- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Pembebulutlargibi
-
Fetal DNA testi var anne kanı alınıp bebeğin DNA sı ayrıştırılarak yapılıyor ama mahkeme zannetmiyorum ki bu çocuk benden değil dedi diye bu testi hamilelikte istesin. Tabi illaki yaptırmak isteyen olursa özelde parasını verip yaptırabilir diye düşünüyorum.Kişisel bir merak için bir soru sormak istiyorum. Anne karnındayken alınan sıvı ile DNA testi istenemez mi ? Bu kadın için değil de gerçekten mağdur olan bir kadın denk gelirse diye aklıma takıldı.
Ben de bu tarz yorumları okuyunca sizi etiketlerim artık.Mesajları ekran görüntüsü aldım. Eğer forumda birisi evli adam tarafından kandırılmış, yazık daha küçük kız o diye veya o bekar onun sadakat yükümlülüğü yok gibi saçma sapan duyar kasarsa yapıştıracam artık bu mesajları.
Ben yaptım ama yapıştırmadı.Ben de bu tarz yorumları okuyunca sizi etiketlerim artık.
Bilmediğim bir konuda bilgi verdiğin için teşekkür ederim.Fetal DNA testi var anne kanı alınıp bebeğin DNA sı ayrıştırılarak yapılıyor ama mahkeme zannetmiyorum ki bu çocuk benden değil dedi diye bu testi hamilelikte istesin. Tabi illaki yaptırmak isteyen olursa özelde parasını verip yaptırabilir diye düşünüyorum.
Bak daha çok meraklandim. Kız ne olur azıcık söyle
P Pembebulutlargibi kız gel kendin anlat doğruları merak ediyo insanlar. Senden dinlesinler.Evli adam tarafından kandırılmış yazık daha küçük kız o onun sadakat yükümlülüğü yok.
Bilmediğim bir konuda bilgi verdiğin için teşekkür ederim.Fetal DNA testi var anne kanı alınıp bebeğin DNA sı ayrıştırılarak yapılıyor ama mahkeme zannetmiyorum ki bu çocuk benden değil dedi diye bu testi hamilelikte istesin. Tabi illaki yaptırmak isteyen olursa özelde parasını verip yaptırabilir diye düşünüyorum.
Bana özelden at belki kız masum zavallı kandirildi. Hem erkek niye sadık değil karısınaP Pembebulutlargibi kız gel kendin anlat doğruları merak ediyo insanlar. Senden dinlesinler.
Kız enflasyon var diye evli kodamanlardan çocuk mu yapalımHerkes bana kızıyo ama adama kızan yok ? Kadın yine kadının düşmanı
Yatmasaymış benimle,madem kendinden yaşça küçük kızı skmesini biliyosun sonuçlarına ve sorumluluklarına katlanacaksın
Ha katlanmıyorsan ona göre aksiyon alınır.
Ben asla acımıyorum böyle adamlara bilmem kaç senelik karısını aldatmayacak o zaman aklını başına alıp karısının dizinin dibinde otursaymış ha ayrıca bir genç kız olarak bunu yapan tek ben değilim onlarca kız tanıyorum
bu devirde okuyup da ne oluyoruz bir baltaya sap olamıyoruz mezun olsam işe bile giremem torpille anca bulunuyor iş,atanmak desen zor. Ekonomik durumlardan dolayı bu tarz şeyler düşünmemiz gayet normal napcaktım fakirin tekiyle evlenip onun ailesinin ağız kokusunu mu çekecektim ? mutlu mu onlar yuvalarında ? ya zengin koca bulacaktım ya birina yamayacaktım kendimi bende birine yamandım keşke zamanında akıl ve izan sahibi olsaydınız da ülkeye sahip çıksaydınız biz gençler bu hale gelmezdik belki enflasyon ortada ister kızın ister dövün ama bunlar doğrulat ablalarım
Kız enflasyon var diye evli kodamanlardan çocuk mu yapalım
Baktım eee hayattan ne istediğine bağlı işte biraz neyseşeyma subaşı
petek ertüre
daha niceleri… bi onların yaşamına bak bide bize bak
Anne karnından almaya gerek yok. Anneden alınan kan ile yapılabilir.Kişisel bir merak için bir soru sormak istiyorum. Anne karnındayken alınan sıvı ile DNA testi istenemez mi ? Bu kadın için değil de gerçekten mağdur olan bir kadın denk gelirse diye aklıma takıldı.
Ne büyük marifet bravo. Böyle şeylere kafan basmış bir zahmet bu aklını iyi bir bölüm okumak için çabalasaydın belki atomu parçalardın. Kendini yamadın ha sen kendini avut bakalım o yamadığın adam çocuğu nüfusuna geçirecek mi?Herkes bana kızıyo ama adama kızan yok ? Kadın yine kadının düşmanı
Yatmasaymış benimle,madem kendinden yaşça küçük kızı skmesini biliyosun sonuçlarına ve sorumluluklarına katlanacaksın
Ben asla acımıyorum böyle adamlara bilmem kaç senelik karısını aldatmayacak o zaman aklını başına alıp karısının dizinin dibinde otursaymış ha ayrıca bir genç kız olarak bunu yapan tek ben değilim onlarca kız tanıyorum
bu devirde okuyup da ne oluyoruz bir baltaya sap olamıyoruz mezun olsam işe bile giremem torpille anca bulunuyor iş,atanmak desen zor. Ekonomik durumlardan dolayı bu tarz şeyler düşünmemiz gayet normal napcaktım fakirin tekiyle evlenip onun ailesinin ağız kokusunu mu çekecektim ? mutlu mu onlar yuvalarında ? ya zengin koca bulacaktım ya birina yamayacaktım kendimi bende birine yamandım keşke zamanında akıl ve izan sahibi olsaydınız da ülkeye sahip çıksaydınız biz gençler bu hale gelmezdik belki enflasyon ortada ister kızın ister dövün ama bunlar doğrulat ablalarım
emin misinizAnne karnından almaya gerek yok. Anneden alınan kan ile yapılabilir.
Şeyma subaşı olucam derken emrah tayfun olayına dönmesi yok mu aslflgşgşgşNe büyük marifet bravo. Böyle şeylere kafan basmış bir zahmet bu aklını iyi bir bölüm okumak için çabalasaydın belki atomu parçalardın. Kendini yamadın ha sen kendini avut bakalım o yamadığın adam çocuğu nüfusuna geçirecek mi?
Ne büyük marifet bravo. Böyle şeylere kafan basmış bir zahmet bu aklını iyi bir bölüm okumak için çabalasaydın belki atomu parçalardın. Kendini yamadın ha sen kendini avut bakalım o yamadığın adam çocuğu nüfusuna geçirecek mi?
Şeyma subaşı olucam derken emrah tayfun olayına dönmesi yok mu aslflgşgşgş
Kullandığı kelimelere bak ya rezalet ya hiç mi utanma olmaz insanda ya ar damarı çatlamışŞeyma subaşı olucam derken emrah tayfun olayına dönmesi yok mu aslflgşgşgş
İyi senin çocuk da dilenci gibi her gördüğü yerde hüüü hüü ağlar babası kabul etsin diye senden de hayattan da nefret eder bir ton psikolojik sorunu olur sen de marifet olarak zengin birine yamanmış olursun. Türk gençliği pırıl pırıl ya kafa zehiremrah tayfunu kabul etmişti ama
Ne aksiyon alacaksın sen ya?Herkes bana kızıyo ama adama kızan yok ? Kadın yine kadının düşmanı
Para yedirmedim ama annesineemrah tayfunu kabul etmişti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?