Eski eşimi unutamıyorum

Sizi çocuğunuzla birlikte mi kovdu evden?
Konu sahibi KV nin evindeyken tartışma olmuş,eşi konu sahibini evden kovmuş ,konu sahibi evine dönüp günlerce evde para/erzak yok bir şekilde beklemiş 4/5 gün sonunda gelen giden de olmayınca baba evine donmustu.Konu sahibi isim değişikliği hakkını kullanmış .Eski üyedir Ber ra

hepiniz haklısınız ama sadece destek olun istedim unutabiliyor mu insan ? bunu öğrenmek istedim
ilk defa ayrılık yaşıyorum

hepiniz haklısınız ama sadece destek olun istedim unutabiliyor mu insan ? bunu öğrenmek istedim
Unutursun inşallah evladin var...
Bundan sonra kendin ve evladin için yaşamalısın geçmişe takılı kalma sosyal medyadan filan eski eşini sakın takip etme çünkü daha cok aklinda kalmasına sebebiyet verir.

Canim benim kimse bosanmak icin evlenmez elbet zordur kolay degildir ama oyle dedi boyle dediyi dusunme. O seni dusundu mu? Hatirlamak yerine unutmak icin caba goster.

Yaşadığın bu boşluk eşini unutamamandan değil güzelim.Yoksa inan bana eski eşinin fotoğrafini darta yapıştırır hergun ok firlatirdin.Baksana unutmuşsun bile sana yaptıklarını!!Yalnızsın ,kimseden beklediğin desteği görmedin ve geleceğe karşı umutla bakmıyorsun ....bunlar eşini sanki çok matah bir adammış gibi dusunmene yol açiyor

Unutuyor öyle bir unutuyor ki istemese de bir yanı yaşadığı kötü durumları düşünürken, bir yanı hiçbir kötü şey yaşanmamış gibi güzel günleri hatırlasa da unutuyor insan. Unutmaya mecbursa eğer unutuyor. Zaman tüm yarayı yok edemiyor ama üzerine sert bir kabuk bağlatıyor.
Keşke diyor insan bazen keşke böyle olmasaydı, ama denemiş ve olmamışken bir daha asla en baştaki gibi olmayacağını bilerek unutuyor.
Bir kere daha boşanıyorum, bir önceki aldatma nedeniyle bitti. şimdiki de şiddet nedeniyle bitiyor. Artık kendime üzülüyorum. Mutluluğu yaşayamadığıma, yapılan zalimliklere...

malesef ailem destek olmadı hiç haklısın

Konularınıza baktım bu boşanma öylesine veya anlamsız değil. Pişman olmanızı kör ölür badem gözlü olur sendromuna bağlıyorum. Onunlayken mutlu değildiniz o zamanları hatırlayın. Bir de unutmamanız kadar normal birşey yok. Unutmaya çalışmayın acınızı yaşayın. Unutulmaz alışılır, hisler kaybolur. Ama ben unutamıyorum olmuyor diye etiketlemeyi yaşadığınızı o zaman takıntı haline gelecek. Daha iyisini hakettiğinizi unutmayın. Evet iyiydi hoştu da neden bu zor günlere düştünüz. O iyi bi insandır ama sizin için en iyisi değilmiş. Olur da onsuz hayatınız düzene girer aile sıkıntılarınız biterse sağlıklı düşünürsünüz ve en doğru karar olduğunu anlarsınız. Her şey zaman.. Çok daha iyisini hakediyorsunuz kimseye acımayın

İki hesap yasak değilmi

Seni görmek istiyorum bilmem ne. Değerini bilmemiş sonra duygusal şeyler söyleyip sizin de ayrı bir yol çizmenize engel olmaya çalışıyor. Siz de buna izin veriyorsunuz. Siz izin verdikçe hayatınızdan çıkmayacak çıkamayacak.

Özet için teşekkürler

Sizi evden kovan, çocuğunuzun sesini duymak istemeyen adamın gözleri dolmuş ya bence çok romantik. Ne bu melankoli yaa amaaann

Kör ölür badem gözlü olur,kel ölür sirma saçli olurolur.demiş atalarimiz sen şimdi ayri oldugun için iyi yanlarini hatirliyorsun

Sizi sevse ailesini bu hallere düşürüp dağıtmazdı, aslan kesildiği, evlerden kovduğu günlere saysın gözlerindeki yaşları..

Bitmiş gitmiş artık zaten boşverin kendi yolunuza bakın..Kolaylıklar dilerim.

Ayrilik sonrasi zihnin oyun oynamasi diyorum ben buna, hep iyi şeyleri hatirlar durur..
Boşanma cok cok cok buyuk bi karar ve adim, oraya gelene kadar kimbilir neler yaşandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…