Eski eşinizin maaşı ne kadardı ve size ne kadar nafaka bağlandı ?

iyi bi bölüm okumadığımı nerden biliyosun ?
o kadar eminim ki mezun olduğumda iş bulamayacağımdan
Konundan belli merak etme. Zannediyorsun ki adam altına araba ev çeker parasını yerim bu sayede ama senin iş nanay. Zira boşanan kadınlar bile bunları kocalarından alamıyor. Boşa yamamışsın bekar zengin bulsaydın belki bir ihtimal ama onlarda kendi denkleriyle takılırlar.

Kullandığı kelimelere bak ya rezalet ya hiç mi utanma olmaz insanda ya ar damarı çatlamış

valla ablalarım teyzelerim kusura bakmayın ama fakirin tekiyle evlenip onun yemeğini bulaşığını çamaşırı dırdırını anasını dadısını hiç çekemem siz yaptınız da noldu çok mu mutlusunuz ?
bu devirde kimse çalışarak kolay yerlere gelmiyor zaten zengin olan kara para dan kolay zengin oluyor şeyma ve ben gibiler en doğru yoldayız

Ya sabah biri yorum yapmıştı bence bu konuyu siyasete bağlayacak polemik yaratmak istiyor konu fake diye. Konu fake ok de siyaset ne alaka demiştim. Gelsin buraya alnından öpecem o kimse.
Sen erkeksin bu arada.

Kızım bu ülkede ekonomi hiç bir zaman iyi olmadı ki. Nasıl bahane bu İnşallah yamandığın kişi gerçekten zengin biridir de şu günlerini aramazsın. Bu arada nafaka çocuğa bağlanacağı için adam gerçekten zengin değilse alacağın para saçının fönüne yetmez bilesin.

Valla ben gayet mutluyum paradan daha güzel şeyler de var hayatımda amaan neyse inşallah Allah sana çoook para verir ama sadece para verir amiin

Adam çok zengin diye bile bile yaptıysan yazık kiz, çocuğa yazik, adama sana ne biliyim bisey diyemedim

Valla burdaki çoğu kadının hayatı gayet iyi sandığının aksine ama senin için aynı şeyi söyleyemeyiz. Zira tedbirsiz abdest bozan os.. os… taş arar derler senin ki de o hesap olmuş

Şeyma gibi olsan burada kac para koparırım diye bilgi almaya çalışmazsın cici kız. Sen avucunu yalayacaksın büyük ihtimalle. Adam, para koparmak için yaptığın çocuğu bile elinden alabilir sen hayal kur.

Kız aldatıp aldatıp anasının üzerine yemin eden adamlara benziyorsun.

Yazdı geçti merakım

Aradığınız kriterlere uygun insanlara kadınlar kulübünden ulaşamazsınız. O tür adamlar da yaş tahtaya basmazlar; bassalar da bu tür taleplere pabuç bırakmazlar.

Ya sen kötü birisin, doğmamış bebeği kullanıyorsun doğsa neler yaparsın kimbilir , o minicik yavru lütfen onun mutlu bir birey olması için aklını başına topla, bilmem inanır mısın, bu dünyanın diğer tarafı da var, inanmazsan da diyecek bisey yok.

Saatlik 100 dolar kazanabilecegin çok güzel bi meslek var. Bence sen o alanda geliştir kendini.

Konu sahibi, eğer burayı okuyorsan buradan cevap vereyim.

Anne karnındaki bebeğe babalık testi adli tıp laboratuvarında yapılır fakat bunun yapılabilmesi için adli vaka durumu geçerli.

Bunun dışında diğer seçenek özel laboratuvardır. Süre yoğunluğa bağlı olarak 5-7 gün arası sürer. Babanın kendi isteği ile DNA sample vereceğini düşünmüyorum. Senin yaptıracağın test eğer yasal yollardan alınmış rızaya dayalı bir DNA sample üzerinden değilse mahkeme tarafından kabul edilmez. Her halukarda test için çocuğun doğması beklenir. Eğer yaşadığın durum gerçek ise bu şekilde sonuç alabileceğini düşünmüyorum ayrıca bağlanacak nafaka beklediğin ve hayatını karartacağın bir miktarda olmayacak. Gerçekten cüzi rakamlar. Haliyle çocuğu doğurduktan sonra çalışman gerek. Sana kötü haber vermek istemezdim fakat gerçek bu.Çok yanlış bir iş olmuş seninki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…