Eski eşinizin maaşı ne kadardı ve size ne kadar nafaka bağlandı ?

O adamda az akıl varsa alır elinden çocuğu tam zamanlı Doğu Avrupa ülkesinden bir dadıya verir yine buna tek kuruş yedirmez. Ama şimdi olmaz o, çocuk büyüyünce alabiliyor.

O adamda az akıl varsa alır elinden çocuğu tam zamanlı Doğu Avrupa ülkesinden bir dadıya verir yine buna tek kuruş yedirmez. Ama şimdi olmaz o, çocuk büyüyünce alabiliyor.
Valla adam dediği gibi çook zengin güçlü biriyse tutacak avukatları ki zaten vardır. Düzeneğini kuracak, bu kadın çocuğa nasıl baksın zaten hem durumu yok hem de ahlak dışı işlerle uğraşıyor diye ayarlar düzeneğini. Doğar doğmaz da alır elinden.

Bence birincisi sadakat yükümlülüğü erkekte evli olan o.
Ayrıca bu kızın suçu yok bariz belli aklı melekelerinin yeterli olmadığı. Dolayısıyla ha beş yaşında çocuk ha bu kız. Her durumda adami suçlu bulurum.

Hadi paylaş artik öldük meraktan

Adam sizin şu an eşiniz değil ki sonrasında eski eşiniz olsun? Akıl var mantık var.

İlla örnek istiyorsanız onu da vereyim,arkadaşımın maaşı 86 bin. Eşine kendi gönlüyle 23 bin veriyor sadece. Çocukları yok,evlilik süresi de 6 ay.
Yani özür dileyerek söylüyorum o…. olmaya değecek bir miktar değil. Kaldı ki sizde resmi nikah da yok. Bugün parmağımın ucuyla alırım ben o maaşı,komple işe gitmeme gerek de yok.

Bir arkadaşım annesiz ve babasız büyüdü. Akrabaların evlerinde bir orada bir buarada. Okadar çalışkan akıllı bir kızdı ki. Var gücüyle okudu çalıştı kendi kendine yetti hep. Torpilsiz kimsesiz çalışkanlığı efendiligi dürüstlüğü ile iyi is kapıları hep açıldı ona. Evlendi çocuğu oldu evini aldı arabasını aldı yatırımlık evler dükkanlar aldı kirya verdi. Eşiyle çocuğuyla geziyor yiyor içiyor mutlu huzurlu rahat yaşıyor.

Birşeyler mazeret değil tercihler farklı. Kalite denebilir belki

konuyu bilmem de böyle binlerce kadın var hatta en tescilli milli olanı var bknz şeyma

Valla ben fakir kocamla çok mutluyum. En azından senin gibi arsizlar peşine düşmez

Iyyy bize abla deme

Bu aklı evveller sanıyor ki çocuk doğurdum tamam, ohh gelsin yatlar katlar. Sanki asmalı konağa veliaht veriyo kenarım. Adamın insafına kalıyorsun be. İdol aldığın kadınların biraz arkası vardı, uğraştıları herifler Türkiye’nin yüzde 3 kaymak tabakasından, onlara ulaşabilecek donanımı olan bir kadının zaten sırtı hiçbir şartta yere gelmez, okul kantininde tavuk döner kemiren, sevgilisinden kontör isteyen bıcır kendini kimlerle kıyaslıyor, akıl akıl ardıma takıl.

Konu sahibi de başta böyle duyar kastı, Şeyma Subaşı dedim ‘vicdansızsın kandırıldım vs’ dedi kk yı arkasına almak için,

4.5 aylık hamile olduğumu yeni öğrendim vs diye yalan atıyordu.

Ama bakın tam bir zengin avcısı olduğu ortaya çıktı. Bu tipler böyle, evli abazanlar bana da yürüyor hiç prim vermiyorum kimse kandırdı vs diye duyar kasamaz bana

Kızı yerden yere vuruyoruz ama inanılmaz sosyolojik bir analiz yapmış kız! Gençleri iş beğenmiyor diye düşünmeyen devlet konsomatris eskort ya da paralı metres her neyse buna teşvik ettiğini elbet tahmin edebilmeliydi ! Devlet anca şunu idrak etti hükumet değişirse ibneler rahatça gezecek ee ya bu ve bunun gibi gencecik kızlar paralı metres olunca din elden gitmiyor muydu ? Kopsun şu kıyamet artık bu dindar ülkeye fazla bile..

çocuk meselesinden siyasete siyasetten dine. bakalım konunun sonu nerede bitecekk

Hangi isse şöyle bacım boşa kpss 90+ alcam diye evde çoluk çocukla perişan olmayim

Niye sen reşit değil misin, akıl baliğ değil misin
kendisi de açıkça söyledi zaten kendini birine kaktırma derdindeymiş. o adamın karısının aklı yokmuş ciddi söylüyorum. Ben o duruma düşsem onuda adamı da parça pinçik ederim. Onur gurur ahlak diye birşey kalmamış bunlarda. Arkadaşında dediği gibi ar damarı çatlamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…