Eski güzel günler neden yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız hayat böyle geçmez, karışmak istemem ama ailecek yapılacak etkinliklerden önce kendi bireysel etkinliklerinizi gözden geçirmeniz çok daha iyi olacaktır. Neden evde oturup durasınız sonuçta sizinde bağımsız bir hayatınız var, bir hobiniz mesgakeniz olmalı, boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Haftasonları gezmeye vakit bulabilir insan ama öncelik bireysel çabalar olmalı. Kendi kendinize eğlenceli vakit geçirme yolunu bulduğunuzda yalnızlığınızda geçer mutsuzluğunuzda. Anlatacak şeylerinizde olur hem. Evladınızın arkadaşları vardır, eşinizinde iş yerinde. Geri kalan zamanlardada piknik, park, avm vs sürer gider zaten

esınızle yada onsuz cıkın gezın, maddı ımkanınız yeterlı ıse kısada olsa denız kenarı bır yere tatıle gıdın, bulundugunuz yerde muze-park ve pıknık alanı-konser vs etkınlıklerı vardır muhakkak vardır alın cocugunuzu onunla bu tarz etkınlıklere gıdın , benım tatıl sezonum acıldı mesela aılemın devremulku var ordan yenı geldım,bır ıkı gunde esımde kaçamak yaptık, sımdı bır hafta daha ayrı bır yerde devre tatıle gıdecegım aılem ve kızım ıle, sonrası bayram onumuz yaz yazlık sezonuda açıldı bence eve kapanmayın, ayrıca su an maddı ımkanım olsa hemen bır tatıl ayarlardım ve kızım ufak henuz 3-4 yasına geldıgınde onunla burda ne kadar muze dogal park vs varsa onunla gezmeyı dusunuyorum hem o kulturlernsın hem ben gezmıs olayım

Canım haklısın. gezmek çok iyi olur. Ama benim oğlum artık benle gezmek istemiyor. futbol vs oynayacakvarkadaş istiyor kendine. bizim dunyalarimiz ayrılıyor yani yavaş yavaş.

hobi meşgale konusunda çok doğru diyorsun. önce kendime bir çözüm bulmaliyim bencede. her gün yapacak bişeyim olur böylece.

cnm ben toplu taşımaları severim tam tersine. oğlum bana eşlik etmek istemiyor artık. kendi dünyası oldu artık küçük beyin. arkadaşları olmadan benle biyere gelmiyor :)

aynısını yaşıyorum. itici oluyor artık değilmi. sen1ĺe yakın olsak keşke görüşürdük :)

Canım haklısın. gezmek çok iyi olur. Ama benim oğlum artık benle gezmek istemiyor. futbol vs oynayacakvarkadaş istiyor kendine. bizim dunyalarimiz ayrılıyor yani yavaş yavaş.
işte sırf bu yuzden kızım oldugu ıcın sanslı hıssedıyorum ıster ıstemez nlarda ayrılıyor bır sure sonra anne babadan ama en azından ortak yanınız cok oluyor..

Eski güzel günler neden yok,çünki eski biz yokuz,biz eski biz değiliz,biraz daha yaşadık,insanları biraz daha fazla tanıdık,bencilliği gördük,umudumuz kırıldı.Eski bayram tatlarını bulamadığımız gibi.Bayramlar yine bayram ama,biz o neşeli çocuklar değiliz.Sizde de eksik olan o yaşam sevinci, onu geri kazanabilseniz,herşeye tat gelecek,herşey daha güzelleşecek.Rutini kırmayı deneyin,bazen insan bir daire içinde dönüp durduğunu hissediyor.Ben ilk bebeğimde,bir kaç aylıkken, 1 saatlık yola otobusle ebru sergisine gittiğimi bilirim.Yürümem gereken uzun bir yolumda vardı.Yakında öyle birşey yapmadım mesela.Deneyin,beraberce birşeyler yapın dışarıda,oğlunuzda büyükmüş.Bence size yeni bir siz lazım,kabuk değiştirme vaktiniz gelmiş...

Çok doğru tespitler.

niye oturuyorsunuz ki evde boş boş. bi parka gidin bi yemeğe çıkın bi aktivite yapın hafta sonu açık havada kahvaltıya gidin. ille tanıdık mı olması lazım çevrenizde??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…