• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşini 5 yıl unutamama

Kimse kimseyi unutamaz, bilinç kaybı yaşanmadıysa. Olanlar, durumlar kabul edilir ve hayata devam edilir sadece. Ha bu demek değil ki daha mutlu olunamaz ya da daha mutsuz ama kimse kimseyi unutmaz.
İnsan bir koku da bir şarkı da bir his de yıllar öncesine gidip yıllar önceki olayi çok net hatırlıyor ama hatırlayıp geciyor burada kadın hala unutamamış seviyor bu çok can sıkıcı bir durum değil mi😔

Arkadaşlar bugün bir arkadaşımın günü vardı beni davet etti sürecimi de biliyor normalde pek gitmem ama misafirlerinden benim tanıdıklarımda vardı ısrar etti gittim. Orada boşanıyor olduğumu söyledim bir tanesi boşanmanın çok zor olduğunu kendisinin de boşandığıni ama eşini unutamadığını söyledi. Ayrılalı 8 yıl tamamen bosanali 5 yıl olmuş ama hala unutamamış durum beni çok üzdü, bir insan eski eşini 8 yılda unutamaz mi bu mümkün mü.Ya ikeri de pişman olursam unutamazsam diye çok huzursuz oldum.
Ben evliyken kocami unutuyodum jzhshdhdhdh

İnsan bir koku da bir şarkı da bir his de yıllar öncesine gidip yıllar önceki olayi çok net hatırlıyor ama hatırlayıp geciyor burada kadın hala unutamamış seviyor bu çok can sıkıcı bir durum değil mi😔
Evet üzücü. SEVGİ süt değil ki bitsin :) gerçekten sevmiş olan unutamaz ve iyi yad eder. Sevmeyen de unutamaz aklına geldikçe beddua eder :) siz severken ayrılmak zorunda olanlardan mısınız? ( ayran gönüllüler ve zamane daldan dala konmayı marifet sananlar tanımım dışındadır)

Evet üzücü. SEVGİ süt değil ki bitsin :) gerçekten sevmiş olan unutamaz ve iyi yad eder. Sevmeyen de unutamaz aklına geldikçe beddua eder :) siz severken ayrılmak zorunda olanlardan mısınız? ( ayran gönüllüler ve zamane daldan dala konmayı marifet sananlar tanımım dışındadır)
Tam ne hissettiğimi bilemiyorum, dava açana kadar nefret ettiğimi sanıyordum ama şimdi içim acıyor, boşanma davası açtığıma hiç pişman değilim daha önce açmadığıma pişmanım 7 koca yılım gitti ama yine de içim acıyor 😔

Bende yeni ayrıldım ve unutamadım ancak sekiz sene surecegibide sanmıyorum kendime tabidigim maç süre 2 3 yıl insan nelere alışıyor ölüm en basiti
Ölümde insan sene dolmadan alışıyor. Sanırım geri dönmeyecek hissi gerçeği dönüyor ama ayrılınca hep bir umut kalıyor, bir beklenti. Yeni birisini bulana kadar unutulamıyor malesef. Herkeste ayni degil tabi

Ölümde insan sene dolmadan alışıyor. Sanırım geri dönmeyecek hissi gerçeği dönüyor ama ayrılınca hep bir umut kalıyor, bir beklenti. Yeni birisini bulana kadar unutulamıyor malesef. Herkeste ayni degil tabi
Çok doğru, ölüm de insan dönmeyeceğini biliyor, umudu kesiliyor ama ayrılınca acaba Birgün gelir mi, Birgün birleşir miyiz düşüncesi olabiliyor bu arkadaşta da eşinin evlenmemesi bile onun icin bir umut olmus adam evlenseydi çok üzülür, acısını yaşar artık mümkün olmayacağını görürdü.Takinti haline de gelmiş olabilir ama çok üzücü bir durum yıllarca bir adamı düşünmüş önüne bakmamış, anne olmamış 😔

neyi unutamamış acaba gece çıkardığı gaz kokusunu mu unutamamış. tr erklerini biliyoruz zaten spor yapmazlar şekerpare göbekli ağzı çay sigara kokar. gece tıkanırcasına yer. bide sanki zorla boşamışlar gibi..

Ailesine bağlı olması normal değil mi anne babası sonuçta insan silip atamaz ki
Zamanla yerine otururdu belki
Ailesine bağlılık tabi ki güzel ama buna bağımlılık demek daha doğru, annesi, babası küçük büyük kardeş ne derse onlar doğru ona göre hareket etmeliydik, birsey olmadığı halde annesi, ablası kırılır biz buna alındık derlerdi eşime,eşim burnumdan getirir özür dile derdi. Bi yere gidecez plan yapardık annesi şuan sırası mı derdi oğlunun kafasına yatardi gidemezdik.Hep düzelir belki diye bekledim gittikçe daha kötü oldu.

Yeni biri isteği yok kendimi yokluyorumda eskisi dünyadaki en kotu insan olsada yok yani cikaramiyorum kafamdan saplantiya dönmüştür belkide normal olmadığının farkindayim

Ben de 13 senedir unutamadım, ondan resmen kurtulduğum anda yaşadığım o müthiş güzel duyguları.
Arkadaşım insanlar ölen evlatlarını anne babalarını unutuyor, 5 sene birini unutamamak mümkün mü?
5 sene birini unutamadım tribine giren biri ya saplantılıdır ya da iyi birini bulamamıştır boşluktan öyle sanıyordur.

Ailesine bağlılık tabi ki güzel ama buna bağımlılık demek daha doğru, annesi, babası küçük büyük kardeş ne derse onlar doğru ona göre hareket etmeliydik, birsey olmadığı halde annesi, ablası kırılır biz buna alındık derlerdi eşime,eşim burnumdan getirir özür dile derdi. Bi yere gidecez plan yapardık annesi şuan sırası mı derdi oğlunun kafasına yatardi gidemezdik.Hep düzelir belki diye bekledim gittikçe daha kötü oldu.
Anladım en iyisi olmuş o zaman üzülmeye gerek yok

Bende öyle düşünüyorum 8 sene korkunç ama 2 3 sene bile unutulmazsa insan yaşlanır zaten üzüntüden 🤕

Boşanmadim ama boşanan arkadaşlarımın hespi ama hepsi şükür duasi etti. Tanıdığım hiçbir kadin eski eşinin arkasından yas tutmadi. Boşanma raddesine gelene kadar kendilerinden nefret ettiriyorlar

Ben de 13 senedir unutamadım, ondan resmen kurtulduğum anda yaşadığım o müthiş güzel duyguları.
Arkadaşım insanlar ölen evlatlarını anne babalarını unutuyor, 5 sene birini unutamamak mümkün mü?
5 sene birini unutamadım tribine giren biri ya saplantılıdır ya da iyi birini bulamamıştır boşluktan öyle sanıyordur.

13 yıl önce boşanmışsınız ve hayat güzel gidiyor diye yorumluyorum , umarım çok daha iyi olur

Hayat bu süreçte nasıl gelişti

Biz yeni boşananlar olarak merak ediyoruz :)

Boşanmadim ama boşanan arkadaşlarımın hespi ama hepsi şükür duasi etti. Tanıdığım hiçbir kadin eski eşinin arkasından yas tutmadi. Boşanma raddesine gelene kadar kendilerinden nefret ettiriyorlar
Ne güzel maşallah arkadaslariniza 🧿
Boşanma raddesine gelene kadar nefret ettiriyorlar ama biraz zaman geçince insan şimdi ne olacak iyi mi yaptım diyor🤕

13 yıl önce boşanmışsınız ve hayat güzel gidiyor diye yorumluyorum , umarım çok daha iyi olur

Hayat bu süreçte nasıl gelişti

Biz yeni boşananlar olarak merak ediyoruz :)
Teşekkür ederim hepimizin hayatı çook daha iyi ve güzel olur inşallah, evet ilk eşimden 13 sene önce boşandım.
Boşandıktan sonra 6 ay kadar toparlanma sürecim oldu bu süreçte psikolojik destek aldım ve karşı tarafla hiç iletişime geçmedim artı düşünmemek için onlarca hobi edindim o dönem,
6 aydan sonra işe başladım zaten o kadar çok çalışıyordum ki düşünmeye vaktim bile olmuyordu sonra baktım işler hafifleyince de aklıma gelmiyor, atlatmışım :)
Sonrası zaten farklı farklı hatalar, yaşanmışlıklar tecrübeler vs vs :) Şimdi benden önce hiç evlenmemiş ve benden 5 yaş küçük biriyle 2 yıldır evliyim çok şükür ki mutlu ve huzurluyum :)

Bu arada o dönemde beni en çok yoran his öfkeydi ki bence hislerin en kuvvetlisi bu, insansın hata yapabilirsin karşındaki de insan o da hata yapabilir diye kendimi sürekli telkin ederek aştım bu hissi de,
bir de boşandığım için kendimi hiç eksik bir kadın olarak görmedim, hiç hakettiğimin azına razı gelmedim, güçlü bir kadınım her şeyin en iyisini en güzelini hakediyorum diye düşündüm hep toplumun aksine,
evlilik nasıl bir başarı değilse boşanmakta bir başarısızlık değil, şu an eminim yıllarım gitti emeklerim gitti diye düşünüyorsunuz ama gerek yok hayatın bir dengesi var siz bu yollardan geçmeliydiniz, o tecrübeleri edinmeliydiniz giden emeklere değil kazandığınız tecrübelere odaklandığınızda her şey süt liman oluyor :) Şuna inanın 5 sene sonra hatırladığınızda gülüp geçeceksiniz :) Bunu şiddet gören, aldatılan, aç kalan ve hastalanan, her türlü hakarete ve türlü sapkınlıklara maruz kalan ve akabinde boşanan bir kadın olarak söylüyorum :)

Back
X