Eski eşle yeniden evlenmek

Ona göre Tabii bir de ben suçluyum böyle bir konu da var arkadaş olmasaydın diyor Ben de diyorum ki hiç mi arkadaşım olmayacak ona göre olmamalıymış

zaten evliliğimiz boyunca sürekli beni aldat ben seni affederim diyordu Boşandıktan sonra hayatıma birini girdiğini duyunca çılgına döndü kör öldü badem gözlü oldu yani
Böyle bir sapıkla anca o kadar olur zaten.
Çoluklu çocuklu koskoca kadınsınız,kim sizi nasıl manipüle eder? Aklınızı mantığınızı kullanın ya.

37 yaşındasınız galiba? Anneniz sizi nasıl manipüle edebiliyor anlamadım.
29 yaşındayım benim annemle babam ayrı Babam 2 sene önce öldü Biz Annem büyüttü ama berbat bir çocukluk geçirdik yaprak gibi savrulduk yani böyle olunca erken evlendim Kurtuluş gibi gördüm Boşandıktan sonra kimseden yardım istemedim Maddi manevi kimse de yardımcı olmadı zaten pek çözüm önerileri yeniden barışmam susup parasını yiyip oturmam Böylelikle benim Çocukluğum gibi olmayacakmış çocuklarımın hayatıda

Adamin aldatmalarini kabullenmissiniz. Cok bidi bidi yapmayin harika mukemmel bir evlilik sizi bekliyor. Arada cinsel yolla bulasan hastaliklar icin test yaptirin da aids hpv fln olunca erken teshis etmis olursunuz
Ha bu arada evliliğimde HPV virüsü de kaptım sonrasında zaten direk boşanma davası falan açmıştım çok uzun bir süreç tedavi gördüm kolposkopiye kadar gittim parçaları aldırdım çok şükür bir ay önce yaptırdığım testte de negatif olduğumu öğrendim ama Bilin bakalım bu hastalık Benden bulaşmadı dedi Yani onun da suçlusu ben oldum

Tabii ki de değilim Öyle olsaydı zaten boşanmazdım ama çocuklarım için sabretmeye değer mi diye soruyorum
Neye sabretceksin? Eve her giren çıkana halleniyo mu şüphesiyle mi? Yoksa her yatağa aldığında kimi arzuluyo düşüncesi mi? Miden nasıl alıyor bide nikah tarihi aldım diyosun boşanmazdım zaten diyorsun. Yeniden evlendiğinde boşanmış olmanın gurur yapmış olmanın gram önemi kalmıyor. Bidaha yapacak. Boşanamazsınız diye özellikle de sizin yatağınıza bile sokacak. Sizde gider nevresimleri falan yıkarsınız artık

Ona göre Tabii bir de ben suçluyum böyle bir konu da var arkadaş olmasaydın diyor Ben de diyorum ki hiç mi arkadaşım olmayacak ona göre olmamalıymış
Bu sadece arkadaşla bitmiyor ki. Arkadaşınıza yan gözle bakan adam, kardeşinin eşine de bakar, sizin kardeşinizin eşine de. Potansiyeli var çünkü. Hiç kadın görmesin o zaman. Böyle bir mantık olabilir mi?

Çocuklar için daha neye katlanacaksınız onu anlamadım, herif sadece mahallenin bakkalına yürümemiş.

Eski ben olsaydım bu yoruma cidden tepkili cevap verirdim ama bazen böyle sert cevapları ihtiyaç duyduğumu fark ediyorum çünkü başka türlü Benim aklım başıma gelmeyecek

E iyi, bir daha kaparsınız bu gidişle virüsü. O da kanser yapan türden olursa artık anneniz sizi kurtarır her erkek aldatır diyerek.

E iyi, bir daha kaparsınız bu gidişle virüsü. O da kanser yapan türden olursa artık anneniz sizi kurtarır her erkek aldatır diyerek.
Boşandıktan sonra Annemi bir kaç ay sonra yanıma çağırdım Anne sen çocuklara bak ben çalışayım dedim annem de hiçbir şekilde destek olmadı Evet bende kaldı ama çocuklarıma bakmadı sonra gitti biriyle evlendi Bir ay kaldı sonra döndü ben yapamadım onunla dedi Madem öyle çocuklarıma bak hiçbir şey istemiyorum senden tüm giderlerini ben karşılarım dedim yine bakmadı bu sefer gitti başkasıyla evlendi Şimdi de bana kocanla Barış otur ye parasını diyor çocuklarıma baksaydı Ben zaten bu kadar zor duruma düşmezdim kimseden 1 lira daha iyi istemedim Ama herkese yük oldum beni çok düşündüklerini kafalarına taktıklarını rahat edemediklerini söylediler inanın kendimi anlatırken artık ağlayasım geliyor bazen tek çıkış yolunu intihar gibi görüyorum

Bu sefer çocukları bana silah olarak kullanıyor farklı bir şehire gidemezsin gidersen çocukları senden alırım hayatına kimse giremez çocukları tanımadığın kimseye bakıcı olarak baktıramazsın o zaman çocukları bana verip öyle gideceksin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…