırsan o sesini bir tarafına sokarım senin diye. karşılıklı hakaret ettik birbirimize yememiş içmemiş gitmiş şikayetçi olmuş. dün bende gittim şikayet ettim aynı konu üzerinde onun da bana olan hakaretlerinden dolayı. ya bu kadar boş bir insan olabilir mı vallahi çıldırıcam uğraştığım şeylere bak. adam evlenemedikçe bana sarıyor 4 ayda 5 kadın değiştirdi. en son 1 ay önce nişanlanıcaktı ondan da ayrıldı şimdi başka kadın buldu. vallahi bu pislik insana birşey olmuyor kuduruyorum burda :) bunca yaptığı şeylerin acısı çıkmayacak mı? birde beni sahte kimlikle banka hesabı açtım diye tehtid ediyo şikayet edicem diye(yabancıyım hala malesef onun soyadını taşıyorum, benim işlemlerim çok uzun sürüyo ve euro bazında ödeme yapmam lazım, çalışma izni almam lazımdı oraya 40 bin ödeme yapmam gerekti o sebeple onu ertelemiştim. sözde onun soyadıyla sahte hesap açtım halbuki maaş hesabı açtım. ben şimdi gidip şikayetçi olmayı düşünüyorum attığı iftiralardan dolayı. ay vallahi şiştim eski eş belasından kurtulamicam
yok be canım ya ne alakası var onun borcu kendine :)Sırv siz onun soyadını taşıdığınız için kendisi kredi çeker borç yapabilir herşet beklenir sizin üstünüze bile salabilir onun soyadından kurtulun Bi önce bence
Şimdi de kullanamazsın diyebilir. Eski eşin sözü kanun hükmünde değil ki. Ben onay vermedim, hatta boşandıktan sonra soyadını değiştirmediğini bile bilmiyordum diyebilir. Çocuğunu önemsemeyen saygısız adamın teki eski eşiniz. Ben sağlam ve garanti adım atmanızı öneririm. Bir avukata daha danışın bu konuyu. Soyadı meselesi yanında banka hesabı da sorun olabilir.Canım ben daha önce avukata da danıştım, araştırdım kafama göre sözlü olan birşey değil. eğer onay verrse tabi ki kullanabilirsin dedi avukatım da ve zaten bahsettiğin gibi bir durum olsaydı çalışma izni oturma izni bana devlet niye versin? soyadımdan dolayı onay alamazdım.
Nafaka için dava açıyorum nafaka arttırma talebi için.
Değiştiricem zaten canım onun soyadını napayım allah aşkına sadece çocuğum var önceliklerim başkaydı o süreçte. bundan birşey çıkacağını sanmıyorum diyorum ya sorun olsaydı ben soyad yüzünden oturma izni alamazdım her işim devlette oldu.Şimdi de kullanamazsın diyebilir. Eski eşin sözü kanun hükmünde değil ki. Ben onay vermedim, hatta boşandıktan sonra soyadını değiştirmediğini bile bilmiyordum diyebilir. Çocuğunu önemsemeyen saygısız adamın teki eski eşiniz. Ben sağlam ve garanti adım atmanızı öneririm. Bir avukata daha danışın bu konuyu. Soyadı meselesi yanında banka hesabı da sorun olabilir.
bende böyle bir imada bulundun demedim ki zaten. benşm çalışma izni alma sürecim oturma izni alma sürecim daha önemliydi, malüm bir kızım var bakmakta hükümlü olduğum. beyefendi yüzünden vatandaşlığım yandı. oturma iznim ve çalışma izni sürecim sancılı oldu. herşeyi anlatmıyorum burda konu bu değil çünkü. isteyerek çok isteyerek kullandığım filan yok yani.
burda çocuğum var :)Romanya vatandasiysan avrupa birliginde Baska bi ülkeye gitmeyi düsünmezmisin. Cok sasirdim Su an tr vatandasi olmayi istemene
burda çocuğum var :)
eski eşim hayatımı b*k etmek için elinden geleni yapıyorken çocuğumu ülkeden dışarı çıkarmama asla izin vermez :) çok ilgilendiğinden değil. yada çok düşkün olduğunda değil malesef sırf beni zora sokmak için. neyse zaten bende burada bir yaşam kurdum düzenimi bozup başka bir ülkeye gitmek de istemiyorum o ayrı bir durum zatenElbette, zaten gitsen onsuz gidecegini asla düsümem. Ben birlikte gidersiniz diye düsündüm
açıkladım ben ama anlamadınız. ben yabancıyım, boşandıktan sonra oturma izni çalışma izni vs almakı için erteledim. benim soyadımı değiştirmem 10 bin filan tutar çünkü herşey euro bazında hesaplanıyor. kimliğim pasaportum oturma iznim çalışma iznim hepsini yenilemem lazım.o sebeple ertelemiştim.
2,5 senede böyle sorunlar yaşadığınız adamın soyadını hala değiştirmemek sizin olayı sallamanızdan kusura bakmayın. Öyle sözle izin verdi diyeni kimse dinlemez. Mahkemeden yazınız olması lazım. Adamın özel hayatına neden bu kadar detaylı hakimsiniz?
Konu sahibinin anlattigi hikayede birbirinle ortusmeyen noktalar oldugunu dusunuyorum. Ya da tam aktarilmadigini. Bir ben mi boyleyim iskillenen?Olayı sallamıyor gibi değil de, bilinçli olarak kullanıyor gibi geldi. Pasaport ve kimlikleri nereye ibraz ediyorsa, onlarda hala evli ibaresi mevcut; bilinçli olarak değiştirmemiş kimliklerini.
Soyadını değiştirirsen çocuğu okula vs kayıt ettirirken, çocukla soyadın aynı olmadığı için sorun çıkabilir. Eğer sana zararı yoksa soyadını değiştirme bir süre daha.
Okulda soyadı farki sorun degil.Kimlikle işlem yapılıyor.
Ben bosanalı 8 ay oldu.Hala soyadımı değiştiremediğim yerker var.Bankalar,belediye, iş ile bağlantılı şirketler vs mail atmaktan yoruldum.Eski soyadımı kullanmak zorunda kalmamak için uğraştım resmen.Sizin şartlarınız kullanmanizi gerektirmis ama eski eşiniz niye bu kadar rahatsiz onu anlamadim.
adam çocuğu başka ülkeye göndermek için izin vemedikçe bu kadın nasıl onu alıp gidecek?Elbette, zaten gitsen onsuz gidecegini asla düsümem. Ben birlikte gidersiniz diye düsündüm
Bosanma kararim kesinlestikten sonra daha nüfus müdürlüğüne düşmeden (soyadi degisikligi icin kontrol ediyordum) internet bankaciligimdaki soyismim degisti kendiliginden. Iki bankada birden degisti ustelik. Siz nasil ozellikle bankalarda eski soyisimle islem yapabiliyorsunuz anlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?