Merhaba ,eşiniz evli iken mi başka bir kadınla görüşmüştü ?
[/QU.evet malesef ve ben bugün o kanınla karsilastm
Yok gorusmedigine eminim eşimde çok pisman olmisdu zaten ama ben magzada bağırıp bu kadın evli adamlarla görüşüyor çalıştırmayın böyle insanlari diyesim geldi ama susup çıktım hemen magzadanHicbisey yapmayın . Şuan halen şüphe duyuyor musunuz eşinizle ilgili görüşüp gorusmedigine dair
Aslında el ayak titremesi olayı yok sadece bir tepki versemiydim diye düşündümBırıyle gorusen esimi affetmezdım boylece kadını gorunce elim ayagım titremezdi.
Bence hıc kalkışmayın, kadından alacagınız cevap sızı örseleyebılır. Adamı affettınız madem, hayatınıza bakın.Aslında el ayak titremesi olayı yok sadece bir tepki versemiydim diye düşündüm
Ne yapabilirdiniz. Saçına mı yapışacaktınız kadının ya da küfür mü edecektiniz. Siz eşinizi affederek zaten her şeyi kabullenmişsiniz. Boşunu kendinizi kasıyorsunuz. Relaks olunAslında el ayak titremesi olayı yok sadece bir tepki versemiydim diye düşündüm
hiç valla önemseme dünyada neler oluyo kadınlar aldatıyor ne ki erkekler bazen ister istemez ufak tefek flörtleşme oluyor çok büyütmemek lazım herkes allahından bulsun ne diyelimMerhaba bayanlar eşim daha önce bir bayanla görüşmüştü yaşanan olaylar sonucunda. Barıştık bugün AVM de o kadını kasiyer olarak gördüm çalıştigi yeri biliyorum ve ordan çıktım com kötü bir duyguymus siz olsanız ne yapardınız
Yapılabilecek en iyi yorumEsiniz evli iken mi bekarken mi gorusmus?
Evli ikense eee esinizi her gün goruyorsunuz kadini gormussunuz çok mu.
İyide sizi aldatan eşinizi koynunuza almaya devam ederken, elin kadınına ne zorunuz var. Yapılan ahlaksızlık tamamda yapan iki kişi, bence bunun farkına varın.Aslında el ayak titremesi olayı yok sadece bir tepki versemiydim diye düşündüm
İkiside olurdu kız bendeBırıyle gorusen esimi affetmezdım boylece kadını gorunce elim ayagım titremezdi.
Yani eşiniz bu durumda sütten çıkma ak kaşık olmuyor. Her gel diyene gidilmez kiEvet yorumlarınizi anlıyorum iç ayrıntı vermediğim için kadın eşimin evli olduğunu biliyordu eşime konuşmalarında bir sakınca olmayacağı için ısrar ediyordu tek konuşan biz mi oluruz diye cümleler kuruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?