• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eşimin İletişime Geçmesi

Kızlar Merhaba ,
Daha önceki konularımı bilenlerimiz var.

Boşanalı 6 ay kadar oldu. Anlaşmalı boşandık çocuğumuz yok.
Ayrılık sürecinde boşanma süreçlerinde ben daha öfkeliydim diyebilirim. Olabildiğince sorunsuz şekilde boşandık diyebilirim.

Ayrılırken eski eşim bana mehirlerimi peyderpey ödeyecekti. Bu şekilde anlaşmıştık. En son 2-3 ay kadar önce ödeme yapmıştı ve dekont atmıştı o sırada bir iletişimimiz olmuştu.
Sonrasında ben iletişim kurmak istemediğimi dekont atmasına gerek kalmadığını bankaya zaten bildirim geldiğini adını bir mesajlaşmada görmek istemediğimi dile getirmiştim.
O da tamam demişti. Bu konuşmalarda güzellikle oldu . Bu esnada boşandım çok mutluyum , özgürüm , tek yaşıyorum havaları vardı tabi

Yine bir miktar mehir iletip dekont atmış . Bende görüldü şeklinde mesajı bıraktım . Görüldü den yarım saat kadar sonra ''nasılsın merak ettim '' şeklinde mesaj geldi
bende iyiyim dedim sadece. Sen vs demedim.
Sonrasında '' iyi ol nasıl olduğunu merak ettim halini hatrını sorayım dedim kusura bakma iyi akşamlar '' dedi

Bende '' sen ? sorun yok estagfurullah iyi akşamlar '' dedim

Bir kaç gün geçti ve ben bir şekilde duygusal olarak yenik düşüp kendisine , bunun bana iyi gelmediğini , iyi olsam ne olacak kötü olsam ne olacak , her ikimizin de hayatına bakmasının en doğrusu olacağına , basit mesajla bile deşilip duygusal yaralandığımı içeren bir mesaj attım .

İyi olmamı istediğini , bu süreçte karşılaştığım zorluklarda yanımda ne olursa olacağımı vs vs içeren mutsuz olduğunu içeren mesajlar iletti.

Bu akşam işin var mı dedi
Bende evet var dedim.

Bende vicdan yaptım.

Ben hayatıma ve yoluma gayet sağlıklı devam etmeye çalışıyorken bu adama karşı nasıl bir tavırla ilerlemeliyim .
Bence siz sandığınız kadar sağlıklı yürütmüyorsunuz süreci. Çok etkilendiğiniz ortada. Neden ayrılmıştınız?

Mehirin bir kaç türü var evlenirken vermek zorunda değil, ayrılık sürecinde de verilir. Yanlış bilginiz üzerine yargı cümleleri kuruyorsunuz
+1
Kadın mehir nedir, nasıl verilmeli diye mi sormuş? Konuyu sabote etmek resmen. Şimdi din üzerine tartışmalar çıkıp yargılamalar yapılıp sonunda konu kapatılacak. Hayret bir şey.

buluşacak sevişmek isteyecek işte kime kusura bakmasın
o ana kuzusu mıymıntıyı kim kendine koca yapacak düşün
sizin sırtınızdan da geçinmeye çalışıyordu

utanmadan soruyor mu bide akşam işin var mı diye?

Eski eşiniz yaşanan tatsızlıklardan dolayı pişmanlık duyuyor mu ?
Barisirsaniz ailenizi karşınıza almış olur musunuz ?

Gerçi daha konuşamadınız bile değil mi… pardon. Bilemedim duydunuz varsa oturup konuşun ama akşam ve evde değil

Eski eşiniz yaşanan tatsızlıklardan dolayı pişmanlık duyuyor mu ?
Barisirsaniz ailenizi karşınıza almış olur musunuz ?

açıkça dile getirmese de pişmanlık duyduğu belli ,

ama barışmak mümkün değil zaten , aynı senaryo bile bile lades olur

ailemi değil sadece tüm çevremi herkesi karşıma almış olurum

mihrini ödeyen adam ilerde evine ve her şeyini yapardı zamanla. Şimdi dışarda ki erkeleri bir zaman sonra tanıcaksın ve eski eşim iyimiş en azından yalan söylemiyor,temiz kalpli vs. vs. şeyler diceksin. Hayırlısı bakalım.
Yok ya ömrünü çürütme ihtimali de vardı

Kimse olmadan tek yaşarım derse tamam. Fakat yanlızlık zor derse görücek erkekleri bu ülkede kaç kadın öçlüyor kaba saba erkekler ve öfkesine hakim olamayan erkekler yüzünden naif insan olsun parası olmasın nolcak. Rıskı veren Allah

Kimse olmadan tek yaşarım derse tamam. Fakat yanlızlık zor derse görücek erkekleri bu ülkede kaç kadın öçlüyor kaba saba erkekler ve öfkesine hakim olamayan erkekler yüzünden naif insan olsun parası olmasın nolcak. Rıskı veren Allah
ablacım sence konu para mı ?

mihrini ödeyen adam ilerde evine ve her şeyini yapardı zamanla. Şimdi dışarda ki erkeleri bir zaman sonra tanıcaksın ve eski eşim iyimiş en azından yalan söylemiyor,temiz kalpli vs. vs. şeyler diceksin. Hayırlısı bakalım.
Erkeklerden tek beklentimiz evini veya içini yapmaları değil. Hayat arkadaşı olmaları. Destek olmaları. Ülkedeki erkek kalitesi kötü diye vasatı bu kadar övmek.😬 Konu sahibinin eski eşi her şeyi kendi ailesi ile yapmak isteyen biriydi.

Bu herif muhtemelen yeni birini bulamaz. Yapısı müsait değil. Görücü falan olursa belki. O yüzden seni arada yokluyordur.

saçma mutsuz bi evliliktense , kaliteli bir yalnızlık her zaman daha iyidir derim

Kızlar Merhaba ,
Daha önceki konularımı bilenlerimiz var.

Boşanalı 6 ay kadar oldu. Anlaşmalı boşandık çocuğumuz yok.
Ayrılık sürecinde boşanma süreçlerinde ben daha öfkeliydim diyebilirim. Olabildiğince sorunsuz şekilde boşandık diyebilirim.

Ayrılırken eski eşim bana mehirlerimi peyderpey ödeyecekti. Bu şekilde anlaşmıştık. En son 2-3 ay kadar önce ödeme yapmıştı ve dekont atmıştı o sırada bir iletişimimiz olmuştu.
Sonrasında ben iletişim kurmak istemediğimi dekont atmasına gerek kalmadığını bankaya zaten bildirim geldiğini adını bir mesajlaşmada görmek istemediğimi dile getirmiştim.
O da tamam demişti. Bu konuşmalarda güzellikle oldu . Bu esnada boşandım çok mutluyum , özgürüm , tek yaşıyorum havaları vardı tabi

Yine bir miktar mehir iletip dekont atmış . Bende görüldü şeklinde mesajı bıraktım . Görüldü den yarım saat kadar sonra ''nasılsın merak ettim '' şeklinde mesaj geldi
bende iyiyim dedim sadece. Sen vs demedim.
Sonrasında '' iyi ol nasıl olduğunu merak ettim halini hatrını sorayım dedim kusura bakma iyi akşamlar '' dedi

Bende '' sen ? sorun yok estagfurullah iyi akşamlar '' dedim

Bir kaç gün geçti ve ben bir şekilde duygusal olarak yenik düşüp kendisine , bunun bana iyi gelmediğini , iyi olsam ne olacak kötü olsam ne olacak , her ikimizin de hayatına bakmasının en doğrusu olacağına , basit mesajla bile deşilip duygusal yaralandığımı içeren bir mesaj attım .

İyi olmamı istediğini , bu süreçte karşılaştığım zorluklarda yanımda ne olursa olacağımı vs vs içeren mutsuz olduğunu içeren mesajlar iletti.

Bu akşam işin var mı dedi
Bende evet var dedim.

Bende vicdan yaptım.

Ben hayatıma ve yoluma gayet sağlıklı devam etmeye çalışıyorken bu adama karşı nasıl bir tavırla ilerlemeliyim .
Allaşkına ya bu kadar mı iradesizsin. Direkt engeleyyeceksin kardeşim. Olmadı numaranı değiştireceksin.Ne alaka bitmiş gitmiş mazi olmuş hala muhabbet ediyorsun.

ailesini ailem gibi benimsememişim vs .
Takıldığım konulara hiç bir kız takılmazmış

O sırda yeni evliyken tüm çevrem ailesi ile çok iç içesin vs vs ben bu kadar sana şaşırıyorum vs diyordu
Kimse kimsenin ailesini bu şekilde benimsemek zorunda değil ya. Ben anne ve babam hariç kendi sülalemi bile benimsemiyorum.😁 Onlar bile bayiyor bazen bunalıyorum. Ama belli yaştan sonra da her aktiviteyi ailesiyle yapmak isteyenler evlenmesinler. Seni tongaya düşürmeye çalışıyor. Kendi de biliyor ki belli bir yaş sonrası hiçbir kadın çok ailesine yapışık bir erkeği tercih etmez.🤷

Back
X