Eski esimle görüsmeye basladim,uzaklara gidelim diyor :(

Ne yaşadın, neden boşandın bilmiyorum ama yeniden denemek istiyorsan dene tabi.
Benim anlamadığım neden şehir değiştirmenizi öneriyor, bunun size katkısı ne olacak?
Ayrılık sebebiniz yaşadığınız şehir miydi ?
Eğer yeni bir şans verecekseniz, ben olsam mümkün olduğunca az şeyi değiştirirdim hayatımdan. Olursa olur, olmazsa yeniden allak bullak olmamış olurdu hayatım.

şu kadar söylüyorum;aynı nehirde iki kere yıkanılmaz!!!aklınızı başınıza alın

Aynı nehirde iki kez yıkanılmaz derler.Bir şeyler baştan olumlu gitmemiş ki kesin bir karara varmışsınız.Yalan ve sorumsuzluk huyları kolay değişecek şeyler değil.Belki ona karşı bir alışkanlığınız olduğu için kafanız karıştı.Yeni biriyle olmaz,zor olur gibi düşünüyorsunuz belki.
Bence tekrarı olmasın.Olacaksa da başka şehir olmasın.Yine aynı sıkıntılar olduğunda ailenizin yüzüne nasıl bakarsınız onu da iyi ölçün tartın.​

Esin istedigi kadar uzaga gitsin ailesi yuzunden istiyorsa bunu merak etmesin uzaktan da yetisirler.keske zamanin da evliligine sahip cikip sizi,ailenizi uzmeseydi.sans vereceksen de tamamen guvenini saglasin oyle dene AMA uzakta ne yuzun olur tekrar donmeye,ne de dert yanmaya.iyi dusun,tasin.

bellik birleşmek istitorsun o yüzden tekrar denemezsen hep keşke diyeceksin.biz kadınların geneli kararsızlık çekiyoruz işte.

tekrar deneyeceksen dene ama ne olursa olsun asla GİTME UZAKLARA ASLA.........

sebep olarak diyor burada beraber olursak yine ailelerle problem cikmasin dedim alakasi yokki biz kendi evimizdeyiz.

bir yandan da dedi buradaki insanlarla irtibati kesmek cünkü ayrildik ve birlescez....

o gelmem gerektigin düsünüyor, ee tamam karsilikli fedakarlik yapilmali ama bu konu baska yani buralardan gitmek..

ama birde arkadaslar asil maksadim ayrilmak degildi zamaninda hemen,sadece birazcik akli gelsin yerine dedim ama olaylar öyle gelisti.

Bence siz kararınızı vermişsiniz aslında. Mantığınız ne diyor bilmiyorum ama kalbiniz evet diyor.
Dilerim hüsran olmaz bu kez

Kısacası eşinin derdi; elalem ne der? Keşke sadece seni istiyorum, kim ne derse desin umrumda değil diyebilseydi....

Benim bir arkadasim univesiteden sonra okuldaki sevgilisinden ayrilip eski sevgilisine donmus sonrada evlenmisti...
Bu arkadasimin annesi eskisiyle yeniden basladigini duyunca soyle demis ''Kizim bosan kocanla oyna oynasinla bir daha olmaz":)))cok gulmustuk ama arkadasim annesinin ne kadar hakli oldugunu sonradan anladi...sahsen cok zor sorunlar yasadim evimi terk ettim ama tekrar birlesme ihtimalinin olmasi beni bosanmaktan uzak tuttu...tamamen emin olmak istedim ve sonucta bosanmadik...bosansaydim nokta konmus lurdu kesin...bu da benden ama sen bilirsin...ben olsam ailemi karsima almazdim...

Ben istiyorum ki hersey güzellikle olsun,ama artik ne kadar olursa güzellikle..

keske evimi hemen dagitmasaydim deyisimin sebebi,acikca söyle,sonucta ben simdi birlesmek istiyorum,o zamanlar dagitmayip baksaydim düzelme yoluna..

keske evimi hemen dagitmasaydim deyisimin sebebi,acikca söyle,sonucta ben simdi birlesmek istiyorum,o zamanlar dagitmayip baksaydim düzelme yoluna..

Böyle düşünme canım, demek ki o dönemde böyle olması gerekiyormuş ki olmuş, şu anki durum önemli.

Canım...önceki konularına baktım...keşkelerin var dı....

Keşke lerine,yeni keşkeler eklenmemesi için...DENEMELİSİN bence...

Hem bu defa karşılıklı hatalarınızı tekrarlamayabilirsiniz....

Ayrı kaldığınız dönemde,olaydan uzaklaşıp..yaşadığınız olumsuzlara karşıdan bakınca daha farklı görmüş olabilirsiniz...tekrar

biraraya geldiğinizde,bütün bunları gözönüne alır..tecrübe denen yaşanmışlıktan yararlanabilirsiniz.

Yeniden başlamak güzeldir....yeni bir yerde, yeni bir hayat...NEDEN OLMASIN?

.

Uzaklara gitme istegi ile sanki aileme haksizlik edecegim gibi geliyor,aslinda o galiba ailemin bana destek olmasini pek kabullenemiyor,yani ailem belki deseydi ay kizim yuvana dön aman ha ayrilma o zaman isine gelecekti ama suan birde tutturmus diyor ailene kirginim.

bak herşeyin ne güzel farkındasın
dünyanın en iyi adamı bile olsa aileden uzaklaşılmaz evet evlenince kendin bir aile oluyosun ama bunu anlamayan erkek yuvasına sahip çıkamayan erkek varsa kendi ailen eşinden önde oluyor ister istemez
sen ailene kırgınım diyen bi adamla nasıl yapacaksın bilemiyorum
ama ailene haksızlık yapacağın kesin
en iyi koca kendi ailenin tırnağı olamaz kaldı ki yazından anladığım kadarıyla sen bunu yaşamış görmüşsün

onun ailesini de bana büyük haksizliklari oldu ama ben yinede diyorum ailesidir at demiyorum,yani ben daha düsünceliyim.

ya ben cok aptalim ya da cok iyi niyetli düsünüyorum,sonucta cok sükür isim gücüm var diye düsünüyorum muhtac degilim ve iyilikten yanayim ama bir arkadasin baska topikte yazdigi gibi seviyorsa insan biraz kirginliklari kenara atabilmeli.....

Bak canım...yukardaki mesajımda söylemek istediğim işte bunun gibi olumsuz düşünceler...

Eşinle tekrar beraber olmaya karar verdiğinde...artık bunu deseydi...sen böyle yapsaydın...neden öyle söylemiştin...gibi...geçmişi dile getirmemelisin...eşinin getirmesine de fırsat vermemelisin...yoksa değişen hiçbir şey olmaz!

O senin ailene kırgın olabilir...sende onunkine...ama önemli olan sizsiniz...bunları konuşmayın bile...yoksa...nekadar uzağa giderseniz gidin boşuna....

Olumsuzlukları konu yapıp..dillendirip durmazsanız...zamanla hepsi yoluna girer.
.

kaçarak hangi sorun çözülmüş allahaşkına
ne yapacak ömür boyu senin ailene kırgınım diye tavırlımı olacak
bu nasıl sevgi ki daha biraraya gelmeden sorun konuşuluyor kırgınsan kırgınsın sonuçta bu ailenin kızıyla barışmak niyetindesin e nereye kaçacaksın varsa öyle kaçıp kurtulunan biyer söylesin bizde gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…