- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Pembebulutlargibi
-
Konundan belli merak etme. Zannediyorsun ki adam altına araba ev çeker parasını yerim bu sayede ama senin iş nanay. Zira boşanan kadınlar bile bunları kocalarından alamıyor. Boşa yamamışsın bekar zengin bulsaydın belki bir ihtimal ama onlarda kendi denkleriyle takılırlar.iyi bi bölüm okumadığımı nerden biliyosun ?
o kadar eminim ki mezun olduğumda iş bulamayacağımdan
Kullandığı kelimelere bak ya rezalet ya hiç mi utanma olmaz insanda ya ar damarı çatlamış
Ya sabah biri yorum yapmıştı bence bu konuyu siyasete bağlayacak polemik yaratmak istiyor konu fake diye. Konu fake ok de siyaset ne alaka demiştim. Gelsin buraya alnından öpecem o kimse.Herkes bana kızıyo ama adama kızan yok ? Kadın yine kadının düşmanı
Yatmasaymış benimle,madem kendinden yaşça küçük kızı skmesini biliyosun sonuçlarına ve sorumluluklarına katlanacaksın
Ha katlanmıyorsan ona göre aksiyon alınır.
Ben asla acımıyorum böyle adamlara bilmem kaç senelik karısını aldatmayacak o zaman aklını başına alıp karısının dizinin dibinde otursaymış ha ayrıca bir genç kız olarak bunu yapan tek ben değilim onlarca kız tanıyorum
bu devirde okuyup da ne oluyoruz bir baltaya sap olamıyoruz mezun olsam işe bile giremem torpille anca bulunuyor iş,atanmak desen zor. Ekonomik durumlardan dolayı bu tarz şeyler düşünmemiz gayet normal napcaktım fakirin tekiyle evlenip onun ailesinin ağız kokusunu mu çekecektim ? mutlu mu onlar yuvalarında ? ya zengin koca bulacaktım ya birina yamayacaktım kendimi bende birine yamandım keşke zamanında akıl ve izan sahibi olsaydınız da ülkeye sahip çıksaydınız biz gençler bu hale gelmezdik belki enflasyon ortada ister kızın ister dövün ama bunlar doğrulat ablalarım
Kızım bu ülkede ekonomi hiç bir zaman iyi olmadı ki. Nasıl bahane buHerkes bana kızıyo ama adama kızan yok ? Kadın yine kadının düşmanı
Yatmasaymış benimle,madem kendinden yaşça küçük kızı skmesini biliyosun sonuçlarına ve sorumluluklarına katlanacaksın
Ha katlanmıyorsan ona göre aksiyon alınır.
Ben asla acımıyorum böyle adamlara bilmem kaç senelik karısını aldatmayacak o zaman aklını başına alıp karısının dizinin dibinde otursaymış ha ayrıca bir genç kız olarak bunu yapan tek ben değilim onlarca kız tanıyorum
bu devirde okuyup da ne oluyoruz bir baltaya sap olamıyoruz mezun olsam işe bile giremem torpille anca bulunuyor iş,atanmak desen zor. Ekonomik durumlardan dolayı bu tarz şeyler düşünmemiz gayet normal napcaktım fakirin tekiyle evlenip onun ailesinin ağız kokusunu mu çekecektim ? mutlu mu onlar yuvalarında ? ya zengin koca bulacaktım ya birina yamayacaktım kendimi bende birine yamandım keşke zamanında akıl ve izan sahibi olsaydınız da ülkeye sahip çıksaydınız biz gençler bu hale gelmezdik belki enflasyon ortada ister kızın ister dövün ama bunlar doğrulat ablalarım
Valla ben gayet mutluyum paradan daha güzel şeyler de var hayatımda amaan neyse inşallah Allah sana çoook para verir ama sadece para verir amiinvalla ablalarım teyzelerim kusura bakmayın ama fakirin tekiyle evlenip onun yemeğini bulaşığını çamaşırı dırdırını anasını dadısını hiç çekemem siz yaptınız da noldu çok mu mutlusunuz ?
bu devirde kimse çalışarak kolay yerlere gelmiyor zaten zengin olan kara para dan kolay zengin oluyor şeyma ve ben gibiler en doğru yoldayız
o bekar onun sadakat yükümlülüğü yok gibi saçma sapan duyar kasarsa yapıştıracam artık bu mesajları.
Çocuğa yazık kısmını idrak edecek şeyde değil işte maalesefAdam çok zengin diye bile bile yaptıysan yazık kiz, çocuğa yazik, adama sana ne biliyim bisey diyemedim
Valla burdaki çoğu kadının hayatı gayet iyi sandığının aksine ama senin için aynı şeyi söyleyemeyiz. Zira tedbirsiz abdest bozan os.. os… taş arar derler senin ki de o hesap olmuşvalla ablalarım teyzelerim kusura bakmayın ama fakirin tekiyle evlenip onun yemeğini bulaşığını çamaşırı dırdırını anasını dadısını hiç çekemem siz yaptınız da noldu çok mu mutlusunuz ?
bu devirde kimse çalışarak kolay yerlere gelmiyor zaten zengin olan kara para dan kolay zengin oluyor şeyma ve ben gibiler en doğru yoldayız
Şeyma gibi olsan burada kac para koparırım diye bilgi almaya çalışmazsın cici kız. Sen avucunu yalayacaksın büyük ihtimalle. Adam, para koparmak için yaptığın çocuğu bile elinden alabilir sen hayal kur.valla ablalarım teyzelerim kusura bakmayın ama fakirin tekiyle evlenip onun yemeğini bulaşığını çamaşırı dırdırını anasını dadısını hiç çekemem siz yaptınız da noldu çok mu mutlusunuz ?
Evet işim bu...emin misiniz
Yine de şeyma subaşına sorsak o daha iyi bilir gibi adlflgşgşEvet işim bu...
Kız aldatıp aldatıp anasının üzerine yemin eden adamlara benziyorsun.yemin ederim evli olduğu aklımın ucundan bile geçmedi çünkü çok güzel rol yapmış bana karısınıda anlayamıyorum bu adam evindeyken benimle facetime konuşuyordu bunu nasıl yapabilir aklım almıyor eve gittiğinde benimle tonla mesajlaşıyordu eşinin yanında bunları nasıl yapabilir
Yazdı geçti merakımÖzelde konuştuğu benim ama akıl vermiyorum kendisine. Hatta yanlış yaptığını anlattım uzun uzun. avukatlık tecrübesiyle neler anlattım kendisine. Ne olayları örnek verdim. Ama bana yazdıklarını, verdiği ayrıntıları bilseniz kanınız donar. Artık pes ettim ben de.
valla ablalarım teyzelerim kusura bakmayın ama fakirin tekiyle evlenip onun yemeğini bulaşığını çamaşırı dırdırını anasını dadısını hiç çekemem siz yaptınız da noldu çok mu mutlusunuz ?
O çekirdekten yetişme, kesinlikle daha iyi biliyordur.Yine de şeyma subaşına sorsak o daha iyi bilir gibi adlflgşgş
Arkadaşa katılıyorum, yazık kıza evli olan adam sadık kalması gereken kişi adam, yapıştır gelsinEvli adam tarafından kandırılmış yazık daha küçük kız o onun sadakat yükümlülüğü yok.
Saatlik 100 dolar kazanabilecegin çok güzel bi meslek var. Bence sen o alanda geliştir kendini.valla ablalarım teyzelerim kusura bakmayın ama fakirin tekiyle evlenip onun yemeğini bulaşığını çamaşırı dırdırını anasını dadısını hiç çekemem siz yaptınız da noldu çok mu mutlusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?