Eski eşini unutamayan varmı?

Haticenurm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
9
-13
6
28
Kızlar bana akıl verin benim ilk evliliğim ilk başlarda çok güzel gidiyordu 4 yıl evli kaldık eşim tedavi yoluyla çocuk sahibi olduk. Ama en ufak tartışmalarımızda ailesi müdahele ediyordu. Ve yine birgün eşim beni dinleyip benim istediğimi yaptı ailesinin istediğini yapmadı diye kaynanam kaayınbabamı yollamış oğullarını almaya geldiler babası bu iş bitmiştir dedi eşimi alıp götürdü ramazanda tek başıma iki hafta o evde kaldım neyse tam herşey bitti artık diyordum eşim bir gün geldi eve beniöle ailemin yanınana el ele geçersen bir daha gitmiycem dedi bende bana bir laf söylerlerse dayanamam konuşurum dedim oda bir kişi bir laf söylerse elinden tutup ben çıkcam dedi neyse gittik ailesinin yanına aksam kimse bişey diyemedi kaynanam barıştık diye karşıma bile çıkmadı herkes dolduruyordu onu eşim beni dinliyor diye. Barıştık ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk olmuyodu biz şok olduk eşim utrason sonucuyla ailesinn yanına sevinçten bağıra bağıra gittik. Neyse kızımız oldu eşim böyle rahat bir insandı içinde kötülğk yok ama samimi konuşurdu yakın çevresiyle çalıştığı yerin patronu aramıza girdi beni ona onu bana doldurmaya başladı ona benim çok kilo aldığımı artık böyle zayıf insanlarla takılması gerektiğini söyleyen şerefsiz patron banada eşin seni aldatıyor benimle eve geç kaldığı zamanlar kızlarla geziyor farkındaysan telefonları açmıyor diyip fiyneyi verdi tartışmalarımız başladı ve eşimi çok seviyordum ama güvenim kırılmıştı ve bir kaç defa instagramda yabancı kızlara mesaj attığını gördüm swnle kavgalıyken boşluğuma denk geldi demişti ben boşanma davası açtım çünkü eşimi yine ailesi yanına aldı ve 5 ay eve yollamadılar açmı susuzmu kimse sormadı o boşanmak istemedi çok yalvardı çocuğymz var büyüyüne kadar bari idare edelim dedi kızım 1. 5 yaşındayken ayrıldım ayrıldıktan sonra bunalıma girdim ailemin yanında aileem çok baskıcı insanlar ve bir arkadas araclıgıyla 4 ay sonra biri istemeye geldi beni oda evlenip ayrılmıs iki çocuğu var ben eski eşime mesaj attım bak böyle böyle durum ne yapayım dedim ve arada 16 saatlık mesafe yol var eşimden gitme bişeyleri düzeltiriz dsmesini bekledim ama demedi git evlen kızım güzel yuvada büyüsğn dedi nişanlandım ama aklım çok katışıktı ailemde gönderme çabasındaydı nişanlıyken bana pişmanmısın ayrıldığına diye mesaj attı evet dedim bana yine evlen benden umut bekleme dedi bende sinirlendim tamam ben evlenecem ama sen çok pişman olacaksın dedim nikaha 3 gün kala beni aradi dediki gitme gel çözüm bulalım tekrar biraraya gelelim dedim artık çok geç benim için sıfırdan evlenir gibi hazırlık yapıldı bu insanları hiçe sayamam o çocuklar bana anne diyor dedim ve evlendım şuanki eşim çok iyi ama ben eski eşimi unutamıyoruö oda sürekli durumlarıma bakıyor whatsap ve durumları açık paylaşıyor ben bittim artık yaşamak istemiyorum felan yazıyor bende mutlu değilim ne yapacam bilmiyorum tekrar ayrılırsam ailem yaşatmaz beni ama hiç mutlu değilim

Çok üzüldüm hikâyenize. Fakat keşke acınız geçmemişken,aklınızda bitirememişken evlenmeseydiniz .Eşinizn yanlış yaptığı iki şey; başkalarına yazması,siz tekken ac mi susuz mu düşünmeyip tekrar yanınıza dönmemesi olmuş. Sizinde bitirememişken yeni bir evlilik yapmanız hatanız.Bundan sonra dönmek çok daha zor gibi hakkınızda hayırlısı olsun .Benzer bir durumu arkadaşım yaşadı biraz zaman aldı ama şuan unuttu ve eşini seviyor mutlu yani.

Aklima adnan ziyagilin kucuk oglu geldi.oda bihtere anne diyordu ne umutlarla evlenmisti. Anne dedirtti cocuga sonra gitti behlulle neler yalti behlulu unutamadi.oda adnani kandirdi ayni sizin yeni esinizi kandirdigi gibi. Sonunuz benzemesin insallah. Ben soylueymmmde

Ailesi oğullarını götürdü, bitti bu iş dedi...
Bu cümleden sonra bu evliliğin yürümeyeceğini anladım yani...
Sanki o yeni gelin sen erkek ...
Artık evlisin üstelik..Bence çıkar aklından mutlu olabilsen olurdunuz zaten...Oğullarını götürdüler ne ya kendi fikri zikri yok muydu??

Ç
Çok üzüldüm hikayenize, insan yaşamadan da yorum yapamıyor ama şu an ki eşiniz iyiyse bence tövbe edip, şu anki evliliğinize bakın, eski eşinizden size hayır geleceğini düşünmüyorum, olmayınca olmuyor emin olabilirsiniz.

Eski eşin bildiğin ezikmiş. Ailesi aldı götürdü nedir ya. Ailesine karışmayın diyemiyor mu?

Patronu zayıflarla görüş diyor, zayıf kadınlara yazıyor. Adam sokma akılla yaşıyor. Düğünden önce haber veriyorsun, gelemiyor. Ondan bir cacık olmaz.

Şimdi eşini bıraksan biraraya gelseniz 3 gün sonra yine alır anası götürür onu. Hayır yok o
ndan size...

Ya kusura bakma ama çok güldüm eşini evden almislar baba evine götürmüşler o da gitmiş . Ve sen bu adamı mi ozluyorsun. Adam olsa kızım mutlu bi yuvada büyüsün evlen demez.. tedirgin olur senden nefret bile etse elin adamı dünyanın binbir türlü hali var kızıma zarar gelir mi diye baba refleksi ile tedirgin olur...
Neyini ozluyorsunuz? Çocuğuna baba dahi olamamış annesi almış götürmüş adamı özlemek te ne bileyim ... Sonuçta yetişkin gibi davranamadiği için cocuğunz babasından mahrum kalarak büyüyor. . Sırf bu yüzden daha çok kinlenir insan.
Keşke aileniz baskıcı da olsa evlenmeseydiniz sonuçta kimse dayak atmayacakti en fazla biraz surat asar dirdir ederlerdi...
Bunu çekmemek için elin adamının günahına girmeye gerek yoktu.. İyi bir insan ve evliliğin güzel gitmesi mi adamın suçu. . Sizin gibi insanlar seviyor sanki mutsuz olmayı. .
Böyle birşey hadi içinizden geçti Estağfurullah çekin dile vurmayın yazıya aktarmayın yüzünüz kizarmalı. . Eşinizé çok üzüldüm bazı kadınlara iyilik yaramıyor. ..

Hala watsaptan paylaşım kontrol etme Vs ... Herşey bedenen aldatma değildir hanımefendi bu yaptığınız da aldatma... şimdi ki esiniZe yaptığınız çok çok ayıp. .. nefsiné uymayıp kendinize çeki duzen vermelisiniz...

Madem yeni Eşiniz iyi mutlu olmak sizin elinizde,önünüze bakın ve mutlu olun. Anlattıklarınıza göre eski Eşiniz ne sizi ne de başkasını mutlu edecek biri değil, kurtulduğunuza şükredin. Şeytanın aşk hilelerine kanmayın unutulmayacak tek yönü karaktersizliğiymiş

Sokma akıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…