Eski esin kızımı sevgilisiyle aynı evde yatırması

Çocuğuna bakmasın düşünmesin diyen var mı?? Zaten çocuğuna bakmayan adamdan hayır gelir mi..

Evlenip evlenmemesiyle ne alakasi var. Evlense bile cocugunuz kucuk, kendini rahat ifade edecek yaşa gelene kadar 7 yaşinda cocukla birlikte uyumasi için göndermeyin.
Vala veriyorlar 3 yasinda daha .bunu bi gorse bi anlasalar uzmanlar. baba at kosturuyor cocuk psikolojileri pert . Yapacagi pedagog raporu ile dava acmak tekrardan

Kesinlikle Tek amacı beni kışkırtmak yok aile olmak istiyormuş da bilmem ne ciğerini biliyorum ben o adamın

Çocuğuna bakmasın düşünmesin diyen var mı?? Zaten çocuğuna bakmayan adamdan hayır gelir mi..
Çocuğunu düşünen adam çocuğunun annesini rahat ettirmeye bakar. 3 kuruş nafaka için yüzgöz olmaz, artırmayı kendi akıl eder. Çocuğunu düşünen adam, onun annesine saygı duyar, fikrini önemser, başına buyruk davranmaz. Adamın kumaşı belli, yeni eşinin üstüne atacak çocuğu kendi keyfine bakacak. Göstermelik baba bunun gibiler, sana bana inat baba.

hayır diğer çocukta küçük 7 yaşında erkek kız ne farkeder o da çocuk aynı odada yatsın demiyorum tabi ama o da küçük bu ayrım yapılmalı. O da çocuk.
İkisi de günahsız masum.
İnsallah iyi anlaşırlar kardeş olurlar birbirlerine Çok üzüldüm o çocuktan bahsedilirken elalemin çocuğu diyerek sanki canavar gibi bahsedilmiş ay ben çocuk konusunda pek hassas oldum bu aralar öf

Çocuğunun annesini değil çocuğunu rahat ettirmeye bakar..zaten çocuğu rahat olan kadın kendisi de rahat olmus olur sanırım.. adamın kumaşı belliyse dilerim diger kadın da kurtulur.

Bakın siz yanlış anlıyorsunuz tabi ki o cocuk da masum günahsız kimse cocuk hakkında kötü birsey demiyor ama ikisinin aynı odada yatmaması gerektigini idrak edemeyen iki ebeveyn var ortada
Ayrıca eski es bana evlilikte de boşanma sonrasında da her türlü siddeti uyguladı evliyken fiziksel sonrasında psikolojik siddet olmak üzere. Ben bu adamla yüz göz olmak istemedikçe hep bir kavga tartışma çıkardı cocuk beni öldü bilsin almıyorum diye tehditler savurdu şimdi kalkıp iyi baba rollerini kimse yemiyor o yüzden de tepkim bu kadar büyük anlatabilmisimdir umarım

Size yaptıkları bitmiş boşanmışsınız bazı şeyler geride kalmış artık, şimdi iyi baba rolleri yapması ile size yaptıkları kesinlikle bir değil. Siz boşanmışsınız artık aranızdaki şiddet ilişki vs her şey geride kalmış durumda. Ancak eski eşiniz artık iyi baba olabilir bu saatten sonra da iyi baba olmaya çalışabilir belki görmüştür karşı tarafında çocuğu var ve bir aile olunabileceğini görmüştür belki karşı tarafta onun iyi bir baba olmasını sağlamaya çalışıyordur kızı ile ilgilenmesini istiyordur bunlar olabilir. yani siz hala sizin ilişkinizdesiniz bakın bunu kesinlikle söylüyorum sizin çocuğunuz değil olay siz hala size yaptıklarındasınız siz hala eski eşinizin şu an ilişkisindesiniz belki farkında değilsiniz ama dış göz olarak bir bakın göreceksiniz.

Bakmıyor iste nafaka icin kavga ettik diye çocuğunu görmemekle beni tehdit eden bir adam kendisi öldü bilsin gideceğim bu ilden diye naralar atan birisi , ben hamileyken karnındakini de seni de öldürürüm diye beni döven bir adam aynı zamanda
Siz şanslısınız ki esiniz iyi biri yoksa ikinci evliliğe kimse birsey demiyor ben de evlenebilirim ilerde kızdığımız şey cok plansız hareket edip o iki cocugu peşlerinde perisan etmeleri

Çocuğunun annesini değil çocuğunu rahat ettirmeye bakar..zaten çocuğu rahat olan kadın kendisi de rahat olmus olur sanırım.. adamın kumaşı belliyse dilerim diger kadın da kurtulur.
Anne ne kadar rahat olursa çocuk da o kadar rahat olur. Anne rahat olmadıkça çocuğun rahatlığı uzun ömürlü olmaz. Gelip kadını finanse etsin demiyorum, çocuğunun hakkını talep olmaksızın gözetsin, onu silah olarak kullanmasın, aradaki savaşı bitirmekten yana olsun ki çocuk için hiç yoktan yüz yüze bakabilsinler, asgari bir iletişim kurulabilsin, sonra hayatını mı yaşıyor napıyorsa yapar herkes.

bende kesinlikle izin vermezdim kızınızız ifadesi apartman kamerasının görüntüleri kanıt olur diye umuyorum

Hayır asla durum bu degil boşandıktan sonra gözüme soka soka kaç kişiyle gezdi tozdu birine de tepki vermedim cünkü cocugumu muhattap etmedi şimdi isin rengi cok farklı cocugumu muhatap ediyor ister inanın ister inanmayın.

Bu yorumunuza sonuna kadar katılıyorum. Insanlar ayrılabilir ama arada çocuk varsa onun geleceği ve psikolojisi için her iki tarafta üzerine düşeni sonuna kadar yapmalı zaten.

Yasadiklarıniz çok ağırmış, kızınız icin ayrıca üzüldüm,para için çocuğundan vazgeçebilmesi çok kötü. Dilerim sizin için de kızınız icin de bundan sonrası çok güzel olur,Allah yardımcınız olsun

Ama şu an muhatap etmesi evlilik gibi bir durum düşündüğü icin çok normal değil mi?
Zaten adam ciddi düşünmediği kimseyle tanıştırmamış doğrusuda bu ama şimdi bu kadınla evlenmeyi düşünüyorsa tabii ki de kaynaştırmak isteyecek çünkü karşı tarafında çocuğu var çocuklarda birbirine kaynaşsın istiyorlar yaptıkları normal aslında bakın tek normal olmayan aynı odada yatırmaları (o da çözülebilir bir şey) onun dışında her şey çok normal ve doğal Akışta ilerliyor

Aynısını yapsanız, evlenmeden sevgiliniz,onun çocuğu ayni evde aynı odada uyusalar, eski eşiniz nasıl tepki verir, neler yapardı?
O şimdi sizi suçlayan annesi namusunuza kadar laf ederdi eminim. İnsanlar ne kadar iki yüzlü.
Siz tepkinizi son derece haklısınız. Zaten eski eşiniz ilgili, bilinçli bir baba olsa bu kadar rahatsız olmazsınız. Adamın derdi sevgilisine rol yapmak.
Mesajlar kanıt oluyorsa,avukatın dediği gibi oradan ilerleyin. Davaysa dava.

Canım katip aynen öyle yoksa yuvasını kursun herkes önüne baksın ömür yalnız geçmez ben kendim içinde aynı şeyi söylüyorum ama bu işlerin de bir adabı olur haldur huldur küçücük çocuğa yetişkin muamelesi yapıp da anlatılmaz ertesi hafta aynı evde kaldırılmaz hadi onu bile yaptı bir erkek çocuğuyla aynı odada yatırılmaz

Ben aynısı yapsam adım cok ve net o…. Çıkardı . Haramdan günahtan bahseden giydiğim bir kısa kollu tisörte bile karışan insanlar şimdi kalkıp ne var ki bu durumda diyorlar iki yüzlülük arşa çıkmış durumda
Bakalım avukatla sakin bir şekilde ilerleyeceğiz

Nasıl elalemin çocuğuyla aynı odada uyumasına müsade eder ya, sorumsuz adam.
Hayırlı bi iş derken neyi kasdediyo eski kayınvalide anlamadım?
Bence cocugu bize ver dicek kardeside olacak baba evleniyorya arsizgiller utanmadan ister bide cocugu .tum ne hakki varsa acsin davasını kan baglari bile yok 4 5 sene sonra o cocuk ergenlige girecek Allah muhafaza baba zaten rahat adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…