şekerli mısır yüzümü güldürdü :)Birlikte piknige gidebilirsiniz sezon acildi sessiz film oynayabilirsiniz sekerli misir yapabilir fantastik film izleyebilirsiniz
Hayatım var da yapacak şeyler bu yalnızlık duygusunu gidermez ki. Acaba diyorum bu normal de benim mi psikolojim bozuk. Ama çok değil 3 sene önce bahçelerde komsularda dünyamız degisiyodu bir nebze. taşınınca yalnız kaldık malesef. ruh halim buruk yani anlatmak zor.Sessız sınama oynayın fılm ızleyın sınamaya gıdın çok güzel etkınlıkler var. Mesela kıtap okuyun kuran okuyun vb...yapacak çok şey var bence
En basit öneri olarak sinemaya gidebilirsiniz, degisiklik olur. Haftasonu müze gezmeye gidebilirsiniz, havalar biraz daha ısınınca günübirlik tatile gidebilirsiniz. Piknik yapıp hep beraber top oynayabilirsinizKızlar biz 3 kişilik bir aileyiz. Ben eşim ve 10 yaşında oğlumuz. Günlerimiz evimizde hep aynı şeyleri yaparak geçiyor. Benmi bişeyleri yapamadım acaba diyorum. O eski günlerin civiltisi yok evde. Bir önceki oturduğumuz evde bile daha huzur vardı sanki. Bahçelerde geçerdi vaktimiz birbirimize anlatacak bişeyler olurdu. Birkaç senedir yalnız hissediyorum. Apartmanda çevrede hiç tanıdık yok. Çocuğumun anneleri hep uzaktalar ve çalışıyorlar. Ben eşimin ve çocuğumun bu yalnızlığına üzülmeye başladım. Elimden de hiç bişey gelmiyor. Yaz geliyor biz böyle evde oturup duracağız
Herkes mi aynı durumda ben mi getiremedim o filmlerdeki neşeli hayatı evimize. Anne olarak kendimi suçluyorum. Paylaşmak istedim. Öneriler olur belki...
Lego dediniz puzzle geldi aklıma. evde de var. hmmKomsu muhabbeti hic sevmem
Bir de akrabalarla ev ziyaretlerien befret ettigim seylerdir. Esiniz sizin kafaniza uyarsa pek cok guzel sey yapilabilir. Aksamlari hep birlikte kitap okuyup birbirinize anlatabilirsiniz. Lego ile oynayabilir veya boyama yapabilirsiniz. Film izleyebilirsiniz. Gunduz evde yalnizsaniz yuruyuse cikin oglunuzla. Artik kocaman olmus size engel olmaz tam tersi arkadas olur. Disari cikip uygun yer varsa agac dikebilirsiniz, balkonunuz bahceniz varsa fide yetistirebilirsiniz.
Lego dediniz puzzle geldi aklıma. evde de var. hmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?