Daima gulmeniz dilegiyleşekerli mısır yüzümü güldürdü :)
esınızle yada onsuz cıkın gezın, maddı ımkanınız yeterlı ıse kısada olsa denız kenarı bır yere tatıle gıdın, bulundugunuz yerde muze-park ve pıknık alanı-konser vs etkınlıklerı vardır muhakkak vardır alın cocugunuzu onunla bu tarz etkınlıklere gıdın , benım tatıl sezonum acıldı mesela aılemın devremulku var ordan yenı geldım,bır ıkı gunde esımde kaçamak yaptık, sımdı bır hafta daha ayrı bır yerde devre tatıle gıdecegım aılem ve kızım ıle, sonrası bayram onumuz yaz yazlık sezonuda açıldı bence eve kapanmayın, ayrıca su an maddı ımkanım olsa hemen bır tatıl ayarlardım ve kızım ufak henuz 3-4 yasına geldıgınde onunla burda ne kadar muze dogal park vs varsa onunla gezmeyı dusunuyorum hem o kulturlernsın hem ben gezmıs olayımKızlar biz 3 kişilik bir aileyiz. Ben eşim ve 10 yaşında oğlumuz. Günlerimiz evimizde hep aynı şeyleri yaparak geçiyor. Benmi bişeyleri yapamadım acaba diyorum. O eski günlerin civiltisi yok evde. Bir önceki oturduğumuz evde bile daha huzur vardı sanki. Bahçelerde geçerdi vaktimiz birbirimize anlatacak bişeyler olurdu. Birkaç senedir yalnız hissediyorum. Apartmanda çevrede hiç tanıdık yok. Çocuğumun anneleri hep uzaktalar ve çalışıyorlar. Ben eşimin ve çocuğumun bu yalnızlığına üzülmeye başladım. Elimden de hiç bişey gelmiyor. Yaz geliyor biz böyle evde oturup duracağız
Herkes mi aynı durumda ben mi getiremedim o filmlerdeki neşeli hayatı evimize. Anne olarak kendimi suçluyorum. Paylaşmak istedim. Öneriler olur belki...
Canım haklısın. gezmek çok iyi olur. Ama benim oğlum artık benle gezmek istemiyor. futbol vs oynayacakvarkadaş istiyor kendine. bizim dunyalarimiz ayrılıyor yani yavaş yavaş.esınızle yada onsuz cıkın gezın, maddı ımkanınız yeterlı ıse kısada olsa denız kenarı bır yere tatıle gıdın, bulundugunuz yerde muze-park ve pıknık alanı-konser vs etkınlıklerı vardır muhakkak vardır alın cocugunuzu onunla bu tarz etkınlıklere gıdın , benım tatıl sezonum acıldı mesela aılemın devremulku var ordan yenı geldım,bır ıkı gunde esımde kaçamak yaptık, sımdı bır hafta daha ayrı bır yerde devre tatıle gıdecegım aılem ve kızım ıle, sonrası bayram onumuz yaz yazlık sezonuda açıldı bence eve kapanmayın, ayrıca su an maddı ımkanım olsa hemen bır tatıl ayarlardım ve kızım ufak henuz 3-4 yasına geldıgınde onunla burda ne kadar muze dogal park vs varsa onunla gezmeyı dusunuyorum hem o kulturlernsın hem ben gezmıs olayım
hobi meşgale konusunda çok doğru diyorsun. önce kendime bir çözüm bulmaliyim bencede. her gün yapacak bişeyim olur böylece.Haklısınız hayat böyle geçmez, karışmak istemem ama ailecek yapılacak etkinliklerden önce kendi bireysel etkinliklerinizi gözden geçirmeniz çok daha iyi olacaktır. Neden evde oturup durasınız sonuçta sizinde bağımsız bir hayatınız var, bir hobiniz mesgakeniz olmalı, boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Haftasonları gezmeye vakit bulabilir insan ama öncelik bireysel çabalar olmalı. Kendi kendinize eğlenceli vakit geçirme yolunu bulduğunuzda yalnızlığınızda geçer mutsuzluğunuzda. Anlatacak şeylerinizde olur hem. Evladınızın arkadaşları vardır, eşinizinde iş yerinde. Geri kalan zamanlardada piknik, park, avm vs sürer gider zaten
Canım bu da bir fikir ancak ben 40 yaşındayım ve ms hastasıyım ilaçlar izin vermez.Belki aileniz ikinci çocuğa hazırdır :) güzel olmaz mı
cnm ben toplu taşımaları severim tam tersine. oğlum bana eşlik etmek istemiyor artık. kendi dünyası oldu artık küçük beyin. arkadaşları olmadan benle biyere gelmiyor :)Eşiniz olmadan kocaman oğlunuzla nasıl bir yerlere gidemiyorsunuz anlam veremiyorum! Ya neden böyle bizim kadınlarımız? İlla araba mı olması lazım? Otobüs var minibüs var, metro var yani var da var. Her zaman eşinize muhtaç yaşamak zor olmuyor mu? Hadi diyelim toplu taşıma sevmiyorsunuz o zaman araba varsa kullanmayı öğrenin. Her zaman yanımızda eşlerimiz olmayabilir.
Lütfen kendiniz için bu iyiliği yapın.
aynısını yaşıyorum. itici oluyor artık değilmi. sen1ĺe yakın olsak keşke görüşürdük :)Ben de çocuğumun sınıf arkadaşlarının annelerini yemeğe kahvaltıya çağırıyorum ama nadiren geliyorlar. Ben çağırdıkça da uzaklaşıyorlar sanki. Bu konudan ben de muzdaribim. Halbuki sofralar kuracak olan benim. Sanırım onların da beni çağırmaları gerekeceğini düşündükleri için pek gelmek istemiyorlar.
işte sırf bu yuzden kızım oldugu ıcın sanslı hıssedıyorum ıster ıstemez nlarda ayrılıyor bır sure sonra anne babadan ama en azından ortak yanınız cok oluyor..Canım haklısın. gezmek çok iyi olur. Ama benim oğlum artık benle gezmek istemiyor. futbol vs oynayacakvarkadaş istiyor kendine. bizim dunyalarimiz ayrılıyor yani yavaş yavaş.
Eski güzel günler neden yok,çünki eski biz yokuz,biz eski biz değiliz,biraz daha yaşadık,insanları biraz daha fazla tanıdık,bencilliği gördük,umudumuz kırıldı.Eski bayram tatlarını bulamadığımız gibi.Bayramlar yine bayram ama,biz o neşeli çocuklar değiliz.Sizde de eksik olan o yaşam sevinci, onu geri kazanabilseniz,herşeye tat gelecek,herşey daha güzelleşecek.Rutini kırmayı deneyin,bazen insan bir daire içinde dönüp durduğunu hissediyor.Ben ilk bebeğimde,bir kaç aylıkken, 1 saatlık yola otobusle ebru sergisine gittiğimi bilirim.Yürümem gereken uzun bir yolumda vardı.Yakında öyle birşey yapmadım mesela.Deneyin,beraberce birşeyler yapın dışarıda,oğlunuzda büyükmüş.Bence size yeni bir siz lazım,kabuk değiştirme vaktiniz gelmiş...Kızlar biz 3 kişilik bir aileyiz. Ben eşim ve 10 yaşında oğlumuz. Günlerimiz evimizde hep aynı şeyleri yaparak geçiyor. Benmi bişeyleri yapamadım acaba diyorum. O eski günlerin civiltisi yok evde. Bir önceki oturduğumuz evde bile daha huzur vardı sanki. Bahçelerde geçerdi vaktimiz birbirimize anlatacak bişeyler olurdu. Birkaç senedir yalnız hissediyorum. Apartmanda çevrede hiç tanıdık yok. Çocuğumun anneleri hep uzaktalar ve çalışıyorlar. Ben eşimin ve çocuğumun bu yalnızlığına üzülmeye başladım. Elimden de hiç bişey gelmiyor. Yaz geliyor biz böyle evde oturup duracağız
Herkes mi aynı durumda ben mi getiremedim o filmlerdeki neşeli hayatı evimize. Anne olarak kendimi suçluyorum. Paylaşmak istedim. Öneriler olur belki...
Çok doğru tespitler.Eski güzel günler neden yok,çünki eski biz yokuz,biz eski biz değiliz,biraz daha yaşadık,insanları biraz daha fazla tanıdık,bencilliği gördük,umudumuz kırıldı.Eski bayram tatlarını bulamadığımız gibi.Bayramlar yine bayram ama,biz o neşeli çocuklar değiliz.Sizde de eksik olan o yaşam sevinci, onu geri kazanabilseniz,herşeye tat gelecek,herşey daha güzelleşecek.Rutini kırmayı deneyin,bazen insan bir daire içinde dönüp durduğunu hissediyor.Ben ilk bebeğimde,bir kaç aylıkken, 1 saatlık yola otobusle ebru sergisine gittiğimi bilirim.Yürümem gereken uzun bir yolumda vardı.Yakında öyle birşey yapmadım mesela.Deneyin,beraberce birşeyler yapın dışarıda,oğlunuzda büyükmüş.Bence size yeni bir siz lazım,kabuk değiştirme vaktiniz gelmiş...
Kızlar biz 3 kişilik bir aileyiz. Ben eşim ve 10 yaşında oğlumuz. Günlerimiz evimizde hep aynı şeyleri yaparak geçiyor. Benmi bişeyleri yapamadım acaba diyorum. O eski günlerin civiltisi yok evde. Bir önceki oturduğumuz evde bile daha huzur vardı sanki. Bahçelerde geçerdi vaktimiz birbirimize anlatacak bişeyler olurdu. Birkaç senedir yalnız hissediyorum. Apartmanda çevrede hiç tanıdık yok. Çocuğumun anneleri hep uzaktalar ve çalışıyorlar. Ben eşimin ve çocuğumun bu yalnızlığına üzülmeye başladım. Elimden de hiç bişey gelmiyor. Yaz geliyor biz böyle evde oturup duracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?