Eski eşle yeniden evlenmek

Saçmalamayın ya ne intiharı?

İnsanın annesi böyle olursa kocadan pek fazla bir şey beklememeli ama o adama geri dönmek asıl sizin için intihar gibi bir şey olur.

Annenizin kararlar muhakeme yeteneği de
Anneyi dinlemeye devam edin bence siz

İnsanın annesi böyle olursa kocadan pek fazla bir şey bekle memeli ama o adama geri dönmek asıl sizin için intihar gibi bir şey olur.
Nikah hazırlığı yapmaya giderken çok ağladım Kendimi zorla bu işin içine sürükleniyormuş gibi hissediyorum ne bırakıp gidebiliyorum her şeyi ne de kalıp sığabiliyorum

Sizce baska biri su konuyu acsaydi sağlıklı bir iliski olur mu deseydi ne cevap verirdiniz kendinizin bulduğu duruma bir dışarıdan bakin iliski namina birsey yok denenmis denenmez

Sizce baska biri su konuyu acsaydi sağlıklı bir iliski olur mu deseydi ne cevap verirdiniz kendinizin bulduğu duruma bir dışarıdan bakin iliski namina birsey yok denenmis denenmez
Inanın başkası bana anlatsaydı arkana bakmadan kaç derdim ama kendimi nasıl bu durumun İçine tekrar soktum kendime inanamıyorum

Ona göre Tabii bir de ben suçluyum böyle bir konu da var arkadaş olmasaydın diyor Ben de diyorum ki hiç mi arkadaşım olmayacak ona göre olmamalıymış
Manipülasyon a bak saçmalığa bak karakterini tipini s... Ayy kolay kolay cileden cikmam yok ben daha fazla yorum yapamiycam sizde su komik manipülasyon cümlelerini dinleyebiliyorsunuz öyle mi

Bundan sonra hedefiniz hiv kapmak herhalde.

Manipülasyon a bak saçmalığa bak karakterini tipini s... Ayy kolay kolay cileden cikmam yok ben daha fazla yorum yapamiycam sizde su komik manipülasyon cümlelerini dinleyebiliyorsunuz öyle mi
Karşımda o kadar susmadan konuşuyor ki bazen gerçekten Olayları benim büyüttüğümü falan da düşünüyorum Kızlar ben nasıl bu kadar a**** olabildim ya ne olur toplanın beni bir sırada dayağından geçirin

Inanın başkası bana anlatsaydı arkana bakmadan kaç derdim ama kendimi nasıl bu durumun İçine tekrar soktum kendime inanamıyorum
Sokmayın hanımefendi cocuklarla tehit ediyormus bir gün degil uc saat bakamaz o çocuklara önce kendi donunu yikamayi öğrensin karaktersiz kurtarin kendinizi sekiz seneniz hiç oldu diye bir sekiz sene daha mi feda edeceksiniz

Su adama geberse bir bardak su verilmez heryerden engelleyin ortadan kaybolun

Sokmayın hanımefendi cocuklarla tehit ediyormus bir gün degil uc saat bakamaz o çocuklara önce kendi donunu yikamayi öğrensin karaktersiz kurtarin kendinizi sekiz seneniz hiç oldu diye bir sekiz sene daha mi feda edeceksiniz
Ben bir 8 sene daha dayanabileceğime hiç inanmıyorum sonum olacak gibi

Geçen ay gitmiş o da test yaptırmış negatif çıkmış bak hastalık bende yok senden artık ne olduysa öyle geldi diyor
Ayyy sinir uçlarım halaya durdu ayy yok cinayet sebebi su cümle ayyy boğazlanip öldürülür şu adam ben gidiyorum arkadaş daha fazla birsey görmek istemiyorum bu neegg kendim yaşamış gibi krize girdim

Annemin tek düşüncesi nerede olduğunu bileyim ama nasıl olduğu hiç önemli değil
Ahahaha böyle diye diye anneniz 7 kocalı hürmüz olmuş yalnız. Kocasız yaşanmıyor muymuş

Geçen ay gitmiş o da test yaptırmış negatif çıkmış bak hastalık bende yok senden artık ne olduysa öyle geldi diyor
Lütfen bu ahlaksız adamla evlenip çocuklarınıza bu kötülüğü yapmayın. Kötü bir koca ve kötü bir baba. İyi baba çocuklarının annesine bunları yaşatmaz. Ahlaksız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…