Eski eşine dönmek üzere olan sevgili..

Mutlaka belasını bulacak ama ben istiyorum ki; o beni kandırdı , yalanlar söyledi, (beni aradığında herşeyi bildiğimi, çocuğunu öğrendiğimi söyleyip yüzüne kapattım, aramıyor artık) ama. Kandırıldım, salak gibi hissediyorum ve o kadında kandırılıyor. En azından, hatunu kekledim gönlümü eğlendirdim heheh diye düşünüp evinde mutlu huzurlu olmasın istiyorum ben şu an. Hemde çok...

Ben kandırılma tarafını kaçırdım galiba.Ne oldu ki..İki ay sana ümit vermiş oldu o açıdan hatalı sana karşı..

Ben kandırılma tarafını kaçırdım galiba.Ne oldu ki..İki ay sana ümit vermiş oldu o açıdan hatalı sana karşı..

Kısaca tekrar özetliyorum, eşinden ayrı yaşadığını ve geçenlerde aile zoruyla eski eşine döneceğini söyleyen o aşk dolu adam, büyük ihtimal o kadından hiç ayrılmamış, kadın yaz döneminde evinde değilmiş galiba, emin değilim gerçi tam ama böyle.. Ve öğrendim ki aslında 3 yaşında bir oğulları varmış. Kandırılmışım. Ve şimdi de eşine herşeyi anlatmak istiyorum, huzuru bozulsun sürünsün burnundan gelsin söylediği yalanlar o hayvanın, bunu istiyorum.

Bu konunun devam eden sayfalarını okumuyorum bile. Muhtemelen konu sahibi sevgilisini savunacak.
Kendisine aşık olduğunu, kendisini istediğine emin olduğuna emin olduğu adamı....

Bence yuva bozmayın aeadan çekişin bundan sonrası içinde temlinli olun. Arada çocuk var öylr bir insan eşine belli eder ne olduğunu zaten.

Ne zaman ayrıldım dedi sana?Çocupum yok mu dedi?
Bu eekeklerin en saf görünenine bile gğvenmemek lazım. Benim ki bile biRİni bulunca beni ayrılığa sürüklemiş..Öyle masum gelirdi ki bana...

Eğer kandırdığından eminsen bu şekilde söylesen iyi olur mu, bilemedim şimdi..Ama öfkeyle hareket etme...Ben söyledim ihanet ettiğini kıza ,ama kız tınlamadı bile.Kıza neler söylesiyse artık..Biz ayrıldıktan birbuçuk ay sonra nişanlandılar.O birbuçuk ayda da onla konuşmuş bir umut aramıştım..Meğer nişanlanmak üzereymiş..
AMA kandırıldıpından emin değilsen söyleme...

Bence yuva bozmayın aeadan çekişin bundan sonrası içinde temlinli olun. Arada çocuk var öylr bir insan eşine belli eder ne olduğunu zaten.

Ohh valla, adam bana ayaküstü binbir yalan söylesin, bunu da usta bir tiyatrocu gibi oynasın. Bende onu karısından ayrı zannedip ilişki yaşayayım, sonra bi bakayım ki herif evli çocuklu. Aralarında değilim zaten ayrıldım ama hazmedemiyorum. Olan biteni kandırılmayı hazmedemiyorum. Şimdi ne oldu, o evinde huzurlu, ben kendimi salak gibi hissedeyim. Bana günah değil mi? Bu yaptıklarının bir bedeli olmalı yaa. Kesinlikle olmalı.

Siz bilirsiniz sizin hayatınız.

Resmi nikahkarının devam ettiğini biliyor muydun?Böyle ayrı yaşayan adamlara bulaşmamak lazım...Geçmişin çok yok..Biraz zaman geçince unutursun emin ol..

Resmi nikahkarının devam ettiğini biliyor muydun?Böyle ayrı yaşayan adamlara bulaşmamak lazım...Geçmişin çok yok..Biraz zaman geçince unutursun emin ol..

Evet ama boşanma davaları devam ediyor diye biliyordum, ikinci davalarıda görülmüştü güya. Ama yalanmış herşey.

Ben artık eminim kandırıldığımdan. Elbette ki unuturum, zaten şu an nefret ediyorum ve nasıl intikam alsam onun peşindeyim. Hayatımda hiç böyle şeyler yaşayan ve tasvip eden biri değilim ama bu sefer çok istiyorum intikam almak. . Yoksa huzurlu uyuyamıycam

Nasıl öğrendin peki?

Yeni boşanmış ayrılmış adamlar riskli ya...Eskiye dönme ihtimali var..Hem sana riskli hem de öncekine vebal...Bunu acı tecrübeyle sen de ben de öğrendik...
Benim exin nişanlısı annesinin ve kendisinin demesine göre kız peşinde koşmuş ,biri var mı yok mu pek de sorgulamadan..Bu da söylememiş tr de sevdiğim biri var iki yıl görüştük,beni de çok seviyor ayrı ülkelerdeyiz diye kavuşamıyoruz"dememiş..Bana da biri var burda demedi...Gözden ırak olan gönülden ırak olmuş meğer adam sadakatten nasibini almamış.

Son düzenleme:
sayfalarca bana aşık diye diretmişsin.
arkadaşım bu adam sana AŞIK DEĞİL. bırak aşkı sevgisi ağır bile değil.

Aşık adam bir başka kadına dönmez.
seven adam eski ilişkisine de,eski karısına da dönmez

tutturmuşsun asık asık. değil yani bariz bir şekilde.
baktı senle herşey tıkır gidiyor sen aşıksın ben bunu elimde tutayım hem sevgili karıcığıma döneyim hemde metresim olsun havasında.

Söylediğinde evliliklerinin daha sağlamlaşıp güçlenmiyeceğini nereden biliyorsun . Zararın neresinden dönsen kardır . Ahını almış zaten Allah yarına bırakır yanına bırakmaz konu sahibi . Sakinleşip yoluna bakmaya çalış .

Sen onu bırakmayasın diye yalanları bir tarafa çocuğum bile yok diyen adamdan intikam alsan ne olur almasan ne olur

Dogru aslinda cok haklisin. Ama bir de soyle dusun, soylemezsem zaten o su an evinde huzurlu. Hic olmazsa huzuru kacsin, ugrassin diye dusunuyorum. İcim sogusun istiyorum. Zaten ben olayi yeni ogrendim, bi daha beni arama dedim ve yokoldum. Su an bence bisey yapacagimdan korkuyor o, hic sesim cikmiyor cunku :) Karisina soylemekten baska aklima bir intikam sekli gelmiyor, ne zormus kandirilmak, insan birsey yapmak istiyor yani..

Ben intikam için değil de bu yaptığı pisliğin yanına kar kalmaması için söylenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca karısı da bilmeyi hak ediyor.

Ben intikam için değil de bu yaptığı pisliğin yanına kar kalmaması için söylenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca karısı da bilmeyi hak ediyor.

İşte bende aynen böyle düşünüyorum. Yaptığı yanına kar kalmasın.. Sen kızı paşa paşa kandır , her türlü yalanı söyle, bi tiyatrocuya taş çıkaracak kadar iyi oyna, sonra kız herşeyi öğrenip terkedince, kullandığın sahte tel hattını kapat, git evinde mutlu mutlu takıl.. Yediremiyorum valla kendime.. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş, karısı gelir onun hakkından bence

konu sahibi sen ayrıldıktan sonra başkasını bulur yani başka kandırabileceği biirini.sonra onun karısıda kocam aldatıyo rıskınızı o.. ile yiyo hamileyim filan diye konu açar.senin yapacağın en iyi şey kurtulduğuna şükür.boşanması yarım değilde tam olan birini bulman.yani herşeyi senin gibi bitirmiş birini bulcan ki mutlu olasın herşeyi böyle çocuk oyuncağına çevirmesin.

İnşallah karşıma adam gibi sağlam güçlü biri çıkar bundan sonra, bu yaşadıklarım bana çok büyük bi ders oldu. Ama bunun yanı sıra güven sorunumu zirve yaptırdı.. Kime güvenicez nasıl güvenicez bilmiyorum artık. Kimlik kontrolü mü yapalım, ev adresi alıp takip mi edelim, nasıl başa çıkıcaz bu erkek milletiyle, ne çok şerefsiz dolu ortalık .. Ama işte böyle benimki gibilere sağlam bi ders vermek lazım ki bi daha yapamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…