Eski eşinizin maaşı ne kadardı ve size ne kadar nafaka bağlandı ?

Kişisel bir merak için bir soru sormak istiyorum. Anne karnındayken alınan sıvı ile DNA testi istenemez mi ? Bu kadın için değil de gerçekten mağdur olan bir kadın denk gelirse diye aklıma takıldı.
Fetal DNA testi var anne kanı alınıp bebeğin DNA sı ayrıştırılarak yapılıyor ama mahkeme zannetmiyorum ki bu çocuk benden değil dedi diye bu testi hamilelikte istesin. Tabi illaki yaptırmak isteyen olursa özelde parasını verip yaptırabilir diye düşünüyorum.

Ben de bu tarz yorumları okuyunca sizi etiketlerim artık.

Bilmediğim bir konuda bilgi verdiğin için teşekkür ederim.

Bilmediğim bir konuda bilgi verdiğin için teşekkür ederim.
P Pembebulutlargibi kız gel kendin anlat doğruları merak ediyo insanlar. Senden dinlesinler.
Bana özelden at belki kız masum zavallı kandirildi. Hem erkek niye sadık değil karısına

Herkes bana kızıyo ama adama kızan yok ? Kadın yine kadının düşmanı
Yatmasaymış benimle,madem kendinden yaşça küçük kızı skmesini biliyosun sonuçlarına ve sorumluluklarına katlanacaksın
Ha katlanmıyorsan ona göre aksiyon alınır.
Ben asla acımıyorum böyle adamlara bilmem kaç senelik karısını aldatmayacak o zaman aklını başına alıp karısının dizinin dibinde otursaymış ha ayrıca bir genç kız olarak bunu yapan tek ben değilim onlarca kız tanıyorum
bu devirde okuyup da ne oluyoruz bir baltaya sap olamıyoruz mezun olsam işe bile giremem torpille anca bulunuyor iş,atanmak desen zor. Ekonomik durumlardan dolayı bu tarz şeyler düşünmemiz gayet normal napcaktım fakirin tekiyle evlenip onun ailesinin ağız kokusunu mu çekecektim ? mutlu mu onlar yuvalarında ? ya zengin koca bulacaktım ya birina yamayacaktım kendimi bende birine yamandım keşke zamanında akıl ve izan sahibi olsaydınız da ülkeye sahip çıksaydınız biz gençler bu hale gelmezdik belki enflasyon ortada ister kızın ister dövün ama bunlar doğrulat ablalarım

Kız enflasyon var diye evli kodamanlardan çocuk mu yapalım

Kişisel bir merak için bir soru sormak istiyorum. Anne karnındayken alınan sıvı ile DNA testi istenemez mi ? Bu kadın için değil de gerçekten mağdur olan bir kadın denk gelirse diye aklıma takıldı.
Anne karnından almaya gerek yok. Anneden alınan kan ile yapılabilir.

Ne büyük marifet bravo. Böyle şeylere kafan basmış bir zahmet bu aklını iyi bir bölüm okumak için çabalasaydın belki atomu parçalardın. Kendini yamadın ha sen kendini avut bakalım o yamadığın adam çocuğu nüfusuna geçirecek mi?

Şeyma subaşı olucam derken emrah tayfun olayına dönmesi yok mu aslflgşgşgş

iyi bi bölüm okumadığımı nerden biliyosun ?
o kadar eminim ki mezun olduğumda iş bulamayacağımdan

emrah tayfunu kabul etmişti ama
İyi senin çocuk da dilenci gibi her gördüğü yerde hüüü hüü ağlar babası kabul etsin diye senden de hayattan da nefret eder bir ton psikolojik sorunu olur sen de marifet olarak zengin birine yamanmış olursun. Türk gençliği pırıl pırıl ya kafa zehir

Ne aksiyon alacaksın sen ya?
Şurada fellik fellik adamdan kaç para koparırım diye aranıyorsun.
Seyma'nin tam tersi olan, ava giderken avlanip rezil rüsva olanlarda var onları da gör istersen. Peşine dustugun adamda Acun değil.
O adama bir şey olmaz ne yazık ki.
Olan para için harcanmış doğacak çocuğa olacak.
Sen de zaten para için kendi değerini biçmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…