Eski eşini unutamayan varmı?

Konu aşırı fake geldi, bilemiyorum. :işsiz:
Değilse de günahınızı almayayım..Diyecek pek bir şey de yok. Bu kafayla bu evliliğinizde de adam kaçabilir. Ya da ailesi alıp götürür belki, tarih tekerrürden ibarettir sonuçta..

Olayların neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. O sabilere ve yeni eşinize üzüldüm sadece.

Hiç masum bir kadın değilsiniz. O zaman başka adamla evlenmeseydinız ? Eski eşinizi hala gözetlemekte neyin nesi? Aldatmak sadece fiziksel değildir. Suanki eşinize üzüldüm ama ilahi adalet diye birşey var. Sizin bu Aldarmak saymadiığınız ama aslında suanki eşinize yaptığınız seyin hesabını zaten allah sizden çıkaracak. Şuan ki eşiniz belki başka bir kadını sever sizi bırakır belki bu durumu anlar sizden ayrılır ama mutlaka bir şey olur. Umarım anlar sizin onu aldattiginizi!! Sizin gibi kadınlara da eşiniz gibi ise yaramaz adamlara da asla saygı duymadım duymayacağım.
Saçma sapan hayatlarınıza masum insanları da dahil edip onlarında günahlarına giriyorsunuz. Allah sizin gibilerle karsilastirmasin

Mune Mune böyle ahlaksız konuları okumak istemiyorum ya herkes birileriyle evleniyor başkalarını seviyor. Bu insanlarda cidden ar namus kalmamış. Aldatmayı saadece fiziksel sanıyorlar. Bence bu konu sahibi banlanmali.

Sizi anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum kınamakta istemiyorum asla ama hala eski eşim diyorsunuz ya cahillik resmen bu
Rabbim bizim gözlerimizi arkaya takmış biz milletçe öne bakmak nedir bilmiyoruz hep bi arkada o gözler yapmayın allah aşkına
Çizmişsiniz bir yol devamını getirin işte
Şimdiki kocanıza bakın mutlu olun sevin sevilin

Ne dememizi bekliyorsun şimdiki seni seven sayan kocanı bırak boşan daha sonra eski kocana dön ondanda yine boşan
Aynı şeyleri yaşamayacakmısın sanıyorsunuz bide ailenizi karşınıza alıp dişmsn edeceksiniz pes yani
Çoluk çocuğun eline kalmış bu evlilik işi evcilik olmuş
Hala iski kicim iski kicim pes ya pes
şimdi ki kocanın suçu ne bacım neyi soruyorsun sen bize
Özleme kimseyi önüne bak şimdi ki eşinin sevgisini haket önce

İnsallah şimdi ki kocanız da eski karısını özlüyordur
size diyeceklerim bu kadar
İnsallah aklınızı başınıza alırsınız çok yazık.

Düşündüm düşündüm gözümde canlandıramadim.
Eşimi gelip babası alacak, o da gidecek 🤣
Ben 3.5 yaşında oğlumu kolundan tutup götüremem.
Ayrıca adam evlen kızım mutlu yuva da büyüsün demiş, babasıyla değil de yabancı adamla mutlu yuva vereceğinizi düşünen bir baba..
Neresinden tutsam olmadı.
Kızmayın ama neyini unutamadıniz ki bu adamın.
Ha aldatma olaylarına girmedim bile...

Kızlar bana akıl verin benim ilk evliliğim ilk başlarda çok güzel gidiyordu 4 yıl evli kaldık eşim tedavi yoluyla çocuk sahibi olduk. Ama en ufak tartışmalarımızda ailesi müdahele ediyordu. Ve yine birgün eşim beni dinleyip benim istediğimi yaptı ailesinin istediğini yapmadı diye kaynanam kaayınbabamı yollamış oğullarını almaya geldiler babası bu iş bitmiştir dedi eşimi alıp götürdü ramazanda tek başıma iki hafta o evde kaldım neyse tam herşey bitti artık diyordum eşim bir gün geldi eve beniöle ailemin yanınana el ele geçersen bir daha gitmiycem dedi bende bana bir laf söylerlerse dayanamam konuşurum dedim oda bir kişi bir laf söylerse elinden tutup ben çıkcam dedi neyse gittik ailesinin yanına aksam kimse bişey diyemedi kaynanam barıştık diye karşıma bile çıkmadı herkes dolduruyordu onu eşim beni dinliyor diye. Barıştık ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk olmuyodu biz şok olduk eşim utrason sonucuyla ailesinn yanına sevinçten bağıra bağıra gittik. Neyse kızımız oldu eşim böyle rahat bir insandı içinde kötülğk yok ama samimi konuşurdu yakın çevresiyle çalıştığı yerin patronu aramıza girdi beni ona onu bana doldurmaya başladı ona benim çok kilo aldığımı artık böyle zayıf insanlarla takılması gerektiğini söyleyen şerefsiz patron banada eşin seni aldatıyor benimle eve geç kaldığı zamanlar kızlarla geziyor farkındaysan telefonları açmıyor diyip fiyneyi verdi tartışmalarımız başladı ve eşimi çok seviyordum ama güvenim kırılmıştı ve bir kaç defa instagramda yabancı kızlara mesaj attığını gördüm swnle kavgalıyken boşluğuma denk geldi demişti ben boşanma davası açtım çünkü eşimi yine ailesi yanına aldı ve 5 ay eve yollamadılar açmı susuzmu kimse sormadı o boşanmak istemedi çok yalvardı çocuğymz var büyüyüne kadar bari idare edelim dedi kızım 1. 5 yaşındayken ayrıldım ayrıldıktan sonra bunalıma girdim ailemin yanında aileem çok baskıcı insanlar ve bir arkadas araclıgıyla 4 ay sonra biri istemeye geldi beni oda evlenip ayrılmıs iki çocuğu var ben eski eşime mesaj attım bak böyle böyle durum ne yapayım dedim ve arada 16 saatlık mesafe yol var eşimden gitme bişeyleri düzeltiriz dsmesini bekledim ama demedi git evlen kızım güzel yuvada büyüsğn dedi nişanlandım ama aklım çok katışıktı ailemde gönderme çabasındaydı nişanlıyken bana pişmanmısın ayrıldığına diye mesaj attı evet dedim bana yine evlen benden umut bekleme dedi bende sinirlendim tamam ben evlenecem ama sen çok pişman olacaksın dedim nikaha 3 gün kala beni aradi dediki gitme gel çözüm bulalım tekrar biraraya gelelim dedim artık çok geç benim için sıfırdan evlenir gibi hazırlık yapıldı bu insanları hiçe sayamam o çocuklar bana anne diyor dedim ve evlendım şuanki eşim çok iyi ama ben eski eşimi unutamıyoruö oda sürekli durumlarıma bakıyor whatsap ve durumları açık paylaşıyor ben bittim artık yaşamak istemiyorum felan yazıyor bende mutlu değilim ne yapacam bilmiyorum tekrar ayrılırsam ailem yaşatmaz beni ama hiç mutlu değilim
Allah yardımcın olsun 🙏 Ne demeli bilemedim. Ailesi götürdüğünde giden bir adama seviyordu beni deme boşver bacım hiç aklın karışmasın şimdiki eşim iyi diyorsun ona yönel yuvanda mutlu ol kimseye kanma.

Aylarca bi eş sizi yanlız bırakıyor ailesinin ağzına bakıyor üstüne aldatılıyorsun ve halen özledim diyorsun...bence sende ne istediğini bilmiyorsun diyorsunki birde şimdiki eşim ilk kez evlenir gibi herşeyi sıfırdan yaptı yazık değil mi o insana umut etmiş seninle evlenmiş düşünsene şimdiki eşin aynısını sana yapsa eski eşini özlese vs ve sen bunu duysan ne hissedersin? Biraz mantıklı olun yuvanıza sahip çıkın.

Böyle gelişimini tamamlamamış snei yarı yolda bırakan adamın nesini. Unutamadin Allah aşkına...eğer sıkıntılı oldugun dönemlerde konu felan actiysan izle onlari...ben eski eş kisine neden bu kadar sabrettim için kendime kızgınım keşke daha önce bosansaydim diyorum

Yazanlar yazmis, beğenip geçecektim ama dayanamadim..
Ailesi alip götürdü, aylarca gondermedi ne demek ya? Koskoca, evli barkli, ustelik cocuk sahibi adami kim nasil alir götürür de alikoyar? Demiyor mu siz ne yapıyorsunuz?
Simdi ölüyorum, bitiyorum paylasimlari da bu eziklikten.. Birak Allah askina, boylesinden ne koca olurdu ne baba..
Evlenmişsin ama evlenmeseydin bile bu şahısla olmazdi, olmamaliydi.. Kafani karistirmasi cok abes..

İnsanlar 2 yaşındaki çocuklarını evde tutamıyor zorla, aldılar gittiler, 5 ay göndermediler nedir? Şaka olmalı.

Üzüldüm durumunuza ama eşiniz de size sahip çıkamamış. Ailesini dinlemiş. Kendisi de güzel bi yava verebilirdi çocuguna ama çocugum güzel yuvada büyüsün git evlen demiş size. Barışsaydınız yine olmazdı emin olun.

Kızlar bana akıl verin benim ilk evliliğim ilk başlarda çok güzel gidiyordu 4 yıl evli kaldık eşim tedavi yoluyla çocuk sahibi olduk. Ama en ufak tartışmalarımızda ailesi müdahele ediyordu. Ve yine birgün eşim beni dinleyip benim istediğimi yaptı ailesinin istediğini yapmadı diye kaynanam kaayınbabamı yollamış oğullarını almaya geldiler babası bu iş bitmiştir dedi eşimi alıp götürdü ramazanda tek başıma iki hafta o evde kaldım neyse tam herşey bitti artık diyordum eşim bir gün geldi eve beniöle ailemin yanınana el ele geçersen bir daha gitmiycem dedi bende bana bir laf söylerlerse dayanamam konuşurum dedim oda bir kişi bir laf söylerse elinden tutup ben çıkcam dedi neyse gittik ailesinin yanına aksam kimse bişey diyemedi kaynanam barıştık diye karşıma bile çıkmadı herkes dolduruyordu onu eşim beni dinliyor diye. Barıştık ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk olmuyodu biz şok olduk eşim utrason sonucuyla ailesinn yanına sevinçten bağıra bağıra gittik. Neyse kızımız oldu eşim böyle rahat bir insandı içinde kötülğk yok ama samimi konuşurdu yakın çevresiyle çalıştığı yerin patronu aramıza girdi beni ona onu bana doldurmaya başladı ona benim çok kilo aldığımı artık böyle zayıf insanlarla takılması gerektiğini söyleyen şerefsiz patron banada eşin seni aldatıyor benimle eve geç kaldığı zamanlar kızlarla geziyor farkındaysan telefonları açmıyor diyip fiyneyi verdi tartışmalarımız başladı ve eşimi çok seviyordum ama güvenim kırılmıştı ve bir kaç defa instagramda yabancı kızlara mesaj attığını gördüm swnle kavgalıyken boşluğuma denk geldi demişti ben boşanma davası açtım çünkü eşimi yine ailesi yanına aldı ve 5 ay eve yollamadılar açmı susuzmu kimse sormadı o boşanmak istemedi çok yalvardı çocuğymz var büyüyüne kadar bari idare edelim dedi kızım 1. 5 yaşındayken ayrıldım ayrıldıktan sonra bunalıma girdim ailemin yanında aileem çok baskıcı insanlar ve bir arkadas araclıgıyla 4 ay sonra biri istemeye geldi beni oda evlenip ayrılmıs iki çocuğu var ben eski eşime mesaj attım bak böyle böyle durum ne yapayım dedim ve arada 16 saatlık mesafe yol var eşimden gitme bişeyleri düzeltiriz dsmesini bekledim ama demedi git evlen kızım güzel yuvada büyüsğn dedi nişanlandım ama aklım çok katışıktı ailemde gönderme çabasındaydı nişanlıyken bana pişmanmısın ayrıldığına diye mesaj attı evet dedim bana yine evlen benden umut bekleme dedi bende sinirlendim tamam ben evlenecem ama sen çok pişman olacaksın dedim nikaha 3 gün kala beni aradi dediki gitme gel çözüm bulalım tekrar biraraya gelelim dedim artık çok geç benim için sıfırdan evlenir gibi hazırlık yapıldı bu insanları hiçe sayamam o çocuklar bana anne diyor dedim ve evlendım şuanki eşim çok iyi ama ben eski eşimi unutamıyoruö oda sürekli durumlarıma bakıyor whatsap ve durumları açık paylaşıyor ben bittim artık yaşamak istemiyorum felan yazıyor bende mutlu değilim ne yapacam bilmiyorum tekrar ayrılırsam ailem yaşatmaz beni ama hiç mutlu değilim
Canım gelen gideni aratırmış ne yazık.
Yani anlıyorum seni ama duygu durum karışıklıklarına da yenik düşüp şimdiki eşini harcama derim.
Adam her şekilde seni kabul etmiş, sen onu kabul etmişsn çocukları sana anne demiş.
Hadi desek seni gaza getirsek eski eşine dönden eski KV gene başlayacak başka adamla oldu bilmem ne diye. Eski eşinin komple ailesini silmesi lazım muhtemel bi mutlu beraberlik için sence bu adam onu yapabilecek biri mi? Babasının elinden tutup gitmiş seni bırakmış çocuk gibi.
O seni harcamış arkadaşım çok üzgünüm. Sen şimd bu 2. Eşini tıpkı 1. Nin seni harcayıp gitmesi gibi harcarsan hayat sana bedel ödetir.
Yani çok üzgünüm. İşte ilk eşinin üzülmesi sana mesaj minvalinde gönderimler yapması seni duygusal açıdan acındırıp duygularını kabartması bile çocukça. Şimdimi anlamış geçmiş olsun yani.
Hani mutsuzsun, belki şimdiki eşine dokunasın bile gelmiyor. Korkmasan hemen koşacaksın eski eşine. Ama mantıklı da olmak lazım biraz iyi ölç biç.Ne desek boş gönül ferman dinler mi bilemem ama vereceğin kararların bedeli olur, bunu bilmek lazım. Adam seni gene yüzüstü bırakır kaç defa bırakmış eliyle başkasına vermiş diliylede git diyebilmiş. Biri gelir sen manyakmısın başka kadın mı kalmadı der yine başkalarına bakar o zamanda 2. Eşini ararsın.
Ne diyim uzun oldu biraz ama anlatabildim umarım.

Back
X