Eski Eşimin İletişime Geçmesi

Artık lütfen iletişim kurma.

bunu biz boşanırken ex eşin çok yakın bir arkadaşı ona demişti , elindekinin kıymetini bilmiyorsun diye

aynen kardeşim ben bilmiyorum vs demişti salak
Sen halen iletişim kurarak iyileşme sürecini geciktiriyorsun. Ve iyileşmemişsin henüz. İyileştiğinde ona böyle ağladığın için üzüleceksin kendine. Yapma lütfen. Sorumsuz bir erkekten çocuk sahibi olmak kadına nasıl yük bir düşün.

Ben evlendiğimde 30 yaş üstü idim. Halen çocuk sahibi değilim. Sen 27 yaşında ne diye bu kadar kaygı yaşıyorsun? Kafanda kaygı oluşturuyorsun resmen. Bu topraklarda aslen yalnız kimlikte evli insanlardan çok bir şey yok. Annem ve babam kardeşimle imtihan oluyorlar mesela. Keşke olmasaydı diyorlar kardeşimden için. Olduğu kadar olmadığı da hayırlı. Ki senin önünde halen bir sürü seçenek var ama sen ilerlemek istemiyorsun resmen.

haklısınız

ama inanın o kadar kısır bir döngüde hissediyorum ki ,

asla böyle değildim , bu kadar kolay yıkılmak bana ağır geldi öfkeliyimde kendime

bu adamdan olmaz bunu biliyorum ama neden etkileniyorum diyorum ve kendi kendime öfkeleniyorum

Çünkü henüz tam iyileşmemişsin ruhen ve iletişim kurma hatasına düşmüşsün.

Doğru, muhtaç yetişmiş. Vermeyi değil almayı biliyor. Verecek şeyi de sınırlı. Haliyle değerli. Olacak iş değil artık sizinki. Pişmanlığı siz eşikten geçince bitecek. Çocuk olduğunu düşünsenize, nasılsa artık o kadar kolay gidemez diye bakacak, gelin de dert anlatın sonra bu adama.

Gerçekten kendi başına pek iş halledebilen bir erkek değildi

Biz kadınlar bazen gerçekten biraz kendimizden maddi manevi güçlü bir adam görmek istiyoruz.

Birazda o düşünsün , o çözsün , o halletsin

Adam gidilecek yere bile karar veremezdi
Bir şey organize dahi edemezdi

ve daha bir sürü şey

Şuan asıl problemim , tüm bunları biliyor olmama rağmen , şu ruhsal kötüleşmeyi neden yaşıyorum ?

Kendime çok öfkeliyim bu sebeple
Saçma bir döngü ...

Çünkü henüz tam iyileşmemişsin ruhen ve iletişim kurma hatasına düşmüşsün.

tam iyileşmediğimi ve hala kat etmem gereken yolum var bunun bilincinde ve farkındayım

tüm bunları biliyor olmama rağmen , şu ruhsal kötüleşmeyi neden yaşıyorum
Kendime çok öfkeliyim bu sebeple

Bu adamla olmaz , ben kadın gibi hissettiğim bi evlilik hayal ediyorum

Bu evlilikte erkek o mu ben mi belli değildi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…