Eski eşimin santaji

Yok elinde bişey ama adamı tanıyor onu kiskirtirim kardeşinin kocasına ulaşmasını sağlarım diyor e odamdada rwsimler vardı silmediyse
Hayır onu sormuyorum eşiniz size bunu mesaj yolu ile mi söyledi? Tehdit ederken sizi

Kardeşinizin eşi kendisine karın böyle böyle yapmış diyen birine hakettiğini vermediği gibi, birde yuvasını yıkacaksa, bırakın yıkılsın zaten o sözde yuva...
İnanın artık çok yoruldum bu durumdan kendimi sorumlu hissediyorum

Yok elinde bişey ama adamı tanıyor onu kiskirtirim kardeşinin kocasına ulaşmasını sağlarım diyor e odamdada rwsimler vardı silmediyse
Bence resmi olan kişiye söyleyin böyle böyle. Önce güzellikle söyleyin baktınız ki sivrildi, eğer ters bir şey yapacak olursan polise veririz diyin. Alttan alttan küçük tehditlerde bulunun. Sonra da iftira dersiniz

Kocanızla mesajlaşın sizi orada tehdit etsin paylaşırım vs gibisinden yani elinizde kanıtınız olsun sonrada gidin şikayet edin yapacağı varsada yapamaz

Evet mesaj yolu ile
O mesajlar delil. Ve şantaj suçtur. Öyle birşey yaparsan beni haklarımı almamak için tehdit ettiğin konusunda suç duyurusunda bulunurum diyin mesajların çıktısını alın. Eşinizi rehberden silin numarası görünür olsun ss alıp onun çıktısını alın yada güvenli bir flash gibi birşey de saklayın.

Ya buna benzer bir arkadasimin başına geldi kıza madde mi vermiş içki mi icirmis eve gindermeden önce. Sonra kiz eve gidince kafayı bulunca bu çocuğa resimler atmis. Kiz da tabi sabah ayık kafayla görüyor ben yapmadım dio. Aklıma şu geldi kardeşiniz en azından kendimde değildim falan dese belki işin içinden sıyrılır.

Eski esinizin her hakareti, tehdidi icin usenmeyin gidin dava acin. Diger adamı ikna edip beraber santaj yapacaklarını sanmıyorum. Santaj yapacak kisi fotograflari elinee tutan kisidir. Yapacak olsa o kisi simdiye kadar tek basina baska seyler istemek icin yapardi.
Ayrica Kardesinizin ciplak fotoğrafları cocugunuzun nafakasindan onemli degil.

Evet mesaj yolu ile
Bence kardesin ve esine dertlesiyormus gibi anlat
Bela oluyor basima ya gecen nafakayi yatirmasini soyledim bana neler dedi yok seni rezil ederim sosyal medyada foto da atma ordan kopyalar fotoshop yapar herkese atarim falan neler soyledi en son gidip sikayet edicem vs vs de
Hatta ailenin tum sahislarina bile yaparim shop dedi de hele bi yapsin karakolda bulur solugu gibisine eniste beyin kafasinda bu bilgi dursun
Sonrasinda da eski karaktersiz kocaya naparsan yap senden korkan senin gibi olsun de
Sen tirstikca adam keyfine gore davranir tabi
Suraya cevap yazarken bile belirsizsin

Elimde hiç bişey yok ama diyoki kardeşinin esine söylerim o adamida ona yonlendiririm diyor
Bunu yapabilecek kapasitedeyse zaten iyi sekilde bosansaniz tum mal varliginizi verseniz dahi elinde sizden alacak bir sey kalmayincaya kadar sizi tehdit eder ve sonunda yine yapar. Tehdite boyun egmenin sonu yoktur. Bugun cekismeli acma der, yarin bosaninca da sizi gece evine cagirir gelmezsen yarin enistene soylerim bu olayi der. Biraz mantik, santajin sonu yoktur. Onun tehdit ettigi mesajlari kaydedip onun size yaptigi santaji kanitlayin. Avukatla konusun. Eger dedigini yaparsa ona ayri bir santaj davasi acacaginizi soyleyin. Gozunu korkutun. Santa yapmanin cezasini da soyleyin kac yil hapis yatacakmis ogrensin.

Siz bu konuyu avukatiniza açıkça anlatsaniz size doğru yolu gösterir. Eski kocanız da bı ...ok yapamaz da anca sizi boş boş tehdit ediyor işte. Adama gidecek senin karın böyle böyle yapmış diyecek valla adamı ters düz ederler. Elinde resimler olan kişide böyle bir olaya karışmak istemez, şikayetçi olacağınızı bilir. Neden onu ilgilendirmeyen bir konu için kendini yaksin.

Eşiniz tam olarak sizden ne istiyor?
Belirsizlik değil detay yazamıyorum anlayın lütfen

Eski konuna baktım adam aldatmış nafaka falanda almıyormuşsun. Yani adamı zora da sokmuyorsun niye bu konuyu ısıtıp ısıtıp önüne getiriyorki? Hevesi bitti tekrar barışmak falan mı istiyor? Korktuğunu belli etme daha da cesaretlenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…