Eski eşle ikinci kez evlenmek..

Şunu unutmayın duygular ile alınan kararlar pişman edebilir ama soğuk mantıkla aldığın karar asla pişman etmez . Belki çok mutlu etmez ama pişman da etmez .
"Soguk mantik" iste kotu ve gecimsiz erkekleri bununla cokertmeliyiz. Her turden pozitif duyguyu askiya almalisiniz cunku HAK ETMIYORLAR.

7 ayda pişman olup kendine çeki düzen verip tedavilerini olup geldiğine bunu da sizin için yaptığına inanmak istemenizi anlıyorum, ama sizin için bunları yapsaydı zaten 7 ay ayrı kalmamış olurdunuz, zaten yanınızda iken yapardı. Yanınızda iken bol vakti vardı, binlerce şansı. Ama nasılsa elimin altında, nasılsa gitmez bi yere dedi, sizi layık görmedi. Şimdi bi alıcısı çıkmamış size sarıyor işte. Siz berbat hallerinde yanındaydınız, şu an güya düzelmiş halini bile kimseye beğendiremiyor.

Ben olsam nikah yapmam, aynı evde yaşarım eğer işler iyi giderse ve ilerde hamile kalırsam nikah yaparım. Ama bakarım adam bi kaç ay sonra aynı tas aynı hamam gidiyorsa hemen terk ederim. Nikah yapıp bi de ikinci defa boşanmakla uğraşmamış olurum

Zaten durumuda iyi hep senden iyisini bulurum param var malum var diyordu kesin yazisti görüştü ondan eminim bana gelince de senden vazgeçemiyorum sen farklısın tarzı konuşmalarda yaptı ben de bu 7 ayda bir iki kişiyle yazistim onu sorgulayacak durumda değilim ama alkol konusunda dedikleriniz doğru alkol yüzünden barismayacagim

Benim ailem nikahsız yaşamama izin vermez fakat konuşmaya devam edip gözlemleme yapacağım bir süre baktım alkol konusunda aynı devam etmeyeceğim eve dönmeyeceğim

Zaten alkol sorununu çözmeden hemen evlenmem gozlemleyecegim bakarim aynı tas aynı hamam dönmem

Şöyle yapmaya karar verdim bir aydır çocuk için tedaviye başladı zaten 3 ayda bir kontrolü olacak tedavisi güzel ilerliyor mu gelişme olacak mı diye hemde alkolü bırakacak mi diye gozlemleyecegim eğer alkolü birakmazsa zaten geri dönmeyeceğim

Bence hata yaparsınız. Denenmişi denemeyin. Değişmez. Bu laflar sizi evliliğe ikna edene kadar. Önünüze bakın. Belki sizi çok mutlu edecek biri çıkacak karşınıza. Tekrar kısır bir döngüye girmeyin.

Ben de boşandıktan bir kaç yıl sonra tekrar evlendim pişmanım değiştim hiçbir şey aynı olmayacak diye diye ikna etti. Aslında değişen hiçbir şey yokmuş köprüyü geçene kadarmış. Kurtulmuşken kendimi ateşe attım resmen çok pişmanım. Düzgün biri olsa boşanmazdınız, yaşadığınız kötü şeyleri hatırlayın

Kafayı mı yedin
Bak sakın sakın
Hiçbirşey değişmeyecek hatta daha kötü olacak
Birçok örneğim var
Yaşadıklarını hatırla sakın ha
Net belki si aması veyası yok net sakın!

Müslüman bir kadın boşandığı eşiyle tekrar evlenmesi bir şarta bağlıdır. Boşandıktan bir süre sonra başka biriyle evlenip karı koca hayimati yasadiktan sonra bosanirsa ilk kocasıyla evlenebilir. Bunu da bir erkek kolay kolay kabul etmez. Bence eski eşinizi aklınızdan çıkarın

Yanlış fetvalar vermek büyük günah.
Sizin dediğiniz şekilde olması için 3 boşanmanın da gerçekleşmiş olması gerekir. 3 kere söylediğini ve 3 boşanmanın gerçekleştiğini nerden biliyorsunuz? Yorumunuza bakarak bence zaten bu şekilde olduğunu da bilmiyorsunuz, direkt boşanan kişi araya biri girmeden eski eşiyle tekrar evlenemez sanıyorsunuz. Tek boşanma gerçekleşti ise eski eşiyle tekrar evlenebilir pekala. (Havadan sallamıyorum, esas mesleğimle alakası yok ama ikinci üniversite olarak İlahiyat okumuştum, bu konuyla ilgili epey de araştırma yaptım.)
+ Konu sahibinin inancını bilmiyorsunuz ve burada bize sorulan soru bu değil, dini yorum yapmak da yasak.

Anlaşmalı boşandık sessiz sakin bir haftada dava günü verildi kavgasız boşandık herkeste şok olmustu gerçi öncesinde hep kavgalarımiz vardı ikimizde çok yıprandık oda kabul etti boşanmayı o birazda senin elinden annelik duygusunu alamam triplerine girmisti
Aynen yapma nikah
Boşanma olayı nasıl olmuştu ? Nasıl karar vermiştiniz ? Siz mi açmıştınız davayı

Arada biri olsa zaten bende dönmem eski eşime sürekli onun lafı yapılır pek mantıklı bir yaklaşım gelmedi bana

Arada biri olsa zaten bende dönmem eski eşime sürekli onun lafı yapılır pek mantıklı bir yaklaşım gelmedi bana
Zaten insanlar bu boşanma işini oyuncak etmesin diye böyle bi kural koyulmuş. 3 kere boşanma gerçekleştikten sonra araya başka evlilik girmesi lazım, bu da insanların pek kabul edeceği bi şey olmadığı için böyle keskin bi sınır çekilmiş.

Alkol durumu düzelmez ayrıca Şu lafları evliyken söyleyen birini kabul ediyorsanız geçmiş olsun o da sizin gibi safını bulamayacağını anlamıştır.

Evliyken söylemedi bosandiktan sonra araba için notere gitmiştik o zaman söylemişti.alkol düzelmezse barismayacagim zaten eve dönüp nikah yapmayacağım şuan en az altı ay kadar gozlemleyecegim
Alkol durumu düzelmez ayrıca Şu lafları evliyken söyleyen birini kabul ediyorsanız geçmiş olsun o da sizin gibi safını bulamayacağını anlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…