Eski eşinin adıyla hitap etmesi ?

Ağız alışkanlığı olabilir bende babama anneme yada kv me aşkım diyecekken son anda duruyorum. Düşünsene kv aşkım diyorum amaaann düşüncesi bile kötü

Bence yok ağız alışkanlığı olunca olabiliyor böyle. Eşinizle sakin bi şekilde konuşun bu durumdan rahatsız olduğunuzu biraz daha dikkat etmesini belirtin insanlık hali beyin dolu olunca olabiliyor böyle şeyler. Ben babama dayı diye seslendiğimi biliyorum kuzenlerim o şekilde seslendiği için hatta gelen erkek bi misafire abla diye hitap etmişliğim bile var

Evet ama eski eşin ys da eski sevgilinin adıyla hitap etmekle aynı Şeyler değil ki bunlar

Ama sonuçta alışkanlık ben eşimle ilk tanıştığım zamanlarda eski erkek arkadaşımın adıyla seslenecek de oluyordum aradan 4 yıl geçmiş olmasına rağmen. Bence tamamen geçmişten gelen bi alışkanlık. Tabi sen eşini iyi tanıyorsundur en doğru kararı sen verirsin biz burdan sadece fikir verebiliriz. E aradan 8 yıl geçmiş diyosun eğer aklı halen eski elinde olsaydı seninle neden evlensin ki bide bu yönden düşünmek lazım

başka sorunumuz yok sadece bu durum arada oluyor ve gercekten rahatsız oluyroum

Arkadaşlar bu akşam yine aynı şey oldu eşimle tartışıyorduk bana Tartışma anında birden bire ne diyorsun Ayşe sen diye çıkıştı bende ona Ayşe mi dedim sonra bana ne Ayşe si konuyu değiştirme dedi bu niye oluyor ????

Arkadaşlar bu akşam yine aynı şey oldu eşimle tartışıyorduk bana Tartışma anında birden bire ne diyorsun Ayşe sen diye çıkıştı bende ona Ayşe mi dedim sonra bana ne Ayşe si konuyu değiştirme dedi bu niye oluyor ????

Alışkanlık olabilir canım sevseydi ayrılmazdı canım.. bende arada bi eşime yanlışlıkla abi diyorum :)))

Ben esini anlayabiliyorum.zerre aklima gelmedigi halde bazen bende eski esimin adini dilimin ucuna getirip azcik kaçırabiliyorum sevgilime.
6 yildir onlarca defa adama eski esimin adini soyleyiverdim.
Bu sey gibi sanki annem bana seslenirken kardesimi soyler bazen teyzemlerin adini sayar
Dusunmekle alakasi yok ama emin olun

Ve sunuda eklemek isterim arada cocuk olmasa belki o isim aliskanligimiz yok olup giderdi.fakat telefonda da olsa cocuk adina konustugumuzdan dolayi dil aliskanligida olunca ve o ismi çocuktan dolayi kullanmayi birakmadigimizdan kaciyor iste

Ve sunuda eklemek isterim arada cocuk olmasa belki o isim aliskanligimiz yok olup giderdi.fakat telefonda da olsa cocuk adina konustugumuzdan dolayi dil aliskanligida olunca ve o ismi çocuktan dolayi kullanmayi birakmadigimizdan kaciyor iste
Bizimkinde de çocuk vsr çocuk oldupu için arada telefon konuşmaları oluyor belki de o Yüzden bilmiyorum ama çok sinir bozucu bir durum severek mi ayrıldı acaba diye düşünüyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…