Eski eşine dönmek üzere olan sevgili..

Kusura bakma 15 yıllık eskimiş ilişki diyosun sevgilin en az 40 yaşında falandır diye tahmin ediyorum.
40 yaşında ki adamı kimse zorla bir iş yaptıramaz hele ki bu devirde. Çocukda yok diyosun.
Yavrum seni adam metres tutmuş çok afedersin :/

yaaa nolur bu kadar saf olmayınyaaaaa
sanki karşıdaki adam melek. bir de 2 kişi idare edemeyecek kadar iyiymiş yapamazmışmışmışmışmış

Allahımmm

2 aylık bir tanışma için fazlaca inanıyorsun bence.
sen onun için bir teneffüs gibisin.
ailesinden ve eşinden uzakta rahat nefes aldığı.

Hala beni metres statüsüne koyan arkadaşlar var, o ayrıyken ilişki yaşadığımı bir türlü anlamak istemeyen.. Boşanma evraklarını, devam eden dava belgelerini gördüm, kadın bunun evini arabasını vs istiyordu ve maddi olarak da bunları vermek istemiyordu benimki, yıllarca borç ödeyip almıştı onları. Onun da biraz etkisi vardı geri dönüp onu susturmasında.. Doğru mu ; değil elbette . Neyse sonuçta bitti , sevgi konusunda evet, seviyordu ama yeteri kadar değilmiş demekki benim için herkesle herşeyle mücadele edip bende kalmasına. Uğraşmaya gücü yada isteği yoktu belki bilmiyorum, haklısınız belki de. Görüşmeyi kestim ya, geriside gelecek, bu yazılanları düşündükçe her geçen an daha da soğuyorum zaten ondan...

ayrılman şart
düşünsene ikinci kadın mı olacaksın?
bunu kendinize yakıştırabiliyor musunuz
ayrılın anlasın hatasını
sizi bir anda yok sayıp gitmenin bedelini ödesin..

Canim bak sen yanlis anliyorsun kimse seni suclamamis sen iyi niyetinle bir birliktelik yasamak belki evlilik yasamak istemissin adam bosaniyormus zaten sende sorun yok fakat adam seni metres yerine koymaya calismis yarim akliyla burdakiler iste adamin sana bu muamele yapmasina izin verme demek istemis. Ulkede adam mi yok gitsin kariciginin yanina bi de kac yasina gelmis herif yok arkadas ben bitirdim sevdigim var deyip ailesinekarsi cikamiyorsa liseli bebeler kadar bile degildir yani ondan sevgili de olmaz koca da olmaz gitsin yalanlarini pabucumun kenarina anlatsin yokdokunmayacakmista filan kac yasinda herif ya sanki cocuk ben kadin halimde ailem bana zorla bisey yaptiramiyor o da adamim diye geziyor he mi ? Sen de onu sevgilim kocam olacak diye hayal ediyorsun bosver cacik olmaz hiyar haliyle kalsin mutludur.

Evet kızlar, finale geldik. Dün bir şekilde burada yazılanları okudukça içime fazlaca bir süphe düşünce, uzun araştırmalarım sonucunda, 3 yaşında bir erkek çocuğunun olduğunu öğrendim. Beni aradığında da ağzıma geleni sayıp, bi daha asla karşıma çıkma dedim, o telefonu yüzüne kapattım ve her yerden engelledim, artık ne arayabilecek, ne mesaj atabilecek. He evimi ve işyerimi biliyo ama kalkıp da karşıma çıkmaya cesaret gösterebileceğini hiç sanmıyorum. Arayamaz da bu saatten sonra...
Silip atmak için uğraşıp duruyordum, salak yerine konmuş olduğumu anlayarak silip atmış oldum. Gece şeytan çok dürttü, karısına herşeyi anlat uğraşsın şerefsiz diye ama kalitemi bozmayıp sessiz kalmaya karar verdim.

Karısı ve çocuğu için gerçekten üzüldüm şimdi bu karaktersiz şahsın. Karısı bilmeyi hak ediyor bence.

Karısı ve çocuğu için gerçekten üzüldüm şimdi bu karaktersiz şahsın. Karısı bilmeyi hak ediyor bence.

Allah bilir o ayrı yaşıyorum dediği süreç de, kadın memleketine yazlığına falan gitmiştir de , bu da boşluktan bana sarmıştır.
Valla bende beni 2,5 ay boyunca kekleyen adamın , şimdi ben gerçekleri öğrenip onu sildikten sonra, hiçbirşey yokmuş gibi evinde tatlı tatlı oturmasını hazmedemiyorum açıkçası. Madem yedi bir halt, karısı da öğrensin, herif uğraşsın istiyorum.
Ama yakın bir arkadaşım da diyor ki; bırak kendi haline Allaha havale et bulaşma hiç diyor. Engelliyor beni sabahtan beri..
Çok kafam karıştı

Yok mu kızlar bu konuda fikri olan? Karısını arayıp nasıl bir şerefsizle evli olduğunu anlatmak mı, yoksa çayıra salıp ne hali varsa görsün demek mi lazım?
Ki içim kesinlikle karısının sosyal medya hesabına gir, a'dan z'ye herşeyi mesaj olarak yaz, gerisini o şerefsiz düşünsün diyor , yoksa içim soğumayacak gibi...

bence bırakın Allahından bulsun.. çünkü belki karısının hiçbir şeyden haberi yok ve bu şekilde öğrenince yıkılacak..
belki de kadın manyak ve adamı bırakmıyo bilemezsiniz sonuçta iki aydır tanıyorum diyosunuz..
herşeyi unutmaya çalışıp yolunuza devam edin, sizi kandırdı ya o da elbet bulur belasını...

Bir yazıda okumuştum.Erkekler boşandığı ilk 2 yıl(boşandıkları eşlerini sevmeseler bile)boşluk hissi yüzünden kimi görseler aşık oldum sanırmış.kaldı ki bu adam 15 yıllık evliliğini bitirip hemen sizi bulmuş..eşine dönmüyor farzedin,yine bile sevgisinden bu kadar emin konuşmanız...bilemedim şimdi...

adam ıstemese kımse onu zorlayamaz
senı gercekden sevmıs olsa ben eskı karımdan coktan vazgectım gonlumu kazanan bırı oldu derdı ,cokta guzel bı fırsat varken elınde...
onunla devam etmenız sızı otekı kadın , 2. kadın ve yakışı kalmayan bı hale sokar...
kendınıze bu kotulugu yapmayın

karısına anlatınca ne olacak,emin olun böyle bir adamı 15 yılda her kadın çözer..biliyodur zaten kocasının ne mal olduğunu..sizin anlatacaklarınız sadece detayları olacaktır durumunun,acısını katmerletir belki biraz..ama sonra yine döner o mala sarılır acısını hafifletmek için..siz şimdi saflığınıza yanarsınız,ilerde vicdansızlığınıza..

evlenmesine gerek yok ki zaten hala boşanmamış söylediğinize göre. ama sakın böyle bir yanlış yapmayın beni seviyor diğe kendiniz yanlız ve yanlız kandırmış olursunuz olan size olur.. bir kere acı çekersiniz ve geçer ama hergün çekmekden daha iyi değilmi kesinlikle ayrılın

mesajlarına cevap vermeyerek acı çektire bilirsin tırnak arası acı ama çünkü adam seni zaten sevmiyor hiç cevap verip kendini üzme hayatını yaşa

bence Allaha havale et geç hiç uğraşmaya değmez

Ya bırak dönsün eski eşine.2aylıkmışsınız çok yeni.Hangi ara alıştın ki.Aralarına girme.Onların mazisi daha eski..Kafasını karıştırma..Bir erkek istemese bir kadını sorunlar canına tak ettiyse evlilik mevlilik dinlemez bırakır bir kadını emin ol..Demekki kurtulabilir bir evlilik aralarına girme..Nezaman boşanmış senle başlamadan önce..Yeni boşanmış bir erkekle olmak vebaldir

Canim sen dizi de mi izlemedin hep aynı yalanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…