Eski esimle görüsmeye basladim,uzaklara gidelim diyor :(

Evet canim haklisin,düsünüyorum zaten atlatamam herhalde kolayac birdaha kirilmayi...az biraz zamana birakayim bakalim.

Evet canim haklisin,düsünüyorum zaten atlatamam herhalde kolayac birdaha kirilmayi...az biraz zamana birakayim bakalim.

Gerçekten zamana bırakın ve bunu ona söyleyin. Zaman geçtikçe gerçek yüzünü göreceksiniz emin olun.
Ama bu 1-2 ay değil. 6 ay deyin mesela en az. Bu 6 ayda ne kadar değiştiğini, değişmediğini anlayacaksınız.
Eğer gerçekten sizin için değişmişse, değişecekse bunu göreceksiniz ve riske etmemiş olacaksınız.

Bir de az önce okuduğum birşey var.
Ailenize kırgınmış.
Bunu siz bileceksiniz.
Gerçekten aileniz mi haksız??
Yoksa onlarla yüzyüze gelecek durumu mu yok

Bakin bunu hic düsünemedim,yani girginlik mi sahiden yoksa yüzü mü yok.

Bunu siz bileceksiniz. Ailenizle neler yaşandı. Ailenize karşı kabahatli olan o benim tahminim. Ve ailenizin haklılığı yüzünden, verecek cevabı olmadığından böyle yapıyor.
yoksa size haklı gerekçelerini sunmaz mıydı.
Sizi uzaklara gitme konusunda ikna etmeye çalışan adam.

Ya benimde hatalarim olmadi mi sanki?

oldu...

ama ben hep dürüstlügü sectim,ben yalani sokmadim evliligime!!

elimden geldigincede isimin yani sira evimi düsünüyordum...

Aslinda bence kendi ailesinden,yani annesinden ilk basta kurtulmak istiyor!

cünkü kadin karisiyordu evlilikte yok bilmem niye gitiniz suraya,ay buraya gitmeyin ne gerek var gibisinden...vs vs

Farkında mısınız kararınızı verdiğinizin. Sürekli onu savunmaya çalıştığınızın. Sizin hatalarınız olmuşsa olmuştur.
Yalan affedilirmi sizce.
Hele bir de süreklilik arzediyorsa.
Annesi suçludur, hataları olmuştur.
Ama eşinizin yaptıkları annesinin yaptıklarından çok daha önemli.
Dedim ya siz kararınızı vermişsiniz.
İnşallah ikinci bir hayal kırıklığı yaşamazsınız.
6 ay, 1 sene beklemek sizin zararınıza olmaz. Aksine birçok şeyden kurtarır.
İkinci kez döndüğünüzde itibarınızı da kaybedebilirsiniz. Bunu unutmayın ve acele etmeyin.

Hayir yalanin tabiki yeri olmamali bir iliskide.

ben karaimi vermis olsam bile galiba bilincaltinda vermisim,cünkü suan ki sartlar kararimi olumlu olarak kilmaya el verecek gibi degil.

Hayir yalanin tabiki yeri olmamali bir iliskide.

ben karaimi vermis olsam bile galiba bilincaltinda vermisim,cünkü suan ki sartlar kararimi olumlu olarak kilmaya el verecek gibi degil.

Emin olmadan bir karar vermemelisiniz.
Ve sadece kendinizi düşünün. Yaşayabileceklerinizi mantığınızla düşünmeye çalışın

Emin olmadan bir karar vermemelisiniz.
Ve sadece kendinizi düşünün. Yaşayabileceklerinizi mantığınızla düşünmeye çalışın

Kendimi düsünmüyorum galiba ilk basta bundan iki hafat önceydi galiba bir rüya gördüm,kendi kendime diyordum ki: beraber olup onun kahrini cekecegine yalniz kal kendi kahrini cek..

Burada bazen bazi arkadaslara bir iki kelime söyleyebiliyorum ama birtek kendime yardim edemiyorum,SEVMISIM ben,SEVIYORUM.

biktim artik bu belirsizlikten

eski eşiniz aklını başına almış olsa "uzaklara gidelim" yerine "ben hazırım her zorluğa seninle" derdi gibi geliyor bana. yani sanki bana öyle geliyor ki "ben sorunları çözemem ama gel beraber sorunlardan kaçalım. aileme bir duruşum olmaz ama gidersek gerek de kalmaz" diyormuş gibi. ayrıca sizi de ailenizden de uzaklaştırmaya çalışacak gibi geldi. sevdiklerinizi elinizden niye almaya çalışıyor ki madem hatasını anladı.

Mantigim diyor ki bu sefer gidersen ya iyi gider ya kötü,ama bu sefer iyi hazirlan gidersen,yani saf olma o kadar!yani sorgula herseyi körü körüne güvenme...

Sorgulamak çözüm olur mu?
Bence şartlarınızı iyi belirleyin.
Ve yerine getirildiğinden emin olun

düsününce mantikli fikirlerin dogru olabilir diye düsünüyorum canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…