Eski eşinizin maaşı ne kadardı ve size ne kadar nafaka bağlandı ?

Banlanmissin ama eminim disaridan okuyosundur. O adam cocugu yasal olarak tanimadigi muddetce hic bisey alamazsin hatta lohusa halinle mahkemelerde kosusturup duracaksin. Ustune ev ve araba yapmasini bekliyosan onuda cok beklersin, yasal olarak boyle bir yukumlulugu yok. Adamin evli oldugunu zaten biliyomussun, iletisiminizin kesilme sebebi ise muhtemelen gebeligini soyledin, adamda kabul etmedi demi?
Madem bi is yapacaksin onuda dogru duzgun yapsaydin bari. Gelmis buradan hukuki konuyla ilgili fikir aliyosun. Kac yaşındasın bilmiyorum ama akilli bir kadin degilsin. Sacma sapan hayallerine gunahsiz bir yavruyu dahil etmissin. Ne malum bu adamin dunyayi ayaklarinin altina serecegi? Bak herkese cocugu anlatırım diye şantaj yapmayi planliyosan bu toplum erkeklerin metresinin ve gayrimesru cocugunun olmasini ticari iliskilerinde onemsemiyor. Yani adama hic bisey olmayacak. Olan sen ve o masum yavruya olacak. Allah o cocugu senden korusun

Kız Allah canını almasın niye başkasının konusunu yorumlar gibi yazıyorsun?

Ya sabah biri yorum yapmıştı bence bu konuyu siyasete bağlayacak polemik yaratmak istiyor konu fake diye. Konu fake ok de siyaset ne alaka demiştim. Gelsin buraya alnından öpecem o kimse.
Sen erkeksin bu arada.
Erkekler şeymayı ve öbürlerini böyle bilir mi acaba? Bence kadın ama fake olduğu kesin.

Düşünsenize adam şak diye çocuğu kabul ediyormuş, evladımsa bağrıma basarım diyormuş, annesinin bakacak maddi manevi durumu yok deyip velayet davası açıyormuş. 4,5 aylık hamileyken ölsün diye ilaç içmeye niyetlendi, çocuğun canından endişe ediyorum bakamaz çünkü pavyonda kariyer yapmayı düşünüyor diyormuş hakim de veriyormuş velayeti babaya. Konu sahibi de neyse ben de önümdeki maçlara bakarım deyip yeniden ava çıkıyormuş. Sonuçta organ müsait, her sene bir tane doğurabilir.

Tatlım sen çok akıllısın da senin gibi elli tanesini sıradan geçiren adam senden daha akıllıdır. Bu adamlar nezdinde değerinizin bedeli kira ve fatura ödemesidir. Biraz da çul çaput kozmetik. Zenginmiş milyardermiş özel uçakları varmış...Tükkanın önünde taburede takılan esnaf dayının teki bence.

Bir gün doğru düzgün birine denk gelip hoşlanır seversin ama geçmişin peşini bırakmaz. Hiç bir erkek senin gibi biriyle aile kurmak sevgili olmak evlenmek istemez. Kadınlar yaptığınızı öğrense sizi evlerine sokmaz.

Ben bu kısma katılıyorum koy u yaptığım bölüme.serefsz adamda ew tutup zevkinin keyfinin peşine düşmüş. Kızı yaşındaki kişiyle birlikte olmuş oda bulsun belasını.kiz rezil et şu adamı :) ama dikkat et öldürmesin fln.bide oturduğun ewe gelip gitmiş belki gizli kameraya da çekmisindir adamı.cunku cocukda planlı gbi

Bize ne ayol senin evli adamdan yaptığın çocuktan?
Yaptın da ne oldu o hastahanede tek doğuracaksin hazırlık yapmaya paran yok kontrole gitsen teksin bu mu layık olduğun şey?
Sigortan yok sen o çocuğu nasıl doktora götüreceksin onu düşün asıl.

emrah tayfunu kabul etmişti ama
Yıllar sonra, zar zor mahkemenin istediği dna testi sonucuna göre nüfusuna almak zorunda kaldı. Bir tane ev karşılığı da mirasından men etti. Yüzüne bile bakmıyor çocuğunun. Bu mu kabul etmek?

Adamlar boşandığı karısına nafaka vermemek için ne pislikler yapıyor karısının evliyken çektiği uygunsuz videolarını kullanan var. Herşey dizi filmlerdeki gibi değil ev alacaksınız hayallerini bırakın

Evli adam tarafından kandırılmış yazuh miniciiik demem ama sadakat yükümlülüğü yok derim, diyebilirim. Yok çünkü napalım yoook. Bu yaptıklarını aklamıyor ki zaten. Ben heriflerin allanıp ballanıp kadınların taşlanmasına karşıyım sadece. Herif aklamayan herkes metres gömme törenine katılabilir dkdkdmmd.

Aşko o herifler buraya gelmiyor ki yoksa çoksel fantazilerimiz var onlar üzerine. Adam senle yatmasaymış ama sen de bilerek hamile kalmasaymışsın, ne sandın gökten yağacak mı şimdi sana? Senin gibileri çok gördük, karıdan boşatamayınca atıldıkları k*çıkırık apartman dairesinde çürüyorlar. Bunlar yine en şanslıları. Kaç tane aklı evvel kız heder oluyor bu yolda haberin yok.Düşük bütçeli Şeyma seni.

Dün akşam konuyu okuyunca fake olmayabilir demiştim ama artık kesinlikle fake diyorum çünkü hiç bir kadın kendini bu derece düşürüp aşağılık hale getiremez. Bu kişi gercek olamaz. Mümkün değil yani.

emrah tayfunu kabul etmişti ama
Annesine verilen bi ev karşılığı. Anlaşma yapmışlardı diye hatırlıyorum, mirastan men için. Yıllar yıllar sonra. Babası tarafından asla kabul edilmedi o çocukcağız.

Ben mutluyum valla, senin etrafında mommok herifler var diye herkes aynı hayatın içinde cebelleşmiyor. Sizin gibilerin çoğu istese hayatını kurtarır tertemiz yaşar ama kim uğraşacak değil mi? Hazır daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…