Eski ilişki

Kdrszben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
184
124
103
Merhaba bayanlar eşim daha önce bir bayanla görüşmüştü yaşanan olaylar sonucunda. Barıştık bugün AVM de o kadını kasiyer olarak gördüm çalıştigi yeri biliyorum ve ordan çıktım com kötü bir duyguymus siz olsanız ne yapardınız

Hicbisey yapmayın . Şuan halen şüphe duyuyor musunuz eşinizle ilgili görüşüp gorusmedigine dair

Hicbisey yapmayın . Şuan halen şüphe duyuyor musunuz eşinizle ilgili görüşüp gorusmedigine dair
Yok gorusmedigine eminim eşimde çok pisman olmisdu zaten ama ben magzada bağırıp bu kadın evli adamlarla görüşüyor çalıştırmayın böyle insanlari diyesim geldi ama susup çıktım hemen magzadan

Aslında el ayak titremesi olayı yok sadece bir tepki versemiydim diye düşündüm
Ne yapabilirdiniz. Saçına mı yapışacaktınız kadının ya da küfür mü edecektiniz. Siz eşinizi affederek zaten her şeyi kabullenmişsiniz. Boşunu kendinizi kasıyorsunuz. Relaks olun

hiç valla önemseme dünyada neler oluyo kadınlar aldatıyor ne ki erkekler bazen ister istemez ufak tefek flörtleşme oluyor çok büyütmemek lazım herkes allahından bulsun ne diyelim

Adamı affetmişsiniz ve evliliğinize devam ediyorsunuz. O halde önünüze bakın ardınıza değil.

Kocanıza bağırın bence .En buyuk suç eşinizin .Ama kemalim yapmaz değilmi .Kadını niye ekmegınden edıosun ?Bu işsizlikte.Konuşmak ıstersen duzgun bır yere cagırır konuşursun.

Sizi aldatan kocanızın pişmanım diyince doğru söylediğine inanıp yazık pişman perişan diyorsunuz kadını rezil etmenin peşindesiniz. Karısını aldatan adamın diğer kadına gerçekleri söylediğini nerden biliyorsunuz? Belki kadının sizden, eşinizin evli olduğundan haberi bile yoktur.

Evet yorumlarınizi anlıyorum iç ayrıntı vermediğim için kadın eşimin evli olduğunu biliyordu eşime konuşmalarında bir sakınca olmayacağı için ısrar ediyordu tek konuşan biz mi oluruz diye cümleler kuruyordu

Yani eşiniz bu durumda sütten çıkma ak kaşık olmuyor. Her gel diyene gidilmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…