Eski eşinizin maaşı ne kadardı ve size ne kadar nafaka bağlandı ?

Herkese iyi akşamlar
Babalık davası açacağım bu yüzden nafaka konusunda kafamda az çok bişeyler canlansın istiyorum
çocuğun babasının maaşı neydi ve çocuk için size ödenen rakam nedir ???

Ne nafakası ? Konularınız ve anlattıklarınız gerçekse; önce çocuğun dünyaya gelmesini bekleyeceksiniz. Adam nüfusta tanıma yapmak istemezse; babalık davası açacaksınız. Dava kaç yıl sürer bilemeyiz.

Babalık davası lehinize sonuçlanırsa, çocuk adamın nüfusuna kaydedilecek. Sonra yeni bir dava açacaksınız; çocuğunuz için nafaka talep edeceksiniz.

Avukat arkadaşlar, unuttuğum bir şey var mı ? Hatam varsa lütfen düzeltin.

Önünüzde uzun bir yol ve çok masraf var. Şimdiden para biriktirmeye başlamalısınız.

Ekleyecegim bir sey yok canim sermin

Ben senin özelde kimlerle konuşup,akıl aldığını da merak ediyorum ya. Kim bu gizli metre sevici ya da -ciler
Özelde konuştuğu benim ama akıl vermiyorum kendisine. Hatta yanlış yaptığını anlattım uzun uzun. avukatlık tecrübesiyle neler anlattım kendisine. Ne olayları örnek verdim. Ama bana yazdıklarını, verdiği ayrıntıları bilseniz kanınız donar. Artık pes ettim ben de.

Herkese iyi akşamlar
Babalık davası açacağım bu yüzden nafaka konusunda kafamda az çok bişeyler canlansın istiyorum
çocuğun babasının maaşı neydi ve çocuk için size ödenen rakam nedir ???
Dava çok uzun ve avukat masrafı hiç de az değil. Nafakayla zengin olurum diyorsan Acun ilicali , Ali Ağaoğlu , Sakıp Sabancı vb gibi biri olması lazım , o adam da sana onu vermez. Okulunu oku , çocuğa da sen bakma mümkünse. Çocuk senin için yatırım aracı gibi görünüyor.

Biraz ipucu versen

Hiç uğraşmaya değmez bence ya. Asla normal düşünüp, hareket edecek biri değil. Adamin parası için gözü dönmüş, paradan başka bir sey yola getirmez kendisini.
Çocuğu da bu bakmasa bari yazık, evlatlık versin, düzgün bir aileye denk gelir belki. Yoksa ziyan olup gider annesine geçim kaynagi olacak diye.

Metres sevici dedim ama ben o kadar yorumundan, ortaya çıkan niyetinden sonra yanlış yaptığını söyleyen yazışmaların olacağını düşünemedim.

Mesajları ekran görüntüsü aldım. Eğer forumda birisi evli adam tarafından kandırılmış, yazık daha küçük kız o diye veya o bekar onun sadakat yükümlülüğü yok gibi saçma sapan duyar kasarsa yapıştıracam artık bu mesajları.

Bak daha çok meraklandim. Kız ne olur azıcık söyle

Evli adam tarafından kandırılmış yazık daha küçük kız o onun sadakat yükümlülüğü yok.

Kişisel bir merak için bir soru sormak istiyorum. Anne karnındayken alınan sıvı ile DNA testi istenemez mi ? Bu kadın için değil de gerçekten mağdur olan bir kadın denk gelirse diye aklıma takıldı.
istenebilir de o kadar acele babasının tespitini gerektirecek durum ne ola ki?
bir bebeğinin babasının kim olduğu 3-4 ay daha bilinmese kimseye bir şey olmaz
şüphe varsa mal filan varsa tedbir kararına filan gidilebilir sanıyorum (hukukçu değilim, genetikçiyim) ama ayy babası kim olduğu belli olmazsa hayat memat meselesi bir durum aklıma gelmiyor hiç

anne karnından sıvı almaya bile gerek yok şimdi anneden kan alarak bile bebek DNA'sı analizi yapılan yöntemler var ama gerek yok yani neden yapılsın ki?

not: böyle yöntemler sağlık amaçları için geliştiriliyor.

Üçün birini alırsın.
Öyle hemen gayri meşru çocuğu üzerinden paralar yağacak sanıyor kendisine. Dersini iyi çalışmadan girdiği işler boyunu aşmış farkında değil.
Adami tehdit ederse hayatı bile tehlikeye girebilir. Adamin kocaman çocukları vardir muhtemelen, böyle bir rezillik ortaya çıkmasın diye, öfkeyle ne yapacağını kim bilebilir?
Para diye diye neler yaşayacak daha haberi yok.

Anladım. İftiraya uğrayan bir kadın olabilir diye sordum. Malum ülkede belki benden degil diye ortada bırakılan çok fazla oluyor. Kişisel merakimdi çok teşekkür ederim.

Yani bu konu sahibi için sormadım. Gerçekten zor durumda olan bir kadın denk gelirse diye umarım yaşanmaz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…