- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi denizlililili
-
Hmm doğru söylüyorsunuz:) tşk ederimOnlara göre davran konuşmak isterlerse konuş görmezden gelirlerse canına minnet
Aslında yaptıkları pîslikleri insanların görmesini ve duymasını istiyorum. Çünkü biliyorumki etrafa sütten çıkmış ak kaşık pozları veriyolar, beni suçluyorlar. Tabiiki kendî akrabaları bana değil onlara inanacaklar ama mesela geçenlerde komşusu gelmişti işyerime. Çok sevdiğim bir amcaydı, hala severim kendisini. Nasılsın kızım ne oldu size vs diye halimi hatrımı sordu sağolsun. Ona azcık anlattım kendimi ifade etmek istiyorum sanırım. O amcacım da hak verdi bana, seni de biliyoruz onları da biliyoruz kızım, üzülme sen dedi. İçim rahatladı öyle söyleyince. Ama tabii haklısınız herkes iyi niyetli olmayabilir.Selam veren olursa al, konusmak isteyen olursa gecistir bilgi verme derim.
İyi insanlar mı bilemiyorum bu noktada. Evliyken hiç bir problem yaşamadım akrabalarıyla, onların bana karşı yada benim onlara karşı bir yanlışımız olmadı. Ama ailemin evine döndükten sonra ya da bi süre sonra aramalarını beklerdim çünkü ameliyatlıydım sonuçta, sağlık söz konusu yani... Ama ne aradılar ne sordular. Hoş gerçi eski eş ve ailesi aramamış sülalesi neden arasınki? Fazla beklenti içine girmişim sanırım:)Aranızda problem yoksa ve iyi insanlarsa konuşmanızda bir sakınca yok bence.
Yok yok üzülmem kesinlikle.. Onlar için üzülme aşamasını çoktaaan geçtim:)Aynen tepkilerine göre davranırsın,görmezlikten gelirlerse,boşver üzülme
Anladım canım haklısın.. Teşekkür ederim.Tanımam. Birini tanımasan kesin arkandan konuşurlar zaten.. x 'i gördük bizi görmezlikten geldi diye. Ondan sonra onlarda seni tanımazlar bu olayda burda biter.
Yada en fazla selam ver geç. Muhabbete girersen illa konu canını sıkan biyere gelir.
Peki:) teşekkür ederim.Selam verirlerse selam veririm o kadar
Konuşmam muhabbet etmem
Selam kızlar:)
Benim bir süredir aklımı kurcalayan bir konu var. Şimdi boşanma aşamasındayım, davamı açtım ve sabırsızlıkla dava gününü bekliyorum. Eski eş kişisinden sorunlu ayrıldık. Şöyleki; saçma sapan mevzulardan aileme hep önyargılıydı, sevmedi istemedi ailemi. En son ameliyat oldum, ameliyatım dolayısıyla annem bana bakmaya geldi evime fakat annemin yüzüne bakmayarak, anneme selam dahi vermeyerek herşeyin kopmasına sebep oldu. Ameliyatımla ilgilenmedi, ameliyatlı olduğum 4.gün ailemin evine gittim ve 20 günlük raporlu olduğum süre boyunca ne kendisi ne ailesi hiç bir şekilde aramadılar, sormadılar.
Boşanma aşamasında da altınları çaldı, evlendikten sonra aldığımız arabayı abisinin üzerine geçirdi ve araba için çektiğim ihtiyaç kredisini ödemiyor. Hala onun bindiği arabanın borcunu ödüyorum.
Şimdi mevzu şu; ben küçük bir ilde yaşıyorum. Tayinimi istemedim şimdilik çünkü keyfim yerinde:) gitmem için bir sebep yok. Çarşıda pazarda orda burda bu eski eş kişisinin sülalesinden birini görsem nasıl tepki vermeliyim sizce? Kendisi ve ailesiyle tabiiki konuşmam, yüzlerine bakmam ama teyzesi, dayısı, kuzeni, yeğeni, cartı curtu bunlara nasıl tepki vermeliyim sizce?
Hic kendini veya olaylari anlatma çabasına girme.. Asaletinle sus derim..Aslında yaptıkları pîslikleri insanların görmesini ve duymasını istiyorum. Çünkü biliyorumki etrafa sütten çıkmış ak kaşık pozları veriyolar, beni suçluyorlar. Tabiiki kendî akrabaları bana değil onlara inanacaklar ama mesela geçenlerde komşusu gelmişti işyerime. Çok sevdiğim bir amcaydı, hala severim kendisini. Nasılsın kızım ne oldu size vs diye halimi hatrımı sordu sağolsun. Ona azcık anlattım kendimi ifade etmek istiyorum sanırım. O amcacım da hak verdi bana, seni de biliyoruz onları da biliyoruz kızım, üzülme sen dedi. İçim rahatladı öyle söyleyince. Ama tabii haklısınız herkes iyi niyetli olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?