- 28 Eylül 2015
- 5.486
- 15.451
- 448
bizde finans yönetimi onun yönünden sıfır
yönetmesini bilmiyordu yani
bende ondan fazla kazanıyordum bu problem değil sonuçta aynı yere giriyordu para
ama yinede cebinde örneğin 1000 TL varken 750 TL ye dışarda yemek yer misiniz ?
bilemiyorum göreceli bi şy , babam böyle biri. onun için para harcamak için annem için ilerde ail durum içindir,
babam bu yüzden bi şeye sap olamadı ama babamın kafası farklı çalışıyor :)
dediğim gibi değiştiğine dair bi ibare yoksa engelle gitsin , zaten taze ayrılık normal bu his.
ama kalbin ondan yanaysa sert kararlı ve kesin dille kurallar ile konuş, gerekise terapi alır.
Kimseyle kötü olmuyor, böylesi de tehlikeli. Sorumluluk almıyor, her şeyden yağ gibi sıyrılıyor, herkesin gönlünü yapıyor, az zayıf gördüğünü işini görene kadar avutuyor. Ailesi ile kötü olmayı o kadar göze alamadı ki her ay size ödeme yapıyor.Çok salak bi adam , ayrılıkta bile bi iradesi olmadı , bana aşırı iyi davrandı , aşırı garip bu iyilik hali zaten beni bu getirdi , kötü davransa zerre umrumda olmayacak
Bana dislike attın ama yazmayarak görüşmeyerek neden bosandigini hatirlayarak kirilacak.Kızlar çok fena dengelerim bozuldu , iletişimde değilim ama kendi kendimi yiyorum ve başladığım noktaya dönmüş gibi hissediyorum , Allah aşkına bu döngü nasıl kırılacak ?
Kimseyle kötü olmuyor, böylesi de tehlikeli. Sorumluluk almıyor, her şeyden yağ gibi sıyrılıyor, herkesin gönlünü yapıyor, az zayıf gördüğünü işini görene kadar avutuyor. Ailesi ile kötü olmayı o kadar göze alamadı ki her ay size ödeme yapıyor.
Bana dislike attın ama yazmayarak görüşmeyerek neden bosandigini hatirlayarak kirilacak.
Ben mehir konusunda yazmadım cevap verme dedim dislike atmıştın. Konu dislike değil yani gercegi yazınca hosuna gitmedi. Karşılaşmayız bitti bizim işimiz diyeceksin o kadar. Kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor üstünde baskı kuruyor hayatında birileri var mı derse sana ne deseydin. Bu defter kapandı daha iyi insanlarla karsilasacaksin arkanı dönme. Aklını kurcalıyor amacı o. Engelliyorsun hemen şimdi.konu mehir değildi çünkü asıl sormak istediğim şey başka nokta idi
Zaten şuan tam olarak dediğinizi yapmaya çalışıyorum .
Tek sorun adam düşman değiliz diyor . Yarın bir gün karşılaşabiliriz vs vs diyor
Nerden bulacak sizin gibisini? eeesi bu aslında.genel sorunu bu zaten , bi duruşu bi sorumluluk bilinci bi iradeye sahip olmaması , bana bu kadar iyi olması anlamsız , düşman değiliz sonuçta diyor çok saçma aramızda bir bağ yok diyorm. Biliyorum diyor . eeee o zaman
genel sorunu bu zaten , bi duruşu bi sorumluluk bilinci bi iradeye sahip olmaması , bana bu kadar iyi olması anlamsız , düşman değiliz sonuçta diyor çok saçma aramızda bir bağ yok diyorm. Biliyorum diyor . eeee o zaman
Kapıyı çarpmadan çıkmış bu günleri düşünüp. Şimdi aralıyor işte. Neyini anlamıyorsunuz? Adamın sadece size değil bu tavrı, genel insan ilişkileri bu şekilde, sırf bir gün lazım olur diye ağzına s.çılsa olur öyle arada ölümlü dünya yarın ne olacağı bilinmez diye gıcıklık derecesinde sakin bir tavrı var.konu mehir değildi çünkü asıl sormak istediğim şey başka nokta idi
Zaten şuan tam olarak dediğinizi yapmaya çalışıyorum .
Tek sorun adam düşman değiliz diyor . Yarın bir gün karşılaşabiliriz vs vs diyor
bunu biz boşanırken ex eşin çok yakın bir arkadaşı ona demişti , elindekinin kıymetini bilmiyorsun diyeNerden bulacak sizin gibisini? eeesi bu aslında.
bu arada tespitiniz çok doğru , herkese iyi ve bu şekilde davranırKapıyı çarpmadan çıkmış bu günleri düşünüp. Şimdi aralıyor işte. Neyini anlamıyorsunuz? Adamın sadece size değil bu tavrı, genel insan ilişkileri bu şekilde, sırf bir gün lazım olur diye ağzına s.çılsa olur öyle arada ölümlü dünya yarın ne olacağı bilinmez diye gıcıklık derecesinde sakin bir tavrı var.
Bilseymiş işte, şuan bile bilmiyor aslında bakmayın, boşlukta olduğu için yazıp çiziyor, hayatına biri girer yakında sonra da yazmaz zaten.bunu biz boşanırken çok ex eşin çok yakın bir arkadaşı ona demişti , elindekinin kıymetini bilmiyorsun diye
Bilseymiş işte, şuan bile bilmiyor aslında bakmayın, boşlukta olduğu için yazıp çiziyor, hayatına biri girer yakında sonra da yazmaz zaten.
Şimdi okudum terapiyi bile kabul etmemiş paşa hazretleri zamanında, sizce aklınızın karışmasına değiyor mu?
Güzel enerjinizi bu adama harcamayın, basın engeli hayatınıza bakın.
Dışardan insanlar bizim göremediğimizi görüyor genellikle, ilk mesajımda da yazmıştım eğer boşanmamış olsaydınız deneyin yine derdim ama zaten en zorunu başarmışsınız, boşanmışsınız. Bundan sonrası gelgitlerden kurtulmak.Aklımın karışmasına değmediğini biliyorum ...
Garip bi döngüye hapsolmuş gibiyim ..
En üzücüsü benim çevremden hiç kimse beni , onu kaybetmişim gözüyle bakmayıp şu cümleleri kuruyor
Adama 2-3 gömlek fazlaydın
adamla ciddi bi seviye farkınız vardı vs
Ben bu sefer hem kendime hem ona üzülürken buldum kendimi
Terapistim ona acıma duygusu ile bakıyor olabileceğimi , acımanın olduğu yerde romantik bir kadın erkek ilişkisi olamayacağını söylemişti
Dışardan insanlar bizim göremediğimizi görüyor genellikle, ilk mesajımda da yazmıştım eğer boşanmamış olsaydınız deneyin yine derdim ama zaten en zorunu başarmışsınız, boşanmışsınız. Bundan sonrası gelgitlerden kurtulmak.
Terapistinize yüzde yüz katılıyorum.
Acımak hiyerarşik olarak olarak üsttekinin alttakine olan hisleridir. Bunu bir kenara koyalım. Bakın bu adamın yapısı muhtaç. Bu onu hayatı boyunca sürekli kendinden üstte olanları bir şekilde elinde tutmaya çalışmaya zorluyor. Evliyken size bu borcu hissetmedi, çünkü elinin altında görüyordu, size denge borcu yoktu, siz ne zaman elinin altından çıktınız, o zaman dengede bir yere layık görüldünüz. Siz artık idare edilmeye layık birisiniz. Evlenirken niye değildiniz? Çünkü hiyerarşide altta görüldünüz.Aklımın karışmasına değmediğini biliyorum ...
Garip bi döngüye hapsolmuş gibiyim ..
En üzücüsü benim çevremden hiç kimse beni , onu kaybetmişim gözüyle bakmayıp şu cümleleri kuruyor
Adama 2-3 gömlek fazlaydın
adamla ciddi bi seviye farkınız vardı vs
Ben bu sefer hem kendime hem ona üzülürken buldum kendimi
Terapistim ona acıma duygusu ile bakıyor olabileceğimi , acımanın olduğu yerde romantik bir kadın erkek ilişkisi olamayacağını söylemişti
Acımak hiyerarşik olarak olarak üsttekinin alttakine olan hisleridir. Bunu bir kenara koyalım. Bakın bu adamın yapısı muhtaç. Bu onu hayatı boyunca sürekli kendinden üstte olanları bir şekilde elinde tutmaya çalışmaya zorluyor. Evliyken size bu borcu hissetmedi, çünkü elinin altında görüyordu, size denge borcu yoktu, siz ne zaman elinin altından çıktınız, o zaman dengede bir yere layık görüldünüz. Siz artık idare edilmeye layık birisiniz. Evlenirken niye değildiniz? Çünkü hiyerarşide altta görüldünüz.
kanallarınızla oynamasın!terapiyi boşanmadan önce kabul etmedi
Esasen anladığım kadarı ile onunda barışmak gibi bir niyeti yok
benimde yok
bunu açıkça sordum ? amacın ne ? ne yapmaya çalışıyorsun ? barışmak için mi çabalıyorsun ? pişman mısın dedim ?
barışmak istemiyorum , pişman değilim , hayatı sorguluyorum sadece neden olmadı , neden mutlu yuvamız olamadı vs vs diye cevap verdi
Ama o iyilik hali benim o iyi seviyeye getirdiğim ruh halimi bir bozdu .
Bu süreçte hayatımda biri olup olmadığını sordu
onu özleyip özlemediğimi de
Dayanamayıp ağladım , ağlamanı istemiyorum vs vs
kanallarınızla oynamasın!
çok önce de yazmıştım size sevişesi gelmiştir
keşke ağlamasaydınız
hala beni seviyor çoook diye egolanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?