Beni kovdu kv demin evinden bende çocuğumu alıp çıktımSizi çocuğunuzla birlikte mi kovdu evden?
Konu sahibi KV nin evindeyken tartışma olmuş,eşi konu sahibini evden kovmuş ,konu sahibi evine dönüp günlerce evde para/erzak yok bir şekilde beklemiş 4/5 gün sonunda gelen giden de olmayınca baba evine donmustu.Konu sahibi isim değişikliği hakkını kullanmış .Eski üyedir Ber raSizi çocuğunuzla birlikte mi kovdu evden?
Unutursun inşallah evladin var...hepiniz haklısınız ama sadece destek olun istedim unutabiliyor mu insan ? bunu öğrenmek istedim
ilk defa ayrılık yaşıyorum
hepiniz haklısınız ama sadece destek olun istedim unutabiliyor mu insan ? bunu öğrenmek istedim
Yaşadığın bu boşluk eşini unutamamandan değil güzelim.Yoksa inan bana eski eşinin fotoğrafini darta yapıştırır hergun ok firlatirdin.Baksana unutmuşsun bile sana yaptıklarını!!Yalnızsın ,kimseden beklediğin desteği görmedin ve geleceğe karşı umutla bakmıyorsun ....bunlar eşini sanki çok matah bir adammış gibi dusunmene yol açiyorhepiniz haklısınız ama sadece destek olun istedim unutabiliyor mu insan ? bunu öğrenmek istedim
Unutuyor öyle bir unutuyor ki istemese de bir yanı yaşadığı kötü durumları düşünürken, bir yanı hiçbir kötü şey yaşanmamış gibi güzel günleri hatırlasa da unutuyor insan. Unutmaya mecbursa eğer unutuyor. Zaman tüm yarayı yok edemiyor ama üzerine sert bir kabuk bağlatıyor.hepiniz haklısınız ama sadece destek olun istedim unutabiliyor mu insan ? bunu öğrenmek istedim
malesef ailem destek olmadı hiçYaşadığın bu boşluk eşini unutamamandan değil güzelim.Yoksa inan bana eski eşinin fotoğrafini darta yapıştırır hergun ok firlatirdin.Baksana unutmuşsun bile sana yaptıklarını!!Yalnızsın ,kimseden beklediğin desteği görmedin ve geleceğe karşı umutla bakmıyorsun ....bunlar eşini sanki çok matah bir adammış gibi dusunmene yol açiyor
Bu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye
Eski konularınıza bakınca eski eşinizi özlemenizi anlamsız buluyorum.
Konu sahibi KV nin evindeyken tartışma olmuş,eşi konu sahibini evden kovmuş ,konu sahibi evine dönüp günlerce evde para/erzak yok bir şekilde beklemiş 4/5 gün sonunda gelen giden de olmayınca baba evine donmustu.Konu sahibi isim değişikliği hakkını kullanmış .Eski üyedir Ber ra
iki hesap değil kullanıcı adımı değiştirdim sadeceİki hesap yasak değilmi
Teşekkür ederimSizi sevse ailesini bu hallere düşürüp dağıtmazdı, aslan kesildiği, evlerden kovduğu günlere saysın gözlerindeki yaşları..
Bitmiş gitmiş artık zaten boşverin kendi yolunuza bakın..Kolaylıklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?