Eski eşimin santaji

İki kardeşin mesaji mi okunurmuş ya burdan belli terbiyesiz olduğu. Benim eşim göz ucuyla bile bakmaz belki kadinsal biseyden ya da özel bisey konuşuyor olabiliriz die. Keşke sizde böyle özel konuyu mesajda değil de arama olarak evde kimse yokken yapsaydiniz. Daha güvenilir olurdu. Ya da mesajlar hemen silinseydi. Keşke haklarinizdan vazgeçmek yerine zTen herkes biliyor falan deseydiniz. Belki tehdit edecek malzemesi olmazdı.

Hayır konuştuğu birinde

Onu bende düşündüm ama o kişinin adını sosyal medya hesabını biliyor ikisi bir olup görüntüleri gösterir mi ki diyorum oltaya gelmezse ters tepebilir olay
bu şekilde ağzınızdan cımbızla laf alırsak ne önermemizi bekliyorsunuz. doğru düzgün anlatırsanız herkes daha sağlıklı fikir verebilir. belki kafanızda çok büyüttüğünüz bi şey belki bi yolu var. tanımadığımız bi kızkardeşin sırrını merak ettiğimizden değil karaktersiz bi adamın elindeki kozu nasıl lehinize çevirebileceğimizi düşündüğümüzden soruyoruz

Ayrıca böyle şeyleri niye konuştuktan sonra silmezsiniz anlamıyorum ki ben. Bu kadar özel mesajlar telefonda bırakılır mı

Çocuğun hakkına sen değil babası olacak şerefsiz giriyor kendini bu konuda suçlama. Ama kardeşinin sırrını senin sorumsuzluğun yüzünden öğrenmiş silebilirdin.
Biz olayı çözmeye çalışırken elimden aldı ve bir anda okudu biz o esnada tutusmustuk harıl harıl olayı çözmeye çalışırken çaktı durumu

Biz olayı çözmeye çalışırken elimden aldı ve bir anda okudu biz o esnada tutusmustuk harıl harıl olayı çözmeye çalışırken çaktı durumu
Ne olayini cozuyorsunuz hicbirsey anlasilmiyor cidden
Tek bi mesajda anlatsaniz?
Kardesinize eski sevgilisi mi musallat oldu ?

Eşin evde iken konuşmaman gerekirdi bunu. Yada şifreli konuşabilirdiniz

Görüntüler yok ise birşeyi kanitlayamaz ki. Sizde kardesiniz için katlanacaksınız mecbur.

Dilerim o şerefsiz kimseye söyleyemedim can verir ya.

Elimde hiç bişey yok ama diyoki kardeşinin esine söylerim o adamida ona yonlendiririm diyor
Kardeşinizin eşi kendisine karın böyle böyle yapmış diyen birine hakettiğini vermediği gibi, birde yuvasını yıkacaksa, bırakın yıkılsın zaten o sözde yuva...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…