selamlar bildiğiniz üzere eşimle boşandık .Ama unutamıyorum
9 yıl 1 yıl sevgililk dönemi 1 çocuk yaşanmışlıklar ...Mahkeme den çıkarken gözlerinin dolması sesinin titreyerek böyle olmasaydı demesi ...Beni arayıp arada bir duruma resmini köy mutlu ol beni engelleme seni görmek istiyorum demeleri ...Sadece mutlu ol beni öldü say demesi ...Unutamıyorum çok seviyorum oda seviyor ,kız arkadaş vs hep uydurmaymış beni soğutmak içinmiş bunları ortak arkadaşlardan öğrendim ...
Ama unutmam lazımyeniden birleşmek sadece hayal...
eşimle kavga ettik beni kovdu ve boşandıkNeden bosandiniz?
eşimle kavga ettik beni kovdu ve boşandıkIyi de neden ayrildiniz?
eşimle kavga ettik beni kovdu ve boşandık
Başka sebepler de olmalı anlatsanız ona göre yorum yapardık...eşimle kavga ettik beni kovdu ve boşandık
eşimle kavga ettik beni kovdu ve boşandık
şiddet yok zaten birleşemeyiz artıkBu kadar seviyordunuz madem neden boşandınız ki eğer aşılamayacak problemleriniz olduysa eşin şiddet falan uyguladıysa hiç barışmayın tekrar..
haklısınız ama arada çok şeyler olduBu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye
Eski konularınıza bakınca eski eşinizi özlemenizi anlamsız buluyorum.
gururu ve inatı asla izin vermezBaşka sebepler de olmalı anlatsanız ona göre yorum yapardık...
Birde eski eşiniz böyle olmasaydı demiş eee madem boşanmak istemiyorum deseydi....
Birleşemeyecekseniz tamamen çıkarın aklınızdan ne diye kendinize acı çektiriyorsunuz.. biraz çaba sarfedin kafanızı başka şeylerle meşgul edin.şiddet yok zaten bitleşemeyiz artık
Seven insanda gurur olmazki evlilik bu sevgiliden ayrilma değil...gururu ve inatı asla izin vermez
yok gitmem çağırdı bi kere gitmedimHerhalde 1 günde alinmadi ayrılık kararı,iki tarafta bitsin demiş bitmiş...Şimdi ne bu arabesk takılmalar.
Evden kovulmussunuz,oglunuzla size ne haliniz varsa görün denilmiş.Hala yok gözleri doldu,yok şöyle dedi böyle dedi...Sanki adam gel dese hemen koşacak gibi bir haliniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?