Eski eşini unutamayan varmı?

Siz eski este takinti yapmissiniz,kendisi akli basinda adam olsa anasi babasi gelip alamazdi evinden,psikolojik destek alin,
Yeni evlendiginiz kisiye ayip,
Eskisiyle yeniden denesenizde duzelmezdi ,evlilik sorumlulugu alacak adam degil,cocukla ortada birakmis sizi,yazik degil mi ?
Yuvanizin kiymetini bilin

Aklinizda baskasi varken keske suanki esinizle evlenmeseydiniz.. en azından bir sure bekleseydiniz.
Olan olmus artık onunuze bakın adami ailesi alip alip gidiyormus cocuk gibi.. ne hayir bekliuosunuz bu saatten sonra ondan yapmayın etmeyin lütfen durumlarina falan bakmayin eskinin
İnsanlar yuva kuramiyor kuracak birini bulamıyor. Yuvaniza sahip cikin simdiki esinize yazik ona en cok uzuldum

Çok ilginç bir konu , niye aklında kaldı ki ? Ne iyiliğini gördün bu adamın ? Zor zamanında yanında mı durdu ? Çocuğunu ve karısını koruyup kolladı mı ?
El akıllı biri , gel deyince giden , bak bu zayıf buna bak deyince bakan beyin tutulması yaşayan biri .
Kızım mutlu bir aile ortamında büyüsün mü dedi gerçekten ? Sonrasında da nikaha bilmem kaç gün kala deneyelim mi diyor?
En nefret ettiğim şey net olmaması karşımdakinin.
Evlendiğiniz kişiyi ve çocuklara anne olmaya odaklanın bence .
Hem siz zaten çalışıyorsunuz niye ailenizin baskısıyla evlendiniz ki ? 1+1 ev tutun oturun. Gerekirse anneniz çocuğa bakmaya gelsin . Nafakasını alın bakıcıya verin .
Ne bileyim garipsiniz valla .

Ve bir yıllık konu hortlar...
Ama merak ettim konu sahibi, hangi eşine karar verdin?

Kızımız(!) iyi bir yuvada büyüsün diyen evden çöp torbasi gibi alinan eşe mi?
Yoksa düşüncelerinizle hâlâ eski eşle aldattiginizin, sizi oldugunuz gibi kabul eden yeni eşle mi?

Eski esinin whatsappta paylastigi durumlar kafani karistiriyor. Onu takip ettigin surece unutamazsin, yeni hayatina da adapte olamazsin.
Eski esinle ikinci kez tekrar deneseniz yine olmayacakti. Ayni kisiyle tekrar deneyenler tekrar ayriliyor, olmuyor. Yasanmisliklar varken, eski yasananlar en ufak tartismada ısıtılıp isitilip onune konuyir. Sen onu aramisdin, o da evlen demis. Sonradan oismanlik sozleri soykemwsi sadece kafani karistirmasi icin. Gercekten yeniden isteseydi, evlenme derdi.

Kızlar bana akıl verin benim ilk evliliğim ilk başlarda çok güzel gidiyordu 4 yıl evli kaldık eşim tedavi yoluyla çocuk sahibi olduk. Ama en ufak tartışmalarımızda ailesi müdahele ediyordu. Ve yine birgün eşim beni dinleyip benim istediğimi yaptı ailesinin istediğini yapmadı diye kaynanam kaayınbabamı yollamış oğullarını almaya geldiler babası bu iş bitmiştir dedi eşimi alıp götürdü ramazanda tek başıma iki hafta o evde kaldım neyse tam herşey bitti artık diyordum eşim bir gün geldi eve beniöle ailemin yanınana el ele geçersen bir daha gitmiycem dedi bende bana bir laf söylerlerse dayanamam konuşurum dedim oda bir kişi bir laf söylerse elinden tutup ben çıkcam dedi neyse gittik ailesinin yanına aksam kimse bişey diyemedi kaynanam barıştık diye karşıma bile çıkmadı herkes dolduruyordu onu eşim beni dinliyor diye. Barıştık ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk olmuyodu biz şok olduk eşim utrason sonucuyla ailesinn yanına sevinçten bağıra bağıra gittik. Neyse kızımız oldu eşim böyle rahat bir insandı içinde kötülğk yok ama samimi konuşurdu yakın çevresiyle çalıştığı yerin patronu aramıza girdi beni ona onu bana doldurmaya başladı ona benim çok kilo aldığımı artık böyle zayıf insanlarla takılması gerektiğini söyleyen şerefsiz patron banada eşin seni aldatıyor benimle eve geç kaldığı zamanlar kızlarla geziyor farkındaysan telefonları açmıyor diyip fiyneyi verdi tartışmalarımız başladı ve eşimi çok seviyordum ama güvenim kırılmıştı ve bir kaç defa instagramda yabancı kızlara mesaj attığını gördüm swnle kavgalıyken boşluğuma denk geldi demişti ben boşanma davası açtım çünkü eşimi yine ailesi yanına aldı ve 5 ay eve yollamadılar açmı susuzmu kimse sormadı o boşanmak istemedi çok yalvardı çocuğymz var büyüyüne kadar bari idare edelim dedi kızım 1. 5 yaşındayken ayrıldım ayrıldıktan sonra bunalıma girdim ailemin yanında aileem çok baskıcı insanlar ve bir arkadas araclıgıyla 4 ay sonra biri istemeye geldi beni oda evlenip ayrılmıs iki çocuğu var ben eski eşime mesaj attım bak böyle böyle durum ne yapayım dedim ve arada 16 saatlık mesafe yol var eşimden gitme bişeyleri düzeltiriz dsmesini bekledim ama demedi git evlen kızım güzel yuvada büyüsğn dedi nişanlandım ama aklım çok katışıktı ailemde gönderme çabasındaydı nişanlıyken bana pişmanmısın ayrıldığına diye mesaj attı evet dedim bana yine evlen benden umut bekleme dedi bende sinirlendim tamam ben evlenecem ama sen çok pişman olacaksın dedim nikaha 3 gün kala beni aradi dediki gitme gel çözüm bulalım tekrar biraraya gelelim dedim artık çok geç benim için sıfırdan evlenir gibi hazırlık yapıldı bu insanları hiçe sayamam o çocuklar bana anne diyor dedim ve evlendım şuanki eşim çok iyi ama ben eski eşimi unutamıyoruö oda sürekli durumlarıma bakıyor whatsap ve durumları açık paylaşıyor ben bittim artık yaşamak istemiyorum felan yazıyor bende mutlu değilim ne yapacam bilmiyorum tekrar ayrılırsam ailem yaşatmaz beni ama hiç mutlu değilim
Dimi bizi mutlu eden değilde acı çektiren ailesi e ezdiren. Ya ailem yada yoksun diyen birileri nede vazgeçilmezler. Lütfen artık mutlu olmaya bakın. Kimse acindan ölmüyor . Onun pişman olmasini izlemeyin. Ömür boyu diyemesede ne kaçırdığını gösterin. Hayır gelseydi sizi 5 ay yalnız birakmazdi. Bazı insanlar gerçekten sorumsuz büyür ve yaşar. Geride kalan gözü yaşlı kadın ve babasız büyüyen çocuklar.

Neyini özlüyorsun eski eşinin hani değecek biri olsa neyse de değmez o ezik ve sünepe için bence eşine sıkı sıkı sarıl çünkü onuda kaybedersin sonrada şimdiki eşin için üzülürsün.

Umarım bir hata yapmazsınız...adam sahip çıksa o zaman çıkardı. denenmişi tekrar denemek farklı bir sonuç çıkarmaz. Sevgi neydi...sevgi emekti. Yeni yuvaniza cocuklariniza sahip çıkın.

Kızlar bana akıl verin benim ilk evliliğim ilk başlarda çok güzel gidiyordu 4 yıl evli kaldık eşim tedavi yoluyla çocuk sahibi olduk. Ama en ufak tartışmalarımızda ailesi müdahele ediyordu. Ve yine birgün eşim beni dinleyip benim istediğimi yaptı ailesinin istediğini yapmadı diye kaynanam kaayınbabamı yollamış oğullarını almaya geldiler babası bu iş bitmiştir dedi eşimi alıp götürdü ramazanda tek başıma iki hafta o evde kaldım neyse tam herşey bitti artık diyordum eşim bir gün geldi eve beniöle ailemin yanınana el ele geçersen bir daha gitmiycem dedi bende bana bir laf söylerlerse dayanamam konuşurum dedim oda bir kişi bir laf söylerse elinden tutup ben çıkcam dedi neyse gittik ailesinin yanına aksam kimse bişey diyemedi kaynanam barıştık diye karşıma bile çıkmadı herkes dolduruyordu onu eşim beni dinliyor diye. Barıştık ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk olmuyodu biz şok olduk eşim utrason sonucuyla ailesinn yanına sevinçten bağıra bağıra gittik. Neyse kızımız oldu eşim böyle rahat bir insandı içinde kötülğk yok ama samimi konuşurdu yakın çevresiyle çalıştığı yerin patronu aramıza girdi beni ona onu bana doldurmaya başladı ona benim çok kilo aldığımı artık böyle zayıf insanlarla takılması gerektiğini söyleyen şerefsiz patron banada eşin seni aldatıyor benimle eve geç kaldığı zamanlar kızlarla geziyor farkındaysan telefonları açmıyor diyip fiyneyi verdi tartışmalarımız başladı ve eşimi çok seviyordum ama güvenim kırılmıştı ve bir kaç defa instagramda yabancı kızlara mesaj attığını gördüm swnle kavgalıyken boşluğuma denk geldi demişti ben boşanma davası açtım çünkü eşimi yine ailesi yanına aldı ve 5 ay eve yollamadılar açmı susuzmu kimse sormadı o boşanmak istemedi çok yalvardı çocuğymz var büyüyüne kadar bari idare edelim dedi kızım 1. 5 yaşındayken ayrıldım ayrıldıktan sonra bunalıma girdim ailemin yanında aileem çok baskıcı insanlar ve bir arkadas araclıgıyla 4 ay sonra biri istemeye geldi beni oda evlenip ayrılmıs iki çocuğu var ben eski eşime mesaj attım bak böyle böyle durum ne yapayım dedim ve arada 16 saatlık mesafe yol var eşimden gitme bişeyleri düzeltiriz dsmesini bekledim ama demedi git evlen kızım güzel yuvada büyüsğn dedi nişanlandım ama aklım çok katışıktı ailemde gönderme çabasındaydı nişanlıyken bana pişmanmısın ayrıldığına diye mesaj attı evet dedim bana yine evlen benden umut bekleme dedi bende sinirlendim tamam ben evlenecem ama sen çok pişman olacaksın dedim nikaha 3 gün kala beni aradi dediki gitme gel çözüm bulalım tekrar biraraya gelelim dedim artık çok geç benim için sıfırdan evlenir gibi hazırlık yapıldı bu insanları hiçe sayamam o çocuklar bana anne diyor dedim ve evlendım şuanki eşim çok iyi ama ben eski eşimi unutamıyoruö oda sürekli durumlarıma bakıyor whatsap ve durumları açık paylaşıyor ben bittim artık yaşamak istemiyorum felan yazıyor bende mutlu değilim ne yapacam bilmiyorum tekrar ayrılırsam ailem yaşatmaz beni ama hiç mutlu değilim
Bence aklını kullan şu anki evliliğin madem iyi sahip çık..önceki adam olsaydı ayrılık olmazdı zaten

Back
X