- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
yeni eşininde yaşı büyüktür muhtemelen biz yaşlarında değil ve erkek onun için takmazGülüyormuş....cunku biliyor oda hicbir sekilde onunla alakasi olmayacagini
sadece alışkanlık mı acaba?Alışkanlıklar..
şüphelerin varsa da yapacağın bi şey yoksadece alışkanlık mı acaba?
o an eşini düşündüğün için mi?Ağız alışkanlığı olabilir bende babama anneme yada kv me aşkım diyecekken son anda duruyorum. Düşünsene kv aşkım diyorum amaaann düşüncesi bile kötü
yani sevgi ile alakası yok mudur? ben bunun için ayrılmayı bile düşündümYoo eşimi düşünmesemde alışkanlık olduğu için söyleyecek oluyorum son anda duruyorum.
Evet ama eski eşin ys da eski sevgilinin adıyla hitap etmekle aynı Şeyler değil ki bunlarBence yok ağız alışkanlığı olunca olabiliyor böyle. Eşinizle sakin bi şekilde konuşun bu durumdan rahatsız olduğunuzu biraz daha dikkat etmesini belirtin insanlık hali beyin dolu olunca olabiliyor böyle şeyler. Ben babama dayı diye seslendiğimi biliyorum kuzenlerim o şekilde seslendiği için hatta gelen erkek bi misafire abla diye hitap etmişliğim bile var
başka sorunumuz yok sadece bu durum arada oluyor ve gercekten rahatsız oluyroumAma sonuçta alışkanlık ben eşimle ilk tanıştığım zamanlarda eski erkek arkadaşımın adıyla seslenecek de oluyordum aradan 4 yıl geçmiş olmasına rağmen. Bence tamamen geçmişten gelen bi alışkanlık. Tabi sen eşini iyi tanıyorsundur en doğru kararı sen verirsin biz burdan sadece fikir verebiliriz. E aradan 8 yıl geçmiş diyosun eğer aklı halen eski elinde olsaydı seninle neden evlensin ki bide bu yönden düşünmek lazım
Alışkanlık olabilir canım sevseydi ayrılmazdı canım.. bende arada bi eşime yanlışlıkla abi diyorum :)))Merhaba arkadaşlar ,
Önceki konumdan bilenler bilir biz eşimle 2 senelik evliyiz Öncesinde 3 senelikte birlikteliğimiz var benle tanışmadan 8 yıl önce ilk eşinden ayrılmış birde çocukları var lütfen bana kızmadan yorum yapın eşim zaman zaman bana eski eşinin adıyla hitap ediyor hitap etmese de dilinin ucuna geliyor Ayşe diyecekken ayş deyip hata yaptığını anlıyor mesela bu gece de aynı şey oldu onu mu düşünüyorsun dediğimde kavga çıkıyor bu sözüm hakaretmiş o benle evlenmiş bu ne Biçim soruymuş vs vs kavga ediyoruz sonuç olarak neden ismimi karıştırıyorsun dediğimde bilmiyorum diyor sadece istemeden oluyor sebebini bilmiyorum diyor neden olabilir ?
Okuduğunuz için teşekkürler şimdiden gerçekten bu konuya çok takıldım ne yapmam gerekir.
Bu abi demekle aynı şey değil ki ama sordum biraz önce neden diye dediğinin farkında da değilAlışkanlık olabilir canım sevseydi ayrılmazdı canım.. bende arada bi eşime yanlışlıkla abi diyorum :)))
Bizimkinde de çocuk vsr çocuk oldupu için arada telefon konuşmaları oluyor belki de o Yüzden bilmiyorum ama çok sinir bozucu bir durum severek mi ayrıldı acaba diye düşünüyorum hepVe sunuda eklemek isterim arada cocuk olmasa belki o isim aliskanligimiz yok olup giderdi.fakat telefonda da olsa cocuk adina konustugumuzdan dolayi dil aliskanligida olunca ve o ismi çocuktan dolayi kullanmayi birakmadigimizdan kaciyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?