Eski eşimin santaji

htcgg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
158
168
33
Merhaba hanımlar gün geçmiyor ki başka bir dertle sınaniyorum. Olayı kısa ve öz anlatmaya çalışcam eski eşim evli olan kız ksrdesimin bekarken yaptığı bir hatayı biliyor yani gayri ihtiyari öğrendi diyelim ve boşanma sürecinde eğer çekişmeli dava açarsan vs diyerek tehdit etti sizi rezil ederim falan gibisinden e ortada bı Yuva var çocuk var hem kardeşimi hem ailemi düşündüğüm için tüm haklarımdan vazgeçtim o süreçte açıkçası bu kadar alcalacagini dusunmezdim.Ama zaman zaman sabrımı sınıyor ağzının payını vercek oluyorum sırf bu olay yüzünden geri adım atmak zorunda kalıyorum çocuğuma bile kafasına göre nafaka veriyor ama bazen düşünüyorum neden kardeşimin hatası yüzünden ben haklarimi almadım çocuğumun hakkina griyorum gibi bu yükle yaşamak çok zor annem zaten rahatsız bu olay ortaya çıkarsa hepimizin düzeni bozulacak herkes birbirine girecek ama bilmezseler hep bu korkuyla yasiycam ve beni sindirmeye çalışacak nolur bir akıl verin yorumlarınız benim için çok önemli işin içinden çıkamıyorum kardeşim evli iki çocuğu var yuvası yıkılabilir Allah korusun ailem deseniz kahrolur kafayı yemek üzereyim artık çok ağır geliyor

Bekarken yaptigi hata su an ki hayatini neden yiksin ki napti kardesiniz?
Eski esinize "senin zahmet etmene gerek kalmadi o olay patladi sorunlar yasandi ama herkes kabullendi istedigine istedigini soyle bundan sonra kozun falan da kalmadi" gibi seyler soyleyebilirdiniz
Cocugunuzun nafakasindan vazgececek kadar ne olmus olabilir ki?

kız kardeşiniz başkasıyla birlikte olup kızlık zarı mı diktirdi
hatası neydi
onu söylerseniz daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz

kız kardeşiniz başkasıyla birlikte olup kızlık zarı mı diktirdi
hatası neydi
onu söylerseniz daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz
Hayır konuştuğu birinde
Bence laf ebeliği yap. Sen beni tehdit edince açıkladık artık saklanacak bir şey kalmadı herkes her şeyi biliyor de.
Onu bende düşündüm ama o kişinin adını sosyal medya hesabını biliyor ikisi bir olup görüntüleri gösterir mi ki diyorum oltaya gelmezse ters tepebilir olay

Hicbirsey olmazdı.Bosanma sürecinde iftira atıyor derdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…