- Konu Sahibi Mayalartakvimi
-
Saçmalamayın ya ne intiharı?Boşandıktan sonra Annemi bir kaç ay sonra yanıma çağırdım Anne sen çocuklara bak ben çalışayım dedim annem de hiçbir şekilde destek olmadı Evet bende kaldı ama çocuklarıma bakmadı sonra gitti biriyle evlendi Bir ay kaldı sonra döndü ben yapamadım onunla dedi Madem öyle çocuklarıma bak hiçbir şey istemiyorum senden tüm giderlerini ben karşılarım dedim yine bakmadı bu sefer gitti başkasıyla evlendi Şimdi de bana kocanla Barış otur ye parasını diyor çocuklarıma baksaydı Ben zaten bu kadar zor duruma düşmezdim kimseden 1 lira daha iyi istemedim Ama herkese yük oldum beni çok düşündüklerini kafalarına taktıklarını rahat edemediklerini söylediler inanın kendimi anlatırken artık ağlayasım geliyor bazen tek çıkış yolunu intihar gibi görüyorum
İnsanın annesi böyle olursa kocadan pek fazla bir şey beklememeli ama o adama geri dönmek asıl sizin için intihar gibi bir şey olur.Boşandıktan sonra Annemi bir kaç ay sonra yanıma çağırdım Anne sen çocuklara bak ben çalışayım dedim annem de hiçbir şekilde destek olmadı Evet bende kaldı ama çocuklarıma bakmadı sonra gitti biriyle evlendi Bir ay kaldı sonra döndü ben yapamadım onunla dedi Madem öyle çocuklarıma bak hiçbir şey istemiyorum senden tüm giderlerini ben karşılarım dedim yine bakmadı bu sefer gitti başkasıyla evlendi Şimdi de bana kocanla Barış otur ye parasını diyor çocuklarıma baksaydı Ben zaten bu kadar zor duruma düşmezdim kimseden 1 lira daha iyi istemedim Ama herkese yük oldum beni çok düşündüklerini kafalarına taktıklarını rahat edemediklerini söylediler inanın kendimi anlatırken artık ağlayasım geliyor bazen tek çıkış yolunu intihar gibi görüyorum
Sağlıklı düşünemiyorum farkındayım kendimi çok sıkışmış hissediyorumSaçmalamayın ya ne intiharı?
Annenizin kararlar muhakeme yeteneği deBoşandıktan sonra Annemi bir kaç ay sonra yanıma çağırdım Anne sen çocuklara bak ben çalışayım dedim annem de hiçbir şekilde destek olmadı Evet bende kaldı ama çocuklarıma bakmadı sonra gitti biriyle evlendi Bir ay kaldı sonra döndü ben yapamadım onunla dedi Madem öyle çocuklarıma bak hiçbir şey istemiyorum senden tüm giderlerini ben karşılarım dedim yine bakmadı bu sefer gitti başkasıyla evlendi Şimdi de bana kocanla Barış otur ye parasını diyor çocuklarıma baksaydı Ben zaten bu kadar zor duruma düşmezdim kimseden 1 lira daha iyi istemedim Ama herkese yük oldum beni çok düşündüklerini kafalarına taktıklarını rahat edemediklerini söylediler inanın kendimi anlatırken artık ağlayasım geliyor bazen tek çıkış yolunu intihar gibi görüyorum
Nikah hazırlığı yapmaya giderken çok ağladım Kendimi zorla bu işin içine sürükleniyormuş gibi hissediyorum ne bırakıp gidebiliyorum her şeyi ne de kalıp sığabiliyorumİnsanın annesi böyle olursa kocadan pek fazla bir şey bekle memeli ama o adama geri dönmek asıl sizin için intihar gibi bir şey olur.
Sizce baska biri su konuyu acsaydi sağlıklı bir iliski olur mu deseydi ne cevap verirdiniz kendinizin bulduğu duruma bir dışarıdan bakin iliski namina birsey yok denenmis denenmezKızlar hemen konuya gireyim Bir buçuk sene önce boşandık eşimle iki tane kızımız var 8 sene süren bir evlilikti sadakatsizlik sonucu boşandık yakın arkadaşımla aldatıldığımı öğrendim sonrasında farklı bir arkadaşımla benim hakkımda konuştuğunu da öğrendim eskort araştırması yaptığını falanda görmüştüm. Neyse biz boşandık sonrasında barışmak istediğini söyledi defalarca tam barışmaya kalktığımda Ben bunu bir arkadaşımla işlettim benim olmadığımı anladığında o yazdırdığım kişiyle direkt cinsellik konularına girdi çıplak fotoğraflarını attılar birbirlerine otele gitmek için sözleştiler sonra sabah bana geldi Ben de O anki sinirle kavga ettim sonra bana dedi ki o kişinin sen olduğunu düşündüm ben de o şekilde fotoğraflarımı atıp o tarz konuştum dedi Neyse bunlar öyle böyle yani bayağı çalkantılı bir süreç oldu bu süreçte Benim de hayatıma biri girdi bana gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi Ben de onu sevdim sonrasında eski eşimi hayatıma birini aldığımı söyledim O da benim için sorun değil eskiye perde çekip önümüze bakalım dedi. Anlayacağınız biraz saçma bir durum oldu eski eşime karşı güvenim ve sevgim yok Sadece çocuklar için yeniden bir araya gelmeyi düşündüm Beraber oturduğumuz evden taşındık farklı bir eve geçtik yakın zaman içinde Nikah tarihi aldık ama benim içime sinmeyen çok şey var ve sevemiyorum da galiba yaptığı şeyler aklıma geliyor O da benim hayatıma birinin girmiş olmasına eminim içten içe kuruluyor Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu yeniden denemeli miyim Yoksa bu işin sonu yeniden Hüsran mı olur siz olsaydınız yeniden evlenir miydiniz
Annemin tek düşüncesi nerede olduğunu bileyim ama nasıl olduğu hiç önemli değilAnnenizin kararlar muhakeme yeteneği de
Anneyi dinlemeye devam edin bence siz
Inanın başkası bana anlatsaydı arkana bakmadan kaç derdim ama kendimi nasıl bu durumun İçine tekrar soktum kendime inanamıyorumSizce baska biri su konuyu acsaydi sağlıklı bir iliski olur mu deseydi ne cevap verirdiniz kendinizin bulduğu duruma bir dışarıdan bakin iliski namina birsey yok denenmis denenmez
Manipülasyon a bakOna göre Tabii bir de ben suçluyum böyle bir konu da var arkadaş olmasaydın diyor Ben de diyorum ki hiç mi arkadaşım olmayacak ona göre olmamalıymış
Bundan sonra hedefiniz hiv kapmak herhalde.Ha bu arada evliliğimde HPV virüsü de kaptım sonrasında zaten direk boşanma davası falan açmıştım çok uzun bir süreç tedavi gördüm kolposkopiye kadar gittim parçaları aldırdım çok şükür bir ay önce yaptırdığım testte de negatif olduğumu öğrendim ama Bilin bakalım bu hastalık Benden bulaşmadı dedi Yani onun da suçlusu ben oldum
Karşımda o kadar susmadan konuşuyor ki bazen gerçekten Olayları benim büyüttüğümü falan da düşünüyorum Kızlar ben nasıl bu kadar a**** olabildim ya ne olur toplanın beni bir sırada dayağından geçirinManipülasyon a baksaçmalığa bak karakterini tipini s... Ayy kolay kolay cileden cikmam yok ben daha fazla yorum yapamiycam sizde su komik manipülasyon cümlelerini dinleyebiliyorsunuz öyle mi
Sokmayın hanımefendi cocuklarla tehit ediyormus bir gün degil uc saat bakamaz o çocuklara önce kendi donunu yikamayi öğrensin karaktersiz kurtarin kendinizi sekiz seneniz hiç oldu diye bir sekiz sene daha mi feda edeceksinizInanın başkası bana anlatsaydı arkana bakmadan kaç derdim ama kendimi nasıl bu durumun İçine tekrar soktum kendime inanamıyorum
Geçen ay gitmiş o da test yaptırmış negatif çıkmış bak hastalık bende yok senden artık ne olduysa öyle geldi diyorBundan sonra hedefiniz hiv kapmak herhalde.
Su adama geberse bir bardak su verilmez heryerden engelleyin ortadan kaybolunKarşımda o kadar susmadan konuşuyor ki bazen gerçekten Olayları benim büyüttüğümü falan da düşünüyorum Kızlar ben nasıl bu kadar a**** olabildim ya ne olur toplanın beni bir sırada dayağından geçirin
Kıyamam çok ponçikmiş.Geçen ay gitmiş o da test yaptırmış negatif çıkmış bak hastalık bende yok senden artık ne olduysa öyle geldi diyor
Ben bir 8 sene daha dayanabileceğime hiç inanmıyorum sonum olacak gibiSokmayın hanımefendi cocuklarla tehit ediyormus bir gün degil uc saat bakamaz o çocuklara önce kendi donunu yikamayi öğrensin karaktersiz kurtarin kendinizi sekiz seneniz hiç oldu diye bir sekiz sene daha mi feda edeceksiniz
Paralel evrende Kenan Baran sana özür dile barışalım da dedi mi bariOna göre Tabii bir de ben suçluyum böyle bir konu da var arkadaş olmasaydın diyor Ben de diyorum ki hiç mi arkadaşım olmayacak ona göre olmamalıymış
Ayyy sinir uçlarım halaya durdu ayy yok cinayet sebebi su cümle ayyy boğazlanip öldürülür şu adam ben gidiyorum arkadaş daha fazla birsey görmek istemiyorumGeçen ay gitmiş o da test yaptırmış negatif çıkmış bak hastalık bende yok senden artık ne olduysa öyle geldi diyor
Ahahaha böyle diye diye anneniz 7 kocalı hürmüz olmuş yalnız. Kocasız yaşanmıyor muymuşAnnemin tek düşüncesi nerede olduğunu bileyim ama nasıl olduğu hiç önemli değil
Lütfen bu ahlaksız adamla evlenip çocuklarınıza bu kötülüğü yapmayın. Kötü bir koca ve kötü bir baba. İyi baba çocuklarının annesine bunları yaşatmaz. Ahlaksız yaGeçen ay gitmiş o da test yaptırmış negatif çıkmış bak hastalık bende yok senden artık ne olduysa öyle geldi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?