Eski eşim beni şikayet etmiş :)

Bankanın sistemine anlık isim değişikliği yansısa da ; yeni kart talep edilmezse, banka kartın vade zamanı gelmeden otomatik yeni kart basıp yollamıyor. Bundan bahsediyorlar herhalde.

Evet eski kartlarimi bende hala kullanabiliyorum. Bankanin nasil bir sistemi var bilmiyorum ama nufus mudurlugunde hala "evli" gözükürken banka sisteminde soyadım değişti, cok sasirmistim.

Bu adamla evliyken sadece ana kuzusu, beceriksiz koca gibi görünüyordu. Şimdi bunları anlatınca ne kadar iğrenç bir insan olduğu ortaya çıkıyor. Çocuğunun annesini şikayet eden başka bir koca daha vardı bu forumda. Benim ondan da gördüğüm kadarıyla bu leş insanların karşısında dik ve güçlü durunca, onlarin kötü hamlelerine karşılık verince daha çirkin oluyorlar. Belki de doğrusu çelik gibi olup, iradeni iyi yönetip, çamura taş atmamaktir. Baksana hep üstüne sıçrıyor. Doğrusu ne bilmiyorum ama nereye kadar sürecek. Boşandın ama cirkeften kurtulamadın. Belki sen karşılık vermesen bir süre sonra salar mi seni?
Cansu derenin son dizisinin adı neydi hatirlamadim. Orada Asya karakteri son bölümlerde şey demişti: şimdiki aklım olsa intikam peşine düşmem, oğlumu alır giderdim, bu kadar huzursuzluk çekmezdim

Çünkü Türkiye cumhuriyeti vatandaşı değil

Herkes üstüne gelmiş de jameya çok eski üye, hepimiz tanıyoruz biliyoruz , ne saçma yorumlar yapılmış sanki dün geldi bu kız siteye de bizleri kekliyor burda

Jameya hiç düşünme bile , adam pislik , umursama , sende onu şikayet etmekle iyi yapmissin , eline saglik
Evliyken kv den çektiğin yetmedi , bosandin şimdi de bundan cekiyorsun

Evet eski kartlarimi bende hala kullanabiliyorum. Bankanin nasil bir sistemi var bilmiyorum ama nufus mudurlugunde hala "evli" gözükürken banka sisteminde soyadım değişti, cok sasirmistim.
bankanın nasıl bir sistemi olusa olsun (adliyeden nüfustan gümrükten) nerden çekiyor olursa olsun
bu kızın nüfusu bu ülkede olmadığına göre banka da bükreşten temeşvar'dan nüfus kaydı çekemeyeceğine göre, kendisi güncellemedikçe güncellenemez herhalde

sizin durumunuza not: belki nüfus kesin kararın tebliğ süresini bekliyordur banka beklemiyordur

Tüm kurumlar, kimlik bilgileri ile ilgili güncellemeleri Nüfus İdaresi'nden alıyor.

Ben ustune gitmek icin ya da yalan soyledigi icin sormadim ki. Bunca yıl bir sorun yasamadan işlem yapabilmesine sasirdigim icin yazdim.

Arabulucu arar sizi uzlasirsiniz karşılıklı. Gidip imza atılır karşılıklı. Engelleyin numaranızı falan değiştirin

İftira davası acamazsiniz,iftira davası açmanız için sizi şikayet etmesi ve şikayetinden dolayı hüküm giymiş olmanız gerekiyor.Hakaret konusunda da 129/1 e göre karşılıklı hakaretten (varsa haksız tahrikten)dava düşer

Hasmi has turkum ama gurbetciyim
Benden daha cok turk gibisiniz valla
Benden guzel yazmisiniz
Nebilim yani yabanci dedin ben var gitmek polis var ceza koca dedi bana gibi konusur

jameya Allah insanin kalbine gore veriyor. Allah kalbine gore vermis kiz senin. buyuk lokma ye buyuk laf etme demisler.

Son düzenleme:
Romanya vatandasiysan avrupa birliginde Baska bi ülkeye gitmeyi düsünmezmisin. Cok sasirdim Su an tr vatandasi olmayi istemene
Eski eşinin izni olmadan çocuğu yurt dışına geziye bile götüremez. Ki eski eş de izin vermez yaşamak için götürmesine. Muhtemelen çoğu babanın yapacağı gibi.

Hasmi has turkum ama gurbetciyim
Benden daha cok turk gibisiniz valla
Benden guzel yazmisiniz
Nebilim yani yabanci dedin ben var gitmek polis var ceza koca dedi bana gibi konusur
ahahahahahhahaha ya bu konuda gerçekten herkes şaşırıyor türkçem iyi evet deli

haksız tahrik var tabi teledonda arayıp bas bas bağırdı bu tahrik sayılmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…