çok şey yaşanmıştır bu raddeye geldiğine göre işler tabi ki de kırgındır herkes kırılırdı ama canım benim ailen olduğu için sana destek oldukları için yalnız bırakmadıkları için kırgın da olsa teşekkür etmeli değil miydi sineye çekmeli değil miydi herşeyi bırak seni istiyorsa sana sahip çıkan ailene de göz yummak zorunda değil miydi
çok iyi düşünmelisin canım ikinci şoku atlatamazsın
Evet canim haklisin,düsünüyorum zaten atlatamam herhalde kolayac birdaha kirilmayi...az biraz zamana birakayim bakalim.
Bir de az önce okuduğum birşey var.
Ailenize kırgınmış.
Bunu siz bileceksiniz.
Gerçekten aileniz mi haksız??
Yoksa onlarla yüzyüze gelecek durumu mu yok
Bakin bunu hic düsünemedim,yani girginlik mi sahiden yoksa yüzü mü yok.
Hayir yalanin tabiki yeri olmamali bir iliskide.
ben karaimi vermis olsam bile galiba bilincaltinda vermisim,cünkü suan ki sartlar kararimi olumlu olarak kilmaya el verecek gibi degil.
Emin olmadan bir karar vermemelisiniz.
Ve sadece kendinizi düşünün. Yaşayabileceklerinizi mantığınızla düşünmeye çalışın
Kendimi düsünmüyorum galiba ilk basta bundan iki hafat önceydi galiba bir rüya gördüm,kendi kendime diyordum ki: beraber olup onun kahrini cekecegine yalniz kal kendi kahrini cek..
Çalışıyor musunuz
Burada bazen bazi arkadaslara bir iki kelime söyleyebiliyorum ama birtek kendime yardim edemiyorum,SEVMISIM ben,SEVIYORUM.
biktim artik bu belirsizlikten
Mantığınız ne diyor
Mantigim diyor ki bu sefer gidersen ya iyi gider ya kötü,ama bu sefer iyi hazirlan gidersen,yani saf olma o kadar!yani sorgula herseyi körü körüne güvenme...
Sorgulamak çözüm olur mu?
Bence şartlarınızı iyi belirleyin.
Ve yerine getirildiğinden emin olun
eski eşiniz aklını başına almış olsa "uzaklara gidelim" yerine "ben hazırım her zorluğa seninle" derdi gibi geliyor bana. yani sanki bana öyle geliyor ki "ben sorunları çözemem ama gel beraber sorunlardan kaçalım. aileme bir duruşum olmaz ama gidersek gerek de kalmaz" diyormuş gibi. ayrıca sizi de ailenizden de uzaklaştırmaya çalışacak gibi geldi. sevdiklerinizi elinizden niye almaya çalışıyor ki madem hatasını anladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?