sebep olarak diyor burada beraber olursak yine ailelerle problem cikmasin dedim alakasi yokki biz kendi evimizdeyiz.
bir yandan da dedi buradaki insanlarla irtibati kesmek cünkü ayrildik ve birlescez....
o gelmem gerektigin düsünüyor, ee tamam karsilikli fedakarlik yapilmali ama bu konu baska yani buralardan gitmek..
Ben istiyorum ki hersey güzellikle olsun,ama artik ne kadar olursa güzellikle..
keske evimi hemen dagitmasaydim deyisimin sebebi,acikca söyle,sonucta ben simdi birlesmek istiyorum,o zamanlar dagitmayip baksaydim düzelme yoluna..
Ben istiyorum ki hersey güzellikle olsun,ama artik ne kadar olursa güzellikle..
keske evimi hemen dagitmasaydim deyisimin sebebi,acikca söyle,sonucta ben simdi birlesmek istiyorum,o zamanlar dagitmayip baksaydim düzelme yoluna..
Uzaklara gitme istegi ile sanki aileme haksizlik edecegim gibi geliyor,aslinda o galiba ailemin bana destek olmasini pek kabullenemiyor,yani ailem belki deseydi ay kizim yuvana dön aman ha ayrilma o zaman isine gelecekti ama suan birde tutturmus diyor ailene kirginim.
Uzaklara gitme istegi ile sanki aileme haksizlik edecegim gibi geliyor,aslinda o galiba ailemin bana destek olmasini pek kabullenemiyor,yani ailem belki deseydi ay kizim yuvana dön aman ha ayrilma o zaman isine gelecekti ama suan birde tutturmus diyor ailene kirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?